Er u helt blåst eller?

  18.01.2014 / 14:24 / MOBILBLOGG / 2 KOMMENTARER

Her blåser det ville vinder fortsatt. Seint i går kveld kom svigers, inkludert lillebror. Det var litt uforberedt med den sistnevnte da vi hadde beregnet det tredje soverommet til Elida, og hun allerede var inni en dyp dyp søvn. Så da var det tydeligvis bare en ting for gufar å gjøre; legge seg i senga ved siden og snorke som en galning... ;) Grunnen til at jeg vet det lurer du på ? Jo, jeg våknet midt på natta og tenkte at jeg måtte sjekke til Elida. Da jeg åpnet døra på gløtt så var det bare en skarp during som møtte meg. Haha. Men Elida så ikke ut til å bry seg... Så jeg gikk å la meg igjen.

Nå sitter hele gjengen i stua å venter på vafler! Inkludert Elida. Perfekt "øve på å spise selv" mat for hu lille snuppa. Også så godt! Så som dere skjønner så er det hyttekos og velstand her. Har allerede vært gjennom bladene jeg hadde kjøpt med. Fant på at jeg måtte ha med litt interiørinspirasjon på hytta, så nå har jeg masse nettsider som skal sjekkes når vi kommer hjem igjen:)


Noen som gjør noe gøy i helga? Noe gøyere enn å sitte inne i "pysjen" i ei forblåst hytte på trøndelagskysten?




Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Den første lille grisen bygde seg et hus av strå..... (?)

  17.01.2014 / 22:54 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Takk og lov for at det ikke er et Stråhus vi sitter i nå. Vi er kommet oss ut på moldtua, hytta til svigers. Inntatt en bedre middag; altså en grandis vi tilfelfeldigvis fant i frysen da mannen hadde glemt å kjøpe med noe annet enn frokostmat. Det er jo tross alt det viktigste måltide , men jeg var sulten klokka 19, og ikke på brødskiver....

Vi fikk hivd Elida i seng omtrent så fort vi var inn døra. Men som den akrobaten hun er så var det jo ikke snakk om å holde dyna over seg, så pappa måtte inn å ordnet etter at hun hadde sovnet. For dyna må man ha når man oppholder seg på hytta i 4 minus grader ved sjøen. Her blåser det nemlig så kraftig at det føles som hele bygningen kommer til å lette... Kanskje vi plutselig sitter i en live versjon av "up". Nei jeg håper ikke det.

Nå sitter John å dupper i godstolen, det er nesten slukket i peisen og klokka begynner vel egentlig å nærme seg leggetid. Men jeg koser meg sånn med bladene mine at jeg bare MÅ sitte litt til.


Håper dere koser dere med helga;) Blir litt amatør når man blogger på mobilen. Beklager det.....:/




Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

22 juli

  22.07.2012 / 10:48 / MOBILBLOGG / 2 KOMMENTARER

Jeg våknet opp i dag, veldig tidlig, alt for tidlig og som vanlig så blir jeg liggende litt å se om det har skjedd noe nytt. Jeg hadde jo tilfeldigvis glemt i min søvndruknede våkenhet at i dag er dagen 1 år etter verden føltes som den plutselig sto stille. Avisene har i flere måneder oppfordret folk til å dele sin 22 juli historie, men når jeg tenker på hvor vi var i fjor den dagen så kan jeg ikke annet enn å føle at vi var på en annen planet.

