Forlovelsesring = stort smil!

  29.06.2012 / 15:08 / BRYLLUP / 8 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake i Norge, og takk og lov for det. Etter 15 + timer med flyplass og flyreise landet vi endelig på gardemoen. Så nå føler jeg virkelig på uttrykket " borte bra men hjemme best". Hjemme er virkelig best! Gårsdagen ble bare ett eneste merkelig stykke med jetlag og forsøk på å holde seg våken så lenge som mulig at da jeg våknet 0620 i morges, var jeg skikkelig stolt over omstillingsevnene mine. Får jo se Åssen det går med dem i kveld da. I kveld blir det hjemmelaget pizza, solobrus og sofakos. Er så utrolig deilig å være hjemme i egen leilighet så det må feires.

Men som overskriften sier, så siden meg og John var oppe allerede klokk 0730 så var vi tidlig ute for et par ærend på Oslo city. Tenk dere Oslo city før senteret blir overbefolket av diverse folk som bare går i veien?! Vel, John skulle ha seg nytt batteri til pcen og ettersom John mente at jeg burde ha en egen forlovelsesring (jeg sa jeg ikke trengte det men kan jo ikke akkurat si nei:)), så ble det ringshopping. Så nå går jeg bare rundt som et eneste stor smil! Happy day!

Så? Hva er dommen dere? Var den ikke nydelig vel!? Jeg er ihvertfall super duper fornøyd! Og jeg var ganske usikker på hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg gikk ut av butikken. Jeg rødmet og fniste som ei lita jente om hverandre...:) jeg er ihvertfall overbevist om at jeg har verdens beste kjæreste!

<2 Julie Christine


Instagramoppdatering fra Hong Kong

  24.06.2012 / 08:51 / FERIE / 3 KOMMENTARER

Som noen av dere kanskje hat fått med dere så har vi hatt litt dårlig med internetttilgang i det siste og med det og en blanding av mye action så har det blitt lite blogging. Men jeg skal lage et fint oppsummeringsinnlegg til dere så fort vi lander på norsk jord igjen. Må si at jeg lenger ganske mye hjem nå. Borte bra men hjemme best kan man godt si. Vil hjem til pus, hjemmelaget kaffe, egg og bacon, hage, gode naboer og gode venner og litt vanlige rutiner matmessig. Magen min har ikke hatt det så bra den siste tiden, ikke noe forgiftning, bare litt for mye og litt for uvant mat:)

Så nå er det kun 3 dager igjen til vi vender nesa nord-vest og hjem til Oslo, som vi har hørt rykter om har begynt å få litt bedre sommertemperatur. Ikke galt bare det å komme over 16 grader ihvertfall:) hehe. Until next time ; arrivederci...eller noe sånn<2 Julie Christine


Dag 6 - Junkboat tur til Lamma Island

  20.06.2012 / 01:41 / FERIE / 2 KOMMENTARER

Nå har vi kommet oss til Exelsior Hotell , men til motsetning av hva man skulle tro så har de da altså ikke gratis internett. Det er egentig veldig lite som er gratis ELLER billig her så derfor blir dette innlegget kun bilder. Skal lage et oppsummeringsinnleggnår vi kommer hjem av hele turen så dere går ikke glipp av noen av historiene vi har opplevd her.  

 

<2 Julie Christine
Dag 5 - Hong Kong Island and Hardrock Cafe

  18.06.2012 / 16:54 / FERIE / 0 KOMMENTARER

Torsdagen vår fant vi ut at vi enda ikke hadde vært ute å tatt et bedre måltid, så da vi kom forbi Hardrock, var det første jeg tenkte "RIBS!". Og det ble det. Og tilfeldigvis akkurat denne dagen feiret de Hardrocks 40 års jubileum og farsdag i ett så det sto et veldig gjennomført band på menyen klokka 2100. Nyskjerrige som vi var og med tanke på at det seineste vi hadde vært ute til nå var 21-22 tia, så var det greit å få testet grensene.

 


  

Masse god øl ble konsumert og stemningen steg, så mens vi sitter der for oss selv og lager litt ablegøyer og jeg viser John det fine fotogenen ansiktsuttrykket mitt. Det vi ikke har fått med oss er at det sitter et amerikansk par rett over oss og ser alt vi gjør. Etter en liten stund kommer mannen ned og legger en hånd på skuldra mi og sier "What a nice face...!" hehe

 

 
 

Jeg stikker så av på toalettet en liten tur, og da jeg kommer tilbake ser det ut til at John har fått oss nye venner. Det tar ikke lang tid før vi sitter sammen og ler godt og høylytt av diverse rare ting. Paret viste seg å våre Greg og Launda Robinson, og det første jeg tenkte var Mrs Robinson. Hehe. Kvelden ble bedre enn forventet i møte med våre nye venner som inviterte oss med på Junk Boat tur på lørdagen. Skal legge til bildene fra Junk Boaten i morgen. Det var utrolig morsomt, og anbefales på det varmeste til dere som planlegger å reise til Hong Kong.

 
 
 

Launda var ei hærlig sprek dame som klarte å dra meg opp til å danse. Hun klarte også å lure til oss 8 gratis shoter på huset. Og Greg minner meg bare mer og mer om stefaren min, Knut. Helt utrolig hvor like to mennesker som aldri har en gang vært i samme rom kan være.

Som dere skjønner så ble denne kvelden mer aktiv og morsom enn forventet og satte standarden for hva som sto i vente for lørdagens kommende båtfest.

Men nå skal jeg kose meg ferdig under dyna med Hawaii five o og kjærsten.
Vi prates i morgen flotte folk.

 

<2 Julie ChristineDag 4 - Hong Kong Island. Ut på tur aldri sur.

  18.06.2012 / 05:53 / FERIE / 0 KOMMENTARER

Dag 4 i Hong Kong og vi våger oss ut på tur med trikken. Hele 2.30 hkd koster det for en tur med trikkken. Det er ca 1,90 kr. Ikke akkurat Oslo standard kan man si. Dagene har gått litt i ett de siste 3 dagene så det er derfor det har blitt litt lite oppdateringer. Men masse bilder kommer.

Vi var ute å gikk i byen og tenkte at vi måtte komme oss på det somblir omtalt som verdens lengste rulletrapp. Tror det sto at den skulle være 600 meter eller noe i den duren. Det var ihvertfall lang selv om de jukset med at den er delt opp i stykker. På morraen så går rulletrappa nedover mot byen og ettermiddagen går den oppover. Så litt som med rushtrafikken. Det er mange som bruker den som transport til og fra jobb.

