MARKEDSDAG

  31.08.2014 / 19:24 / LIVET / 4 KOMMENTARER

 

Hei og hå.

Dagen i går ble slitsom og jeg ble trøtt så da jeg kom hjem så hadde jeg bare ikke overskuddet til å gjøre stort. Derfor uteble jeg fra bloggingen, men bilder og dokumentasjon har jeg da ;) Det var en utrolig deilig dag, så derfor hadde vi jo håpt at det skulle kommet flere besøkende til Høst Markedet. Så til neste år ser det ut til at det vil bli andre fremgangsmåter i reklamering med at deltakerne må ut med hver sin slump hver for å få dratt inn flere besøkende. Det skulle nå bare mangle spør du meg! 

Men det fine er jo at jeg får flere kontakter. Og det er gull verdt om jeg skal komme meg videre med min kreative forretnings idè ;) 

 

 

Ei av kollegene mine fra Sukker var der også. Linda som driver merke "Plonka". Hun syr putetrekk, punger og lager armbånd. Elsker stilen på putetrekken, så de bør dere som liker litt geometriske mønstre sjekke ut. Hun er å finne på Epla.no også ;)

 

Men i dag da jeg sto opp med Elida så var faktisk energinivået fulladet igjen. Nå la jeg meg i 22 tia i går kveld bare så klokka 7 ikke skulle bli så "tidlig" å stå opp. Så i 7 tia var meg og Elida oppe å spiste frokost og koste oss. Men allerede i 9 tia var hun klar for en dupp, og da tok jeg tak i kjøkkenet. Ryddet og vasket og rigget klar til maling av ..... Det er litt hemmelig ennå. Tenkte å lage et lite innlegg om det i løpet av uka, alt etter som når jeg får tatt meg tid til å avslutte ;) 

Det har selvsagt ikke bare vært innejobbing i denne deilige sola. Denne dama har tatt tak i siste rest av malingen av muren på huset. Det blir som et nytt hus her ute nå. Men terassen ligger litt frem i tid enda. Ikke for langt håper jeg... 

Og mens jeg holdt på der ute så fikk jeg en hyggelig kaffeinvitasjon fra naboen over gata. Så der ble vi sittende et par timer. Kan også se ut til at jeg får litt drahjelp med tanke på syprosjektet mitt av naboen. Hun mente hun kjente flere som kunne vært interessert i servicen jeg tilbyr, og alt av støtte og hjelp jeg kan få er hjertelig velkomment! Så tusen takk Åse!

 

 

Nå sitter vi derimot , bååde meg og John på "søndagssofaen" som vi kaller den. Det er når vi plasserer puffen som tilhører hesteskosofaen vår inn i midten av hesteskoen så sofaen fungerer som en dobbelseng. Da kan vi bare slenge oss ned som de slaktene vi er her på søndagskvelden, og vente på første episode av Alt for Norge! Sikkert flere som har tenkt å få med seg den eller?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SPENNENDE (SPENNENE)

  29.08.2014 / 20:46 / LIVET / 1 KOMMENTARER

 

Oisann, denne dage gikk helt i fra meg plutselig. Har stått på hue med forberedelser til Høst Marked i morgen. Det er faktisk ganske mye som skal gjøres før en stiller opp. Mye planlegging. Og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde noen dager ekstra, men jeg fant jo ikke ut om markedet før rett før. Så da tar man det man får ;) Bare å gjøre det beste ut av det man har tilgjengelig. 

  

I dag morges så klarte vi jo faktisk å "forsove" oss helt til 0710. HAHAHA Ja så A4 er vi blitt.... Etter jeg hadde fått levert Elida i barnehagen , tok jeg bar turen direkte til byen selv om møtet ikke startet før 0930. Spaserte litt rundt i byen, tok en kaffe og nøt det deilige sommrværet som tok seg en tur innom Trondheim i dag. Etter møtet måtte jeg innom Sukker å hente litt ting som skal være med i morgen. Hadde heldigvis litt å ta av ;) 

Men nå så sitter meg og John som to slakt på sofaen etter et større måltid fredagstaco, med IDOL på kopekassa. Jeg har nok enda litt å gjøre før jeg føler meg klar for i morgen, så jeg skal nyte "hvileøyeblikkene" mens de er her. Så excuse me når jeg legger beina på bordet og klapper sammen PCen ;) 

