EBAY-MANIA

  01.09.2014 / 22:07 / TIPS / 6 KOMMENTARER

 

 

 

Jeg er sikkert ikke alene om å trekke mot det utenlandske markedet når jeg skal få tak i ting som fort kan bli kostbart i Norge. Som syer så har jeg jo et visst forbruk av sånne ting som glidelåser, knapper, pyntebånd og strikk, og selvsagt stoffer! Og som jeg har nevnt tidligere så er det kun 1 stoffbutikk (som ikke kun har quiltestoffer etc) i Trondheim, så da må man ty til andre kanaler om man skal skille seg litt ut. Så nå har jeg ordnet meg en laaaaang liste av produkter som kommer på løpende bånd dettende ned i postkassa mi. Og jeg som er så glad i pakker i posten også da ;)

 

 

Her har dere noe av det som enda ikke har funnet veien inn døra, men som jeg gleder meg stort til kommer! Jeg har masse planer fremover og kreativiteten renner over og dagene og timene strekker aldri til! Hva skal man gjør når man har mer å gjøre enn tid til å gjøre det på? Lage en plan? Nei.... Kreativitet kan ikke tøyles så jeg får heller bare være litt streng med meg selv så jeg ihvertfall gjør hvert prosjekt ferdig før jeg begynner på neste :P haha (som om det virkelig går an?)

 

 

 

 

 

Og så bare for å toppe det hele av så var jeg på medlemsmøte med de flotte Sukker-jentene i dag, og jeg kjenner det bobler over av ting jeg har lyst til å ta tak i. Men man får kanskje legge seg litt bakpå til å begynne med så skal jeg nok ta tak i sjansene når de skulle by seg ;) Flott gjeng er det ihvertfall. Og så er det første gang jeg har vært i et rom med så mange andre kreative sjeler siden jeg gikk på Søm i Mandal for 12 år siden! :P SÅ jeg satser virkelig på å skape gode kontakter blant andre " som meg " :)

 

 

 

 

 

 

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Alternativt PC-bord

  24.03.2014 / 14:53 / TIPS / 5 KOMMENTARER

Kjøpt på Møbelringen.

 

 

 

 

 

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Julie Tipser: Valg av barnevogn

  28.02.2014 / 10:17 / TIPS / 2 KOMMENTARER

Jeg er så heldig å skal bli tante til sommeren, og den anledning så ba den kommende mor om noen tips til barnevogn. Da jeg så at jeg hadde egentlig veldig mye å komme med , så tenkte jeg at det var kanskje flere førstegangsmødre som kunne tenkt seg noen enkle tips fra en likestilt. Jeg er selvsagt ingen barnevognsekspert men har gjort meg en del erfaringer som jeg vil dele med dere.

 

Det er mye man må tenke på når man skal velge barnevogn, og det  er ikke lett å vite hva en må tenke på når man ikke har hatt behov for en før. Så meg min erfaring , som har gått gjennom 4 barnevogner før vi endte der vi er nå, så tenkte jeg å notere ned noen tips til hva dere bør være obs på ved valg av førstemanns eventyrsfartøy.

Først må du tenke på hva slags bruk du ønsker at den er tilpasset til. Er du den sportye typen som vil ha mulighet til å ta en joggetur eller en tur i skogen med lillemann som treningspartner? Bor du i byen eller på landet? Har du bil eller ikke? Stor eller liten bil? Vil du ha mulighet til å ta med deg vogn og barn på tur med toget?

Som dere skjønner så er det en del ting man bør tenke gjennom før man velger. Når man handler så handler man ofte med øynene først og fornuften kommer etter. Men det jkan fort bli store blemmer om man ender opp med å bruke 10.000 på ei fancy hvit Emmaljunga vogn som etterpå ser at ikke passer inn i en ellers aktiv livsstil. 