En god del trær her som vokser oppover murvegger. Syntes det så utrolig speseilt ut.

Dette var da en av de mange markedsgatene vi besøkte. Her solgte de masse utkledingskostymer. Vi skjønte ikke hva folk skulle med alt sammen men det fant vi ut av på lørdagen. Det er visst veldig populært å kle seg ut for å ut på "junk-boat" turene. Skikkelig harryturer... :PVi er på øyeblikket på vei ut døra for å ta en gåtur opp på"the peak", altså toppen av øya her. Sjekke utsikten selv om det er litt overskyet og regner. Litt vær har da vel ikke skadet noen før? Hehe.

Ha en super dag da dere. Skal pørve å få oppdatert når vi er tilbake i kveld.

 

 

<2 Julie Christine


Dobb.no har 80% på hele butikken!!!

  13.06.2012 / 17:12 / TIPS / 6 KOMMENTARER

Annonse


Hong Kong dag 3 - Hong Kong Island; afraid of hights.

  13.06.2012 / 16:53 / FERIE / 0 KOMMENTARER

I dag var det på tide å flytte på oss igjen. Over på andre siden av stredet og over på Hong Kong Island og Island pacific hotel. Første inntrikket av hoteller var egentlig ikke spesielt lovende fra lobbyen men rommet var i direkte overført betydning; himmelsk. Vi har rom i 25 etasje og jeg har høydeskrekks å jeg tør ikke gå helt bort yil vinduet en gang... Under ser dere utsikten fra vinduet. (fullsize9
Men rommet var kjempefint. Deilig planløsning, bra aircondition, badekar og litt mer luftig. Her blir vi nå i 6 netter før vi skal over på Excelsior på jobben til John sin regning. Det blir en helt ann verden. Det hotellet ligger på andre siden av sentrumet og er lokert i det litt mer "snobbete" strøket. Det vil si rett med alle de store fancye bankbygningene og alle merkebutikker som Burberry, Chanel, Louis Vuitton og venner. Blir nok ikke noe facy shopping på meg vel og merke. Jeg er mer fan av mye for lite :).

 


Vi måtte jo selvsagt ha oss en gåtur i denne "nye byen" og stakk innom en sjarmerende kafe. Her er ikke hjerteformasjoner i kaffeen nok, her får du elefantkunstverk! Må si jeg ble mektig imponert! OG utrolig god kaffe også!Det regnet "cats and dogs" i dag, men til min store fornøyelse så er det så godt og varmt i lufta at å bli litt våt gjør ingenting. Vi har hatt litt tordenvær de siste to kveldene, og det er gansike annerledes torden enn hjemme, men utrolig stilig å sitte å se på lynet.... Tok en liten regndans jeg mens vi vandret til vi fant en kafe å tørke beina på.
Så nå har vi vært å handla Mc Donalds mat og spist godt for omtrent ingenting og John ligger ved siden av meg å leser og hører på musikk. Jeg ser på CSI New York. Og i morgen skal vi sjekke om vi får tatt verdens lengste rulletrapp og kanskje besøkt et av Hong Kongs mest kjente templer. Vi får se hva dagen byr på, men jeg har lastet inn en app på telefonen som viser på kartet hvor det er severdigheter og attraksjoner. Og det er ikke akkurat mangelvare her... Spennende dager i vente!

 

Nå skal jeg snart pusse tannebisset og legge meg under dyna, så da skal jeg bare ønske dere en fin kveld og så snakkes vi seinere.

 

 

<2 julie Christine


Hong Kong dag 1 - shoppingsentermania!

  12.06.2012 / 13:27 / FERIE / 1 KOMMENTARER

I dag valgte jeg rett og slett å gjøre det lett og bare bruke mobilen som kamera derfor ble det mye ymse.) I dag er siste dagen vår på fastlandet før vi flytter over på et hotell på Hong Kong Island, så da måtte det litt fastlands shopping til:)

Vi startet faktisk dagen rett etter at det kom ei veildig søt dame på døra som lurte på om hun skulle vaske rommet vårt. Det var altså litt vanskeligere å sovne i går kveld enn vi hadde forutsett så da ble vi litt trege i avtrekkeren på morraen. Men når vi kom oss opp stakk vi inn på er deilig avkjølt kjøpesenter og tok oss litt frokost med mangosmoothie.

Litt høydeforskjell på oss:)

Starbucks avhengig allerede etter 2,5 dager? Uff da

John er ikke den store shopperen så han fant seg ei trapp:)

I 17 tida fang vi plutselig ut at det var på tide med litt mat igjen etter all traskinga, men jeg klarte selvsagt å bomme på matvalget igjen. Frityrstekt kylling er ikke det samme her som hjemme. Pluss at kyllingen hadde masse ekkelt fett mellom leddene. Ikke veldig appetittelig, så jeg tok heller bilde av teen:)

Så avsluttet vi det hele med kaffe fra huset. Nå ligger det ann til en "etter mørkets fremsteg" badetur på taket. Resultatene av shoppingen kommer selvsagt senere.

Snakkast seinere peoples:)

<2 Julie Christine


Kveld i Hong Kong og dag 2 er over - en liten shopping i kveldens mulm og mørke , og neon

  11.06.2012 / 18:37 / FERIE / 5 KOMMENTARER

Vi hadde jo allerede planlagt å ut å sjekke Night Market i kveld, og det ble det faktisk noe av også. Rett etter et noe snålt måltid hos Mings`. Av alle ting fikk jeg noe som amkte risnudler med brunsaus. Det skulle vissnok være fra Hong Kong menyen, men det var ikke spesielt godt. Og for en gangs skyld så var ikke "brun" middag god selv med litt forsøk på farger....

gatene ser ikke så lang ifra så opplyste av neon som du ser på bildene i blader ol.

Det her var da altså risnudler med biff  og brunsaus... usj....

Nightmarket. Litt som grønland på kveldstid syntes jeg egentlig, evenuelt markedsdager på torget. Samme sjiten. Falske merker, apple tilbehør og fake solbrillemerker... Høres kjent ut eller? Jeg fant faktiskdekselet jeg kjøpte til iPhonen min i Kroatia...?John fant jo noe han likte da... slips og mansjettknapper i Burberry...:P Snobben min ;)

Vi satt oss ned på kafeen som ligger i underetasjen til hotellet og spilte litt backgammon. De hadde overraskede god kaffe der. Det kan jeg vel egentlig si om hele byen så langt. Er det noe de er flink til her så er det ihvertfall kaffe... :) Skal notere meg om jeg kommer over en dårlig en selvsagt :)

Bilder fra toaelettet på hotellet. Helt groteskt stort. Jeg gikk meg omtrent vill?? Større enn mange av leilighetene jeg har bodd i i Oslo.Så avsluttet vi med en øl ute i The Garden. Temperaturen ute er virkelig ikke noe å si på. Med en gang man tar ett steg ut så begynner man å svette på hendene...