Ha en storflott lørdagskveld!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HØSTMARKEDS FORBEREDELSER

  28.08.2014 / 18:42 / SØM OG SYPROSJEKTER / 2 KOMMENTARER

 

Hjelpe meg! Er helt gåen etter en knall hard arbeidsøkt i dag. Det skal mye hardt arbeid til for å få ting til Høst Markedet i helga, så jeg håper det er verdt det;) Merker at hjernen er litt kokt da jeg forsvinner inni barnetv annenhver ord her. Får forhåpentligvis sovet godt i natt da. Det er jo ofte sånn at man forsvinner inn i en dyp søvn temmelig fort når man er helt utslitt etter en dags hardt arbeid....

Men dagen er nok ikke helt ferdig enda, har bare senket tempoet litt. Må få utnyttet mest mulig av tiden før lørdagen. Og siden jeg har et møte i byen i morgen klokka 0930 så går en del av dagen bort på det. Må innom butikken en tur også... Kanskje snike med meg litt ting derfra. Har jo ei litt for full rad med klær der så man kan jo tenkes å krympe den med noen plagg på markedet;)

Under kan dere jo se noe av det jeg er jobbet med i dag. Startet egentlig med at jeg hadde bare en ide om å lage noen bodyer. Stoffet jeg endte med å bruke var egentlig tiltenkt noe annet, men så likte jeg tanken på at barneklær ikke trenger på død å liv å se ut som sirkusklær alltid ;)Må si meg ganske fornøyd egentlig. Luene har jeg klødd etter å 0,,sy lenge. De er jo så utrolig kule! Skulle bare ønske at Elida hadde ville gått med dem da... Men neida. Vi har ei som er veldig spesifikk påhva hun ønsker å ha på hodet ;)

  

 

Hva syntes dere? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ALT SYNES BEDRE I LYSET

  28.08.2014 / 08:50 / SØM OG SYPROSJEKTER / 3 KOMMENTARER

 

Jeg prøvde jo å vise dere den deilige ullfleecejakka jeg hadde sydd i går, men etter mørkets frembrudd er det vanskelig å ta ordentlige bilder. Så da prøver jeg igjen, rett og slett fordi jeg føler denne jakka fortjener litt ekstra  oppmerksomhet. Den er jo tross alt perfekt for kalde høst/vinterkvelder. Ta med på hytta og tulle seg inn i den foran peisen.

 

Men da har jeg fått dokumentert den bedre. Nå sitter jeg å drikker siste stumpene av kaffeen og leser det nyeste KK som lå på trammen min i dag morges. Jeg har egentlig ikke tid til noen av delene, da jeg i går fikk bekreftet at jeg får plass på Høst Marked på Malvik i helga. Jeg så nå at jeg hadde sett feil på adressen. Trodde det sto Melhus... Jaja. Sa da er det jo bare å sette i sving å produsere så jeg har litt å stille ut. Her tar man det man kan få. Neste måned er det søndagsmarked på FIREhuset. Så nå skal det promoteres så bustane fyker! Det er vel ikke noe flere her som skal på noen av markedene?

 

 

 

Men jeg kommer tilbake litt senere så kan dere få se det jeg har fått ordnet i løpet av dagen til markedet. Kanskje du ser noe du har lyst på? ;) hihi

Ha en super duper torsdag! Vi tatlas!

 

 

 

 

 

 


ULL ER IKKE TULL

  27.08.2014 / 20:58 / SØM OG SYPROSJEKTER / 1 KOMMENTARER

 

Med høsten for dør er ull et velkomment element i en hver garderobe. Og siden jeg har fått hint om at det ønskes større størrelser i voksenklær, så bestemte jeg meg for å teste ut det nyeste tilskuddet i stoff-familien min ; ullfleecen, i en deilig knelang cardigan som passer perfekt til kalde høstkvelder. Så håper jeg det er flere enn meg som ser verdien i ordentlig kvalitet når minusgradene banker på døra... ;) Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder før lyset hadde forsvunnet ut av stua, men jeg gjorde så godt jeg kunne ;)

  

 

