Dagens "til salgs" - Kurt Geiger Carvela nude sko str 39

  30.11.2013 / 23:24 / OPPUSSING / 5 KOMMENTARER


Brukt 1 gang i bryllupet mitt i august i år. Nypris 1799kr - selges nå for 300kr. ****** Julie Christine

Pappa og Elida på tur

  30.11.2013 / 19:51 / OPPUSSING / 2 KOMMENTARER

Snart fremme i Trondheim. Klar for litt velkomstpizza nå. Og Elida er veldig klar for senga stakkar....

Julie Christine


On the road again

  30.11.2013 / 17:28 / OPPUSSING / 0 KOMMENTARER

Da er vi på god vei mot trønderlagen og vår nye bolig. Endelig ! Hører mere fra meg med oppdateringer når vi begynner å få inn møbler:)

Julie


Siste dagen i Oslo by i bilder - mamma og Elida

  29.11.2013 / 23:14 / OPPUSSING / 0 KOMMENTARER

Har bare vært pakking og vasking i hele dag omtrent, selv om meg og Elida rakk å ta oss en siste kafetur på kaffebrenneriet på sagene. Nå er hele huset pakket ned , klar for reise. Rart å tenke på hvor fort tiden faktisk har gått. Å så er det jo snart jul jo!!! :)

Men nå må vi få litt søvn for siste steg av flytteutinga starter :)
Natta!
Vi ses i trønderlagen :)

Julie Christine


Dagens "til salgs" - Malene Birger genser str xs

  28.11.2013 / 20:46 / OPPUSSING / 3 KOMMENTARER


Brukt kun 1 gang. Nypris var ca 1500kr - selges for 400kr. 3/4 armer og oversized . ******* Julie Christine

Dagens "til salgs" - Ganni kjole modell "Marlene" str xs

  28.11.2013 / 20:46 / OPPUSSING / 2 KOMMENTARER


Ubrukt Ganni kjole selges under detox i garderoben. Mye godsaker som trenger luft. Nypris var 1200kr - selges til 400kr ************* Julie Christine

2 dager igjen! - Et big-ass byggesett

  28.11.2013 / 11:43 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Da sitter meg og Elida her i et stort byggesett av flytteesker , med fyr i peisen kun for å bruke opp veden og å tørke klærne fortere. Så kommer min fine venninne Karoline snart over for det som mye mulig blir siste kaffekoppen vår i Oslo for denne gangen..... Rart å tenke på at om bare 2 dager er vi på vei til vår nye hjemby. Heldigvis er vi nesten ferdig pakket og klare.

Så vil jeg ønske dere alle en nydelig torsdags formiddag. Her er det ihvertfall nydelig med sol ute og sol inne :) hihi

Julie Christine


How can I live without you

  27.11.2013 / 14:04 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Da er meg og Elida på vei hjemover til vårt snart fraflyttede hjem på sagene. Kun 3 dager fra avreise , permanent avreise fra beboere av Oslo. Ut på nye eventyr i bartebyen. Ut å finne på nye fantestreker i ukjente terreng. Men nå aller først ; 5 timer på NSBs langstrakte baner.

Dårlig nettforbindelser til tross så går det så fint. Behagelig å sitte her å ikke ha noen plass å måtte være:)

Julie Christine


SELFIE

  27.11.2013 / 00:07 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Måtte bare :p hehe

Julie Christine


Reisen til julestjernen ala sørlenninger

  26.11.2013 / 21:53 / TIPS / 0 KOMMENTARER

Meg, mamma, Tonje og Annika tok oss en tur på Kilden teater for å prøve å skape oss litt julestemning. Den nye versjonen av Reisen til julestjernen med masse sørlandske uttrykk, morsomme nisser, flotte dansere og gode sangere. Jeg storkoste meg med god fremførelse, humor og varme fra skuespillerne. Anbefales på det sterkeste å ta en tur på teater heller enn kino. Mye større opplevelse!