Og til slutt; her har dere dagen STORE innkjøp. Var innom en kveldsåpen dingse butikk. De hadde 75% på alle øredobber. Så det ble 30 hong kong dollar per par. Ca 24 kr pr par. Ikke så galt. Gekkoen som dere ser, er mitt favorittdyr så disse måtte jeg bare ha!

Men nå er det kvelden sier John. (Demonstrativ pussing av tenner...)
Så da mp jeg bare si god natt. Sees i morgen :)

 

 

<2 Julie Christine


Instagram dag 2; Hong Kong har masse godt å drikke (?)

  11.06.2012 / 15:09 / FERIE / 0 KOMMENTARER


Instagram dag 1; Gardemoen - Helsinki - Hong Kong

  11.06.2012 / 15:07 / FERIE / 0 KOMMENTARER


Dag 2 Hong Kong - folk flest kommer fra Kina

  11.06.2012 / 12:07 / FERIE / 5 KOMMENTARER

Klokka er allerede rukket å blitt snart 1800 her så det er på øyeblikket klart for å stikke ut å ta litt middags mat. John ligger ved siden av meg å prøver å finne ut om han vin til Lachau island, Cheun Chau eller Lamma island. Nå ser dte ut til at han har landet på Cheun Chau Island. Så etter 3 netter på Eaton smart skal vi videre til neste destinasjon. Forandring fryder eller? Men først har vi 2 netter her til og det skal definitivt nytes til det fulleste.

                               

I dag startet vi med "frokost" på Starbucks... mmmmm. Deilig å få litt koffein annabords før man tar på seg byen.

                                
                                
  

Sir Run Run  (hihi)                                                    Du! Min! "Me Tarzan You Jane"

  
                      

                                 

Nede ved kaia gikk det en lang promenade med Hong Kongs versjon av stjernepromeaden. Og vi fant jo til og med noen vi kjente igjen, men mest folk som bare hadde morsomme navn som jeg aldri før hadde hørt om. Utrilig mange som het Fun eller You, noe som jeg syntes var temmelig artig :P

 
 

En snarvisitt innom Kowloon park måtte vi jo også. Ikke i det hele tatt likt parker vi har hjemme med gress. Her var det bare en hel haug av blomsterbed og fugler i bur.

 
 
                       

Inne på et kjøpesenter fant vi en liten resturant som hadde litt mer enn kaffe til lunsj og de hadde noen utrolig kule bilder hengende på veggen. Hadde vært kult å tatt med hjem egentlig, men de var sikkert svinedyre.
Prisene på klær, sko, elektronikk og annet man ellers ville kjøpt hjemme er ganske lik hjemme faktisk, så jeg merker at jeg er litt kresen på shoppinga. Ventere til jeg finner noe jeg virkelig vil ha :)


 

Men før vi stakk opp på hotellrommet var vi innom Jade Market, som viste seg å ligge kun 2 minutters gange fra hotellet. Kjøpte meg et Jade stone armbånd og øredobber av ei morsom lita kinesisk dame. Hun prøvde iherdig å prakke på meg mer , men jeg klarte å sky unna "liten kinesisk dame"-sjarmen :)Det har vært rundt 28-29 grader i hele dag ogpå en måte , takk og lov, ikke sol. Luftfuktighet som gjør at alt du har på deg klistrer seg til kroppen din med en gang du stiger ut i gatene. Men inne i butikkene er det ekstreme airconditioner som står å suser, så det spørs om man ikke blir litt forkjølet etter hvert her med temeparturforandringene...:P

Nå skal jeg bare skifte og så blir det middag på oss. Ha en super deilig dag da dere som så vidt har startet på dagen :)

 

<2 Julie Christine
T-bar og 7eleven - Dag 1 i Hong Kong

  10.06.2012 / 15:11 / FERIE / 7 KOMMENTARER

Sånn, da er første Hong Kong måltidet konsumert og feieøl på hotellestuanten. Dete  helt utrolig klam temperatur ute he. Rundt 30 gader pluss luftfuktighet ut av en annen verden. Etter middag gikk vi rett over veien på å7eleven (se bildet under) og hamstet pringles, cola, vann med sitronsmak og en morsom Kinapastikk :)

Nå ligger vi langstrake på senga og prøver å holde oss våkne, Meg mer enn John siden jeg kun sov rundt om 3 timer i hele natt. Jeg ser at klokka hjemme er når 1505, ikke så mye å skryte av  i forhold til søvn og regne, men jeg er veldig glad jeg ikke skal på jobb i mogen for å si det sånn.

Ettersom jeg var så ""smart å ta med pcen så har vi jo selvsagt litt nedlastinger å se på ,så da gjelder det bare å holde seg våkne noen timer til så vi ikke våkner lysvåkne klokka 0400 i morgen... :P

Utsikten fra ganga utfor hotellrommet.Veldiggod mat vi fikk, men ble så utrolig mett av risen. Bare este ut i magen.... 

Her er da den fine utsiktenfra hotellromsvinduet vårt. Ikke det peneste synet så det er greit at det er gardiner ;)

Ok. Nå blir det tannpuss, igjen, og senga med litt serier på pcen.
Vi blogges senere søte dere. ha en fin dag videre dere da som ikke allerede har tatt kvelden ;)

 

<2 Julie Christine


Eaton Smart Hotel - Kowloon : ENDELIG FREMME!

  10.06.2012 / 12:20 / FERIE / 0 KOMMENTARER

Da er vi endelig fremme på det første hotellet etter noe som føles som en evighet med reiser. Det er jo 6 timers tidsforskjell her så nå er klokka 1755 her mens den er 1155 hjemme i Oslo by. Det merkes godt på kroppen skal jeg si. Fikk omtrent ikke sove i det hele tatt på flyet da det satt ei lita jente ved siden av meg som drev å rørte på seg gjennom hele turen. Så den lengste luren jeg fikk var vel sikker noe som 30 minutter... Det blir det ikke mye kvalitetssøvn av. 

