No rest for the wicked

  22.07.2014 / 08:50 / ELIDA PAMPIDA / 1 KOMMENTARER

Må ikke tro at jeg ikke jobber fordiom jeg har ferie. Jeg har satt som mål å sy ett plagg hver dag heleferien. Når vi endelig kommer oss hjem så er det bare å rulle seg over å starte med verandaen så da blir det kveldsjobbing på meg. Pluss at 4 august begynner elida i barnehagen! Det blir spennende. Men da blir det også en innkjøringsperiode på oss. Så som dere kanskje skjønner så står prosjektene i kø.

Men først så skal vi kose oss i dyreparken:) Så da får dere ha meg unnskyldt. Jeg trenger en dusj før vi går , så da må jeg bare hive meg rundt. Så får dere kose dere alle sammen i Norges langstrakte deilige sommeland :)

Julie Christine

Velour genserkjolen jeg holder på med for øyeblikket fra Elida Pampidas høstkolleksjon - str 92 til 122


Livets inspirasjon

  20.07.2014 / 17:08 / ELIDA / 0 KOMMENTARER

En deilig dag i sørlandets hovedstad. Vi har nytt sola og badet og grilling står for tur. Men i kveld tar jeg frem symaskinen for litt kreativt arbeid. Klarer ikke la det ligge igjen hjemme heller. Hvert ledig øyeblikk skal utnyttes og være til nytte. Og min store inspirasjon til å stå på er selvsagt min lille skatt; Elida. Verdens beste jente som smiler fra morgen til kveld.

Jeg håper dere alle har en fantastisk sommer og nyter hvert øyeblikk av glede og samhold.

Julie Christine


New in: høstdress for en liten skrott

  18.07.2014 / 23:34 / ELIDA PAMPIDA / 0 KOMMENTARER


Roadtrip

  18.07.2014 / 11:38 / FERIE / 1 KOMMENTARER

Da sitter vi i bilen sørover alle mann. Elida sitte å ser på "sauen Shaun" og totter for harde livet. Far kjører og mor drikker kaffe og nettsurfer. Deilig å være på tur, men jeg er spent på om Elida klarer å få duppet noe som helst i bilen enn så trøtt hun er. Vi får vel bare vente å se.

Vi er i hvertfall på vei til Nittedal til Rune og Gry for en overnatting. På søndag har min svigersøster termin så nå kan vi bli onkel og tante når som helst, så om det skjer saker og ting innen i morgen formiddag så kan det tenkes at vi blir en ekstra natt. Om ikke så satser vi på å hilse på det nye knøttet på vei hjem igjen :) Vi har ihvertfall med en pose med godsaker til den nye babyen;) 2 pyjamaseter og et babynest a la Julie og en bæresele med spedbarnsinnlegg.

Jeg har jo selvsagt tatt med sytingene mine sørover. Kan jo ikke legge det fra meg når jeg er midt oppi høstkolleksjonen ;)

Håper dere har en strålende fredag!

Julie Christine


Hettegenser til en ny verdensborger

  16.07.2014 / 15:15 / ELIDA PAMPIDA / 1 KOMMENTARER

Nå begynner det å nærme seg ferietur, men det er mye arbeid som skal til før den tid. Jeg satt i hele går kveld å sydde så svetten sprutet, og i dag fikk jeg en henvendelse og den aller første bestillinga på den kommende høstkolleksjonen. Eneste ulempen var at jeg hadde ikke størrelse mindre enn 62 så da måtte jeg frem med tegnebrettet å lage en størrelse mindre. 

Nå ligger det da klart en deilig hettegenser til en snart ny verdensborger. Håper både gavegiver og mottaker blir fornøyde ;)

Genseren ligger snart til salgs på nettbutikken www.elidapampida.no. Høstkolleksjonen kommer etter planen ut slutten av august/starten på september.

 

 

Jobb jobb jobb

  16.07.2014 / 14:58 / ELIDA PAMPIDA / 0 KOMMENTARER

Julie Christine


Veien tilbake

  13.07.2014 / 21:41 / ELIDA PAMPIDA / 3 KOMMENTARER

Hei hå alle sammen!

Jeg vet det har blitt lite med blogging fra min side de siste månedene. Jeg har vært travelt opptatt med ferier, hemmelige oppdrag som jeg håper jeg snart kan dele med dere, sying og ordning av ting for den fine butikken på bakklandet; Sukker Design. For ikke å snakke om det å være med familien min og pusse opp hus samtidig. Ikke akkurat arbeidsledig selv om jeg fremdeles er arbeidssøkende. Sola har jo også gått sin seiers gang her oppe i midtnorge og vi har hatt tropenatt på tropenatt, så litt kos i sola må man jo også prøve å skvise inn. Nå snart står sørlandsferie for døra, så da pakker vi sakene våre å kjører sørover. Snart blir vi jo onkel og tante og Elida blir kusine, så det håper vi å få med oss på turen, om det blir på vei opp eller ned får vi bare se.

