Tilbake med strikkedilla og gravidmage

  29.06.2015 / 09:02 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Hei og hå alle sammen. Da tenkte jeg at det var på tide å plukke opp gamle tråder og starte op bloggen igjen , litt sånn i det små.

Siden sist har mye skjedd!

Vi venter en liten gutt i midten av oktober, så det vil si at jeg er snart 6 måneder på vei, så det resulterer i at vi er i gang med å pusse opp det siste soverommet på loftet som til nå er blitt brukt som gjesterom, jeg har avsluttet mitt korte kjærlighetsforhold til den Bakklandsbaserte designerbutikken; Sukker, har de siste 4-5 månedene jobbet som butikkleder og skredder ved Tessem Brudesalong, har slått meg sammen med ei illustratør fra Sukker og laget en splitter ny nettbutikk; Www.designredet.no der det etterhvert vil dukke opp mye mer enn det som er der nå, men som dere vet så "perfection takes time" og så har jeg innfiltrert det vide strikkedillafellesskapet.

Det var en "kort" oppsummering av hva som har skjedd de siste 6-8 månedene. Men fra nå skal jeg prøve å holde dere litt mer løpende oppdatert på fremgang både i henhold til det ene og det andre;)

Og om det er noen av dere som har noen spørsmål så er det nå bare å komme med dem!

Ja så har jo Det Store Symesterskapet vært å se på Nrk 1 i fjor føe jul!

Julie Christine


hits