Men jeg har lagt fra meg sysakene nå. Nå sitter jeg på ebay og aliexpress og etsy for nye ideer og kreative innspill. Merker at alle ideene bare flyter rundt som en tykk grøt i hue på meg for tia. Jeg har så mye som jeg gjerne vil prøve og ikke i nærheten av nok tid å gjøre det på... Er det flere enn meg som er litt i overkant ivrig på den kreative banen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KEEP CALM AND DRINK YOUR COFFEE

  27.08.2014 / 08:40 / LIVET / 1 KOMMENTARER

 

Tro om jeg klarer å komme meg opp herfra når jeg har satt meg så godt til rette i sofaen. Det henger fremdeles en del søvnmangel igjen fra gårsdagen da Elida syntes det var greit å stå opp klokka 5 på morraen. men jeg har så alt for mye å gjøre i dag til å synke ned i det deilige myke hullet kalt sofaens godkrok. Stoffet jeg bestilte fra Janus kom  går så da ligger det to bestillinger på ullfrotè joggedresser å venter på å gjennomføres. For ikke å snakke om 2 små søte jentekjoler. Dagene er rett og slett aldri lange nok for meg til å få gjort alt det jeg så veldig gjerne skulle ha fått gjort. Men det går nå fremover ihvertfall ;)

 

Men før noe som helst annet så kommer kaffeen. Den fikk besøk av min lille kreasjon fra i går kveld. Det begynner å samle seg opp en gjeng med smådyr til mine søte små planer... Spennende å se hva jeg kan diske opp av disse små...;)

 

 

Men nå får jeg vel drikke resten av kaffeen min og ønske dere en flott dag! Det er tross alt lillelørdag!

 

 

 

 

 

 

 


PITTER PATTER OF LITTLE FEET

  26.08.2014 / 21:00 / SØM OG SYPROSJEKTER / 7 KOMMENTARER

 

Jeg har lett en del etter mønstre på tøfler og "sko" til de aller minste, helt til jeg bladde litt rundt i papirene mine og fant ut at jeg allerede hadde opp til flere forskjellige.Og hvem hadde vel trodd at de skulle bli så nydelige? Jeg har jo satt meg opp på søndagsmarked i september, og trenger noe smått som ikke tar opp for stor plass per stykk. Da blir disse søte små tøflene helt perfekte! Så håper jeg bare at andre syntes de er like nydelige som meg....

 

 

 

Men nå har jeg lagt fra meg sysakene og satt meg godt til rette i sofaen helt alene. For i dag og helt til i morgen i 19 tia så er jeg og Elida hjemme alene mens John er i Oslo å jobber. Det er godt det er noen i familien som får inn litt ordentlig penger , selv om jeg har et håp om å få litt sving på syinga mi. Men for i dag så er jeg ferdig. Trenger litt popcorn og saft, så har jeg pus i kroken og Bakekrigen på TV. Blir vel helt sikkert sittende med pcen på fanget i tillegg. Sånn går det når mor er hjemme alene..... ;)

 

 

 

 

 

 


SIMPLE IS THE NEW BLACK

  26.08.2014 / 08:30 / SØM OG SYPROSJEKTER / 9 KOMMENTARER

 

God morgen godtfolk!

Sitter allerede  sofaen med dagens kaffe og det nyeste Rom123. Snakk om deilig morgen. Selv om Elida var våken allerede i 5 tia så er formen merkelig bra. John var tidlig opp i dag for å ta flyet til Oslo på jobb, og det å liste seg er ikke alltid hans sterke side kan man jo si. Så da når det står ei lita ei i senga si å roper så er det ikke så mye annet å gjøre enn å hente ho. Hadde et lite håp om å kunne stå opp før henne og ta en deilig laaaaang dusj og til og med ha tid til å føne håret før jeg trengte å ta henne opp. Men som sikkert de fleste småbarnsforeldre kjenner seg igjen i så er disse små ikke alltid så forutsigbare ;)

Men nå sitter jeg nå her da å kan nyte en tidlig morgenkaffe og synet av den nyeste kreasjonen min. Har fått dilla på svingskjørt som retter akkurat under knærne. Utrolig deilig å gå med og ser veldig bra ut. Klassisk! Så det blir flere skjørt i fremtiden. 