Det er selvsagt også lurt å sjekke rundt på de forskjellige butikkene for tilbud. Du kan være heldig om du får testet ut ei vogn som møter deres behov, og at den viser seg å være på salg på nettet, eller at noen har lagt nettopp denne vognene ut til salgs på finn.no. Om du er som meg, vil du nok gå for finn.no vogna. Barnevogner er som biler, de halveres i verdi i det du kjører dem ut av butikken. Så om du går for en brukt vogn som du helt sikkert kan finne til godt under halve prisen, og den er i god stand, så er det bare opp til deg å ikke maltraktere den, slik at du senere med stor sansynlighet kan ende opp med å få samme pris tilbake ved senere salg. Det høres jo ut som det kunne ha vært en ide med et barnevognskollektiv ;)

Under har jeg notert en del spesifikasjoner som jeg måtte lære på den harde måten, at jeg skulle ha sjekket før jeg kjøpte vogna. Men kanskje disse tipsene kan redde noen andre fra samme tabbene ;):

1. Ikke kjøp ei vogn på nettet fra ukjent merke uten å ha sjekket om de har dem i butikken. SLik kan du på forhånd få sjekket materialer, stødighet og om den lever opp til forventningene dine.

2.For enkel transport bør du sjekke om hjulene kan enkelt tas av; alle hjulene.

3. Om du reiser mye på tog og buss bør du sjekke bredden på bakhjulene. Jeg antar at de bredeste modellene er Emmaljunga og Simo sine klassikere, så de kan fungere som målestokk om du er i butikken.  En smalere vogn fungerer også bra for de urbane der du ofte trenger å manøvrere deg mellom større folkemengder og gjennom smale ganger i butikker.

4.Lagringsplass på vognen.Mange glemmer å sjekke størrelsen og fremkommeligheten på lagringsplassen når de velger vogn. Det at det virker greit med hardbagen/liggebagen vil ikke si det samme som at når du får sportsdelen på, at den er like enkel å ha med å gjøre. Så her bør du sjekke vognen ut med begge delene påmontert for full oversikt.

5. 3 hjulinger og vognpose. Om du vurderer en 3 hjuling bør for det første sjekke stødigheten og for det andre så bør du teste sportsdelen med vognpose i. Om du er uheldig så ender du opp med ei vogn der forhjulet sliper borti fotenden på vognposen mens du triller. Det kan jo i verste fall ende med hull i posen som sikkert har kostet litt den også.

6. Styret på vogna. Hos oss så er vil to foreldre med 2 veldig forskjellige høyder, noe som viste seg godt da vi skulle bytte på å trille vogna. Så sjekk styret på vogna for vippefunksjoner og/eller utrekksfunksjoner som gjør det enkelt å stille inn etter hvem som triller.

7. Utstyr. Sjekk hva slags utstyr som følger med vognen. Det gjelder både i butikk og brukt. For om det viser seg at slike ting som regntrekk og myggnetting, ikke følger med, så kan det bli en dyr affære.

8. Hetta på vogna, da spesielt til sportsdelen. Man hører jo i media støtt og stadig at "man må ikke dekke til vognen". Så for å kunne unngå det bør hetta på vogna være i en slik dimensjon at den kan brukes som "rullegardin" om barnet ønsker å sove. Dette tester du ved å sjekke hvor langt frem du kan dra den og med hvor mye "ekstra hud" den har bak hodeenden. Her vet jeg at Emmaljunga er flinke, så om du finner ei hette som likner deres , så har du en vinner.

9. Sovefasiliteter i sportsdelen. Du bør sjekke hvor langt tilbake du kan lene ryggen på sportsdelen da du aldri helt vet om barnet ditt kommer til å føle at det trenger å omtrent ligge i vater for å kunne sove. Mange vogner kan være kjipe på leningen så det er greit å sjekke før det er for seint. Bedre å kunne lene for mye bakover enn for lite....

10. Hjulene. Her er jeg ikke helt inni det, men etter 4 forskjellige vogner med 4 forskjellige typer hjul, så kan jeg si at det er stor forskjell på gode og dårlige. Spør gjerne betjeningen i butikken om opplysninger. Men jeg har trivdes best med smalere slangehjul. (Hvis det kan skrives sånn.... slangehjul.... hehe. Dere skjønner hva jeg mener ;))

11. Husk å sjekke vanskelighetsgraden på det å ta av hardbagen, for har kan det virkelig svi om du velger feil. Den første vognen vi hadde, skulle vi hatt 4 armer for å få løftet av bagen med. Det fungerer dårlig når man er alene.

12. Sjekk også vanskelighetsgraden på å legge sammen vognen for transport eller lagring.

13. For deg som med all sansynlighet ikke vet om du får et barn som blir en såkaldt "vognsover" eller ikke, så kan det være en ide å ta et bevisst valg på om du ønsker en vogn med fjæringer som gjør trillingen mer vuggete for den lille som prøver å sove. Det gir en beroligende effekt (ihvertfall i de fleste tilfeller) og gjør at man ikke trenger å gå flere mil ,for å ha konstant bevelgelse i vognen, for at barne skal sove.

