One day in Copenhagen

  31.05.2012 / 21:38 / FERIE / 0 KOMMENTARER

Dagen i dag ble lang. Det hele startet allerede klokka 0500 i dag morges. Opp å hopp og få på seg fillene, og ut døra før 0600 for å komme seg til flyplassen. Måtte rekke flyet til København klokka 0730, komme meg til terminal 3 og finne de andre fra Sverige kontoret. Heldigvis var de ganske enkle å finne da de så like forvirret ut som jeg følte meg. Men vi fant taxien og fant frem til hvor møtet skulle være.

På gardemoen måtte jeg bare dokumentere de flotte planteveggene våre som så fint omkranset taxfreen.

Vann var det ihvertfall ikke mangelvare på på møtet:)

Søte jentene fra Stockholmkontoret. Nydelig jenter:)

Tok litt random bilder av københavns gater bare for å dokumentere at jeg faktisk har vært der, når jeg i faktum egentlug kun har vært på kastrup, i taxi og kontoret...Blir lengre tur neste gang:)

Avsluttet reisen med en deilig vanilla latte fra starbucks :)

Og avsluttet dagen med noe av de få tingene jeg kan spise(altså som jeg slipper å tygge) ; grøt. Nam nam...

Nå er det dessverre egentlig bare tid for køya, for søvn har det vært lite av i det siste. Så ha en deilig natt alle sammen! Sov godt og drøm søte drømmer:)

 


God natt kjære verden

  30.05.2012 / 23:12 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Da har jeg lagt meg under dyna. Nytt friskt dynetrekk og godt lufta soverom. Har stått på hodet i hele dag med rydding og vasking; husmoring:) Og nå er det bare 6 timer til jeg må opp igjen så bør nok få litt "shut-eye".

Natt natt og sov godt alle sammen!

<2 Julie Christine


TORO-aften på Lille Herbern - test av Toros nye lavkarboprodukter

  30.05.2012 / 19:51 / MAT OG OPPSKRIFTER / 4 KOMMENTARER

I går aftens var jeg så priviligert å ha fått en invitasjon til Toros smaksprøveaften med testing av den nyeste satsingen til Toro som var to delikate retter bestående av 1 stk chorizogryte og 1 stk kyllinggryte, begge i lavkarboens navn. Jeg må innrømme at det å bli invitert på en slik sammenkomst fristet mer enn akkurat å teste maten.

Vi ble hentet på Oslo s i maxitaxier som kjørte oss ut til Bygdøy. Der ble vi plukket opp ved ei minimalistisk kai og kjørt de hele 200 meterne det var for å komme seg over til "øya" der lille Herbern hadde sin beliggenhet. Vi ble møtt av en gjeng kjempehyggelige jenter som sto klare med Cava og sjokoladedekkede jordbær (jordbær er da min favorittmatvare i hele verden(!) og sjokolade; jeg sier bare en ting; Jeg er jo tross alt jente).

SOm en bonus hadde jeg fått lov å ta med meg 2 venninner, så da ble det til at Meg, Hege og Karoline var trekløveren som ble sittende å lage ablegøyer ved siden av noen som etter min mening kanskje hadde pyntet seg litt mer enn nødvendig :P

Hege har fått seg et glass cava å nippe til i sola.

Jeg klarte da å stappe hele jordbæret inn i munnen fordi det holdt på å falle av. Bedre inn enn ut? :P

Skikkelig fancy dekket .

Det er godkjent av Hege.... Pui.... det var flaks :P

Fotografen som "stalket" oss hele seansen. Fin og synlig i gult.

Forrett: Deilig salat med oliven og feta. mmmm
Veldig godt selv om jeg hadde litt vanskelig for åtygge det etter tannlegeturen min tidligere på dagen...


Karoline Instagrammer :P nerd!

Vi fikk en "uninvited guest". Helt inn på vinduskarmen spankulerte det ei diger måke!

Kyllinggryten: Lekkert utseend sånn som vi fikk det servert ihvertfall. Den hadde en veldig mild smak med deilige råvarer. Men etter min mening så burde det vært mer krydder, og da gjerne chili, om ikke fersk chili, noe jeg elsker!

Ville jeg kjøpt denne: Sannsynlgvis ikke. Jeg ville nok gått for noe med mer smak i.
Mettende: Jeg hadde ikke spist hele dagen pga tannlegeturen så på tom mage så hjalp den svært lite. Kanskje lunsjpotensiale.

Terningkast: 4

Chorizogryte med bønner: Dyp, deilig tomat smak, med masse krydder og fylde. Med pakken så følger det en pose med krydder noe som sansynligvis er unødvendig i denne sammenhengen da den var mer enn sterk nok fra før. Den posen burde vært flyttet over til det forrige alternativet.

Ville jeg kjøpt denne: Definitivt; Ja! Den var veldig smakfull og interesant. Jeg ville ha kjøpt med rømme og hatt litt ost på toppen for å gjør den enda litt mer meksikansk inspirert, og fordi jeg elsker både ost og rømme :P
Mettende: Mer mettende  enn den forrige nevnte. Her har nok også bønnene en god del med saken å gjøre, da de har for rykte å fylle opp magen.

Karakter: 5+


Vår flotte og engasjerte arrangør. Digget antrekket ditt forresten :)

Thomas er en storblogger som blogger mye om nettopp det å blogge, og kommer snart ut med en egen bok om emnet. Han hadde et lite miniforedrag for oss. Hærlig type:)

 

Kesam med sesamfrø, solsikkefrø og bær pluss kaffe til dessert. Jeg kan bare si med en gang at den desserten ble for bitter for samtlige av jentene ved vårt bord. Den var liksom ikke ordentlig dessert....

Madeleine (lifestyleblogs.se/madeleines/) måtte få med seg noen foto av maten hun også :)

Jeg måtte si ifra til Hege at hun ikke fikk lov å bruke blitz. Sinnajulie :P

På vei hjem igjen. Var utrolig heldig med været, selv om ikke varmen var det store å skryte av...

Jeg må bare gi et stort takk for denne nydeilge anledninigen til å få årets første båttur, enn så kort den var og for det hyggelige selskapet. Dette ser jeg frem til å gjøre igjen, og håper det ikke blir så alt for lenge til.

Men først og fremst det som stå på agendaen i nærmeste fremtid for meg , er en svipptur til Købehavn i morgen. Blir sjippet ut av jobben på en opplæringsdag i noe som jeg er veldig usikker på hyva omhandler. Men hvor deilig er det vel ikke å å få tur til det STORE utlandet betalt av jobben. TAXFREE!!!! :) Er jo bare 10 dager til avreise til Hong Kong nå. Klarer ikke å fatte at jeg skal til HONG KONG!!! :) det blir utrolig gøy å reise til en helt ny verdensdel!

Men nå må jeg gå å være litt flink å rydde litt her før min ferske forlovede kommer hjem å fersker meg på pcen :) hihi

Ha en deilig onsdagsaften dere!

 

<2 Julie ChristineUtrolig sløv!!