Men når det er sagt så skal det også sies at hotellrommet vårt var helt nydelig deili. God myk seng, lekkert bad, flatskjerm og til og med docking til iPhonen!Utsikten liggende i senga. Utsikten ut det store 90 graders vinduet var kanskje ikke så mye å skryte av da man på en måte ser den andre siden av medaljongen med de slitne boligbloggene og rett  ut på motorveien. Men lydløst inne på rommet er alt utenom airconditionen.

Så da føler jeg på en måte at ferien endelig har startet, selv om det ikke har gått opp for meg at jeg faktisk er i Hong Kong! Hong Kong liksom! Hvem hadde trodd at jeg noen gang kom til å reise hit... Ikke meg ihvertfall.  Men når vi er her så skal jeg saktens meg få med meg mest mulig av hva byen og øya har å tilby. Med start i morgen på Jade Market og Night Market som viste seg å ligge omtrent 100 meter fra hotellet. Mye inntrykk, farger og lyder som skal må tas innover. Godt vi har bestilt flyreise hjem slik at vi får noen dager hjemme for "avklimatisering" hehe.

Men nå sitter John utolmodig å venter på at vi skal komme oss ned å spise noe. Vi har jo tross alt bare spis frokost i dag og klokka er allerede blitt 1800. Men så skal det sies at vi spiste frokost klokka 1300 lokaltid som da vil si 0900 hjemme... Jet-lag I`ve got!

 

Vi prækast snart kjære lesere.

 

<2 Julie Christine


Reiseantrekk :)

  09.06.2012 / 21:52 / ANTREKK / 9 KOMMENTARER

Hva tar man på seg når man skal hovedsaklig labbe rundt på flyplasser eller sitte på fly i flere timer, og at på til sansynlig må sove litt? Alternativ til joggebukser som blir litt for søndagsfølelse for meg så dro jeg på meg et nydleig enkelt sort langt skjørt som kostet meg hele 25 kr på Jc i jersey og en stor romslig genser fra BikBok. Enkelt og greit og utrolig behagelig! 

<2 Julie christine


Fra et lite stykke Norge til et lite stykke Finnland....

  09.06.2012 / 21:48 / FERIE / 0 KOMMENTARER

Nå sitter vi på flyplassen i Helsinki og venter på flyet videre til Hong Kong. Jeg sitter å knoter med bloggen og driver å tar bilder over alt mens John sitter i "loungen" å spille kabal. Boardingen starter om ca 20 minutt så det er ikke så mye lenger å vente ti den 8-9 timers lange flyturen videre. Jeg håper de har noen gøye filmer vikan se for jeg tror ikke jeg klarer å sovne til flylyder...

Dagen begynner å dra på men jeg har en liten oppsummering til dere av dagens forløp.

 

Her sitter vi da altså knoll og tott og venter på flytoget på Oslo s. Ja så må jeg jo ikke glemme å fortelle dere at påå vei til gardemoen så traff vi på ikke bare 1 men 2 elger! Syntes det er like fasinerende hver gang jeg ser ville dyr... De er jo ganske artige også da. De ser liksom litt klumsete ut på de lange bena sine.

 
  
  

 

Jeg måtte grundig dokumenter den utrolig tøffe planteveggkreasjonen vår p Gardemoen. Der må jeg faktisk si at jeg er stolt over å jobbe for firmaet som har stått for dette kunstverket! Det ser ut som en liten norsk jungel midt på flyplassen. (Ligger ved utenlandsflygnings taxfree). Og klassisk nok ligger det rett ved Freia sine produkter :) Et lite stykke Norge. (ambius.com)

n

Her ser dere beviset på "lounginga" til John. Ikke så helt galt å ha nesten hele terminalen helt for oss selv. Er jo som forlatt her. Helt merkelig i forhold til Gardemoen. Der er det ihvertfall litt mer liv. Her er det som om de har stengt for kvelden... Men vi skal jo snart avsted til en av verdens travleste flyplasser, så den kontrasten blir jo morsom å få oppleve.

Men nå stikkervi på øyeblikket, og jeg skal drømme søte drømmer om hotellseng og internett på rommet, med utsikt over store deler av byen. Gleder meg like mye nå som jeg gledet meg til å reise på Legoland da jeg var liten! Og det var mye det!

Så da må jeg bare si natt alle hærlige menneseker som har valgt å følge med meg på vår store utenlandsreise! Sov godt og drøm søtt!

 

 

<2 Julie Christine


Flyplassaction:)

  09.06.2012 / 18:32 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Da sitter vi på flyplassen med en venteøl og ser på fotball på skjermen. O'learys er vel kanskje ikke en plass du får hvis du vil unngå fotball heller da, speSielt ikke under EM!
Men nå er det litt over en halv time til flyet går til Helsinki , så snart emigrer vi til terminal.

Ferietrynet er på plass. Om dere vil følge meg i bilder så finner dere meg på instagram under jchristine83. Det blir mye dokumentasjon denne ture ser jeg allerede nå! Er utrolig spent på alt set ukjente. Har noen av dere vært i hong kong før så tar jeg gjerne imot tips(?)!

<2 Julie Christine


Frokost og forberedelse til avreise - Hong Kong ; here we come!

  09.06.2012 / 14:11 / FERIE / 0 KOMMENTARER

Jeg klarte å våkne klokka 0510 i dag morges av at nabokatten så "fint" prøvde å informere om hun ville inn, men det så det t til at det var fint lite respons på for hun holdt på leeeeenge. Og dte var så høyt at jeg trodde kanskje det var pus som hadde klart å komme seg ut på et eller annet vis... Flaks at han lå fint sammenkrøllet på gjestesenga.

Heldigvis klarte jeg å sove litt til, så da jeg våknet for andre gang så var klokka i det minste rukket å bli 0830. Så noen timer søvn fikk jeg ihvertfall før jeg var så våken at jeg først prøvde å våkne John ; uten hell som vanlig, så sto jeg bare opp rett og slett etter å ha lest alle nyheten som i det hele tatt var nyheter og kikket innom de faste bloggene i håp om en interessant oppdatering... Men nei. Så da var det opp med morrafuglen og kosepusen.

Egg og bacon sto på menyen for frokost på avreisedag. Må få i oss en del før flyplassmaten kommer å tar over. Ikke alltid like spennende det liksom, og definitivt ikke billig...

Se hvor flink jeg er til å dekke frokostbord da ;) hihi

Jeg har kanskje tidligere fortalt at jeg har fått dilla på å krølle håret, og i dag er inget unntak , spesielt siden vi ikke skal t døra før i 1600 tida nå som streiken er avblåst og greier.