14. Skal dere ha 4 eller 3 hjul? Skal de forhjulet/hjulene være bevegelige? Har det noe å si om forhjulet/hjulene er mindre enn bakhjulene? Dette er også ting man må tenke på med tanke på trilleunderlaget og holdbarhet.

(15. Sist men ikke minst så må jeg ikke glemme å minne dere på at å bestemme dere på forhånd om dere ønsker å kjøpe en kombivogn, duovogn eller kun en av delene av gangen. (altså en pakkeløsning eller vente å se an behovene når barne vokser til).

 

Det var dagens tips fra mammahjørnet. Håper at det ihvertfall littegranne til hjelp for dere som enda ikke er helt sikre på hva dere skal velge ut i det store havet av barneprodukter. Og husk på at tester du finner på nettet ofte bare går på de mest populære modellene. Men ikke vær redd for å tenke litt på utsiden av boksen.


 

 

 

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Daglige rutiner foran speilet

  13.12.2013 / 13:02 / TIPS / 2 KOMMENTARER

Føler vel at jeg må gjøre noe for å føle meg normal i denne limbo tilværelsen som disse ukene frem mot jul har blitt, så bare det å sminke seg litt gjør mye med selvtilliten :)

Å vips så føler jeg meg mye mer normal.

Ha en nydelig fredags formiddag, og endelig er det helg.Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Reisen til julestjernen ala sørlenninger

  26.11.2013 / 21:53 / TIPS / 0 KOMMENTARER

Meg, mamma, Tonje og Annika tok oss en tur på Kilden teater for å prøve å skape oss litt julestemning. Den nye versjonen av Reisen til julestjernen med masse sørlandske uttrykk, morsomme nisser, flotte dansere og gode sangere. Jeg storkoste meg med god fremførelse, humor og varme fra skuespillerne. Anbefales på det sterkeste å ta en tur på teater heller enn kino. Mye større opplevelse!

Så hadde mamma på spanderer buksa så etter forestillinga tok vi minus Tonje turen opp på den nye delen av sørlandssenteret og Egon. Mmmmm quattro formaggio! Men nå roper senga og jeg svarer.
Sov godt!Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Dobb.no har 80% på hele butikken!!!

  13.06.2012 / 17:12 / TIPS / 6 KOMMENTARER

Annonse


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Storets.com - min nye favorittbutikk!

  02.06.2012 / 19:26 / TIPS / 5 KOMMENTARER

Er det flere enn meg som ofte leter etter noe som ikke alle andre har?

Jeg sitter nemlig ofte på nettet å knoter på leting etter "good deals" på alt fra interiør og klær til smykker og sko. Men en av mine nåværende favoritter er definitivt storets.com. De har sykt mye kylt til en helt ok pris. Det jeg ofte ser etter i ett plagg er det lille ekstra i designen som gjør at jeg vil betale full pris og ikke vente til det komme rpå salg eller bare ignorere det. Denne siden har ALT! Bestilt meg jakke til 81$, det tilsier rundt regnet 496 kr. Det er ikke galt! Blir litt ekstra i topp men vel verdt det!

Balllerinatopp 233 ,- (38$)                   Spiketopp 318,- (54$)

KUL jakke 496,- (81$)                              Blomsterbånd 92,- (15$)

Armbånd/klokke 276,- (45$)                  Bluse 319,- (52$)

Ikke gale priser , syntes dere vel? Blir rett og slett litt svett av alle de fine tingene de har. Men skal på ferie om bare 1 uke så må holde igjen lommeboka... grrrrrr.... "Must shut valet, must shut valet!"

Noen som har fått med seg musikkens dag i dag?