Så hadde mamma på spanderer buksa så etter forestillinga tok vi minus Tonje turen opp på den nye delen av sørlandssenteret og Egon. Mmmmm quattro formaggio! Men nå roper senga og jeg svarer.
Sov godt!Julie Christine


4 dager til avreise - 5 dager til innflytt

  26.11.2013 / 08:00 / OPPUSSING / 0 KOMMENTARER

Ja der er sant! 4 dager igjen som osloboer! Nå er jeg i Kristiansand for øyeblikket da men, så jeg har 3 netter igjen i leiigheten på sagene. Nå føler jeg tia har flydd av gårde, men da vi kjøpte huset i mars og jeg følte jeg måtte "lure" John til å gå med på å flytte på denne siden av nyttår, da føltes det som en EVIGHET!
Men innimellom har vi jo fått Elida , fylt 30 år begge to, hatt dåp og giftet oss. Så dette har vært et begivenhetsrik år.
Nå ser jeg frem til å komme oss i hus, få satt tennene i tapeten og lage oss et ordentlig hjemhjem.

I mellomtiden koser meg og Elida oss littegranne lengere på timenes det Elida har funnet enda en "hestevenn" med horn i panna. Trenger vel ikke bekymre meg ennå vel? Hestehobby er ikke akkurat billig?! Men det er vel tid enda til å vri henne inn på fotball eller håndball, eller til og med orientering HAHA

Ha en flott tirsdagsmorgen!
Hilsen ei som føler hu trenger minst 30 timer til med søvn!Julie Christine


It's THE dress!

  25.11.2013 / 09:05 / BRYLLUP / 8 KOMMENTARER
Fikk over noen nye bilder fra bryllupet vårt 17 august i år, og det fikk meg til å drømme meg tilbake til den nydelige kjolen som jeg aldri får gå med igjen.... Det er jobegentlig helt meningsløst å bruke så mye penger på en kjole man kun får bruke en gang, men til gjengjeld så følte jeg meg på toppen av verden i den nydelige kreasjoner. Og er det ikke det man skal på en slik dag? Føle seg vakrere enn noen gang ved siden av mannen i sitt liv? :) Kjenner på savnet nå når meg og Elida sitter i Kristiansand og John i Oslo og flyttingen er rett rundt hjørnet. Mye som skjer for oss dette året, men den dagen er jeg sikker på jeg vil bære med meg resten av livet som et nydelig minne.

Noen minnerike bilder fra den store dagen vår 17 august 2013. ****************** Julie Christine

It's not all black and white

  24.11.2013 / 18:17 / ELIDA / 0 KOMMENTARER

For en dag! En treg morgen med en påfølgende alt for høylytt ettermiddag. Som heldigvis endte i tom stue og fri sofa!
Jeg skal ikke si noe stygt om familieselskaper , for familien min er helt topp! Men det er en stor lettelse når alle er gått og roen senker seg i stua.

Så nå står det sofasurfing og bettsurfing på planen. Skal få på pysjbuksa til John også snart. Må bare la kakene synke litt først;)


Julie Christine


Dagens "til salgs"- plagg: Acne shore Peach størrelse Small

  24.11.2013 / 15:31 / OPPUSSING / 4 KOMMENTARER
Nypris 1900kr - selges for 800kr

Nå man driver detox av klesskapet så må en gå grundige til verks, så her ryker både rubbel og bit. Flere annonser kan du finne her http://bloppis.no/shops/juliesgarderobe/. Julie Christine

Whats new pussycat Ooohoooho

  24.11.2013 / 13:07 / LIVET / 0 KOMMENTARER


Ligger lettere henslengt på sofaen å ser gjennom en masse finn annonser for å se om jeg finner noen flere kjøp/salg prosjekter eventuelt noe vi trenger til det nye huset. Nå venter vi bare på at huset på Hånes skal bli fullt av onkler og tanter og fettere. Vi skal feire bursdagen til pappa Knut. 55 år! Skal si tiden flyr ;) Så blir det jo spennende å se hva slags form Annika (annikama.blogg.no) er i når ho står opp. Er en sjanse for at det ble seint på dem etter festen på Ernst suiten til Marthe (martheborge.blogg.no) i går. Da skal det mobbes i tilfelle. For jeg snakket nettopp med mn kjære mann John som hadde vært på guttas julebord i går, og han så ut som han hadde pakket seg inn i diverse college klær for å slippe å fyre i peisen en gang.... Fotball og frossenpizza der i gården kan jeg tenke meg :) Men jeg skal nå kose meg med en blå himmel og solfylte søndag med masse familie. Så håper jeg dere kjør det samme! **** Julie Christine

Family is everything!