Slik ser altså håret mitt ut etter vask og føn, klar for krølltanga.

Etter krølltanga 
 

Har da altså ikke enda skiftet fra joggebukse og singlet. Men det skal vi få en ordning på :)

Her har dere da bagasjen min. 80 l sekk som kun er halvfull. Ja de fleste kan vel tenke seg til hvorfor? Men John derimot har omtrent klart å fylle en hel monsterkoffert til randen! Hvem er pakkemester her i huset liksom?. ME! ( for dere som lurte så ; nei , jeg skal ikke ha med en teddybjørn på ferie... Jeg er ikke 2 år gammel :P)

Fedig pakket og "ready to go" nå men det er ende et par timer til avreise fra Sagene. Føles helt merkelig å skulle ta fly så sent på dagen. Det pleier liksom å være morrafly føler jeg. SÅ er vi ikke fremme før 1430 lokaltid i morgen heller, så dette døgnet kommer til å føles veldig merkelig tror jeg.
Jeg kjenner at vi må nok komme oss på flyet og ha satt oss ned før det faktisk går opp for meg at VI HAR FERIE!!!!

Som noen kanskje la merke til på bildet så er den rosa veska en pcveske, så jeg skal prøve å holde dere oppdatert på bloggen min mens vi er på ferie.

Snakkast snart!

 

 

<2 julie Christine

 


Chilimarinert biff, fløtegratinerte poteter med brokkoli og ost og soppstuing = NAM! (oppskrift)

  08.06.2012 / 20:39 / MAT OG OPPSKRIFTER / 4 KOMMENTARER

Jeg fant ut at starten på ferien måtte feires, sp da når jeg fant biff på halv pris på Rimi så ble det en selvfølge. Det er jo tross alt noe av det beste både meg og John kan få. Det og fløtegratinerte matvarer...

Startet med potet og brokkoli som skulle gratineres med fløte og ost. Jeg velger kremfløte da jeg mener at den trekkes bedre opp i potetene og har bedre smak. Det er sikkert det samme som at den er feitere :) hehe Men det er jo helg da. Ost har vi jo alltid tilgjengelig om trent så da er det bare å ta det som er enklest mulig og dekk over potetene med ost.

* 2 porsjoner: 4 mellomstore poteter i skiver, 1 medium brokkoli, 1 stk kremfløte, 5-9 skiver gulost. Gjerne suppler med hvitløk.

* Stekes på 225 grader i ca 30-40 minutter, alt etter hvor mye og hvor dyp formen er.

Masse champinong må til. Magen min er ikke så glad i det men munnen er veldig glad i det!

* Kuttet opp all soppen og 1 stk rødløk. Stek gjerne soppen først så størrelsen krymper før du hiver på løk og fløte. 1 skive fløtmysost i til slutt, blandes godt og krydre med salt og pepper.

* Ferdig lagd gratinerte poteter. mmmmm

* Biffen stekes på sterk varme 6 minutter på hver side alt ettersom hvor tykk biffen er.

Jeg orket ikke dille med å ordne fargerike grønnsaker, så det ser kanskje litt ensfarga ut men desto bedre smak! Kjempegod fredagsmiddag som absolutt bør prøves!

Tidsbruk : ca 40 min til 1 time. Mye av tiden er jo bare stillesittende mens potetene godgjør seg.

 

Bon Appetit!

 

 

 

<2 Julie Christine


Who would have thought that it would feel this good...

  08.06.2012 / 17:08 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Da er det endelig etterlengtet ferie på meg! Kjente at feriemodusen tok meg over når jeg sto å ventet på bussen etter jobb. For en deilig følelse å gå fra kontoret og vite at det er 3 uker til neste gang jeg setter for inn der!

Måtte innom en tur på storo senteret for å finne en ferie shorts , ettersom man har som regel en shorts eller skjørt som man blir boende i store deler av ferien. Jeg fant en kjempefin en fra Gina tricot. Sist de hadde også så set var flaks :)

I kveld så tenkte jeg å overraske John med biff og føtegratinerte poteter til middag. Må ha en knall start på ferien... Så neste stopp i morgen; gardemoen. Spent på Åssen det ser ut der ute. Mye kø eller .... Men det ordner seg for snille piker:)

Men akkurat nå skal jeg ligge litt til rett ut på sofaen før jeg tar tak i maten. Kanskje et glass vin også...

Ha en super dag dere!

<2 Julie Christine


Straight out - planking på kjøkkenbordet

  07.06.2012 / 19:36 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Hehe. Hadde det litt morsomt med å prøve å ta antrekksbilder på kjøkkenbordet , som endte opp med et "planking" bilde istede... :P Mye kulere vel og merke :)

Har vært i byen i dag jeg å drukket kaffe med Marit, men først var jeg hos tannlegen å fikk satt på krone på den hersens 6-års jekselen min. Kanskje på tide etter 3 år(?). Men godt var det ikke, det kan jeg love dere. Har proppet i meg 2 paracet og nå begynner smerten å avta... Det er litt sånn at jeg gleder meg til å sove for å ikke merke det lenger. Tannlegen presset så sykt hardt på krona for å få den på plass... Men er veldig glad for å være ferdig før vi reiser på lørdag. Om nå ikke disse tullingene ødelegger ferieplanene våre med å stenge av hele flyplassen nå da... Kan de ikke bare bli venner igjen.

Når jeg kom hjem fra byen så hadde John lagd chicken-tikka, og gjett om det var hjertelig velkommet i magen min etter den halve koppen med suppe. Så nå etter den deilige middagen ligger både meg og John langstrakt på sofaen med "How I met your mother" på tven. Nye sofadagene vi har igjen før avreise.

 

Noen som har vært nedi Oslo by i dag å sett hvor mange folk det var der nede?

 

<2 Julie Christine


Grattis med dagen Sverige!

  06.06.2012 / 21:27 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Om dere ikke allerede har fått det med dere så er det Sveriges nasjonaldag i dag! Grattis med dagen alle flotte naboer.