 

 

<2 Julie Christine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Jelly Bean Factory - Likenshar.no

  01.06.2012 / 21:28 / TIPS / 5 KOMMENTARER

Jeg kom over et innlegg fra en blogg jeg leser nå og da om en nettside som heter likenshare.no. Her kan du registrere deg og motta tilbud på gratis nye produkter som blir tilsendt deg rett hjem i posten, som du da forventes å komme med en tilbakemelding pådine synspunkter på hvordan du opplede produktet. For ikke lenge sidne fikk jeg tilsendt Jelle Beans fra Jelly Bean factory. Følte dte var litt sånn Charlie og sjokoladefabrikken blandet med Harry Potter godis. Den første av "bønnene" jeg smakte på smakte rett og slett popcorn med vedlig mye smør! Ikke en veldig god smak for et godteri.... men det er mange gode også. Logg deg inn med egen konto så kan du motta produkter selv :)

Anbefaler siden. Alltid gøy med vareprøver!
https://www.likenshare.no/login
Like?n?Share - likenshare.no

 

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Et glimt fra barndommen - Robert Miles "Children"

  24.05.2012 / 11:20 / TIPS / 2 KOMMENTARER

 

 

<2 Julie Christine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

En dag i en rekke av mange

  11.05.2012 / 08:04 / TIPS / 2 KOMMENTARER

Ja da fløy den uka også forbi, og plutselig var det fredagen. Gårsdagen gikk jo fort som fy. Måtte haste meg hjem etter jobb for å akkurat rekke å skifte før Hege Christine kom for å ta meg med på en luftetur. Rakk omtrent ikke trekke pusten en gang, men såendte det jo opp med at det var meg som dro på på jogginga, selv i plaskregnet. Det er noe veldig spesielt med å jogge når det øser ned. Når man først blir våt så gidder man liksom ikke bry seg lengere om vannpytter og gjørmehull og slikt... Blir litt som en unge som går på leiting etter den dypeste vanndammen.... Hihihihi

Men så så jeg ut som ei drukna katte etterpå også da... Sliten og akkurat nok tid til å sette en mozzerella pizza i ovnen, hoppe i dusjen, se en episode "2 broke girls" , spise pizzaen før jeg måtte løpe ut døra igjen for å treffe Hege (svigerinne) før førpremieren på Tim Burtons "Dark Shadows" med Johnny Depp.

Og når man først har klart å karre seg ut en tur , og så på Rockefeller så bestiller man ikke brus. Ja jeg vet at dere treningsfanatikere syntes sikkert at  dette ble helt mot regime i å trene at man ødelegger alt med å drikke alkohol, men man må nyte livet så lenge man lever. Og det prøver jeg å gjøre når jeg har tid :P

Selvsagt ble det ikke noe sitteplasser på en stol for oss da det var kø langt rundt kvartalet. Tydelig populær film dette. Har vært på mye tommere sal enn dette mange ganger før. Så ettersom vi ble sittende i trappa opp mot 2 etg, så for dere som har vært der så husker dere kanksje det harde ullteppebelagte gulvet? Det er da svært ubehagelig å sitte på. Pluss at han som satt bak meg , som jeg ikke kjente, satt å boret knærne langt inni ryggsøyelen min. Noe som gjorde det umulig å lene seg bakover.

Men når det gjelder filmen, så var jo dette en veldig klassisk Tim Burton film. Overdrevent eventyr fanatsi med hekser, vampyrer og varulver som inventar. Med den klassiske "dancel in destress" scenen. Ettersom jeg er stor fan av både Tim Burton, Johnny Depp og Helena Bonham Carter, og deres sammensetning så kunne jeg jo ikke noe annet enn å like filmen. Men skulle jeg være kritisk så ville jeg vel kanskje gitt den et terninkast: 4
Rett og slett fordi når man ser på handlinga så ble det litt rotete til tider. Følte også at det var deler av historien som manglet. Men absolutt en film verdt å se for en hver TB fan!


Kvelden til meg og Hege endte på Kjøkken og Bar med et deilig glass hvitvin (noe det blir mange flere av i morgen). Planen lå kanksje på at vi skulle ha vært på konsert på Last Train, men for min del så er 100 kr inngang for et band jeg ikke kjenner , litt mye på en torsdag. Selv om det hadde sikkert vært kjempeartig om jeg ikke skulle opp klokka 0600 i dag ;)

 

Gjorde dere hærlige mennesker noe gøy i går?

 

 

<2 Julie Christine (Lastebil)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

BURSDAGSTRYNE - sminkebilder; steg for steg

  22.04.2012 / 16:38 / TIPS / 18 KOMMENTARER

Har fått noen spørsmål om sminken jeg bruker, eller kamuflasjen som jeg liker å kalle den. Så jeg bare bestemte meg for å lage en liten bildekollage til dere med steg for steg av alle produktene jeg bruker. Jeg bruker ikke nødvendigvis alle produktene hver dag vel og merke... Så følg med nedover så får du se åssen jeg tar på meg trynet ;)Begynner med blanke ark.

