Første natt alene

  31.05.2013 / 00:49 / ELIDA / 2 KOMMENTARER

Hjelp! I går ankom den nye babycallen vår fra jollyroom.no. Philips avent scd535, for en vakker oppfinnelse! Perfekt lyd, temperaturmåler, luftfuktighetsmåler, sovemusikk, nattlampe og toveis kommunikasjon , alt i et!
Så i dag da gojenta mi sov ettermiddagsluren sin , ryddet jeg klart rommet hennes og flyttet inn senga. I skrivende stund ligger hun å sover på jenterommet sitt mens jeg kan høre alle lyder og bevegelser inne på soverommet vårt.
Utrolig deilig å ha senga for seg selv igjen og å ikke måtte viske hver gang vi skal gå å legge oss.

Det føles litt som den første uka vi hadde henne med hjem igjen. Jeg er litt redd og skremt, men samtidig så innser jeg hvor heldig vi er som har fått ei lita jente som sover hele natta gjennom og derfor garantert sover bedre uten forstyrrelser fra trøtte foreldre som kommer inn midt i nattesøvnen.

Jeg leste her forleden at kun 2 av 10 barn sover hele natten gjennom i den alderen som Elida er i nå; så JA! Vi vet vi er heldige og jeg vil nok ikke bli sjokkert om neste mann blir den rake motsetning . Men den tid den sorg :)

God natt og sov godt.

Klem fra Julie og Elida


Eveningfood of Champions !

  22.05.2013 / 20:49 / MAT OG OPPSKRIFTER / 3 KOMMENTARER

Nå er Elida lagt og det er ellers ganske stille i huset. For et par timer siden fikk jeg solgt en kjole som ga meg 1300 kr ekstra i kassa , så nå sitter jeg temmelig fornøyd med meg selv og nyter en velfortjent porsjon gresk yoghurt med korn/nøtteblanding, jordbær og honning. Ikke så mye som skal til for å gi kveldsmaten en luksuseffekt :)

Så med det så ønsker jeg kvelden velkommen og har allerede lagt planer for morradagen med Elida:)

Klem fra Julie og Elida


Verdens helligste foreldre!

  19.05.2013 / 20:27 / ELIDA / 2 KOMMENTARER

Elida er nå snart 3 mnd gammel og har allerede begynt å sove hele natta gjennom. Og da mener jeg HELE natta. Hun har sovnet i 20-21 tiden den siste tiden og sovet til mellom 0600 og 0800! Går det an å få det bedre? Vi sover gjennom natten og er gode og uthvilte på morraen. Noen som har vært like heldige?

Klem fra Julie og Elida


I can't help falling in love with you

  10.05.2013 / 18:12 / LIVET / 0 KOMMENTARER

I dag var det klart for tur nr 2 til Sørlandet på under en måned. Toget skulle gå 11.01 og jeg var som vanlig tidlig ute grunnet min store frykt for å komme for sent... (Tror egentlig aldri det har skjedd men....) Men siden vi var tidlig så var selvsagt toget seint og kom ikke av gårde før 25 seinere. TYPISK! Var litt nervøs for at Elida skulle våkne og insistere på å bli matet NÅ! akkurat når toget kom inn på perrongen. Men heldigvis gikk det bra og jenta sov i to timer inn i togturen:) Snille jenta mi. Vi har vært skikkelig heldig med sovehjertet til Elida. Akkurat som sin mor sover hun over alt og LENGE.

Dagens antrekk :)

Dagens smil :)

Inspirasjonartikkel til fremtidige bryllupet :)

Litt reisemat. Overraskende god....

Forresten ; er jeg den eneste som syntes at det er utrolig irriterende at folk står å røyker på busstopp (bussbu), t-bane holdeplasser og togperronger? Skjønner ikke hva folk tenker på når de står å omtrent sikter røykblåsen direkte på småbarnsfamilier? Ufint å insistere på å prakke på sine egne dårlige vaner på intetanende mennesker som ønsker seg bare litt frisk luft...

Klem fra Julie og Elida


The city is a zoo

  08.05.2013 / 23:19 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Ukene går fort når man har det gøy. Mandagen startet med tur i sola rundt Sognsvann sammen med Jeanette og Teodor. Men mandagen ga oss ikke mye hint om hva vi hadde å vente på tirsdagen! For et vær! Men selvsagt når det er en fridag i vente så må regnet komme på besøk. Men vi rakk å ta årets første grillmiddag i Hagen i går. Gjett om det hjalp på humøret?!

I dag rakk meg, Jeanette, Teodor og Elida å kose oss på åsenga åpen barnehage før sola forsvant, men i det vi skulle gå hører vi noe veldig spetakkel fra parken ved siden. Uvitende var vi til vi oppdaget at i et kroket tre midt på plassen satt ei fargerik papegøye å pratet til seg selv. Kunne vel høres ut som han følte han hadde gjort noe galt, for det hørtes mest ut som kjefting.... :p ha ha Det var virkelig dagens event!

The city is a zoo!

Klem Julie og Elida


hits