  29.05.2012 / 16:56 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Kom hjem etter jobb, og hadde egentlig tenkt å ut å jogge før prøvesmakinga i kveld , men formen min holder ikke til noe som helst... Ligger rett ut på senga med 91210 på pcen. Men må snart komme meg på beina å få tatt meg en dusj...

Noen som har gjort noe gøy i dag?

 


DEN STORE NYHETEN!

  28.05.2012 / 11:57 / LIVET / 25 KOMMENTARER

Vi har spart litt på å spre nyhetene av diverse grunner, men nå er det så offesielt som det går ann å bli; dete r lagt ut på facebook, så da er det på tide å dele de gode nyehetene med dere. VI SKAL GIFTE OSS!

Det vil si, i løpet av neste år vil jeg ikke lenger være Julie Christine Mydland Kaarevik, men Mrs Julie Christine Mydland Utstrand. Om det er noen som tror at dette er stort så kan jeg bekrefte at dette er KJEMPESTORT! Og vi gleder oss begge to til å dele den store dagen med venner og familie.

Jeg gleder meg jo selvsagt stort til den fine hvite kjolen som jeg med stro sansynlighet kommer til å kreere selv hjemme på kjøkkenbordet vårt. Da får jeg den akkurat som jeg vil selv da vet dere :)


Bildet er tatt på 17 mai i år.

John Ivar; du er mitt livs kjærlighet og du er den hærligste mannen/gutten jeg noen gang kunne drømt om å finne. Og bare for å gjøre det hele enda bedre så føler du det samme for meg som jeg gjør for deg! Tenke seg til!

Jeg elsker deg! 

<2 Julie Christine

 

  

vinnbose

Søndags sol er helt okey!

  27.05.2012 / 12:24 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Hvis det er noen som hadde trodd at det var kjipere vær i tronheim enn i Oslo og Kristiansand så tar dere VELDIG feil. Her viser det 22 grader i skyggen og flere hundre i sola føles det som... Meg og John har akkurat hatt en deilig frokost på verandaen i brinken og jeg ligger nå langflat på magen( for å kompensere for den fine pionfargen jeg fikk på fremsiden i går) og hadde tenkt å komme litt nærmere slutten av boka mi så jeg kan begynne på en ny....

Noen andre som syntes at det er helt greit at sommeren har tatt et aldri så lite inntog her til lands?

<2 Julie Christine


Natta!

  27.05.2012 / 01:01 / MOBILBLOGG / 0 KOMMENTARER

Uff, jeg vet jeg har vært veldig lite å se de siste to dagene, men sånn går det når man omtrent ikke har et eneste minutt for seg selv. Og nå har kveldens gjester akkurat forlatt åstedet etter en deilig grill middag etterfulgt av delvis Norge-England kamp og grand prix. Ikke at noen av delene var spesielt begivenhetsrike for Norge.... :p

Nå er det da endelig tid for senga og kanskje litt nattesøvn selv om det er omtrent like lyst ute nå som det vanligvis er rundt 8 tia...:D

Natta folkens! See you tomorrow!

<2 Julie Christine


Sommerdag i okstabrinken - fotballspill i Hagen

  26.05.2012 / 13:24 / MOBILBLOGG / 3 KOMMENTARER

Jeg sitter godt bakoverlent i solstolen på svigers verandaen og ser John og lillebror Steinar sparke ball frem og tilbake i et tappert forsøk på å innhente barndommens sjarm med ballSpill i hjemme foreldrenes velpleide hage , bare for å ultimo ende opp med helst sikkert å krasje et eller annet ved et uheldig spark, da siktet ikke er som det en gang var. Hehe

Temperaturforvarselet til yr syntes jeg egentlig var litt undervurdering med tanke på at det på onsdag viSte 13 grader og sol men egentlig føles som 23:) Det er helt greit det!

Fotballspilleren min:)

Svigerfar ordner i Hagen.

Det ser ut til å bli en rolig dag for oss med muligens grillings og kveldskurs på verandaen i kveld, forhåpentligvis med litt vennenbesøk:)

Hva gjør dere i solsteika?

 


Instagramoppdatering

  25.05.2012 / 10:29 / MOBILBLOGG / 1 KOMMENTARER

Litt bissi morgen så blir en lite instagramoppdatering på morrakvisten. Blir lang togtur på oss senere med toget fra Oslo til Trondheim klokka 1607.

Skal dere noe gøy i langhelgen?

Julie Christine


Et glimt fra barndommen - Robert Miles "Children"

  24.05.2012 / 11:20 / TIPS / 2 KOMMENTARER

 

 

<2 Julie Christine

 


JOUTFIT 23 MAI

  23.05.2012 / 20:41 / ANTREKK / 8 KOMMENTARER

Wops så var den dagen ferdig også. Vi har jo vært utrolig heldig med været de siste dagen, ogd et håper jeg virkelig at det fortsetter. I følge værmeldinga til helga så blir det bra vær i Trøndelagen også, og det kan man like. Så får vi se om det ikke er noen som har tid til ¨være med oss ut å nyte godværet også da.At ikke alle har stikke avgårde på hyttetur i pinsa.

Men akkurat nå så ligger jeg rett ut på sofaen ogs er på Unge Mødre. Det er jo temmelig morsomt da å se på disse så kaldte UNGE mødrene. Føler kanskje det er et vidt begrep på hva som er ung mor nå til dags. Alderen har ihvertfall flyttet seg en del fra "gamle dager" :P haha Men somunderholdningsfaktor så funker det som bakgrunnsstøy mens jeg driver på på nettet å knoter.

Forresten såhar jeg en nyhet å dele med dere i løpet av helga. Bare gled dere. Det er noe skikkelig stort og spennende!

Er så utrolig fornøyd med den nye krølltanga at jeg bruker den nesten hver dag ;) Hva syntes dere?
Sko fra nelly.com Jeffrey Campbell >HER<
Skjørt fra Zara

Topp fra H&M
Smykke fra dobb.no

Har fått skikkelig dilla på Jeffrey Campbell spike skoene mine så de blir godt brukt fort. Får en god del blikk fra diverse folk vel og merke, men jeg tar det som et komplement at det er så iøyefallende :) Er jo litt av moroa med Jeffreys.

 

Hva syntes dere?

 

<2 Julie Christine

 

 

 


My reflection

  22.05.2012 / 08:48 / LIVET / 8 KOMMENTARER

Sola skinner om kapp med alt det grønne som spirer og gror der ute i dag, mens jeg må sitte inne til klokka 1600. Det er en ganske deprimerende tanke , men "all that ends well...", får jeg vel bare tenke. Jeg skal få min dag i sola jeg også.

I dag , om alt går etter planen, så skal John på øving som gjør at jeg har tid til litt jenteting alene hjemme. Resten av uka er jo booket så... I morgen skal jeg ned til byen for å treffe Marit og på torsdagen skal jeg til Elin for en jentekveld med fransk manikyr før helgen i Trondheim. John bestilte togbilletter til oss i går. Kjempelenge siden jeg har hatt tatt tog nå, og at på til på comforten. SÅ da må jeg huske på å ha med meg alle serieepisodene jeg ikke har fått sett enda så jeg har noe å fylle timene med. Gleder meg litt til å sitte i noe annet enn trange rom som bil og buss. Kan likosm bevege seg litt mere i et tog, men man er fremdeles "låst" til at du kan ikke få gjort noe av det du føler du "må" gjøre når du er hjemme, som å ta oppvasken, vaske gulvet, vaske klær eller stryke skjorter. Bare flyter av gårde på en sky av skinner.

