Livet som småbarnsforeldre....

  12.06.2013 / 22:21 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Hvordan avsløre seg som småbarnsforeldre: se på klokka når den viser 2100 og tenke "jøss nå må jeg legge meg snart" for så å tenke "men jeg har jo ikke fått nok ut av dagen" for så å se på klokka igjen når sen viser 2201 og tenke " nei nå er det natta". Pusse tenner og legge seg under dyna og se på klokka igjen når sen viser dette:

Sånn går nå dagan :)


Klemmer fra julie og Elida


Livet som småbarnsforeldre....

  12.06.2013 / 22:21 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Hvordan avsløre seg som småbarnsforeldre: se på klokka når den viser 2100 og tenke "jøss nå må jeg legge meg snart" for så å tenke "men jeg har jo ikke fått nok ut av dagen" for så å se på klokka igjen når sen viser 2201 og tenke " nei nå er det natta". Pusse tenner og legge seg under dyna og se på klokka igjen når sen viser dette:

Sånn går nå dagan :)


Klemmer fra julie og Elida


Verdens søteste baby!

  10.06.2013 / 11:17 / ELIDA / 5 KOMMENTARER

Ja jeg vet at det er sånn alle mødre sier om sine små , men Elida er bare så vakker! Og så utrolig fredfull når hun sover :)

Klemmer fra Julie og Elida


Grøt?

  08.06.2013 / 23:17 / ELIDA / 0 KOMMENTARER

Elida fikk prøvesmake grøt for første gang i dag... Hehe

Klemmer fra Julie og Elida


Dagens shopping ...

  07.06.2013 / 11:52 / ELIDA / 1 KOMMENTARER

Ikke helt den samme som fb (før baby).

Vi var oppe allerede klokka 0630 i dag. Hadde time hos legen klokka 0840 og som småbarnsmor vetan aldri hvor lang tid man bruker fra a til b , så man må være forberedt på det meste. Men det gikk over all forventning. Planen var å gå til Majorstua da det å ta bussen midt i morgenrushen med barnevogn ikke var det jeg så for meg som morgenkos. Men sola sto opp før oss og fulgte oss hele veien frem og tilbake. Varmere og varmere for hvert minutt den sto på himmelen.
Det er nå tiltak å måtte til legen også da med bare prevensjon som mål. Kunne det ikke vært en enklere måte å gjøre det på? Jaja vi fikk en deilig gåtur da om man skal se det positive i det...

Så måtte man jo innom apoteket også da etterpå for å få noe ut av denne resepten, men så mamma som jeg er blitt så kunne jeg ikke dy meg fra å titte i babyhylla. Snuppa har begynte å sikle så fælt og tygger på hendene sine. Så i dag gikk jeg til innkjøp av en bite"leke". Så satser vi på at den blir mer populær enn fingrene etterhvert :)

Klemmer i sola fra Julie og elida


Piratbrownie

  05.06.2013 / 23:41 / LIVET / 1 KOMMENTARER

I går fant jeg ut at om jeg skulle få truffet min hode venn Karoline i det hele tatt før hun er ferdig med eksamen for denne gang, var det bare å ta beina fatt og dytte vogna opp hele veien til Blindern. For hvem kan vel motstå kaffepause med dette stabeistet? Jeg tenkte opprinnelig å møte henne på Abels , for dere som er kjent i strøket. Men ved nærmere øyekast la jeg merke til en søt liten barnebutikk rett rundt hjørnet. Og i det jeg gikk mot den , legger jeg merke til noe som minnet svært mye om en cafe av den orginale sorten med espresso maskin og det hele.

Etter å ha ventet en stund dukket Karoline opp, og inn bar det for å sjekke menyen og stemninga i vårt nye funn. Bak disken sto en artig fyr ser dere. For det første jeg la merke til i disken var noen deilige btownies med hodeskalle drysset over av melis. Mens fyren bak kassa jatter i vei slenger jeg ut min bestilling. Og i det jeg kommenterer hodeskallen, tar han frem knokene sine og viser oss en noget spesiell tatovering. Over to sett med fingrer har han nemlig foreviget "sjør - øver". Usikker på om det opprinnelig hadde en sammenheng ventet vi på å få betale mens munnen gikk i ett av ord og setninger jeg ikke helt klarte å finne betydningen med. Men hyggelig var han. For etter å ha sittet ei stund ute under et tynt fleecepledd hver i en mindre varm sommerformiddag, kom mannen ut å lurte på om ikke vi ville ha oss litt "påfyll" å varme oss på.

Så om du er i nærheten av John colletts plass og merker at kaffesuget kaller, så frykt ikke! Kaffe med det berømte slaberaset er rett rundt hjørnet :)


(Et innlegg fra en av Julie og Elias mange turer i og utenfor nabolaget )

Klem fra Julie og Elida


Sommerpike i sommerpikekjole

  03.06.2013 / 23:52 / ELIDA / 2 KOMMENTARER

Forrige tirsdag klarte Jeanette å dra meg med til Tønsberg av alle plasser! Og for hva? Jo du ser det at jeg ble tidlig introdusert for Kappahls nydelige babyklærserie ; newbie. Og akkurat den tirsdagen hadde de lansering av den nyeste kolleksjonen. Det høres jo rett og slett absurd ut å skulle gå på en "motevisning" for babyer, men de hadde heldigvis goodiebags, cupcakes og 25% rabatt også. Så nå har Elida fått masse nytt i garderoben sin.

Hun vokser jo som et uvær. Vi var på 3 mnd kontrollmandagen i forveien. Trippelvaksine og det hele. Men det jeg gledet meg mest til var å endelig få veid og målt ho. Tror du ikke jenta målte hele 65 cm og 7245 gram! Ikke så lita jente lenger bare på 3 mnd. De vokser så fort disse små.

Jeg legger ved et bilde av Elida i en av sine nye fine sommerkjoler. Det var ikke så lett å få et ordentlig bilde for hun ville nemlig ikke ligge stille, og ville aller helst smake på det nye plagget:)

Klemmer fra Julie og Elida


Far og datter

  03.06.2013 / 13:30 / ELIDA / 1 KOMMENTARER


hits