 

Jeg brujer en lett selvbruningskrem i ansiktet en gang i blandt bare for å få litt farge før jeg påfører dagkrem fra BareMinerals.
 

Foundation er jeg litt sånn opp og ned med. Har jeg veldig mye utbrudd så bruker jeg nok litt mer for å dekke til, mens om det ikke er noe så bruker jeg kun kompaktpudder.

 

Kjøpte meg FitMe pudder her denne uka for noen av bursdagspengene mine. Har ser dere resultatet av det. Likte velidig godt dette pudderet. Jeg har tidligere kun brukt Kanebopudderet men det blir fort litt dyrt med 325 kr pr stk. SÅ denne her kan lett erstatte det. Den var lett å påføre, nesten usynlig og dekket bra. Denne kan anbefales for dere som ikke er så glad i å se ut som en polettneger pga foundation. 

I kinnene bruker jeg IsaDora mineral blush. Er litt plagsomt at den er i løs form, fordi det blir litt søl av det men det er en veldig fin farge ,

 

Denne øyenbrynsblyanten har jeg hatt velidg lenge. Som dere ser så er det ikke så mye igjen av den... Men denne kan jeg ikke være foruten. Den er fra IsaDora.

   

Denne køpte jeg sammen med pudderet. Superdeilig kajal fra MaxFactor. Myk og lett å påføre og kan lett erstatte flytende eyeliner. Med den myke gummituppen kan du også lage en smokeyeye effekt.

  

Denne maskaraen er også ny. Den tilfører lengde og maksimerer vippene i mengde. Klumper ikke og var rett og slett kjempegod. Den er så lett at du kan godt ta på to lag.

 

Og her har dere ferdig resultat. Da var jeg nesten klar for fest, manglet bare antrekk.

Hva syntes dere om resultatet?

 

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

FACE OFF - ansiktsmaskebilder med maske fra H&M

  19.04.2012 / 19:41 / TIPS / 16 KOMMENTARER

Hehehehe. Satt å så på bildene etter jeg hadde lagt dem inn på pcen og oppdaget alle de små detaljene på bildene. Ikke alltid like lett å se på den lille skjermen på kameraet. Etterhvert som maska stivner og tørker jo mer ser jeg hvor aldersrynkene kommer til å samle seg .... HAHAHA.

1 minutt etter påføring

5 minutter etter påføring

15 minutter etter påføring

20 minutter etter påføring

30 minutter etter påføring

35 minutter etter påføring

Nå var det på tide å få den av. Jeg begynte å støve i ansiktet når jeg smilte og bevegde på ansiktsmusklene. Ganske morsomt da... :P heheSå nå føler jeg meg jo veldig oppfriskent etter en deilig ansiktsmaske. Vet ikke helt om det hjalp for noe men der føltes nå litt digg da. Men nå føler jeg egentlig at jeg har masse maske i nesa.

Skulle jeg satt karakter så ville jeg sagt 5 på følelsen og 2-3 på faktiske resultater.

 

Noen andre som har prøvd maske fra H&M? 

 

<2 Julie Christine
{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

SHOPBOP.COM - har du sjekket shoppingsiden? Jeg har 20% ekstra avslag på 50-70% salgsvarer til dere!

  18.04.2012 / 14:57 / TIPS / 4 KOMMENTARER

Har du hørt om shopbop.com før? Jeg har vært innom flere ganger, fylt op shoppingbagen og så sogget ut igjen. Jeg bruker den nok mye som inspirasjon. De har alt mulig av klær og sko og kjempefine lookbooks.

Med denne koden kan du få 20% ekstra avslag på allerede nedsatte varer (50%-70%). Men den varer bare frem til i morgen klokka 11.00.