A picture is worth a thousand words

 


Vi blogges senere hærlige mennesker. Ha en strålende tirsdag og bruk den med måte.

 

<2 Julie Christine

 

 

 

I took my love, I took it down
Climbed a mountain and I turned around
And I saw my reflection in the snow covered hills
'Til the landslide brought it down
Oh, mirror in the sky
What is love?
Can the child within my heart rise above?
Can I sail through the changin' ocean tides?
Can I handle the seasons of my life?
I don't know

Well, I've been afraid of changin'
'Cause I've built my life around you
But time makes you bolder
Even children get older
And I'm getting older too
And I'm getting older too
Oh, take my love, take it down
Climb a mountain and turn around

And if you see my reflection in the snow covered hills
Well the landslide will bring it down
And if you see my reflection in the snow covered hills
Well the landslide will bring it down
The landslide will bring it down

Read more at #bdd2UgPyE8yBE9DV.99">http://www.songmeanings.net/songs/view/13263/#bdd2UgPyE8yBE9DV.99

 

 


JOUTFIT 21 mai

  21.05.2012 / 21:51 / ANTREKK / 20 KOMMENTARER

Som vanlig så er ikke jeg den store poseringsstjernen så det blir en del morsomme bilder ut av dette her. I dag kom jeg på , heldigvis før jeg reiste til jobb, at vi skulle ha Oslomøte så jeg tok ikke på meg slakkebuksene. Ikke at det hadde hatt forferdelig mye å si, men er greit å se litt fresh ut i det minste. Pluss at jeg hadde en veldig hyggelig prat med den nye sjefen min og en av mine kolleger som reiser bort hele sommeren og derfor lurte på om jeg kunne overta arbeidsoppgavene hans mens han er borte. Da ble jeg tro det eller ei, veldig glad! Det er et stort komplement!  

Pus var ikke så veldig interesert i å være med egentlig...

 

 

Jikes!

Se på hendene mine! De spinner så fort at de nesten forsvinner!

Let me out let me out!!

Hva mener du? Har jeg flekk på den fine toppen min? Hvor hen?


Sitte ned med trange bukser ser sånn her ut, John!

Jakke fra H&M
Topp fra Gina Tricot
Bukse fra Diesel
Sko fra Kroatia

Så da var den dagen også over... En dag nærmere Hong Kong. Ogtil helga blir det Tronheimstur på oss. Så nå må vi bare ordne kattepass først så blir det senga neste.

Håper dere har hatt en begivenhetsrik dag og at det blir enda flere utover uka.
Sove godt!

 

<2 Julie Christine


Meg og John på "20 spørsmål"

  21.05.2012 / 21:33 / DIY / 4 KOMMENTARER

Som jeg nevnte for dere for en stund tilbake så hadde jeg fått en åpenbaring om å få utnyttet mer av hva byen har å by på av gratis arrangementer, så i dag var meg og John faktisk på "20 spørsmål" på NRK med Knut Borge. Kanskje noen av dere har hørt det på radioen før da det egentlig er et radioprogram som nå vises i masse repriser på tv. Konseptet er ganske likt en god del andre spørsmålspill der vi( publikum) får se et ord som da panelet skal klare å gjette seg frem til i løpet av 20 spørsmål:)

Meg i "på tv stasen"

Satt å ventet en stund utfor NRK- butikken før vi ble ført inn i studio. Her solgte de sånn artig tskjorter:)

Kjedet meg litt når John var på do:)

Fikk ikke tatt så veldig bra bilder da de så litt strengt på oss når vi satt med mobilene fremme...:(

Så måtte jeg bare ta et bilde av de fine tulipanene utfor bygget. Utrolig fin fargekombo.

Nå sittet meg og John på hver vår side av stuebordet, med hver vår kulemage etter en stk STOR porsjon tikka masala. Deilig!!!! Ikke så alt for lenge til stengetid heller:)

Har dere godtfolk hatt en bra dag?

 


Collecting memories - Kristiansand "ferie"

  20.05.2012 / 19:50 / LIVET / 2 KOMMENTARER

17 mai begynte seinere enn tidliger opplevd. Sto opp i 8-9 tiden, tok meg en deilig lang dusj og spiste nydelig frokost som mamma hadde satt opp for oss. Masse deilig mat.

Etter litt avslapping og pynting så bare det avsted til bestefar i Søgne. Han hadde som vanlig mat nok til en hel hær.

Jeg var veldig fornøyd med 17 maiantrekket med det deilige skjørtet mitt :)

Etter middag var det kristiansand sentrum som sto for tur. Meningen var jo at vi skulle få med oss borger toget men i år hadde de tydeligvis fornadret rute og med det både startet og sluttet på samme plass, som forvirret flere enn oss. Her har dere hele famlien (utenom Knut (stefar)). Fra venstre; mamma, Annika (annikama.blogg.no), Tonje (tonjealvheim.blogg.no), meg ph John.

Kjekkasen i dressen sin fra Moods of Norway.

Lille fetter Hermanus Montanus kom å møtte oss ved tresse. GoguttenEndelig hjemme igjen og så var det bare en deilig avslappende kveld i vente.

Ronja var også litt sliten.

Etter å ha ligget rett ut med beina på bordet ei stund bare det opp i Berhuskollen til onkel Knut og Mette for en spillekveld.

Mette og Onkel

Dagen etter 17 mai strålte sola høyt på himmelen og meg og John kunne ikke annet enn å utnytte anledningen til å ta oss en tur ut i goværet.

Litt shopping på 18 mai ble det også... ;)

Fredagskvelden besto av TACO!!!! og The Voice. Alle var hjemme inkludert Knut så det ble en skikkelig familiehyggekveld.

Siste dag i Kristiansand og etter så mye go mat ble jeg glad når Annika spurte om jeg ville være med på joggetur i skogen. Utrolig deilig og vi fikk fint vær i ryggen også.Rett før avgang måtte jeg bare teste ut mine gymanstiske ferdigheter.

Idag , den ene dagen denne helga som vi har hatt hjemme , har jeg stått med ræva i været i flere timer og ordnet i beddene og resten av hagen. I dag igjen har vi jo hatt helt strålende sommervær! Ikke ett minutt for seint. Jeg skal gi dere en tour av hagen min i løpet av uka så kan dere få ett innblikk i hvor jeg kommer il å tilbringe resterende del av sommeren etter Hong Kong turen vår :)

 

Har dere hatt en fin helg? Noen som gleder seg til mandagen? :)

 

<2 Julie ChristineJOUTFIT 19 MAI - nothing but blue skies

  19.05.2012 / 18:54 / ANTREKK / 22 KOMMENTARER

Da var vi endelig kommet hjem igjen. Pus løp rett ut  i hagen for å leke og John løp rett på butikken og handlet biff :) Indrefilet med fløtegratinerte poteter i chili er ikke gal lørdagsmiddag det.