Jeg hadde gått hjem litt tidlig fra jobb denne dagen fordi hele gjengen ( John med band og følge) skulle ned til Lillesand på en liten lokal festival for å spille og leve sommerlivet ut. Jeg husker at jeg så på klokka 15.23 da vi satt i bilen i det vi svingte ut av Oslo by. Da hadde ingen av oss i bilen anelse om hva som utspant seg i byens kjerne. Etter hva jeg husker så fikk Morten ( kommende svigerbror) en sms om at vi måtte sette på radioen. Bilen ble helt stille et lite minutt mens vi lyttet før jeg ikke klarte å holde meg fra i mi.naivitet insinuere at eksplosjonen sikkert var en ulykke med noe vanntank eller noe likende. Jeg skjønner nå akkurat hvor naiv jeg var. Vi vekslet mellom radio og musikk og fikk stadig flere opplysninger om hendelsene på utøya. Igjen i min naivtet hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at gjerningsmannen skulle få herje i så mange minutter og timer og at vi skulle ende opp med å sørge over hele 77 av våre umistelige naboer, venner, familiemedlemmer, landsmenn og medmennesker. Meg og John droppet Morten av på campen ved festivalen og kjørte videre hjem til min mor på Hånes. Vi hadde vel avklart det på forhånd at vi ikke ville ligge i telt i plasregnet, og ville heller sove i senger sen første natta. Lite ante vi om at det ikke skulle bli mye soving å snakke om den natten...

Dagen etter sto jeg opp og gikk rett bort å skrudde på tven pånyhetene. Jeg tror de da hadde landet på 84 omkomne. Tallet skulle heldigvis vise seg å være noe lavere. Utover dagen kjørte vi ut for å treffe de andre på campen og for å sette opp teltet. Ingen var å få tak i. Ingen svarte telefonen, ingen lyd fra noen på sikker 2 timer. Det var tydeligvis "noen" som hadde hatt en aktiv natt, så vi satt oss i bilen og satt å pratet enn så lenge.

Jeg husker godt utover ettermiddagen og kvelden at de dukket opp mange kommentarer på om de skulle gjennomføre konsertene eller ikke med gårsdagens hendelser i bakhodet. En av artistene fra et av bandene fortalte at han tidlig fikk vite at en god venn av ham ikke hadde klart seg. Han var veldig i tvil hvordan han skulle reagere og hva han skulle gjøre. Selv fikk jeg flere meldinger om bekjente som savnet folk som hadde befunnet seg på øya.
Men jeg er veldig glad for at kvelden fortsatte som planlagt. En deilig sommerkveld med mer sol enn regn. Stemning og gode venner.

Tilbake på jobb etter helga fikk jeg høre at dattera til en kollega mistet 3 venninner på utøya. Seinest torsdagen før hadde hun selv mast om å få være med dem. Men heldigvis for henne så har hun en overbeskyttende far som ikke følte seg trygg på å sende henne ut dit alene når han skulle jobbe nattevakt og ikke kunne ha hjulpet til om det skulle skje noe.
En tidligere kollega av meg, ei 16 år gammel sjenert jente mistet broren si. denne skjebnesvangre dagen. Så mange historier og inntrykk fra venner og bekjente fikk jeg at jeg klarte nesten ikke glede meg over at meg og mine var blitt skånet. Lettelsen ble dekket over av andres sorg og fortvilelse.

I ettertid merker jeg nok at jeg har blitt veldig mettet på alt som skrives om i nyehetene. Jeg har fått nok informasjon. Dette er en hendelse jeg ønsker av hele mitt hjerte aldri skal gjentas, verken her eller i andre deler av verden. Og jeg håper at de etterlatte og overlevende er klare for å gi slipp og ta fatt på en ny hverdag. Vi glemmer aldri...

Masse solhilsner fra Julie


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Helgeblogg

  21.07.2012 / 10:02 / MOBILBLOGG / 3 KOMMENTARER

Jeg beklager så meget at jeg i de siste uker har vært lite å se her på den flotte bloggen min. Energien har rett og slett ikke strukket til og det eneste jeg klArer å få gjort etter 8 timer på jobb er å lage meg et halvhjertet måltid og slukne på sofaen. Men derfor har jeg oppdaget at de dagene jeg har energi, og faktisk mer enn nok av det er de to veldig verdifulle dagene i helga. Så inntil jeg føler at formen er mer tilstrekkelig så vil jeg prøve å hilse mest mulig på dere som en helgeblogg og håper dere vil forstå:)