  23.11.2013 / 16:59 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Ja etter en 2 timers formiddagslur på Elida og vedbæring, støvsuging og gulvasking på mamma, så kom vi oss endelig ut på Tjomsemoen. Der ventet det fullt hus/stinn brakke av onkler og tanter. Fordeling av sølvtøy, glass og annet nips. Men heldigvis fikk vi kommet oss ut akkurat i tide før det rant over for Elida med trøtthet. Så nå ligger hun å sover i senga si og tikka masala står på menyen.

Så da har roen senket seg i stua og dongeribuksa er byttet ut med pysjbuksa til John;)

Ha en super fin lørdagskveld!Julie Christine


God morgenhilsen fra senga i det mørke rom

  23.11.2013 / 07:50 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Ligger fortsatt i senga - eller rettere sagt ytterst på sovesofaen i mellomtommet hjemme hos mamma. Ble våknet av katten Ronja rett rundt 6 og tenkte at "det må jo være midt på natten enda?!". Heldigvis på en måte , så var det ikke det.
Så nå ligger jeg å hører på at mamma dusjer og Elida ligger å prater til bamsen sin og skjerper "klørne" på nettingen på reisesenga. Artig lita hente det der. Men håper på litt bedre soving på dagen i dag enn i går. Det er utrolig forskjell på barna når de plutselig er ute av rutinene sine!

Men nå snart skal jeg stå opp å ta meg en kaffe og litt morgenkos med lillejenta som ser ut til å begynne å bli litt utålmodig ;)

Ha en flott lørdagsmorgen!Julie Christine


When our time is spent apart

  22.11.2013 / 18:50 / OPPUSSING / 1 KOMMENTARER


Sov så utrolig dårlig i natt. Våknet flere ganger i løpet av natten og ble liggende å fundere på alt mellom himmel og jord. Og i 4-5 tida våknet Elida og sa ifra at nå var det på tide med litt melk på flaske, så da var det bare å bøye seg i støvet for den lille prinsessen. Men til gjengjeld så sov hun helt til i 10-tiden etterpå det murmuldyret. Dagens dag var allerede planlagt å utarte seg på Tjomsemoen i bestefars gamle hus. Der er det full rydding og sortering på gang mellom mamma og søsknene. Det er både rart og fint å se alle tingene til bestefar rundt i hauer og esker. Det er starten på en ny epoke. Og dessuten så flytter det snartinn 2 nye besteforeldre der; mamma og Knut! Det er et nytt besteforeldrepar som snart skal stå på gårdsplassen å vinke hver gang vi reiser derfra.; Elida sine besteforeldre. Men det er sprøtt hvordan man ser et helt liv pakkes ned i esker og deles opp. Alt som er blitt samlet på i mange år, minner og bilder fra forskjellige tider, gamle vielsesattester, konfirmasjonsbevis og fødselsattester. Og mens vi sto der å så på at mamma kikket gjennom tingene til pappan sin, tenkte jeg i mitt stille sinn at her vil meg, Tonje og Annika en gang stå med akkurat samme prosjektet med deling, pakking og vasking. That's lite , That's life... Da vi kom hjem fra Tjomsemoen så prøvde meg og Elida å ring pappa men han var tydeligvis alt for opptatt med viktigere saker til å prate med oss, så vi får prøve igjen i morgen:) Ha en deilig fredagskveld! Nå står snart pizza og the Voice på menyen:) Julie Christine

Habitat - ja takk jeg flytter inn!

  21.11.2013 / 20:15 / INTERØR / 0 KOMMENTARER

På sørlandssenteret har det jo åpnet mye nye butikker etter de åpnet nytt som "Norges største kjøpesenter". En av butikkene som enda ikke hadde fullt åpnet var Habitat. Butikken er offisielt min nye favoritt interiør/møbelbutikk! Kule løsninger, deilige sofaer, laidback stil og hjemmekoselig til samme priser som gjennomsnitts bohus og skeidar. Det går an å leve med!