Men før vi reiste rakk meg og John å leke oss foran og bak kameraet.

Må på do jeg... kan jeg gå her?

Kiss my ass!

Yeah, you!

Måtte bare sjekke om jeg fremdeles klarte å gå opp i bro. Varte ikke så lenge men det gikk!

Var en smule vind der på toppen av garasjen.Deilig med litt sørlandsgovær før vi reiser. Vi hadde jo helt supert vær i går også da, men med tanke på hva som er i vente i slutten av kommende uke så sitter jeg bare å tripper etter godværet. Skal bli så deilig når sola kommer og varmer godt så kanskje kroppen kan få litt farge før avreise om 3 uker.

Har dere hatt en bra dag alle sjønne lesere?


<2 Julie Christine


Sprek? Jeg? Skjønner ikke hva du mener

  19.05.2012 / 12:57 / MOBILBLOGG / 5 KOMMENTARER

Ja etter flere dager med avhold og masse alt for god mat og godis var det definitivt deilig med en liten joggis. Meg og Annika (annikama.blogg.no) stakk en liten joggetur i skogen. Det vil si jeg jogget og Annika slet...:) det er jo tanken som teller har jeg hørt:)

Sportyspice

Nå bærer veien snart hjemover til Oslo by og hjemme alene kveld da John skal direkte på øving... Deilig med litt fred og ro:)

Hva er lørdagsplanene deres?

<2 Julie Christine


JOUTFIT 18 MAI - ute i sola

  18.05.2012 / 15:35 / ANTREKK / 11 KOMMENTARER

Så utrolig deilig vær vi våknet opp til i dag, og det måtte jo for all del feires med en deilig fotoshoot  ved avenyen ved sørlandssenteret. Meg og John tok oss en deilig kjøretur til senteret. Jeg fant faktisk et par sko jeg har siklet på i all evighet, og var satt ned til 299 kr! Kommer seinere. Etterpå bar det videre ril kjøkkenskapet for en kaffe latte. Ikke den beste jeg har smakt , men så har jeg ikke så store forventninger til kaffe i andre norske byer enn de 5 største :)Topp fra H&M sin Fashion against aids kampanje
Sko fra Jeffrey Campbell >HER<
Bukse fra H&M
Smykke fra BikBok
Armbånd fra dobb.no

Nå sitter vi hjemme igjen etter at jeg ble med Tonje (lilesøster) og Erlend (kjæreste) på visning på en leilighet/hus som ligger ca 200 meter fra mamma. Kan jo ikke flytte så langt hjemmefra at en ikke kan komme hjemom å spise middag hver dag.

Ikke lenge etter vi kom hjem fikk vi besøk av tante Tove og Henriette (barnebarnet til tankte og dattera til kusina mi mette). Jeg sitter egentlig bare å venter på kvelden med The Voice og taco og hjemmekos. Føles litt som ferie  før ferien dette her.

Har dere kost dere i dag? Er det fint vær der dere bor?

 

<2 Julie Christine


17 mai antrekket

  17.05.2012 / 19:40 / ANTREKK / 26 KOMMENTARER

Ettersom jeg er en av de som ikke har noen bunad å hoppe oppi hver 17 mai så måtte jeg improvisere litt og fikk jo med det lov å være litt mer oppfinnsom da. Det ble en krysning mellom sukkersøtt og rock.           

  


Skjørt fra Zara
Topp fra H&M
Armbånd, ringer og øredobber fra dobb.no
Sko fra nelly.com >HER<

Brukte den nye krølltanga som jeg kjøpte på nelly.com fra Remington. Om dere likte krøllene mine kan dere få tak i krølltanga >HER<
Kostet bra 349 kr og lager helt supre krøller til og med på langt hår.

Så dette var dagens antrekk med feiring av Norges stor nasjonaldag!

Ha en deilig dag videre da dere. Nå stikker jeg/vi opp til Onkel, Mette og Herman for en kveld med brettspill og kos. Vi blogges senere sjønne folk!

 

 

<2 Julie christine 


17 mai frokost på Hånes

  17.05.2012 / 11:58 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Da er 17 mai frokosten overstått og finklærne har kommet på plass. Ikke alle som er like raske med å stå opp , hint hint , John... Men nå er det ikke lenge til avgang til søgne og besøk til bestefaren på 17 mai middag og kaffe.

Måtte få meg litt litteratur lektyre før frokost ettersom meg og mamma er de eneste morrafuglene i familien.

Mamma slo på stortromma med pålegg i dag. Laks, eggerøre , spekeskinke, roastbiff og feta. Reine julaften var det:)

Tonje var først ute med pyntinga men ble sittende i morgendrakta:) lat morgen passet bra.

Annika angret seg 2 sek etter hun var ferdig med håret... Typisk...

Mamma sitter å snikkikker på dagens allerede publiserte 17 mai bilder:)

Ja her er da finstasen min i kanskje ikke beste kvalitetsbildene , men det kommet bedre bilder i løpet av dagen. Bilder i fleng regnet jeg med :)

Gratulerer med dagen alle sammen! Feire med måde!

<2 Julie Christine


Natta.... Allerede... ? 17 mai... Allerede?

  17.05.2012 / 00:15 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Da hadde liksom den dagen plutselig gått også uten forvarsel på avslutning. Vi er i hus på timenes med kålbjørn på det "rosa" rommet så han ikke skal tilfeldigvis bli sluppet ut, og oss under dyna på mellomrommet. Nå er vi jo faktisk 10 min inni 17 mai, så da får jeg jo nesten gratulere dere alle sammen med dagen! Hipp hipp hurra!

Bildene fra dagens kjøretur fra øst til Sørlandet:) Pus trodde nemlig han var en førerkatt :) he he

<2 Julie Christine


Lagersalg på Frysja

  15.05.2012 / 21:11 / LIVET / 3 KOMMENTARER

I dag var bare enda en travel dag med lagersalg på parkeringsplassen utfor jobben etter jobb. Vi var så pass heldige at yr og storm begge tik feil av været i som skulle komme i dag, og vi fikk litt sol og ihvertfall opphold. Så det passet ypperlig til oppgaven :)

Se alt det staæsjet!

Nydelige deilige sommerblomster.Klarte å grabbe til meg en hortensia selv om det var de som røk først. Det kom et par damer som bare tok med seg alle sammen!

Kø ved betalingen allerede 1505...Denne her hadde jeg veldig lyst på men den er nok litt stor til stua vår. Kanskje når vi en gang får et deilig stort hus en gang.

Latterlige lave priser! Dette er kar som har kostet flere tusener av penger!Fikk selvsagt med meg en god del nydelige sommerblomster hjem jeg også selv om jeg ikke får fjort meg ferdig før  etter vi kommer hjem fra Kristiansand. så da blir det forhåpentligvis fint vær på søndagen så jeg kan henge rundt med magen til lufting og bare skuldre. Det er jo lov å drømme...

Men nå er det ny episode av "bones" og en del annet som står på planen. Sofakos og kjæreste...

Noen andre som har hatt en travel dag?