Hva har skjedd siden sist? Vel, denne uka så tok den sniken av en samboer seg 3 uker til med ferie og valgte derfor å snu nesa nordover til Trondheim, uten meg(?). Det gir meg jo selvsagt muligheten til å treffe litt folk (de som er hjemme...) uten at det går ut over middagsrutinene hans hehe. Så onsdagen rakk jeg både å treffe jeanette som nå er nesten sprekkeferdig og Karoline som jeg ser alt for lite til nå som vi ikke jobber sammen... Jeg føler kanskje av og til at jeg bor på landet selv om jeg bare bor rett oppforbi ring 2 , bare fordi hver gang jeg er i byen(sentrum) så oppdager jeg nye butikker... Merkelig følelse, men så er jeg veldig beredt på å en dag få meg et hus som mer enn gjerne ligger et godt stykke på utsiden av noe form for sentrum. Jeg liker tanken av stillheten og friheten. Får jo se hva fremtiden bringer ( det vil si fremtiden=John) hehe.

Så på torsdag følte jeg meg plutselig som en skikkelig natterangler igjen da klokka plutselig ble 2330 før meg og Elin kom oss hjem fra sagene lunsjbar. Merker at det er et veldig anneredes forhold jeg har til Elin nå enn da vi ført traff hverandre første året mitt i Oslo (2004). Vi har nok begge blitt mye mer voksne og "fornuftige". Syntes stadig det dukker opp folk fra fortiden som jeg aldri trodde jeg kom til å ha kontakt med igjen. Det setter jeg utrolig stor pris på med tanke på at jo eldre man blir jo vanskeligere blir det å få nye venner. Ikke at jeg mener jeg er gammel blitt:)

Så nå er det da endelig lørdag og helt fri. Kroppen kribler etter prosjekter så jeg skal ut å følge mine "lyster" og rydde/vaske/ordne/fikse hjemme og nyte ensomheten av denne deilig dagen. Kanskje jeg til og med får ordnet litt i hagen:). Men en ting er unnagjort; morgenkaffe på brenneriet:)

Så med det vil jeg foreløpig ønske dere en flott lørdag! Vi prates snart:)


Masse helgehilsner fra Julie


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Når 1 ikke er mange nok

  04.07.2012 / 21:54 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Da var den dagen plutselig over ... Plutselig er det fredag skal dere se. På jobb har jeg faktisk fått litt å gjøre med at jeg er vikar for varebestillingsansvarlige som har reis 6 uker til det store utlandet. Så disse travle dagene på jobb har virkelig vært etterlengtet!

Etter jobb i dag forsvant jeg ned til byen for å møte på Karoline. Jeg forstyrret henne litt midt i en familiegudsteneste i godværet, men når ho kun har fri kanskje 4 ganger i løpet av hele sommeren, så må hun bare spre tiden:) hehe.

Det ble en litt snål tur i byen vel og merke. Ikke helt som vi pleier. Men det blir veldig annerledes å prøve å få tid til hverandre når vi ikke jobber sammen, og da tar man det man kan få:)

Vi satt oss først på uteserveringen ved zara i Karl Johan gata men det begynte plutselig å dryppe så vi flyttet inn på waynes rett rundt hjørnet. Nå viste de seg at regnet ikke ser ut til å komme for alvor før i natt så det ble litt forjeves.

På veien til bussen ble det selvsagt en liten snartur innom bik bok sitt sommersalg. Det er utrolig hvor mye forskjellig det er på salg fra butikk til butikk... Og jeg må nok innrømme at det ble en aldri så liten shoppingrunde. Et par bukser og litt enkle overdeler. Sjekke om jeg får dokumentert det med bilder seinere.

Men nå sitter jeg på sofaen etter verdens enkleste middag; grillede kyllingvinger! Nam nam! Var helt skutt etter turen i byen og så et forsøk på å rydde i det reine tøyet( som jeg bare måtte gi opp), at en lett og enkel "middag" var veldig på sin plass. John er fremdeles på øving så da spørs det bare om jeg er våken når han kommer hjem (?).

