VELKOMMEN TIL MITT SKATTEKAMMER

  18.12.2014 / 08:54 / INTERØR / 2 KOMMENTARER

 

 

 

 

Nå begynner virkelig julen å nærme seg med stormskritt og jeg merker det best på jobb. Der er det julepynt og dekorasjoner av alle slag og folk er innom å handler julegaver til store og små. Hendene min er helt uttørket etter all pakkingen ,  men det stopper meg ikke fra å pakke enda mer. Det er jo så koselig å kunne gi den ekstra servicen som så mange kjøpesenter butikker bare må gi opp. Det blir liksom prikken over I`en med de fine båndene som kun butikkene selv får tak i. 

 

 

 

 

 
 

 

 

Men i dag starter jeg ikke på jobb før 17, så det vil si at jeg skal stå å kose meg med dagens siste kunder. Tenne lys, spille julemusikk og gå å putle og ordne i utstillingen. For en organiserer og rydder som meg så er jo det å jobbe så fritt i en butikk med så mye fint, en virkelig drøm. Her er det ingen strikte rammer på hva som skal stå hvor slik som det ofte er i kjedebutikkene. Her bytter vi rundt og flytter på ting hver dag. Det gjør jo butikken mye mer dynamisk og spennende. Man oppdager nye ting hver gang man er innom. Akkurat som et skattekammer finner man nye skatter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det brettet over her med stjernene og reinsdyrene på, det har jeg ønsket meg, så det spørs nok om det blir med meg hjem en dag snart. Elsker de naturlige og "myke" elementene. Pluss at jeg har jo ingenting å servere julekakene på. Ikke at jeg har noen julekaker å skryte av enn heller da men.... Manjana manjana :P haha

 

 

 

 
 

 

 

Så her har dere min nye arbeidsplass. En ordentlig gavebutikk rett og slett. Noe for en hver, store og små, gamle og unge. Ta gjerne en tur innom å hils på. Vi holder til på Stavset senteret på Byåsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEG FALT FOR FRISTELSEN JA....

  17.12.2014 / 08:38 / INTERØR / 0 KOMMENTARER

Jeg må si at jeg stusser litt når jeg leser interiørblogger der de påstår at de har tatt morgenbilder midt i desember, og allikevel har klart å få det til å se ut som det er midt på dagen? Jeg har ikke nubbsjangs til å få det til å se så lyst ut så tidlig på morgenen, for her ser det fremdeles ut som det er midt på natta omtrent frem til i 9 tida. Men jeg liker det sånn. I det dunkle lyset med en deilig kopp nylaget kaffelatte a la Julie. For hva er vel bedre enn å kunne sette seg ned en liten stund i morgentimene uten å trenge å tenke på noe som helst annet enn å bare være? Alt annet kan vente til etter jobb. Og spesielt nå med jula rett rundt hjørnet så er det deilig å nyte de øyeblikkene av total stillhet og ro før det braker løs.

 

Og jeg som så mange andre i dette langstrakte landet har falt for fristelsen ved å få tak i et par av Kählers urbania lyshus for å lyse opp i mørket. Jeg må si at jeg skjønner hvor alt maset kommer fra for de er skikkelig fine. Så da når jeg sitter her  mørket alene så tenner jeg meg noen lys i vinduskarmen og tenker på alle de koselige dagene vi skal ha fremover med familie og venner nå i jula. Jeg er en planlegger, det er ikke noe å legge sjul på, så jeg ser for meg mye besøk og ellers sosiale sammenkomster. 

 

Men akkurat nå så skal jeg bare puste ut og nyte litt alenetid. Så vi snakkes litt seinere. 

 

 

NÅ ER VI PÅ SPORET!

  16.12.2014 / 09:19 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Da var jeg endelig klar for en "fornyelse". Endelig kan jeg puste ut og senke skuldrene. Jeg har fått meg en jobb jeg elsker, får stadig inn nye syoppdrag og så er det jo snart JUL! Og vi vet jo alle hva det betyr?! Masse god mat og godt selskap! Dere trodde kanskje jeg skulle si masse presanger, men det er ikke det jeg gleder meg mest til ser dere. For i år er første året vi er så heldige å kunne feire jul hjemme hos oss. Med 14 stykker til bords telt store og små, så blir dette en heidundrende feiring. Det er jeg sikker på! 

Så nå skal jeg en tur på den nye fine jobben min, og tar med meg kameraet så dere kan få se hvor fint vi har det der i førjuls tida. Navnet på butikken er virkelig passende; Mitt Skattekammer. Og det er virkelig en utfordring å ikke bruke opp lønningen før den i det hele tatt er kommet inn på kontoen ;)

 

Vi prates seinere!

 

 

hits