Og denne dagen for 3 år siden på Dr Jeckyls i Vika var det meg og John treftes for aller første gang!
Etter en lang arbeidsdag, sa jeg ja til å møte Karo (ei svensk venninne) og noen av hennes kolleger der de skulle se Sveriges landskamp. Jeg var sent ute som vanlig og hang langt etter på ølkonsumeringa , men det gjorde meg ingenting aakkurat denne dagen. Jeg var ganskei min egen verden fra før...
Etter kampen så endte vi på Dr Jeckyls i en av båsene rett ved døra. Vi satt å kjadret vi jentene imellom til Morten (min kommende svigerbror og Karos kollega) kom inn døra mot oss med John hengende etter.
       Morten ble stående å snakke med sine kolleger mens John så litt fortumlet ut i bakgrunnen. Så ettersom jeg hadde en ledig stol ved siden av meg så sa jeg høflig "denne er ledig...!" Som da for alle andre enn John, var en invitasjon til å sette seg ved siden av meg. Men det John gjorde var da å ta ett par steg fremover, tar tak i stolen og bærer den rundt på andre siden av bordet og setter seg der. Jeg tenkte mitt og bare ignorerte det. Etter en lengre kveld med prating , litt ensom dansing og summing fra min side, og John som hadde blitt sittende å prate ,med ei av jentene jeg var med , i noen timer.
         Så omsider begynte folk å bevege på seg for å snu nesa hjemover. I det jeg skulle skuffe meg ned fra sittebenken, snur John seg mot meg og sier "hvis du fikk telefonnummeret mitt, ville du ringt meg i morgen?". "Hvor kom det i fra!" tenkte jeg bare  før jeg tok i mot nummeret hans. Nå etter 3 år så skjønner jeg ikke hvor han hentet motet til å spør meg om det fra, for det er ikke likt han å ta slike initiativ... Men jeg er sjele glad for at han gjorde det! Det var josånn jeg traff mannen i mitt liv!
JEG ELSKER DEG!

Så lenge leve den Svenske nasjonaldagen! HIPP HIPP HIPP!

Har dere hatt en spesiell opplevelse på denne dagen?

 

<2 Julie Christine


Girls night out/reunion @ frk Larsen

  06.06.2012 / 20:42 / LIVET / 2 KOMMENTARER

I går kveld var det invitert til reunion med vår "long lost pal" , Lillian. Å så utrolig godt det var å se henne igjen. Savner gjengen fra gamlejobben. Vi var en skikkelig jentejeng, noe jeg aldri tidligere i livet har fått oppleve da jeg alltid har vært mer en del av gutta enn jentene.

Lillian er svensk og flyttet tilbake til Sverige en periode etter å ha jobbet på Jordbærpikene med oss i omlag 1 år. Rett etter flyttet vår hærlige venninne Amanda også. Hun har desverre ikke funnet veien tilbake til Oslo helt ennå. Men vi har et håp om at hun tar til vettet `hint hint hint`.

Syntes hun likner på Ronja Røverdatter jeg. Hårlige tjeien ;)

Karoline sitter å rocker på stolen..

 
 
Go`pian!

Det ble en sen kveld da når vi møttes så sent , så jeg var trøtt som en dupp når vekkerklokka ringte i 6 tida på morraen i dag morges. Men det var verdt det! Noen øl på en tirsdag har vel ikke skadet? Men merker at jeg ikke er 19 lenger, og tåler veldig mye mindre, eller kanskje jeg bare føler meg mer ansvarlig, og ikke vil at folk skal måtte håndtere bakfulle meg på jobb... Er jo ikke utelivsbransjen jeg jobber i lenger akkurat, så kontorer er jo litt mer "voksent" :P Haha.  

Nå satser vi på at det blir masse koselige sommerkvelder i hagen med grilling og vin og gode venner. For sommeren skal nytes til det fulleste, og hagen må utnyttes! Vel og merke etter Hong Kong da... Hihi. 3 dager igjen nå!

 

Skal dere på sommerferie til det store utland i år? Og om dere skal, hvor skal dere hen?

 

<2 Julie Christine


2 år og 11 mnd i dag!

  05.06.2012 / 19:13 / LIVET / 10 KOMMENTARER

I dag har meg og kjæresten min John vært sammen i 2 år og 11 mnd. Bare 1 mnd igjen til 3 års linja nå. Og tror dere ikke den deilige kjæresten min kom hjem meg hvite roser (min favoritt), Urge og vannmelon! Den mannen vet å sjarmere :) hehe.

Gratulerer med dagen kjæresten min!

 

Ps: Karoline og Njål, Karoline en av mine beste venninner, har også "jubileum" i dag. 1 mnd etter oss i 2009 ble de offisielt sammen. Grattis med 2 årog 10 mnd!

 

 

<2 Julie Christine


Bryllupforberedelser - Kirke og lokale er booket!

  05.06.2012 / 18:31 / BRYLLUP / 7 KOMMENTARER

Ja jeg vet at det enda er over 1 år til , men med det jaget etter å booke lokale og kirke så var det greit å være tidlig ute...
Det var nesten så vi måtte bytte til en annen mnd da lokalet ble omtrent fullbooket bare på ei uke, men vi fikk ordnet det.

Lørdag 17 august 2013 står det bryllup i Randesund kirke med fest på døveforeningens hus ved Dvergsnes. Jeg gleder meg utrolig til festen! Det kommer til å bli så utrolig gøy med alle samlet for feiringa. Så den dagen klokka 1415 blir jeg Mrs John Ivar Utstrand... hihiDøveforeningas senter ser veldig lik ut på en idyllisk sørlandsk hytte ved sjøen, og det passer meg midt i blinken. Med 29 overnattingsplasser tilgjengelige til tileisende gjester gjør det jo enda litt mer lik en hyttetur.Om det blir trangt inne i spisesalen, vurderer vi å leie inn partytelt og sette det opp i hagen som er mer enn stor nok plass å boltre seg på. Gøy for kidsa :) hehe.

Med strand/badeplass og båtplass gjør det mulig å komme dit sjøveien også, så det hadde vært utrolig gøy om noen to båten innover også. Utrolig idyllisk plass. Neste gang jeg er i Kristiansand skal vi utover å sjekke terrenget, og legge litt slagplaner. Ser for meg et naturtema med bruntoner, hvit og grønn i dekorasjoner.  

Her er "farfar" (altså far til min stefar og hans kone begravet og dette er nok en av sørlandets fineste kirker. Lys og åpen i forhold til mange av de eldre kirkene (og mindre).Det er en veldig rar følelse glede seg så mye til noe som er så lenge til og at jeg gleder meg mest av alt til å ha alle samlet til fest og moro. God mat må fremskaffes, invitasjon må sendes, kjole og dress må ordnes, dekorasjoner ol må planlegges, fredagssamlinga skal organiseres, overnattingsplasser må sees på, ringer må skaffes og hemmelig gave til John må prapareres :) Det er jo kanskje en av de tingene jeg gleder meg mest til, det å dele den hemmelige gaven med John. Kommer ikke til å røpe noen ting om hva det er er....