 

<2 Julie Christine


Fashionabel lunsj

  15.05.2012 / 12:04 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Jeg var jo så heldig å få to flotte jenteblader dumpende ned i postkassa i går, som jeg da selvsagt ikke rakk å lese med den bissie timeplanen min. Men da visste jeg jo ikke at jeg kom til å sitte å kose meg med litt deilig lektyre til min kanskje mindre oppfinnsomme lunsj i dag.

Så ser jeg også at sola har vist sitt åsyn for oss så da håper jeg det varer ut dagen så vi slipper å sitte i plaskregn å skulle prøve å selge sommerblomster og potter.

For dere som ikke har fylt opp Hagen for sommeren enda så er det fritt frem på lagersalget i frysjaveien 40 fra 1500 til 1800 i dag:) Gratis sjokoladekake ala Julie til alle deltakerne.

 

<2 Julie Christine


Nike - just do it!

  15.05.2012 / 08:19 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Jeg beklager at jeg ikke har fått oppdatert noe her de siste dagene men det har gått litt i ett. I går hadde jeg glemt at jeg hadde lovet Jade at jeg skulle bli med på et NuSkin møte på Fornebu. Og det eneste jeg egentlig ville var å sove.... Pluss at jeg hadde lovet å lage sjokoladekaker til lagersalget på jobben til i dag så da ble det knapt med tid for alt annet. Får se i dag om ikke jeg rekker å legge til bildene fra holmenkollstafetten på lørdagen.

I morgen etter jobb så bærer det rett sør med 4 timers kjøretur til Kristiansand med pus i baksete. Håper det går enklere enn det har gått tidligere. Ikke at han ikke er grei, men han lager litt mye lyd bare...

Oi det ble mye på en gang.

Skal dere noe spennende på 17 mai?

 

<2 Julie ChristineConverse(ation) of the day

  14.05.2012 / 07:47 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Som dere kanskje skjønte så ble dagen i går bare et eneste blur av feit mat, tv og sofa. Orket omtrent ikke lee en finger etter lørdagens strabaser . John var jo så flink til å få tatt bilder fra min stafettdebut, så jeg hadde jo tenkt å lage et innlegg om det i går , men fingrene mine ville bare ikke samarbeide.

Så er det altså tid for en ny uka, selv om den blir kort for vår del da vi reiser til Kristiansand på onsdag , hjem til mammaen min. Skal bli deilig å komme hjem å slippe å styre med 17 mai opplegget selv. Pluss at champagnefrokost frister minimalt for øyeblikket så det hopper jeg lett over. En deilig tur med avslapping, besøke venner og familie. Spise god mat og slappe godt av:)


Men først må jeg gjøre meg ferdig med 3 dagers uka.

 

<2 Julie Christine"Jag vil kjenne att jag lever, all den tid jag har!"

  12.05.2012 / 11:25 / MOBILBLOGG / 9 KOMMENTARER

Da er dagen kommet med stor D. Jeg vet ikke om jeg er nervøs eller bare spent. Det blir jo kjempegøy også. Pluss feiring av solas hjemkomst i kveld. Jo, jeg har bestemt meg for at denne dagen blir bedre enn de fleste! Klokka 1430 skal vi møtes for "directions" og oppvarming. Klokka 1630 går startskuddet og ca 1640 er jeg vel ferdig tenker jeg:) Jeg hadde glemt hvor langt 1200 m egentlig er. Men for dere som husker 3000 meteren på skolen som målet var å rekke på 18 min så skal dette gå bra.

Etterpå blir det rett hjem, hopp i dusjen, på med fillene og off to the party at Heges med reker og rose bobler. Dette blir rett og slett en strålende dag og da mener jeg ikke bare sola som skinner og varmer meg i nakken sittende i senga med kafeen i den ene hånda og mobilen i den andre.

Det er nå jeg kjenner på livet. Og sitter å dagdrømmer om vår kommende Asia ekskursjon som kommer opp om bare knappe 4 uker. Som tiden flyr!!!!

Så da har jeg bare en ting til å si denne strålende morgenen i hovedstaden; håper dere får en strålende lørdag!!! See you on the other side:) hehe

 

 

<2 Julie Christine (Lastebil)


Cat in a bag

  11.05.2012 / 20:04 / LIVET / 15 KOMMENTARER

Det er igjen bekreftet at kålbjørn er en ordentlig raring. Denne posen lå da på gulvet etter at brusen John kjøpte tidligere var tatt ut. Pus kravlet da oppi med nesa først og stakk så opp hue når vi ropte på ham... " ja?"

 


Dilla på cottage Chees og jordbær.... Mmm

  11.05.2012 / 12:39 / MAT OG OPPSKRIFTER / 12 KOMMENTARER

Har klart å skaffe meg en skikkelig sug på cottage chees for tiden. Så til lunsj i dag, ettersom det er vafler hver fredag, ble det glutenfritt knekkebrød med cottage cheese og rørte markjordbær:) da er det lov med en vaffel til dessert vel?

Skal jo tross alt på joggis etter jobb:) Hihi. Det er helga i meg som tar over:)<2 Julie Christine


En dag i en rekke av mange

  11.05.2012 / 08:04 / TIPS / 2 KOMMENTARER

Ja da fløy den uka også forbi, og plutselig var det fredagen. Gårsdagen gikk jo fort som fy. Måtte haste meg hjem etter jobb for å akkurat rekke å skifte før Hege Christine kom for å ta meg med på en luftetur. Rakk omtrent ikke trekke pusten en gang, men såendte det jo opp med at det var meg som dro på på jogginga, selv i plaskregnet. Det er noe veldig spesielt med å jogge når det øser ned. Når man først blir våt så gidder man liksom ikke bry seg lengere om vannpytter og gjørmehull og slikt... Blir litt som en unge som går på leiting etter den dypeste vanndammen.... Hihihihi

Men så så jeg ut som ei drukna katte etterpå også da... Sliten og akkurat nok tid til å sette en mozzerella pizza i ovnen, hoppe i dusjen, se en episode "2 broke girls" , spise pizzaen før jeg måtte løpe ut døra igjen for å treffe Hege (svigerinne) før førpremieren på Tim Burtons "Dark Shadows" med Johnny Depp.

Og når man først har klart å karre seg ut en tur , og så på Rockefeller så bestiller man ikke brus. Ja jeg vet at dere treningsfanatikere syntes sikkert at  dette ble helt mot regime i å trene at man ødelegger alt med å drikke alkohol, men man må nyte livet så lenge man lever. Og det prøver jeg å gjøre når jeg har tid :P

Selvsagt ble det ikke noe sitteplasser på en stol for oss da det var kø langt rundt kvartalet. Tydelig populær film dette. Har vært på mye tommere sal enn dette mange ganger før. Så ettersom vi ble sittende i trappa opp mot 2 etg, så for dere som har vært der så husker dere kanksje det harde ullteppebelagte gulvet? Det er da svært ubehagelig å sitte på. Pluss at han som satt bak meg , som jeg ikke kjente, satt å boret knærne langt inni ryggsøyelen min. Noe som gjorde det umulig å lene seg bakover.