Men jeg skal prøve å se ferdig "american pie: naked mile". Det er kanskje litt mye å forvente, men er lov og håpe.

Håper dere har hatt en deilig onsdag!




{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Når sofaen er den eneste fristelsen....

  02.07.2012 / 20:42 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Huff, jeg beklager at jeg har været usaklig lite å se her inne de siste ukene. Når vi var i hong kong var det liksom fordi dagene bare plutselig gikk litt i ett, men nå er det rett og slett fordi jeg ikke har et gram av energi i kroppen. Jeg ligger rett ut på sofaen med hodepine, ryggvondt og generelt sløv hjerne. Ikke hjalp det stort å komme tilbake til et totalt kaos på jobben etter 3 uker heller. Så nå ligger jeg rett ut på sofaen med ryggen mot tven og Simpson. Summende bak meg. John sitter å spiller gitar så det er godt det er noen som koser seg. Jeg har mest lyst til å gå å legg meg i senga, men det føler liksom så sløsing av fritiden.... Men det er nok like før. Må jo først ned den lange veien til badet og stå å pusse tenner....
Vel, jeg skal prøve å komme meg tilbake sterke snart.
Men jeg bare lurte på om det er noen som er interessert i å se resten av bildene fra hong kong?

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Flyplassaction:)

  09.06.2012 / 18:32 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Da sitter vi på flyplassen med en venteøl og ser på fotball på skjermen. O'learys er vel kanskje ikke en plass du får hvis du vil unngå fotball heller da, speSielt ikke under EM!
Men nå er det litt over en halv time til flyet går til Helsinki , så snart emigrer vi til terminal.

Ferietrynet er på plass. Om dere vil følge meg i bilder så finner dere meg på instagram under jchristine83. Det blir mye dokumentasjon denne ture ser jeg allerede nå! Er utrolig spent på alt set ukjente. Har noen av dere vært i hong kong før så tar jeg gjerne imot tips(?)!

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Who would have thought that it would feel this good...

  08.06.2012 / 17:08 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Da er det endelig etterlengtet ferie på meg! Kjente at feriemodusen tok meg over når jeg sto å ventet på bussen etter jobb. For en deilig følelse å gå fra kontoret og vite at det er 3 uker til neste gang jeg setter for inn der!

Måtte innom en tur på storo senteret for å finne en ferie shorts , ettersom man har som regel en shorts eller skjørt som man blir boende i store deler av ferien. Jeg fant en kjempefin en fra Gina tricot. Sist de hadde også så set var flaks :)

I kveld så tenkte jeg å overraske John med biff og føtegratinerte poteter til middag. Må ha en knall start på ferien... Så neste stopp i morgen; gardemoen. Spent på Åssen det ser ut der ute. Mye kø eller .... Men det ordner seg for snille piker:)

Men akkurat nå skal jeg ligge litt til rett ut på sofaen før jeg tar tak i maten. Kanskje et glass vin også...

Ha en super dag dere!

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

When i woke up this moooorning....

  03.06.2012 / 11:00 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

God morgen alle fugler små.
Jeg var så heldig å bråvåkne i ti halv elleve tida av at telefonen vibrerte, og etter at jeg ringte på fredag fant mamma ut at det var greit å ringe opp igjen en søndags morgen :p

Jeg er så glad for at jeg ikke har vært på jobben denne helga å føler at energinivået er på vei opp etter en hel haug med søvntimer. Skjønner ikke helt hva det er som har feilet meg den siste uka, men jeg har bare vært helt fjern.... Slapp i hele kroppen, sløv i toppen og øyne som ikke ville være åpne. Så da satser vi på at ferieformen begynner å dra seg på:) Nedtellinga går raskt og vi er nedi 6 dager og 8 timer.