Så nå når hovedorganiseringen er fikset kan vi ta ferie på lørdag med god samvittighet og uten å trenge å tenke mer på det før neste år. Videre er det bare kosen igjen med  alle detaljene. Om noen av dere har noen inspirasjonsbilder til meg så blir jeg veldig glad for det :)

 

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at klokka skal nærme seg 2100 så jeg skal bort å møte Lillian og Karoline på Frk Larsen for et glass vin med litt catch up. Har jo tross alt ikke sett Lillian på over 1 år og jeg reiser jo på lørdag så da må vi få skvist inn mest mulig.

Noen andre som gjør noe koselig i dag?

 

<2 Julie Christinesnowkonk

You were the one who thought it was funny

  04.06.2012 / 19:40 / LIVET / 3 KOMMENTARER

I dag ble det bare rett og slett en langt jobbedag og rett hjem å henge opp klær til tørk. Ikke spesielt spennende ser jeg. Men i morgen derimot skal jeg å treffe Lillian som jeg jobbet med på Jordbærpikene for 1,5 år siden. Hjelp! Det var lenge siden ja... Har savnet henne masse da så det blir kos å ta et glass vin på Fru Hagen i morgen kveld og catche opp litt.

Onsdag skal jeg på shoppingkveld på The Body Shops avdeling torggata 2. Stella inviterte til shoppingkveld med gode avslag, noe som man ikke må gå glipp av, og muligens noen godiebags(?). Hvem vet. Må nå få med meg det som skjer her i byen før jeg forlater dere på lørdagen.

Og på torsdagen blir det kundekveld på Krogh og der vet jeg "for a fact" at det er godiebags. De har 20% rabatt på samtlige nye solbriller og annet, så det blir stas. Kanskje jeg finner noe jeg kan se etter i Hong Kong til en billigere penge. Ellers så er jeg veldig fornøyd med de nye Whitney Port solbrillene mine.

Men nå blir resten av kvelden bare kos på sofaen med kylling og bacon pai og kjæreste... Pus er ut å flyr, den flyfilla. En stykk katt som var helt gaø på å ut når jeg kom hjem litt senere enn vanlig :)

 

Noen som bruker mandagen til noe mer fornuftig enn meg eller?

 

<2 Julie Christine


Rockabye baby

  03.06.2012 / 22:11 / INTERØR / 5 KOMMENTARER

Som jeg lovte dere så har jeg lagt til bilder fra loftsetasjen vår. Deler den litt opp bare for å spare alle de fine detaljene.

Denne nydelige lille gyngestolen sto forlatt og alene utenfor rekka med hus , på fortauet. Litt skadeskutt og sliten men fullt brukelig. Jeg tok den med inn og pleiet den med litt ny maling og trelim. Vips så har dere denne hærligheten her som oser av personlighet og kjærlighet.

 

Stolen fant jeg som sagt forlatt utenfor  på fortauet, den fine lappeputa i kuskinn kjøpte jeg gjennom finn sammen med et stort kuskinnteppe og tvillingen til puta og lampeskjermen bak er kjøpt på IKEA. Jeg har enda ikke fått sydd sittepute til stolen men det kommer etterhvert. Noen som har noen gode forslag til farge og eventuelt tekstil?

 

<2 Julie Christine


Outfits of May

  03.06.2012 / 21:15 / ANTREKK / 7 KOMMENTARER

Da kan man vel si at energinivået er begynt å komme seg snikende tilbake. Startet dagen ganske sent etter min vanlige standard, dvs ikke før 1100. Som i 11 timer i natt! Det burde jo absolutt hold.

Dagen er blitt brukt på rydding i boden der John har lekt snekker å fikset hyllene i boden så det ble veldig mye bedre plass! det var skikkelig deilig å bli feridg med det før vi reiser. Prøver å ha alt ryddig og reint til vi stikker og blir borte i noen uker. Er så utrolig kjipt å komme hjem og se at det første du må gjør etter du kommer hjem  er å rydde og vaske hele leiligheten. Liker det når det er bare å pakke ut av kofferten og vaske klærne du hadde med deg og "vips" ferdig!

 

 


 

Vi har gjort om ganske mye på hele loftsetasjen vår. Stua, spisestua og lesekroken er gjort om så nå er dte utrolig mye hyggeligere. Skal ta noen bilder til dere :) Elsker leiligheten vår her på Sagene. den har så mye personlighet og sjarm.

Pus har akkurat lagt seg ved siden av meg og vil gjern e hilse på. De siste gangene han har kommet hjem etter å ha vært ute, har han stinket babygulp(?) Skjønner ikke hvor det kommer fra... Noen som har noen forslag? :P Hehe

Noen andre som har kost seg i det ustabile været? Syntes det er deilig når man ikke trenger å hadårlig samvittighet for å være inne...

 

 

<2 Julie Christine


When i woke up this moooorning....

  03.06.2012 / 11:00 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

God morgen alle fugler små.
Jeg var så heldig å bråvåkne i ti halv elleve tida av at telefonen vibrerte, og etter at jeg ringte på fredag fant mamma ut at det var greit å ringe opp igjen en søndags morgen :p

Jeg er så glad for at jeg ikke har vært på jobben denne helga å føler at energinivået er på vei opp etter en hel haug med søvntimer. Skjønner ikke helt hva det er som har feilet meg den siste uka, men jeg har bare vært helt fjern.... Slapp i hele kroppen, sløv i toppen og øyne som ikke ville være åpne. Så da satser vi på at ferieformen begynner å dra seg på:) Nedtellinga går raskt og vi er nedi 6 dager og 8 timer.

Kattevakt har vi fått ordnet også. De utrolig snille naboene våre under proklamerte at de mer en gjerne kunne passe Kolbjørn mens vi er borte, for de skulle ikke ha ferie før senere. Spørsom ikke vi skal tilby å stille opp for dem litt da:) Sabori (ene katten deres) er jo tross alt kolbjørns bestekompis.

Som dere ser så ligger jeg fremdeles i senga mens jeg vurderer om jeg skal stå opp å gå på do... Er en smule tissetrengt men det er så kaldt i rommet at jeg har ikke lyst til å løfte på dyna.