Men når det gjelder filmen, så var jo dette en veldig klassisk Tim Burton film. Overdrevent eventyr fanatsi med hekser, vampyrer og varulver som inventar. Med den klassiske "dancel in destress" scenen. Ettersom jeg er stor fan av både Tim Burton, Johnny Depp og Helena Bonham Carter, og deres sammensetning så kunne jeg jo ikke noe annet enn å like filmen. Men skulle jeg være kritisk så ville jeg vel kanskje gitt den et terninkast: 4
Rett og slett fordi når man ser på handlinga så ble det litt rotete til tider. Følte også at det var deler av historien som manglet. Men absolutt en film verdt å se for en hver TB fan!


Kvelden til meg og Hege endte på Kjøkken og Bar med et deilig glass hvitvin (noe det blir mange flere av i morgen). Planen lå kanksje på at vi skulle ha vært på konsert på Last Train, men for min del så er 100 kr inngang for et band jeg ikke kjenner , litt mye på en torsdag. Selv om det hadde sikkert vært kjempeartig om jeg ikke skulle opp klokka 0600 i dag ;)

 

Gjorde dere hærlige mennesker noe gøy i går?

 

 

<2 Julie Christine (Lastebil)


Dark shadows lurking at Rockcinema

  10.05.2012 / 19:23 / DIY / 9 KOMMENTARER

@ Rockcinema med Hege . I påvente av den og store Johnny Depp sin entre på lerrete. Det er sjeldent jeg har sett det så fullt på en av førpremierene, men nå er det jo snakk om en av de store:)

Hva driver folket der ute med, ja dere kjære lesere? Er dere her som en i mengden?<2 Julie Christine


Schwarzkopf kårer årets blondine

  10.05.2012 / 15:42 / KONURRANSER / 2 KOMMENTARER

Ja jeg måtte jo nesten melde meg på da siden jeg akkurat har freshet opp håret mitt og greier.  Ser på bildet at jeg har fått veldig blå øyne også og det liker jeg ;)Hadde blitt velidg glad for noen stemmer.

Kanskje ikke et bilde som viser veldig mye hår men jeg liker det så godt da så.

Bli med dere også da dere vil. Eller stem på deres egne favoritter.
 Syntes bare det litt morsomt å se alle de rare bildene folk har sendt inn også da ;)

 

<2 Julie Christine (Lastebil)


Mmmmmat , det er godt det

  10.05.2012 / 12:48 / MAT OG OPPSKRIFTER / 7 KOMMENTARER

Etter min mening er lunsj dagens viktigste måltid.... Etterlengtet og deilig med en nydelig salat:)

 


Tirsdagsmiddag - Høne i appelsinsaus

  09.05.2012 / 11:27 / MAT OG OPPSKRIFTER / 8 KOMMENTARER


I går fant jeg plutselig ut at det eneste spennende vi hadde liggende i frysen var ei høne som jeg for lengst egentlig hadde tenkt å lage hønsefrikasè av , men istede ble det noe så spesielt som Høne i apelsinsaus.
Jeg har vel egentlig alltiid vært littegranne skeptisk til frukt i middagen men det har vært vellykket før, så jeg bruker ofte eple og mango.

Vi hadde så mye ekstra appelsiner på jobben så jeg knabbet noen med meg.


Kunne egentlig godt tenkt meg bare å drikke det her! Det så jo kjempegodt ut!

Høna skulle pensles med denne blandingen men det ble mer til at jeg helte det over ettersom at jeg ikke har noen matpensel..

Oppskrift:

Sett på spretten musikk på høytalerne, ta deg et glass med noe godt å drikke, sørg for å ha selskap om du er usikker på fremgangsmåten (altså noen som kan påpeke feil) og svins rundt på kjøkkenet som om du skulle vært verdens beste husmor!

1 stk høne

5 appelsiner
4 ss soyasaus
2 ss Honning
4 ss olje
2 dl fløte/matyoghurt
1 ss hvetemel
1 ss smør
pepper

Stekte poteter i skiver med timian og ønskede grønnsaker til ved siden av. Jeg valgte da det jeg hadde i kjøleskapet som var cherrytomater, purre, løk og chili.

Bland saften av 4 apelsiner sammen med soyasaus, olje og honning. Miks godt og så hell den over høna som ligger i en ildfast form. Høna skal stekes på 250 grader lavt i ovnen i ca 40 min. (Anbefales å ta av skinnet på høna før du serverer den da høne er ganske mye seigere enn kylling i konsistensen)

Ha resterende appelsinsaft, fløta og litt pepper (jeg tok med litt chili også for spicens skyld) og rør til saus. Når høna så er ferdig heller du stekeskyet, altså det som ligger å flyter i bunnen av stekeformen, oppi gryta med sausen. Smak til med krydder om ønsket, men huska at du skal kjenne igjen appelsinsmaken. For tykkelse knar du sammen melet og smøret og har det i gryta og rører til sausen er gjevn og fin.

Kan selvsagt også serveres med frisk salat til.

Bare en helt enkel tirsdagsmiddag ;) Hehe. Jeg trodde det skulle være veldig mye vanskeligere enn det det endte opp med å bli.

Bon apetit!

 

 

Tør du prøve?

 

 

<2 Julie Christine

 


JOUTFIT 08.05.2012

  09.05.2012 / 10:50 / ANTREKK / 20 KOMMENTARER

Goten dag da dere! Rakk ikke å sette opp stativet for å ta bilder så det ble litt sånn på halv åtte etter min mening, men sånn ble det bare desverre. Prøver å ordne kvalitetsbilder til dere for det meste men dere skjønner sikkert at tiden ikke alltid strekker til ;)

Ute så ser det ut til ay skyene letter og sola ligger å lurer bak. SÅ da satser jeg virkelig på at det tar seg opp til jeg skal til byen å møte Marit senere i dag. Skal prøve å overtale henne til å bli med på karrierekveld neste uke. Håper det går for jeg vet ikke hvem andre jeg skulle kunne dratt med.  Og jeg trenger litt inspirasjon innen arbeidslivet akkurat nå...Armbåndet er fra BikBok

Skoene kjøpte jeg i Kroatia på turen med Karoline

Jakka kjøpte jeg på birkelinden på loppis for 200 kr. Ekte deilig mykt skinnjakke fra Zara. Var ikke blitt brukt en gang så det var et skikkelig kupp!
Buksa er fra Mango
Blusen/skjorta som dere ikke ser så godt inni er fra VeroModa og et av deres monster salg. Kjøpt for lenge siden men holder seg utrolig bra. Kostet bare 40 kr.
Som sagt ikke den beste kvalitet på bildene men bilder ble det nå i det minste ;)
Kommer forhåpentligvis med skikklige hyggebilder fra kveldens kafetur litt seinere. John er jo på øving med bandet sitt i dag så da blir det litt sånn at "når katten er borte danser musene på bordet(?)" hehe. Ps: Det er kommet pakke i posten til meg i dag.... Denne har jeg ventet lenge på!!!

Hva slags planer har dere for dagen?

 

<2 Julie Christine
SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

  08.05.2012 / 22:14 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

1. Hvor har du fått bloggdesignet fra?
Bloggdesignet mitt har jeg for det meste laget selv med å prøve meg frem med diverse html koder jeg har funnet på nettet. Så har jeg fått litt hjelp av mine gode søster; Annika. Det har tatt veldig lang tid med mye knoting rundt på nettet for å finne en løsning som passet. Det er ikke alt som blogg.no er samarbeidsvillige med. Det har vært noe galt med mitt oppsett fra dag 1, men det funker nå.