 

 

 

 

Men i dag så står det barnekjoler på planen. I går kveld fikk jeg en henvendelse fra ei venninne i Oslo. det har visst dukket opp litt småtroll i vennekretsen den siste tiden og de må jo feires. Og hva er vel bedre enn å feire det med et Elida Pampida plagg!? :) hehe

 

 

 

 

 

 


SUKKERSØT OPPDATERING

  25.08.2014 / 19:39 / SØM OG SYPROSJEKTER / 4 KOMMENTARER

 

Etter en kortere arbeidsdag enn jeg ønsket så måtte jeg ned på Sukker en tur; "kollektivbutikken" jeg er medlem av. Måtte nemlig plukke opp en deilig heldress i ull til min lille nevø. Så da er det 2 av ulldressen som har fått bein å gå på som de sier. De er jo råtøffe også da så jeg skjønner jo det! :) Så da jeg allikevel måtte ned i sjappa så benyttet jeg meg av muligheten til å ta med litt oppdateringer til høstgarderoben. Begynner å skorte på plassen også nå. Sånn går det vel når man er så produktiv. Og om dere kanskje legge merke til det så har jeg hengt meg litt opp i blåtoner. Deilige, rolige blåtoner. Så da er det jo bare å ta turen ned på Bakklandet og Sukker å ta en titt. Det er mye fint å finne, og en perfekt plass å finne gave til noen som "har alt"!

 

Etter snarvisitten bar det opp i brinken til en aldri så liten bursdagsfeiring. For i dag ble min kjære svigerinne Hege, 33 år! Og ikke nok med det, men jeg har ei venninne i Oslo som også heter Hege, som ønsket sin første datter velkommen i dag! Så her skjer det ting med Hegene. 

 

'

 

Men nå sitter vi gode og mette i sofaen med Masterchef på tven. Jeg føler meg egentlig ikke helt ferdig med arbeidsdagen, men kroppen sier noe annet. Så jeg blir nok sittende plantet  i godkroken resten av kvelden....

 

 

 

 

 

 

 


KOS ER LIKE VIKTIG SOM KUNNSKAP 2

  25.08.2014 / 10:00 / SØM OG SYPROSJEKTER / 7 KOMMENTARER

 

Da er dagens første oppdrag i boks. Denne deilige kosebuksa var det jeg lå å tenkte på på sofaen i hele går. Vips så var den klar! Høsten er virkelig tid for å kose seg inne mens ruskeværet står på utenfor. Jeg personlig er veldig glad i høsten, med alt været som kommer og går.

 

 

Stoffene er kjøpt på stoff og stil.

 

Men nå er jeg så desperat etter en kaffe så jeg må bare stikke igjen!:) Ha en super dag folkens!

 

 

 

 

 

 

 


KOS ER LIKE VIKTIG SOM KUNNSKAP

  24.08.2014 / 20:59 / SØM OG SYPROSJEKTER / 5 KOMMENTARER

 

 

Det ble litt mer energitappende kveld i går enn jeg hadde beregnet, så da jeg først våknet rett før 7 i dag morges var jeg ikke halvveis klar for å stå opp en gang. Etter 1 hard time til med flere forsøk på å sove litt lenger så var det bare å kaste inn håndkleet. Så jeg rigget meg til foran TVen i stua, og der bare falt formen og kvalmen tok over. Men som "alle" vet så er det eneste som hjelper mot kvalme; mat. Uansett hvor lite tiltrekkende det måtte vise seg å være med mat på det tidspunktet der man sitter med deler av gårsdagens mat på vei opp, så er det eneste løsningen. Så jeg klarte å få i meg nesten en hel mozzerellapizza. Heldigvis før svigerbror dukket opp for å kjøre oss til et hurlumhei av familie med unger hos svigers. Fikk meg en time på øye før middagen etter at det meste av besøket hadde reist. Det hjalp også. Så nå er formen så godt som tilbake på topp. Bare litt trøtt fremdeles. Så man kan vel si at det har vært en begivenhetsrik dag. Vi har til og med fått en snarvisitt av bestefaren til Elida, på vei videre ut på nordsjøen på jobb. Skikkelig familiesøndag!