Kattevakt har vi fått ordnet også. De utrolig snille naboene våre under proklamerte at de mer en gjerne kunne passe Kolbjørn mens vi er borte, for de skulle ikke ha ferie før senere. Spørsom ikke vi skal tilby å stille opp for dem litt da:) Sabori (ene katten deres) er jo tross alt kolbjørns bestekompis.

Som dere ser så ligger jeg fremdeles i senga mens jeg vurderer om jeg skal stå opp å gå på do... Er en smule tissetrengt men det er så kaldt i rommet at jeg har ikke lyst til å løfte på dyna.

Jeg må vel uansett stå opp så jeg kan få ordnet meg dagens første kaffekopp:)

Har dere herlige mennesker noen planer for søndagen?

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

En mann i huset kommer veldig hendig til tider

  01.06.2012 / 20:03 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Oi! Denne dagen har vært ordentlig hard. Er helg kjørt i kroppen, men klarte alikevel en tur på IKEA for å få tak i et nytt tørkestativ. Har jo ett fjell av klær som skulle henges til tørk etter vask før ferien. Det er bare 1 uke igjen til ferien!!!! Ser stort frem til det øyeblikket vi sitter på flyplassen med hver vår reisepils i hånda og et stort glis om munnen!

Men i dag har John også fått leke flinkis. Fikset tv til oss etter ommøbleringa mi:) kunne ikke dy meg, men uhellet var at kabelen til tven klikka. Da er det godt å ha en mann i huset :)

Flinkis

Mens John jobbet tok jeg meg først en dusj og så en deilig is (dyreparkenis).

Nå blir det bittegranne sofakos før jeg må legge meg igjen. Kroppen skriker etter hvile så jeg må bare høre etter har ikke tid til å bli syk...

Hva driver dere med i helgas innspurt? Noen som vet om det er denne helga det er musikkens dag?

 

snowkonk

{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

God natt kjære verden

  30.05.2012 / 23:12 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Da har jeg lagt meg under dyna. Nytt friskt dynetrekk og godt lufta soverom. Har stått på hodet i hele dag med rydding og vasking; husmoring:) Og nå er det bare 6 timer til jeg må opp igjen så bør nok få litt "shut-eye".

Natt natt og sov godt alle sammen!

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Utrolig sløv!!

  29.05.2012 / 16:56 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Kom hjem etter jobb, og hadde egentlig tenkt å ut å jogge før prøvesmakinga i kveld , men formen min holder ikke til noe som helst... Ligger rett ut på senga med 91210 på pcen. Men må snart komme meg på beina å få tatt meg en dusj...

Noen som har gjort noe gøy i dag?

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Natta!

  27.05.2012 / 01:01 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Uff, jeg vet jeg har vært veldig lite å se de siste to dagene, men sånn går det når man omtrent ikke har et eneste minutt for seg selv. Og nå har kveldens gjester akkurat forlatt åstedet etter en deilig grill middag etterfulgt av delvis Norge-England kamp og grand prix. Ikke at noen av delene var spesielt begivenhetsrike for Norge.... :p

Nå er det da endelig tid for senga og kanskje litt nattesøvn selv om det er omtrent like lyst ute nå som det vanligvis er rundt 8 tia...:D

Natta folkens! See you tomorrow!

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Sommerdag i okstabrinken - fotballspill i Hagen

  26.05.2012 / 13:24 / MOBILBLOGG / 3 KOMMENTARER

Jeg sitter godt bakoverlent i solstolen på svigers verandaen og ser John og lillebror Steinar sparke ball frem og tilbake i et tappert forsøk på å innhente barndommens sjarm med ballSpill i hjemme foreldrenes velpleide hage , bare for å ultimo ende opp med helst sikkert å krasje et eller annet ved et uheldig spark, da siktet ikke er som det en gang var. Hehe

Temperaturforvarselet til yr syntes jeg egentlig var litt undervurdering med tanke på at det på onsdag viSte 13 grader og sol men egentlig føles som 23:) Det er helt greit det!