Fikk snikt til meg et par bilder mens ekspeditrisen sto å så en annen vei. Deilig dyp (sitteposisjon) , blå , myk sofa og et stilig sidebord med oppbevaringsplass til feks blader, fjernkontroller eller sokkene som jeg alltid pleier å ta av meg når jeg sitter i sofaen på kvelden :) Hehe Sidebord aka sokkeskittentøysdunk!


Julie Christine


Elida - lykken er et rørospledd

  21.11.2013 / 19:24 / OPPUSSING / 2 KOMMENTARER


Heldiggrisen Elida har fått seg nytt rørosteppe. Ser det ut som hun trives:) Julie Christine

Bursdagsgave og movembergave i ett!

  20.11.2013 / 19:29 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Pappa Knut hadde bursdag 11 november så da måtte vi (meg og Elida) finne en bursdags/farsdags/bestefarsdags/movembergave:) Det ble en enkel variant. Slik blir det i disse smale flyttebudsjettene :)

Julie Christine


Forventningsfull sengesliter

  20.11.2013 / 07:29 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

I dag reiser meg og Elida til Sørlandet for ei uke. Skal bli godt å komme seg bort fra denne magre leiligheten vi snart skal forlate for evig og alltid før vi snur nesene våre lenger nord. Det er frustrerende å være her nå. Har pakket og pakket og solgt og solgt, så det er lite som tilsier at det fremdeles bor noen her. Men det vil jo også si at mine nesten 10(?) år i Oslo snart er over. Med sammenlagt 3 dager igjen i storbyen skal mye fortsatt nås. Siste kafebesøk skal tas, siste klemmer (for en god stund) skal utdeles, biler skal stappes, barn og katt skal pakkes med i all forvirring(;) Hehe ) og vi skal vinke farvel til den byen som har vært vårt hjem i tilsammen over 15 år.... Det skal bli deilig men det er selvsagt en liten smule vemodig. Det å forlate venner, kolleger, enkle tilgangen til kaffe, den korte turen til nærmeste resturant, det enkle kollektivtilbudet (som jeg til tider har blitt helt sprø av!!!) og de gode naboene våre her på sagene...

Men "first things first" - mamma/bestemor og pappa/bestefar besøk :) Gleder oss til litt familiekos!


Julie Christine


2 weeks to go before we go go

  17.11.2013 / 10:55 / ELIDA / 1 KOMMENTARER

2 uker igjen før vi ihvertfall er på vei inn med tingene våre i det nye huset! Endelig! Og ikke nok med det, men i går bestilte vi oss ny sofa til det nye huset! Føler meg voksen nå med voksenhus, voksenmann, voksensofa og baby :) Livet går virkelig riktig vei her.
Men først skal vi en tur til Horten å besøke farmor/oldemor som jeg lovte vi skulle besøke før vi flytter så dette blir i siste liten ;)

Ha en super søndag folkens! Her er det sol !Julie Christine


Jentene mine

  15.11.2013 / 23:04 / LIVET / 2 KOMMENTARER


Meet My best friend the coffemaker

  14.11.2013 / 14:33 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Hehe ja som overskriften sier så er espressomaskinen vår blitt min nye bestevenn i høst. Det regner ute og gradestokken kryper lengere og lengere ned. Da er det deilig å kunne lage seg en hjemmelaget kopp latte. Like god , om ikke bedre enn på kafe , så da slipper jeg å ut når det regner og blåser. Og så er det ho tross alt mye billigere!

Ha en deilig innetorsdag!Julie Christine


Should we all be so lucky go happy

  13.11.2013 / 17:55 / ELIDA / 2 KOMMENTARER

Hu jenta vår er en evig solstråle! I dag på storo senteret ble hun godvenn med denne flotte hesten på en hestekarusell. Hun finner nye venner hvor enn hun går:)

Julie Christine


All I want for christmas is a blue sofa!

  12.11.2013 / 23:43 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Har funnet sofa til vårt nye hjem! Ønske ønske ønske....

