DIY - Fornying av kjøkkenet

  06.07.2015 / 09:45 / DIY / 7 KOMMENTARER

Da er det klart for en visning av helgas prosjekter. For dere som fikk med dere det kryptiske bilde av beisearbeidet mitt så kan dere jo her se hva det var jeg holdt på med :) for noen måneder tilbake fikk jeg det for meg at jeg skulle male kjøkkenet i "sort pepper fra jotun mens John var på jobbtur , for å gi han en overaskelse. Det viste seg jo å være midt i blinken, da den foregående blåfargen tydeligvis var "ganske femi". Det er vel ingen som kan kalle "sort pepper for "femi" vel? :)

Så med at vi har hatt et midlertidig sett med kjøkkenmøblement som bare "måtte i hus" da vi flyttet inn, så har jeg hele tiden drømt om å utnytte plassen bedre. Og da jeg i november var i København med gjengen fra Sukker, og spisebordet i leiligheten vi leide var så inspirerende, så begynte ideene å forme seg. Og her kommer resultatet. Jeg har fremdeles litt detaljer igjen , men "details details";) Det fikser vi etterhvert.

Materialbruk: to stk bordbukker fra ikea for 65 kr stk, 1 stk hobbyplank fra ikea str 150*40cm for 45kr, 4 stk plank str 15*180 cm fra Byggern til 515kr, hobbyplank str 240*50cm kr 465 fra Byggern og beismateriale (hvit kalk som grunning og patina grå som "coating") til 415kr fra Byggern.

Så da endte vi opp med et kjøkkenbord som rommer hele 10 personer til frokost. Pluss at den kosekroken der bruker jeg mer enn gjerne helt alene også. Etterhvert så kommer det en sittepute til benken og polstring til korsryggen på veggen og 3 kule gulmalte trestoler, men man kan ikke ta alt på en gang heller ;)

Så nå er jeg spent på hva dere syntes?

Julie Christine


Nye interiørprosjekter

  03.07.2015 / 22:54 / DIY / 1 KOMMENTARER

Jeg merker at det er blitt varmere i været og mer levelig på et vis. Energien er på full fart inn og tar til tider overhånd. Jeg har alt for mange baller i luften og ideene fortsetter å strømme på, så jeg må bare hive meg rundt om jeg skal komme noen vei. Det siste prosjektet jeg tok tak i her er et jeg har tenkt på lenge på og nå virkelig får utløp for kreativeten når det kommer til interiør og møbelutforming. Jeg gleder meg stort til å kunne vise dere resultatet, men foreløpig så er det eneste jeg vil røpe er at det hører hjemme på kjøkkenet :)

Julie Christine


hits