 

Men til gjengjeld så var det en veldig hyggelig dag i går. Bra musikk og bra selskap. Jeg ser jo på John hver gang at han savner Boogaloo-gjengen. Men nå kan det vise seg at han ikke trenger å savne dem stort lenger. Det ryktes at folket er på vei nordover om ikke så alt for lang tid, og det ser vi frem til! :)

 

Så i går før vi måtte komme oss av gårde rakk jeg jo selvsagt å produsere en aldri så liten kosegenser av det deilige "pusestoffet" jeg kjøpte på fredagen. Jeg lurer litt på om jeg kanskje skal ha den selv om jeg skal levere den i butikken til uka. Jeg kan jo selvsagt lage en til.... Dette er ihvertfall en genser man kan bruke gjennom hele høsten. En skikkelig kosegenser. Og vi nordmenn er jo kjent for å like å kose oss. Jeg er ihvertfall veldig glad i labbe rundt i joggis når jeg er hjemme. Vi har til og med en uoffisiell søndagsuniform her i huset. Her går det i gråe joggebuser og oversized t-skjorter på hele gjengen. Noe som kan skjule resultatet av den overdrevne chips og digg spisinga som ofte oppstår på late søndager;)

 

 

   

Er det flere som kanskje kunne tenkt seg en slik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PLEASE EXCUSE THE MESS.....

  23.08.2014 / 11:31 / ELIDA / 11 KOMMENTARER

The children are making memories. Det tror jeg er det fineste utsagnet jeg har hørt. Ihvertfall i dag. For så sant kan det sies. Jeg er sikker som mange andre som liker å ha det rent og ryddig rundt seg, men av og til så tenker jeg at livet skjer jo ikke når alt er striglet og ordnet. Og er i huset så er det ei lita ei som er veldig glad i "lese" blader. Det vil si; hun prøver å bla om men det viser seg hver gang at det er mye gøyere når arkene revner og lager lyd. Så da gjelder det å ha litt blader som det ikke er så nøye med liggende rundt omkring. Og heldig for oss så er det det store utslipp av nye kataloger måneden her, så IKEA katalogen får gjennomgå.

Meg og John sitter/ligger i hver vår ende av sofaen nå, mens ELida tar seg en dupp. Sitter egentlig å klør etter å ta tak i symaskinen igjen, men vi får snart besøk så det er vel begrenset hvor mye jeg rekker å gjøre før de kommer, og da er det kanskje tid mer vel brukt på å slappe av litt ;) 2 kaffekopper har allerede funnet veien ned i magen min og en tredje er vel sikkert ikke langt unna. Det er sånn luksus man kan unne seg når man har investert i ordentlig espressomaskin med steamer. Luksus i hverdagen kaller man det! 

Men før Elida la seg så fikk jeg sneket meg til noen bilder av henne i de nye buksene sine og en av ullhettegenserene jeg har sydd til henne. Hun ble jo skikkelig kul syntes nå jeg ihvertfall;) Nydelig er jo den jenta uansett hva hun har på seg så det er nok et tilfelle av 'alt kler den smukke'.

 

 Men da tror jeg at jeg skal snike meg en tur bort i systua allikevel. Jeg klarer ikke dy meg. Kanskje bare planlegge litt ....bare litt....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ELIDAS NYE BUKSER - KEISEREN ER FREMDELES NAKEN

  22.08.2014 / 20:47 / SØM OG SYPROSJEKTER / 10 KOMMENTARER

 

I skrivende stund sitter meg og John på sofaen å ser på IDOL. Eller vi satt ihvertfall, helt til vi nå ble "våknet" av Elida som tydeligvis ikke var helt fornøyd med å ligge i senga si å sove bort fredagskvelden. Men sånn har det gått litt, sånn opp og ned, siden barnehagestarten for 3 uker siden. Jeg skjønner jo nå hvor bortskjemte vi har vært med den jenta der. Omtrent aldri ei rynke på nesa ei gang før nå. Men man kan vel ikke forvente at det ikke blir litt endringer i lynnet når hverdagene blir plutselig på hode.