Julie Christine


19 dager igjen i Oslo - hjelp for en dag!

  11.11.2013 / 21:55 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Denne dagen har gått i ett. Sto til og med opp før Elida i dag. Syvsoveren der lå å purka til 0930 i dag ho. Var inne til ho i 6 tida med litt å drikke da men alikevel...! Men sånn for min del har dagen gått i ett i rydding, sortering, pakking, posting av salgsvarer, bleieskift , matlaging og en tur for å hente siste scoopet som ligger ute for salg nå. Krysse fingrene*

Men merker veldig på kroppen at det begynner å nærme seg flytting og ikke minst vinter. Det er alt for lure lys ute til å rekke å nyte noe av det i det hele tatt. Dagen flyr helt frem til "far" skulle helst vært hjemme. De timene etter 15 og frem til John kommer hjem er laaaaaaange.

Så nå sitter vi begge to i sofaen med hver vår "jobb" - eller reell jobb for John sin del. Og jeg kjenner på kroppen at det er på tide å gå å flate ut i den deilig kalde senga. Ligge i fosterstilling til varmen sprer seg:)

*elida spiser mariekjeks


Så da er det bare å innta horisontal posisjon og håpe varmen kommer fort nok. Sov godt alle sammen!Julie Christine


Store strikkeplaner

  10.11.2013 / 22:29 / OPPUSSING / 0 KOMMENTARER
Jeg har lenge beundret de som strikker fine gensere, luer, sokker og votter helt uten å se på strikketøyet. Fingrene løper løpsk og lever sitt eget kreative liv ser det ut til. Så nå har jeg satt meg et mål. Innen våren 2014 skal jeg ha lært meg å strikke sokker. Det er jo så deilig med gode varme strikkesokker! Ti ganger bedre enn noe tøfler man noen gang kunne drømme om er de lange raggsokkene som man kan krype opp foran peisen med. Og hvor bedre enn YouTube finner man vel gode lærevideoer? http://m.youtube.com/watch?v=QNf7jj3oyNs Så nå skal strikkepinnen frem mens gubben er på jobb og Elida sover i det nye huset vårt i Trondheim by.

Noen som har trua? Hehe Julie Christine

Elida ville bare si godmorgen

  10.11.2013 / 09:02 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Julie Christine


14 dager igjen i Oslo - 3 uker til innflytt

  09.11.2013 / 18:54 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Ja det begynner å nærme seg med stormskritt her. 2 uker igjen i byen som har vært mitt hjem i nesten 9,5 år. Tror ikke det kommer til å gå opp for meg før til neste år. Dette året har vært så absurd på så mange måter at det rett og slett er litt overvelmende.

Så nå etter noen timer på farten med med litt diverse destinasjoner som Kjeller og Ullevål , har vi satt oss ned i sofaen med en deilig lørdagsmiddag : risengrynsgrøt.

Elida ligger å ruller seg på gulvet , siste innspurt før leggetid og så skal de voksne se på "stjernekamp" finalen.

Ønsker dere alle en hærlig lørdagskveld!Julie Christine


Fargerikt felleskap i arendalsgata

  08.11.2013 / 15:57 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Den fyren kom marsjerende nedover bilveien i arendalsgata mens jeg sto å ventet på bussen. Han var kledd som en "maler" men hadde fullt av "takk for innsatsen" medaljer rundt halsen. Pluss at han faktisk MARSJERTE! Hehe Det er vel en ting jeg vil savne med Oslo. Du vet aldri hva slags raringer man ser rundt neste sving.
Men men det er vel helt sikker masse raringer i Trondheim og ;) Ingen fare

Julie ChristineElida viser hvordan det skal gjøres : Pannekakespising

  08.11.2013 / 08:57 / ELIDA / 0 KOMMENTARER

Elida hadde første middagen sammen med oss i går. Jeg tenkte at pannekaker er jo ganske harmløse å styre med og ikke så krise å vaske opp etter. Nedenfor ser du Elida vise hvordan pannekakespising skal foregå ;)
Julie Christine
22 dager til flytting og kun 15 dager igjen i Oslo