2. Hva insprierer deg?
Mennesker med masse pågangsmot og sjarm. Andres suksesshistorier inspirerer meg til å gå for mine lidenskaper i livet. For et par dager siden satt jeg å leste blondinebella sin historie. Hun er 21 år gammel og har allerede 5 firmaer i sitt navn. Hun står på for å oppnå det hun vil ut av livet og det er noe jeg ser opp til. Ellers når det gjelder andre aspekter av livet så inspirerer det meg å fortsette å blogge ved at dere er så nydleige å legger igjen kommentarer og kommer med tilbakemeldinger, kjæresten mine er min inspirasjon til å ville være en bedre meg følelsesmessig. Jeg lar meg inspirere av det meste i livet, alt former meg dag for dag og jeg elsker å ta ting etterhvert som det kommer.

Pluss at det faktimet at jeg faktisk kan lage veldig mye selv og fikse opp er også en fin ting. Jeg elsker å være keativ og da hjelper det å ha muligheten.

Gamle buksa til John som snart får nagler på seg så fort de kommer i posten

3. Hva syntes du om at folk utgir seg for å være noe/noen de ikke er?
     Har du opplevd det selv?
Hvorfor skulle man ville være noen andre enn seg selv? Alle andre er jo allerede opptatt? :) Jeg syntes synd på mennesker som tydeligvis ikke er fornøyd med den personen og det livet de har , så de prøver å spille et skuespill for å lage en fasade av seg selv. De kommer aldri til å være fornøyde med livet så lenge de ikke senker skuldrene og bare godtar at det finnes bare en av dem , og at de må gjøre det beste ut av hva de er blitt tildelt her i livet. Jeg kan garantere at det er mange der ute som har det mye verre.... Dessverre...

Jeg har også opplevd mennekser som har prøvd å være noen andre enn det de er men har gjennomskuuet dem ganske fort. Jeg trivers best i selskap av folk som gir masse av seg selv og er seg selv fullt ut!

4. Hvor lager du headerene dine?
Headerene mine lager jeg med photoshop. Jeg har brukt både cs3 og cs5. De nye versjonene er litt mer avansert en standard cs3. Så for nybegynnere er nok den å foretrekke.

5. Hvor handler du klær?
Jeg handler en del på nelly.com. Om jeg er i byen så handler jeg gjerne på Zara, BikBok og Gina Tricot. Jeg er også veldig fan av mindre kente butikker som to av de vil har på Sagene , Se Min Kjole og Detajer. De fører ofte merker som Cream, Soaked, Minus og TiMO, som jeg liker veldig godt. Ellers så handler jeg ofte bare etter hvor stort salg det er i butikken. Nesten ingenting av klærne jeg har er betalt full pris da jeg er en skikkelig salgsjeger :) Liker en bra deal.

Skoene mine , om jeg går i butikken og ikke handler på nett, så går jeg på DNA. De fører alle merkene jeg elsker pluss at de har et utrolig bredt spekter av stiler etter min mening.

6. Hvem er din stilinspirasjon?
Min stilinspirasjon kommer mye fra folk jeg ser på gata, en del fra motemagasiner som Cosmopolitan og Elle. Ellers liker jeg å kle meg sånn jeg føler meg. Om jeg føler meg litt røff en dag så drar jeg på megarmybuksene mine med en enkel topp over, og kanskje et par søtere sko bare for å gjøre det litt mer feminint. Andre dager føler jeg meg kanskje veldig jentet så da tar jeg på meg skjørt og en bluse.

Jeg har ofte dager da jeg kommer hjem og er helt alene som jeg bare drar ut alt jeg har i skapene bare for å se åssen jeg kan koble sammen plaggene på en ny måte.

7. Liker du å shoppe?
Liker jeg å shoppe?????? JA! Men har jeg råd til det ? Ikke særlig...:P

8. Hva er din favorittbutikk?
Favorittbutikken min tror jeg at jeg har nevnt før, men det er en merkebutikk som ligger på Storosenteret som heter Nadine. De fører merker som Acne, Malene Birger, Day Birger og andre. Jeg handler jo ikke der til vanlig da med tanke på at det er temmelig dyrt der. Men når de har salg så har de SALG med store bokstaver! I fjor sommer handlet jeg 12 plagg for 2300 kr. Etter det jeg regnet ut fra orginal prislapp så kostet alt til sammen egentlig 23.599 kr. Sparte masse! Pluss at jeg fikk masse fine ting til en billig penge ;)

9. Har du et favorittplagg, og hvilket?
Jeg har mange men ett av mine favorittplagg akkurat nå er:

Denne kjolen kjøpte jeg på turen til Kroatia. Så utrolig enkel og deilig å gå med men samtidig stilig.

10. Hva vil du anbefale andre?
Det kommer vel ann på hva det er snakk om det.

Mote: Vær deg selv og tørr å vær annerledes. Husk at om litt så er det plagget du så gjerne vil ha som er litt for dyrt for lommeboka di på salg. Ha tålmodiget. Kjøp heller ett og ett plagg som du virklig har lyst på enn masse ting som ser helt like ute.

Jobb: Om du ikke trives så trives ikke omgivelsene dine heller. Om du vet hva du vil ha så finn ut hva du må gjøre for å få det og så gjør det. Er du i tvil hva du vil bli så er du ikke alene.

Kjærlighet: Forvent ikke at ting skal være perfekt, det er det i sjeldneste tilfeller. Velg tidlig om det er verdt å jobbe for å holde på kjæresten eller om du føler du kunne hatt det like bra uten ham/henne. 
Jeg har hatt min del av uheldige forhold og har lært min lekse, føler jeg selv ihvertfall :)

Utdanning: Om du er usikker så ikke begynn på noe som du seinere vil sitte igjen med masse lån på.

Reise: jeg har ikke selv fått reist så mye enda føler jeg men det begynner å komme seg. Og det kommer jo selvsagt en reiseguide etter HongKong turen i Juni.
 

Blogg: Blogg så lenge du syntes det er gøy. Leserne dine merker med ei gang du føler at du må skrive et innlegg bare for å skrive noe.
Det er ikke vanlig å ha masse lesere med en gang så ta tiden til hjelp å bygg deg opp til din egen stil i hvordan du ønsker at bloggen skal vises.

11. Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge etter å ha tenkt på det flere ganger og startet flere ganger uten å funnet hva og hvordan jeg skulle skrive om. Nå er jeg inne i en god periode der jeg føler jeg har noe å si. Det blir som en livsstil det å dele hverdagen med omverden og jeg trives med det.

12. Hvorfor blogger du?
Jeg blogger mye fordi jeg liker å dele mine erfaringer og interesser. Da jeg gikk på skolen på Søm linja så var jo halvparten av moroa å sitte sammen med de andre i klassen og dele kunnskap og diskutere vår felles interesse. SÅ bloggen blir på en måte som et klasserom uten lærer for meg. Syntes det er kjempegøy å få tilbakemeldinger og kommentarer på ting og tang jeg opplever i hverdagen.