Jeg må vel uansett stå opp så jeg kan få ordnet meg dagens første kaffekopp:)

Har dere herlige mennesker noen planer for søndagen?

<2 Julie Christine


Tusen takk!

  02.06.2012 / 23:35 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Jeg ville bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger i anledning forlovelsen vår. Så utrolig mange hyggelige kommentarer og meldinger at jeg bare satt å smilte i flere timer!

Dere er nydelige! Tusen tusen tusen takk!

 

<2 Julie Christine 


Energi kan ikke bli dannet eller ødelagt, bare overført mellom ulike former....

  02.06.2012 / 22:32 / LIVET / 3 KOMMENTARER

0 % energi nivået fortsatte lørdagsmorgen og utover dagen, men jeg har en sånn nydelig kjæreste som så at jeg trengte en liten luftetur og få frisk luft i lungene. Det var tross alt musikkens dag i dag så masse liv var å se nedover alle gatene. God musikk mens vi vandret og masse spennende lukter i lufta fra "bondens marked".

Her hadde jo The midnight boogaloo gleden av å spille for bare 2 år siden, men i år utble de fra hele dagen!:( Her er det noen som virkelig å bæsja på leggen, for den konserten hadde vært populær! De var for all del ikke dårlige de som spilte når vi kom ned til Birkelunden.... ;)John spiser frokost/lunsj med åpen munn. Det er jo så sexy :P
Tatt med min 30mm 1,4 linse
Fikk mail fra fotovideo i går om at de hadde markedsdager frem til mandagen, så da vi tilfeldigvis var utenfor så kunne jeg ikke dy meg med å inn å teste linsene på kameraet mitt. Jeg vil ha ny linse! 150mm 2,4 linse vil jeg ha...

 
Tatt med 150mm 2,4 linse på fotovideo

Det er ganske stor forskjell på detajene på dem. Er utrolig morsomt å få med de bittesmå detaljene, men herligland hvor stor forskjell det er på vekta på de to linsene.

På vei hjem kom jeg over denne morsomme vrien på alternative blomsterpotter. Hva syntes dere? Gjenbruk av barneklær i en annen dimensjon....

Og etterhvert ble det middag på oss også. Måtte bli noe temmelig mykt i dag også. Tanna er ikke helt frisk ennå. Er vel ikke frisk før jeg må dra den ut igjen tenker jeg. Men skal bli deilig å få ordnet den mer permanent, og før ferien.... Har slitt med tennene mine så lenge jeg kan huske. Mistet sist melketanna mi når jeg var 17 år. Litt sent for min smak.

Så nå sitter jeg alene igjen å ser på "Because i said so" med Diane Keaton og diverse. Typisk jentefilm på tveen når John ikke er hjemme. Han skulle avsted på en sein øving den sniken, og jeg hadde virkelig ikke noe energi til å bli med så da ble jeg alene.... Men men litt deilig med litt alene tid med tveen og pcen på fanget.

Hva driver dere på med i kveld? Mange som er på farten i kveld sikkert men.... :)

 

 

<2 Julie Christine


Storets.com - min nye favorittbutikk!

  02.06.2012 / 19:26 / TIPS / 5 KOMMENTARER

Er det flere enn meg som ofte leter etter noe som ikke alle andre har?

Jeg sitter nemlig ofte på nettet å knoter på leting etter "good deals" på alt fra interiør og klær til smykker og sko. Men en av mine nåværende favoritter er definitivt storets.com. De har sykt mye kylt til en helt ok pris. Det jeg ofte ser etter i ett plagg er det lille ekstra i designen som gjør at jeg vil betale full pris og ikke vente til det komme rpå salg eller bare ignorere det. Denne siden har ALT! Bestilt meg jakke til 81$, det tilsier rundt regnet 496 kr. Det er ikke galt! Blir litt ekstra i topp men vel verdt det!

Balllerinatopp 233 ,- (38$)                   Spiketopp 318,- (54$)

KUL jakke 496,- (81$)                              Blomsterbånd 92,- (15$)

Armbånd/klokke 276,- (45$)                  Bluse 319,- (52$)

Ikke gale priser , syntes dere vel? Blir rett og slett litt svett av alle de fine tingene de har. Men skal på ferie om bare 1 uke så må holde igjen lommeboka... grrrrrr.... "Must shut valet, must shut valet!"

Noen som har fått med seg musikkens dag i dag?

 

 

<2 Julie Christine

 


Jelly Bean Factory - Likenshar.no

  01.06.2012 / 21:28 / TIPS / 5 KOMMENTARER

Jeg kom over et innlegg fra en blogg jeg leser nå og da om en nettside som heter likenshare.no. Her kan du registrere deg og motta tilbud på gratis nye produkter som blir tilsendt deg rett hjem i posten, som du da forventes å komme med en tilbakemelding pådine synspunkter på hvordan du opplede produktet. For ikke lenge sidne fikk jeg tilsendt Jelle Beans fra Jelly Bean factory. Følte dte var litt sånn Charlie og sjokoladefabrikken blandet med Harry Potter godis. Den første av "bønnene" jeg smakte på smakte rett og slett popcorn med vedlig mye smør! Ikke en veldig god smak for et godteri.... men det er mange gode også. Logg deg inn med egen konto så kan du motta produkter selv :)

Anbefaler siden. Alltid gøy med vareprøver!
https://www.likenshare.no/login
Like?n?Share - likenshare.no

 

<2 Julie Christine


En mann i huset kommer veldig hendig til tider

  01.06.2012 / 20:03 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Oi! Denne dagen har vært ordentlig hard. Er helg kjørt i kroppen, men klarte alikevel en tur på IKEA for å få tak i et nytt tørkestativ. Har jo ett fjell av klær som skulle henges til tørk etter vask før ferien. Det er bare 1 uke igjen til ferien!!!! Ser stort frem til det øyeblikket vi sitter på flyplassen med hver vår reisepils i hånda og et stort glis om munnen!

Men i dag har John også fått leke flinkis. Fikset tv til oss etter ommøbleringa mi:) kunne ikke dy meg, men uhellet var at kabelen til tven klikka. Da er det godt å ha en mann i huset :)

Flinkis

Mens John jobbet tok jeg meg først en dusj og så en deilig is (dyreparkenis).

Nå blir det bittegranne sofakos før jeg må legge meg igjen. Kroppen skriker etter hvile så jeg må bare høre etter har ikke tid til å bli syk...

Hva driver dere med i helgas innspurt? Noen som vet om det er denne helga det er musikkens dag?

 

snowkonk

hits