Fotballspilleren min:)

Svigerfar ordner i Hagen.

Det ser ut til å bli en rolig dag for oss med muligens grillings og kveldskurs på verandaen i kveld, forhåpentligvis med litt vennenbesøk:)

Hva gjør dere i solsteika?

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Instagramoppdatering

  25.05.2012 / 10:29 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Litt bissi morgen så blir en lite instagramoppdatering på morrakvisten. Blir lang togtur på oss senere med toget fra Oslo til Trondheim klokka 1607.

Skal dere noe gøy i langhelgen?

Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Sprek? Jeg? Skjønner ikke hva du mener

  19.05.2012 / 12:57 / MOBILBLOGG / 5 KOMMENTARER

Ja etter flere dager med avhold og masse alt for god mat og godis var det definitivt deilig med en liten joggis. Meg og Annika (annikama.blogg.no) stakk en liten joggetur i skogen. Det vil si jeg jogget og Annika slet...:) det er jo tanken som teller har jeg hørt:)

Sportyspice

Nå bærer veien snart hjemover til Oslo by og hjemme alene kveld da John skal direkte på øving... Deilig med litt fred og ro:)

Hva er lørdagsplanene deres?

<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

"Jag vil kjenne att jag lever, all den tid jag har!"

  12.05.2012 / 11:25 / MOBILBLOGG / 9 KOMMENTARER

Da er dagen kommet med stor D. Jeg vet ikke om jeg er nervøs eller bare spent. Det blir jo kjempegøy også. Pluss feiring av solas hjemkomst i kveld. Jo, jeg har bestemt meg for at denne dagen blir bedre enn de fleste! Klokka 1430 skal vi møtes for "directions" og oppvarming. Klokka 1630 går startskuddet og ca 1640 er jeg vel ferdig tenker jeg:) Jeg hadde glemt hvor langt 1200 m egentlig er. Men for dere som husker 3000 meteren på skolen som målet var å rekke på 18 min så skal dette gå bra.

Etterpå blir det rett hjem, hopp i dusjen, på med fillene og off to the party at Heges med reker og rose bobler. Dette blir rett og slett en strålende dag og da mener jeg ikke bare sola som skinner og varmer meg i nakken sittende i senga med kafeen i den ene hånda og mobilen i den andre.

Det er nå jeg kjenner på livet. Og sitter å dagdrømmer om vår kommende Asia ekskursjon som kommer opp om bare knappe 4 uker. Som tiden flyr!!!!

Så da har jeg bare en ting til å si denne strålende morgenen i hovedstaden; håper dere får en strålende lørdag!!! See you on the other side:) hehe

 

 

<2 Julie Christine (Lastebil)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Instagram update

  07.05.2012 / 20:23 / MOBILBLOGG / 2 KOMMENTARER

Sitter å sliter med internettet på pcen så imens tenkte jeg bare å legge ved den siste oppdateringsbilder fra instagram. Legg meg gjerne til:)

Har dere gjort noe spennende i dag?


<2 Julie Christine lastebil


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}

Dilla på Instagram

  21.04.2012 / 10:56 / MOBILBLOGG / 16 KOMMENTARER

Ja da kan jeg bekrefte at jeg er herved bitt av basillen. Har ikke tidligere skjønt helt hva det gikk ut på men etter min forståelse etter å ha tatt det i bruk er det som en bildebasert twitter. Last opp bilder fra plasser og folk du møter iløpet av dagen, og du forteller da din historie med bilder. Jeg syntes ihverfall det er artig . Folk tar utrolig mange rare bilder.

Om dere vil følge meg så ser dere på bilder hva brukernavnet mitt er ; jchristine83. Jeg vil gjerne følge deres :) Dele hverdagen i bilder.

Det skal ihvertfall ikke være vanskelig å finne noe dokumentert i fremtiden, så mange bilder som så enkelt blir delt på alle mulige forum:)

Har du instagramkonto?


<2 Julie Christine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
hits