Instagrammeren Julie

  31.10.2013 / 20:00 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Har sittet på toget store deler av dagen i dag. Meg og Elida tok turen sørover for å være med på sende bestefar avgårde på sin siste reise. Og så liker jeg å tenke at vi skal feire det livet som er levd og ikke sørge over det som er tapt...

Men når dagene flyr så kan det alikevel dukke opp noen instagraminnlegg alikevel. Dere kan følge meg på jchristine83.

Julie Christine


Onsdagsmat ala husmorJulie

  30.10.2013 / 21:36 / MAT OG OPPSKRIFTER / 4 KOMMENTARER

Driver fortsatt med prosjekt tømming av mat og kjøleskap. Så i dag i "spis det du har og ikke kast mat"- ånden ble det hjemmelaget potet/gulrotmos med smør og rømme ( det var det jeg hadde i kjøleskapet) og salt og pepper. Med Wienerpølser, sennep, ketchup, sprøløk og vårløk. Var kjempegodt jo!!! *klappe seg selv på skuldra :)

Have it !


Julie Christine


Oooooonsdag.....

  30.10.2013 / 16:43 / ELIDA / 0 KOMMENTARER

Vi (meg og Elida) reiser jo til Kristiansand i morgen med 11 toget, så hele onsdagen har bare vært et sort hull. For ikke å snakke om den evige ventingen til flyttedagen! Alt er liksom ferdig pakket ... Som dere kanskje så på det fine nye stuebordet vårt ... Hehe.

Men dagene med Elida er jo aldri uten begivenheter og hun er jo blitt så flink til å sitte helt alene. Flaks for meg for jeg begynne å kjenne det i ryggen når jeg bærer mye på henne. Så i dag fikk UiB sitte å se på når jeg lagde frokost til henne. Hehe ho er så morsom og god den jenta der. Smile hele tiden og er generelt utrolig enkel å ha med å gjøre til baby å være.

Men nå kommer forhåpentligvis mannen hjem snart så jeg kan få laget litt middag... Skrubbsulten etter de fislete frokost og lunsj porsjonene mine... Får bare håpe at det blir noen resultater snart av reduksjonen i porsjonene mine;)

Dagens vekt 67,4kg
Ønsket vekt 62,5kg
Julie Christine


Nytt stuebord

  29.10.2013 / 23:39 / INTERØR / 2 KOMMENTARER

Liker dere det nye stuebordet vårt fra Clas Ohlson? Hehe

Noen som er klar for å flytte; MEG!Julie Christine


Frokost på 1-2-3

  29.10.2013 / 11:24 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Er det bare meg som blir litt provosert av alle disse "perfekte" måltidene? Hva har skjedd med den gode gamle brødskiva? Så med det i tankene tenkte jeg at jeg skulle dokumentere frokosten min for i dag. Enkelt , greit og kjempegodt!

Så enkelt kan det gjøres ! :)Julie Christine


Nok er nok!

  28.10.2013 / 17:30 / LIVET / 2 KOMMENTARER

I går kveld da vi satt og fråtset over den alt for tidlige julemiddagen fikk jeg et "aha" øyeblikk. Nå er det nok. Etter at jeg sluttet å amme har nemlig vekten begynt å peke oppover igjen. Jeg føler meg slapp og utilpass i min egen kropp. Og hvorfor det tror du? Jeg har nemlig en mann som er veldig glad i å "kose" seg og som jeg bare har slengt meg på lasset til... Men nok er nok! I dag, på meg og Elidas første av mange daglige 2 timers turer , stakk vi innom Storo og gikk til anskaffelse av en baderomsvekt. Jajaja... Jeg vet at vekt er bare et tall men det er også den enkleste måten å måle effekten av trimmen og omleggingen når jeg ikke akkurat har gått inn for muskelbygging akkurat :p

Elida syntes mamma er litt rar

Så da fremover blir det 2 timers gange hver dag og litt mindre porsjoner til middag fremover - og kanskje det er best å kutte ned på kaffelattene også... Siden vi har en sånn "lag selv" maskin , og siden John er så flink å tilby seg å lage til meg så blir det fort 1-2 om dagen - pluss sukker (brunt).

Ja å så til noe annet gøy jeg fant i dag; macrolinse til mobilen. Måtte bare legge ved et bilde for å demonstrere. Utrolig kult hva de får til.... ;) og flaks for meg siden jeg måtte selge kameraet mitt da vi/jeg har alt for dårlig råd til å ha to fancye kameraer ;)


Julie Christine


En lang helg ...

  27.10.2013 / 19:40 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Lørdags morgen ringte mamma meg. Jeg visste at det var noe uten om det vanlige , jeg følte det på meg. Og det siste året har jeg ventet og gruet meg til den telefonen. "Bestefar døde i natt..." - stillhet- Det var både trist og en lettelse på en gang, og da vi lenge har visst at han bare har levd på lånt tid og medisinsk nåde var det godt å vite at han endelig kunne slippe og reise hjem til bestemor.

Med tanke på at min minste lillesøster flyttet til Oslo nå i sommer og var alene så inviterte jeg henne hjem til lørdags kveld hos oss med god mat , sjokolade, "skal vi danse" og brudekjoleprøving.

Alt i alt en kjempekoselig kveld som gikk alt for fort.

Så førstkommende torsdag reiser meg og Elida til Kristiansand for å være med i begravelsen på fredagen. Blir langhelg i Kristiansand neste helg da.... Får gjøre det beste ut av det og nyte tid med familien. Sånn er nå livet; noen kommer og noen går.

Så nå er det sofakos med The Blacklist på meg og John etter et kraftig "førjulsmiddag"

Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen.Julie Christine


Morgenstund og fredagsfølelse på en FREDAG!