  07.11.2013 / 16:36 / OPPUSSING / 0 KOMMENTARER
Ja det er kun 15 dager igjen i Oslo by på meg før vi flytter nordover. Jeg har liksom hele tiden følt at det var så ALT FOR LENGE TIL! Men nå merker jeg at det nærmer seg med stormskritt! Og med det så begynner jeg oj også å tenke mye på hva vi flytter fra , for ikke snakke om hvem.
Og mens jeg satt å leste KK kom jeg over en artikkel med Siri Kristiansen fra P3. Hun fortalte det at hun følte at hun hadde mange venner men de hadde gjevnlig blitt byttet ut gjennom årenes løp og hun enda hadde til gode å ha ei venninne som hadde henne som nummer 1. Der må jeg si at jeg kjenner meg godt igjen. Gjennom hele barndommen gikk jeg bare fra den ene vennegjengen til den andre.
Så det var ikke overraskende at jeg endte opp med å flytte til Oslo helt uten noen og startet på nytt. Når jeg ser tilbake på årene mine her sitter jeg igjen med 3 venninner som jeg vet jeg kommer til å ha kontakt med. Marit traff jeg på min andre jobb i Oslo. Jeg fikk jobb gjennom ei bekjent på en gullsmedbutikk på Stovner. Vi klikket helt fra starten. Marit er en av de mest hjertevarme menneskene jeg vet om. Karoline traff jeg også gjennom jobben. Da jeg under studiene ved markedshøyskolen trengte ekstra inntekt, fikk jeg jobb på Peppes pizza på Aker brygge. Ett par mnd etter jeg begynte der kom Karoline tilbake fra en lengre reise i Asia. Rastløs sjel det der :) Karoline er en del yngre enn meg, men det skulle en ikke tro når man hører alt vaset vi prater om. Og Jeanette gikk i samme klasse som meg på markedshøyskolen. Det tok litt tid før jeg fikk øynene opp for henne. Også hun er en del yngre enn meg. Men vi har definitivt fått mye mer kontakt det siste året da vi begge har fått barn. Så der har du det. 3 veldig forskjellige jenter med forskjellige meninger, interessert og livssituasjon. Men alle 3 har et vesen som gjør at jeg vil fortsette å ha dem i livet mitt.
Men som Siri beskriver, så forventer ikke jeg heller å bli bedt om være forlover for en venninne da jeg heller aldri har hatt ei som har meg som nummer 1. Men det er helt greit. Jeg har så mye annet å være glad for og mange fine mennesker i livet mitt. Så jeg vil sende en hilsen til alle vennene mine og familien min, både blods og svigerfamilie. Tusen takk for at der gjør livet mitt innholdsrikt og interessant.
Jeg er kjempeglad i dere alle sammen!Julie Christine

23 dager - grått ute , varmt inne

  06.11.2013 / 12:53 / LIVET / 0 KOMMENTARER

I skrivende stund sitter meg å Elida i en noe ukonvensjonell sammensatt sofa og leker med den fine nye dukka til Elida. Det er fyr i peisen og grått utenfor. Kan det bli bedre enn det!

Ja, jeg har til og med blitt kvitt litt av den gigantiske garderoben jeg har for salg. 500kr mer i sparekassa, og 1600kr på vent til i kveld. Det hjelper mye det når vi har ei jente som vokser ut av klærne omtrent før man får snudd seg... :p

Nå sitter vi bare å venter på at Karoline skal bli ferdig med noe skole greier så skal vi ut på tur :)

Ha en strålende onsdag!


Julie Christine


24 dager - morgenstund tilbragt i senga alene

  05.11.2013 / 07:09 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Ligger helt under dyna alene etter at John akkurat tok med seg pus og gikk. Elida fikk flaska si og la seg for å sove igjen. Vi har vært utrolig heldig med den hærlige jenta vår. Snill og god som dagen er lang.
Men i dag blir det utedag på oss. Det er meldt høstsol og det kan jo ikke sløses på å sitte inne å glo. Pluss at jeg har et par ærend nærmere byen utover dagen. Skal få solgt ei Parajumpers jakke til ei veldig søt jente, hente 5 par latterlig billige sko på sant hans haugen og ei deilig (billig!) Acne strikkejakke. Må jo ikke fryse i vinter. Er så digg å kjøpe Acne varer, de er kvalitetsvarer og enkle å selge videre når jeg er ferdig med dem. Supre investeringsobjekter til dere som vurderer det.