INTHEFAMILY20Anbefales å sjekke ut hvertfall ;)

 

 

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Filmanmeldelse - "Contagion"

  16.04.2012 / 21:12 / TIPS / 8 KOMMENTARER

Nå har vi akkurat sett en ny film med et spektakulært rolleregister. Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law,Kate Winslet og Laurence Fishburne. Filmen omhandlet en livsfarlig, smittsom sykdom som sprer seg som ild i tørt gress fra Asia og over på andre siden av klode. Flere millioner mennesker står i faresonen.
Gwyneth Paltrow spiller en forretningskvinne som har vært på utenlandsreise i Asia som på veien hjem begynner å føle seg dårlig. Hjemme venter hennes mann (Matt Damon) og hennes sønn.
KateWinslet spiller en ivrig forsker med stort hjerte og engasjement for å finne ut av det store mysteriet, og Laurence Fishburne spiller hennes sjef som stadig lurer på om han har gjort det riktige med å sande henne ut i feltet.

Sykdommen spres på samme måte som ifluensa og har tilsynelatende mange av de samme symptomene. Men i motsetning ender det hele i anfall og i en voldsom død.Staten i USA prøver å holde informasjonen som lekkes ut under kontroll for å ikke skape masse hysteri, mens en middels kjent blogger (spilt av Jude Law) får en plutselig leserskare på 12 millioner da han viser videoblogg der han tilsynelatende sitter syk og smittet og tar en spesiell medsin, som han fremmer som kuren mot denne vedlig dødelige sykdommen.
Mens forskere og leger løper frem og tilbake mellom kontigenter for å finne ut av hvordan sykdommen dukket opp, er det andre som prøver å redde sitt eget skinn. Og massehysteriet er et faktum. En hver for seg selv-fenomenet kikker inn og butikker blir invadert av desperate mennesker ute etter overlevelsesmiddler i form av mat og dagligdagse varer.

Hva ville du gjort for å holde dine kjære trygge?
Blir det riktig at et fåtall får vaksinen pga mangel på resursser, og det da blir dem som har råd til å betale for det?

Jeg likte filmen godt. Den var på mange måter realistisk iforhold til hvordan mennesker reagerer i slike stressede og pressede situasjoner. Rollene var godt fordelt og utformet.

 

Terningkast: 5

 

 

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

THE MIDNIGHT BOOGALOO PÅ LOBBYEN (Trondheim) I KVELD!

  31.03.2012 / 20:33 / TIPS / 3 KOMMENTARER

 

 Min nydelige samboer og hans bandkamerater spiller på Lobbyen i kveld i Trondheim sentrum. Så om du er i Trondheim og skal til byen i kveld bør du absolutt stikke innom en tur. Sjekk ut promovidoene om du er usikke rpå om du liker musikken ;)

Dette blir nok absolutt en fest som er verdt å få med seg!

http://www.facebook.com/events/184005698376333/?__adt=9

 

<2 Julie Christine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

IF I DIE YOUNG

  31.03.2012 / 18:14 / TIPS / 2 KOMMENTARER

Denne sangen traff meg rett i hjerterota! Hør og se på teksten og se om ikke du og får tårer i øyekroken...

 

<2 Julie Christine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Vil du få med deg gratis førpremierer på nye filmer?

  27.03.2012 / 19:43 / TIPS / 3 KOMMENTARER

At jeg ikke har tenkt på det før. Egoistiske meg...:PHehe. Jeg har jo i mange år vært medlem av rockefeller sine nyhetsbrev. De sender ut nyheter på mail om konserter i de diverse forskjellige konsertlokalene rundt i Oslo by , men de legger også ut gratisbilletter til førpremierer på nye kinofilmer som blir vist på Rockefeller 1 til 4 ganger i måneden. Dette må jo absolutt utnyttes. Med en oppdateringsmail får du 1 billett til deg pluss en venn.Nå i morgen skal meg og John på førpremiæren av Iron Sky. Dette er en actionkomedie med sci-fi bakgrunn. Handlinga går på at nazistene i 1945 gjemte en hemmelig base på månen, og i 2018 er de tilbake for å ta hevn.
Vet ikke helt om dette er snakk om en kvalitetsfilm, men det er jo tross alt gratis? Og i kveld kunne vi ha vært å sett Varg Veums Kalde Hjerter. Men en kinofilm i uka får holde for nå... :)Men om du bor i Oslo eller omegn så er dette virkelig noe å anbefale. Ihvertfall kan man ikke klage på at alt som skjer i Oslo er så dyrt når man faktisk blir tilbudt gratis visninger...

Så hva er det vel å tenke på ? Meld deg på da vel, så kanskje vi sees på kino.


 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
hits