  25.10.2013 / 11:05 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Sitter i stua å nyter dagens første lattekopp mens Elida prøver å innse at det er tid for formiddagslur. Hun høres ikke helt enig ut men det kommer seg nok snart.
Så ut vinduet i dag når jeg våknet og så sola høyt der oppe, men så så jeg på gradestokken ; 3,5?c. Skikkelig høstvær!

I går da vi var oppe på Storo senteret så fikk jo Elida to nye ullbukser, men den ene buksa har en tilhørende "anorakk" i ullfleece som vi skal opp å hente i dag. Den jenta går omtrent ikke i noe annet enn ull om dagen. Det er liksom så enkelt , greit og varmt. Så da blir det en tur ut i sola på oss i dag og:)


Så har jeg jo et prosjekt gående i prosjekt flytting. Jeg har gått inn for å bruke opp alt av matvarer vi har i skapene før vi flytter, så i det siste har det gått mye i rotmos av diverse slag. Er jo tross alt sesong for det ;). Og pluss at jeg er veldig prisbevisst på kjøttvarere og liker å kjøpe ting på 50% som går ut dagen etter. Da får vi gode varer til billig pris og det kan jo bare puttes i frysen!? Så har jo samtlige butikker 3 for 2 på diverse varer , så i går ble det rett og slett pølse og potetstappe.

Wienerpølser (3 for 2 på rema1000)
Nypoteter
Blomkål
Stekesmør
Fløte
Vårløk og ketchup

Enkel og god hverdagsmiddag.

Nå har snuppa sovna så nå skal mor vaske og rydde litt.


Julie Christine


Ettermiddagskos med Elida

  24.10.2013 / 18:25 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Plutselig endte dagen opp mer innholdsrik enn først antatt. Min gode venn Jeanette sendte plutselig en uventet melding om at hun å Theodor var ledig for høstkos i sola. Da ble det selvsagt kaffe ute på kafe, nærmere bestemt Åpent Bakeri på Sandaker. Men det var godt å komme seg hjem etterhvert også for sola holdt ikke varmen i oss så alt for lenge.
Meg og Elida rakk jo da å kjøpe to deilige ullbukser til lillejenta. Må jo ikke fryse i vinter.

Så da vi kom hjem, mens Elida lå å koste seg med bla målebåndet til mamma, rakk mamma å lese det nyeste Stella og spise litt smått før middag seinere. :)


Ha en deilig kveld!


Julie Christine


Prosjekt Flytting - Planlegger barnerom

  24.10.2013 / 10:08 / OPPUSSING / 2 KOMMENTARER

Det jeg gleder meg mest av alt til når vi flytter inn i det nye huset

er å ordne barnerommet til Elida. ommet hun slipper å dele med gjester og andre. Et rom bare for ho. Når jeg har sett på møblering for rommet så prøver jeg å fokusere på møbler som har leng levetid og som kan vokse med henne. Senga jeg falt for med en gang var et design fra 1940-tallet, som fremdeles er en av de beste løsningene på markedet.

Kili Sebra skuvseng:

Ei hvit seng med sengetøy fra Silly U

Må jo ha litt farger, og ettersom mors favorittfarge er grøn så må det jo påvirkes fra ung alder :)

Stellebordet som vi har nå fra IKEA er rett og slett blitt for lite til "kompa" vår. Jeg er rett og slett redd det skal tippe , så da ser jeg på et som starter sm stellebord men som kan bygges ut til skrivebord når ho blir større. Stokke har en utrolig fin løsning på det.

 

Det blir så stas. Det blir nok et grønt temafarge. Kjønnsnøytral og veldig behagelig for atmosfaren og skal visstnok hjelpe på søvnen. Er det noen som har noen gode tips for koselige tillegg for barnerom?

 

Julie Christine


Lillelørdag og kjærestekos

  23.10.2013 / 20:24 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Endelig er mannen hjemme og middagen er i magen. Onsdagen er tv/sofakvelden til meg og John. Da er det sinnasnekkeren, luksusfellen og boligjakten på rekke og rad. Og hva er vel ikke bedre enn sofakos med kjæresten, mat i magen og hjemmelaget kaffe latte i hånda :) Kan absolutt ikke klage!

Ønsker dere alle en deilig høstkveld


Julie Christine


Prosjekt flytting - Oslo til Trondheim

  23.10.2013 / 10:44 / OPPUSSING / 0 KOMMENTARER

Da står flyttinga snart for dør. Vi pakker opp hele familien og det lille som er igjen i leiligheten etter jeg har solgt unna nesten alt på finn.no. Det skal bli deilig å komme i hus , men veldig rart å skulle flytte så langt etter nesten 10 år i Oslo. Men dette er starten på en ny tid. Familieliv og oppussing står på planen når vi kommer oss inn i det nye huset vår. 

Det jeg tror jeg ser mest frem til med tiden i Tronheim er å være nærmere familie og venner i samme situasjonen som oss. Det blir derimot en utfordring å måtte vente til mai med å få to fulle inntekter igjen. Er jo ikke noe støtte å få når man pga systemet ikke får barnehageplass før 1 august det året barnet fylle 1 år, og må ta ut ubetalt permisjon. Men vi skal vel få det til å gå...

Jeg tenkte å plukke opp igjen blogging nå for å dokumentere flytteplanlegginga og oppussinga i det nye huset. Mye som skjer fremover. Det er jo selvsagt mye som har skjedd til nå også så jeg legger med noen bilder fra de store eventene fra de siste manedene :)

 
 
 

 
 

Julie Christine


hits