Ellers så går no dagan. 

For øyeblikket så har jeg inntatt sofaen på gjesterommet mens gutta (ihvertfall John og Steinar) sitter nede i stua å se VM-finalen. Er ikke så interessert jeg så da er det bedre å få unnagjort litt papirarbeid i fred og ro mens John er opptatt med andre ting.

Hvis noen lurer på hvordan det går med Elida Pampida så kan jeg fortelle dere det at jeg er i gang med å planlegge høstkolleksjonen. Jeg ser jo at jeg i min iver etter å sy har fått et litt kaotisk utrykk på nettbutikken, og ikke har jeg fått ordnet med Visa løsning ennå heller, så det henger litt etter. Men hva er det vel man har høsten til ;). Men det vil da altså si at høstkolleksjonen kommer ut forhåpentligvis i løpet av slutten på august/begynnelsen på september. Da vil det være et nøye utvalgt sortiment av deilige barneklær fra 0 til 5-6 år. Alle klærne kommer i flere størrelser. Jeg har også planlagt en liten fotoseanse med Elida for å vise dere klærne. Det blir nok litt actionbilder ut av det da hun aldri i verden kommer til å sitte stille :) Men det er jo nettopp det som er poenget da, å vise dere hvor behagelige og brukervennlige plaggene er for de små. Jeg kan vel røpe så mye som at det blir en del ullklær og en del varme tilbehør og ytterklær. mer vil jeg ikke si. For de som er nysgjerrige kan det være et triks å følge meg på instagramprofilen til Elida Pampida som også heter elidapampida. Der vil det komme oppdateringer på fremgangen i produksjon og planlegging.

Men ellers i dag så vil jeg ønske dere en deilig søndagskveld! Vi prates snart.

 
 

 

 

Har ikke tid til annet

  09.07.2014 / 07:21 / ELIDA PAMPIDA / 3 KOMMENTARER

Akkurat nå så syr jeg ikke. Akkurat nå ligger jeg i senga med tidenes verste "den tida imåneden" hodepine og magekrampe. Men sånn ellers sjåfører jeg at dagene aller helst skulle hatt minst 48 timer for å strekke til. Kreativiteten bobler over samtidig som vi har hatt besøk av foreldrene mine her. Og så er det jo dilemmaet med det fine været vi har her oppe i Trøndelag. Kan man virkelig sitte inne å sy i det fine været? Ja jeg kan , men når far er ute å leker jobbemann så kan da ikke mor sitte inne med Elida hele dagen heller da... Og i dag er det meldt hele 30 grader! Det er vel godt over grensa for hva som tilsies at det trengs et bad for. Da blir det vel en tur i badevannet i dag på meg og Elida. Selv om "den tiden i mnd" i den forstand den dukket opp her etter en alt for lang tid, ikke kombineres så bra med bading, så får jeg vel bare bite i det sure eple allikevel... Nedkjøling trengs og dusjen holder ikke.....

Men nok om det. Vil dere se set nyeste ferdige prosjektet mitt. Var litt spent på denne her, men den ble jo aldeles nydelig, så den kommer snart i flere størrelser.

Omslagskjole i størrelse 98. Den er nok enda litt stor til Elida, men blir snart å finne i butikken, både på nett (www.elidapampida.no) og på Sukker design på bakklandet:)

Om noen har noen gode forslag til ting jeg kan sy, så mottas dem med takk :) alltid gøy med litt utfordringer. Men jeg må si noe som kanskje er litt fyfy, nemlig at jeg gleder meg til høsten... Men ikke fordi jeg ikke liker sommeren, men fordi da kan man med god samvittighet sitte inne å sy når det regner og blåser ute :) hehe

Men foreløpig så fortsetter det som det gjør frem til ferien.

Ha en strålende flott onsdag folkens!

Julie Christine


Elida Pampida : Ullkåpe til ei lita jente på 2 år

  01.07.2014 / 16:40 / ELIDA PAMPIDA / 1 KOMMENTARER

Denne startet jeg på i dag og må si meg strålende fornøyd så langt. Foret kommer i seinere i dag tenker jeg, og knapper :)

Om noen skulle ønske å bestille en i lyseblå , rosa eller en annen farge så tar jeg imot med åpne armer. Pris varierer fra størrelse og valg av stoff. Men for å gi dere en ca pris å gå etter så vi denne lyseblåe ullkåpa i størrelse 2 år komme på ca 900 kr når alt er ferdig.

Julie Christine


hits