Men det vi først og fremst skal er jo ut å ronse (huske/disse) . Noe Elida syntes er kjempestas om dagen! Hun har endelig lært seg å sitte selv, så babyronsene passer perfekt for litt fart og morro.

Ønsker alle en leken tirsdag!Julie Christine
25 dager igjen

  04.11.2013 / 17:26 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Da er det bare 25 dager igjen til vi flytter! Herligland å fort det går, men alikevel seint... Går jo tross alt bare rundt meg selv og ventet på at dagen skal komme da vi tar med oss tingene å flytter inn i huset vårt :)

I dag har meg og Elida bare kost oss inne i det deilig høstværet. Lekt masse og ledd masse :) Så har jeg også hatt besøk av et par kjøpere. Driver å tømmer garderoben før flytting. Garderobe detox kan du vel si... Trenger alle pengene jeg kan få nå som permisjonen er over og jeg må ha ubetalt permisjon....

Elida testet mamma sin lue. Litt stor


Nå ligger jeg på sofaen med fyr i peisen, "once upon a time" på tven og mannen er nede å lager middag ;) Luksus!

Skal nyte en deilig høstkveld i joggebukser meg kjæresten min på sofaen.

Ha en super kveld dere og;)


Julie ChristineLørdag på Sørlandet :)

  02.11.2013 / 19:57 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Herligland å denne dagen har flydd. Allerede i 10 tia kom Herman å ville leke. Og så seinere i dukket Henriette, tante T, Jenny, Robert og kjæresten hans opp. Etter en tur på lekeplassen med alle ungene , store som små, var det klart for snittet fra i går og kake og is. Da dukket tante nummer 2, onkel og Mathias også opp. Fullt hus kan du vel si. Elida ble jo selvsagt kjempeglad for all oppmerksomheten:)
Men da meg, Tonje og Annika endelig komme oss på sørlandssenteret så følte ihvertfall jeg det ble litt hastverk med kun 3 timer å sjekke ut det nye senteret på ...
:)

Vel hjemme ble det matlaging med lammestek , ovnstekte poteter, rotmos og hjemmelaget soppsaus og rødvin selvsagt!

Nå er det "skal vi danse", "stjernekamp" og "godkveld Norge". Så da er jeg desverre litt opptatt :) Hehe

Ha en deilig lørdagskveld!Julie Christine


Et takknemlig farvel

  01.11.2013 / 17:19 / LIVET / 1 KOMMENTARER

I dag fulgte vi verdens beste bestefaren min til sin endelige plass ved siden av bestemor. Det har vært en lang og ting dag, men også en dag fyllt med lettelse og takknemlighet. I 30 år fikk jeg lære å bli kjent med en hærlig, stille omsorgsfull, spøkefull og snill mann som jeg hat vært så heldig å kunne kalle min bestefar. Han har lært meg mer om livet og det å leve enn jeg opprinnelig hadde anelse om. En sterk mann som har stått på og stilt opp uselvisk for alle og hatt middagen klar til en hel bataljon hver søndag.
Jeg gleder meg til sorgen slipper tak så jeg kan fokusere på alle de gode minnene og allt det gode som er tilbake.
Du vil alltid bli savnet kjære bestefaren min, men du vil alltid være med meg i minnene.

Stå ei å gråt ved min kiste
For i minnene kan du meg aldri miste
Jeg er i de tusen stormende vinder
Jeg er i nysnøen som skinner
Jeg er i solstrålene som lyser
Jeg er i den varme vinden når du fryser
Når du våkner og morgenlyset skyr
Er jeg de stille fuglene som i sirkel flyr
Jeg er stjernenes myke lys om natten
Jeg er kjærtegnet fra kattene
Så stå ikke å gråt ved graven min
For i evigheten er jeg din
Julie Christine


hits