 

Men før ELida i det hele tatt kom hjem i dag så omformet jeg deler av det ene stoffet jeg kjøpte i dag til denne flotte buksa! Har fått litt dilla på gul jeg. Det var jo tross alt yndlingsfargen min gjennom store deler av barneskolen så det henger nok litt igjen. Om man myser litt på bildene så blir det kanskje litt snev av svenskeflagget i fargekoboen, men det gjør ingen verdens ting ;)

 

' 

Så hva syntes dere? Er denne kombinasjonen noe jeg burde utforske mer?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SEW MUCH FABRIC , SEW LITTLE TIME

  22.08.2014 / 13:48 / SØM OG SYPROSJEKTER / 1 KOMMENTARER

Noen er stoffavhengige og andre , som meg, er STOFFavhengig ( i form av tekstiler da... :P ) Fant et utrolig morsomt sitat på nettet: Fabric is so addictiv it should be a controlled substance. Det er en litt sannhet i det.

Da har jeg vært en aldri så liten tur på Stoff og Stil i dag også. Det er kommet masse nyheter i hyllene, men om du har sjekket på nettet så må du ikke bli skuffet om du ikke finner alle stoffene tilgjengelig i butikken enda. Tror de får siste dose i slutten av august, men det var masse deilige nyheter der allerede! Sjeldent at jeg går ut derfra med kun det jeg gikk inn for å kjøpe. Men i dag gikk jeg for en gangs skyld inn for å handle litt av hvert. Jeg har faktisk en plan med alt jeg kjøpte! :) Noen som tør gjette hva jeg skal sy?Eventuelt, er det noen som har noen gode forslag til hva jeg kan lage?

 

 

 

 

 

I plan to carpe diem , but first I need to carpe coffee!

  22.08.2014 / 08:28 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Da er dagen startet med å levere Elida i barnehagen. Shitvær på oss i dag også, og vi som GÅR til barnehagen hver morgen! Føler meg veldig spræk da i forhold til alle bilene som kommer kjørende inn på parkeringsplassen. Opp til barnehagen går det nemllig en mindre artig bakke som fordeler seg i 2-3 trinn. Slake oppoverbakker over en lengre stykke er ikke akkurat favoritten min , men mosjon blir det jo.

Men nå er jeg jo hjemme  den gode og trygge stua vår. Kaffeen står på bordet. Handlelista til dagens tur på Stoff og Stil ligger klar og pus har lagt seg godt til rette i godkroken i sofaen. Puser liker visst ikke å bli våt på beina har jeg skjønt ;)

Til helga nå kommer Elida sin tante og onkel og nybakte fetter Victor til byen. Onkel Morten skal nemlig spille konsert i morgen sammen med stumpene av The midnight boogaloo som John forlot da vi flyttet fra Oslo i fjor. De har gjort om på en god del ting siden da. Nå går det i trønderrock og så har de skiftet navn til Viggos Venner. Så for dere som skal en tur på Eat the rich på Svartlamoen i helga så vil dere få sjansen til å høre dem der.

 

Men nå skal jeg nyte resten av kaffeen min og så er det bare å ta på seg støvlene å komme seg ut igjen.
Ha en strålende dag alle sammen!

 

 

  


Min store hemmelighet

  21.08.2014 / 11:43 / DET STORE SYMESTERSKAPET / 16 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake igjen her. Jeg drev å styrte med å starte en ny blogg, men jeg ombestemte meg da jeg egentlig liker så godt denne her. Tanken var å ha en blogg som var mer sømrelatert, men jeg blir heller her å deler det livet har å by på av store og små begivenheter, inkludert syinga :)

 

Men som noen kanskje husker så har jeg gått med en hemmelighet siden i våres nå. Men nå sprekker jeg boblen for nå ser det ut til at det er klart for å kunne rope det ut. 

NRK har lagt ut en liten snutt av høstens tv-begivenheter, og midt i mellom alt annet ligger et lite program kalt "Det Store Symesterskapet". Et program basert på en konkurranse mellom 8 flotte hobbysyere. Med prestasjoner både i kreativitet, tidspress og presisjon som base har jeg vært med å sloss om den gjeve tittelen "norges beste hobbysyer". Nå kan man jo si at jeg siden har tatt det litt lengre enn bare som hobby etterhvert da. 

http://tv.nrk.no/program/KMNO90000014/slik-blir-tv-hoesten-2014#t=9m27s

Så jeg ville bare informere dere alle om at i slutten av oktober kommer det som trolig kommer til å redde tv-høsten på NRK1 og jeg er med sammen med denne flotte gjengen ;) hehe

Om ikke dette inspirerer flere til å tørke støv av den gamle symaskinen så er det ikke håp! :) 

 

 

 

hits