13. Liker du dyr?
Ja selvsagt er jeg det, jeg har jo en pusekatt; Kålbjørn.

14. Hva er yndlingsboka di?
Den boka jeg har best i minne som jeg syntes var utrolig gøy å lese må nok være Muleum av Erlend Loe. En tvistet historie om ei jente som mister hele familien i en flyulykke og alle fasene hun går gjennom med tanke på å takle livet alene, arve huset og alt annet, og det å håndtere venner. Det er en god del scener i boka som jeg ble sittende  å le høyt av. (pinlig når man sitter på bussen)

15. Har du vaskemaskin og/eller oppvaskmaskin?
Ja begge deler(?)

16. Vet du hvordan "dessverre" skrives?
Hahaha tydeligvis ikke alltid:P

17. Hvor lenge har deg og John vært sammen?
Meg og John har vært sammen i 2 år og 10 mnd. Begynnner å bli en stund det da.

18. Hva slags telefon har du?
Jeg har en iPhone 3 som jeg fikk av John til 2 års jubileumet vårt i fjor.

19. Hva er din yndlingsfilm?
Jeg har mange men den/de filmene jeg har sett flest ganger er Ace Ventura filmene med Jim Carey. Får aldri nok av den galningen:P (Klovn filmen kommer også inn på topp 10 lista)

20. Hva er favorittbandet ditt?
The Midnight Boogaloo da vel;) Bandet til typen min hehe. All time favoritt er alikevel The Beatles og The Monkeys

21. Vil du bo i Oslo til syvende og sist?
Nei , meg og John kommer etterhvert til å flytte til Tronheim. Det er der vi kommer til å kjøpe oss hus og bli boende tenker jeg. Det var aldri meninga å bo så lenge iOslo som jeg har gjort til nå en gang.  Det hadde liksom bare plutselig gått 8 år....

Om det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre. Tok veldig lang tid med dette innlegget så beklager om det ble litt filosofisk...:P

Ha en deilig kveld!

 

<2 Julie Christine
Når ble hverdagen så alminnelig?

  08.05.2012 / 15:43 / BLOGG / 8 KOMMENTARER

Jeg stusset litt på det her om dagen at når det gikk opp for meg hvor lat jeg føler meg hver gang jeg takker nei til å gjøre ting fordi jeg er sliten eller redd for å være sliten dagen etterpå. Når ble jeg plutselig så voksen og fornuftig? Og var det ikke egentlig det jeg forkant med at " de voksne er så kjedelige!" når jeg var yngre. Men når jeg ser på min mor så ser det jo til at hun startet ungdommen på ny når meg og søstrene mine var gamle nok til å klare oss selv. Nå er jo vi heldig å ha ei ung mor. Mamma var nemlig bare 18 år da hun fikk meg.
Men den tanken om å bli ung mor ( så ung ) har aldri streifet meg. Så hvorfor føler jeg meg treg og "gammel" da?

Spørsmålet har jeg ikke noe svar på men jeg har en løsning på problemstillingen. Jeg må jo rett og slett bare skjerpe meg:) Så det jeg har gjort er at i morgen skal jeg på kafé med Marit, torsdag skal jeg på gratis førpremiere på "dark shadows" - den nye Johnny Depp filmen, lørdag skal jeg løpe holmenkollstafetten og på sommerfest og så neste uke legger jeg ny slagplan:) sosiallivet lenge leve :) hehe< 2 Julie christine


JOUTFIT 07.05.2012 - deilig mandag

  07.05.2012 / 22:34 / ANTREKK / 20 KOMMENTARER

Da var plutselig hele mandagen over. Jeg har allerede klart å vært på jobb i 8 timer, sitter på kafe å knotet i 2 timer, ryddet og vasket hele underetasjen, gått en deilig forfriskende tur i nabolaget og nå har jeg satt meg ned med en kopp te og CSI New York på tven. Det vil jeg kalle en komplett aktivitetsplan for en mandag....Ligger bare litt lettere henslengt i godstolen.
Solbriller fra Aldo
Jakke fra Nelly.com (nelly trend)
Bukse fra Diesel (Carlings)
Hvit topp fra Designers Remix (Nadine)
Ring fra H&M
I 9 tida i kveld klarte jeg å lure meg John ut på en liten kveldstur. Jeg er så utrolig lemster etter helga med ungene at jeg klarer nesten ikke reise meg fra stolen en gang så litt oppvarming av muskler og ledd var på sin plass. Ble litt fototur også så det passet bra;)

Noe dere kanskje ikke visste om meg er at jeg bor ikke langt efra Portveien 2, for dere som husker barnetv med Eli Rygg fra 80-tallet. Savner gode gamle barnetv tilbudene vi vokste opp med, ikke hinkelpinkel greien ...:P

Rett ved denne nydelige gangveien bor vi. Alle de hvite blomstene kommer i løpet av sommeren til å ende som deilige moreller som jeg skal knaske som sukkertøy ;)Her er det fine huset vi bor rett ved Akers elva i det fineste nabolaget i Oslo. Dette er virkelig en deilig plass å bo når man først skal bo i byen.

Han her kom å ønsket oss god natt på vei inn etter å ha hentet pusen min, Kolbjørn. Hærlige Sabori er naboens katt. Bare for 1 år siden var han en liten pusekatt som ramlet rundt nyskjerrig i hagen vår. Kjempekosepus!

Han har så utrolig stilige øyer!Nå er dagen ferdig og senga roper og skal få svar om ikke lenge. Skal bare drikke ferdig teen min og se ferdig CSI. Håper dere har hatt en minsgt like bra dag som meg!

 

<2 Julie Christine


Første hotellbookinga til HongKongturen er i boks!

  07.05.2012 / 21:02 / FERIE / 2 KOMMENTARER

Tenk at det bare er snaue 5 uker til meg og John reiser til HongKong i 3 uker. Gleder meg som en unge! Kanskje ikke til den 13 timer lange flyturen ned , men det er sannsynligvis verdt det når vi endelig lander.

John får jo flybilletten sin og 4 netters opphold av jobben da han skal på konferanse den andre uka vi er der. Men da har jeg lagd planer om spabehandlinger ute av en annen verden og det trenger han definitivt ikke å være med på :)Men som overskriften sier så er dette det hotellet vi har booket for siste delen av ferien vår. Reisen starter lørdag 9 juni med 13 timers flyreise med mellomlanding i Helsinki. Fra 20 til 23 skal vi bo på Excelsior på jobben til John sin regning, og så da etter det skal vi over på Hongkong Gold Coast Hotel som ligger på sør-vest siden av øya.

Her er det treningstudio, spa, lang strand og alt av spisetilbud man kunne ønske seg. Selv om det ligge rpå den rolige siden av øya så tror jeg at den siste delen av ferien bare har godt av å være rolig ogavslappende så vi ikke kommer hjem og er like slitne som når vi reiste ;)
Planen mens vi er der å sjekke båttilbudene med reisedestinasjon til øyene rundt og macaou som ligger på skrå over på vestsiden. Den eneste andre delen av landet som også er visumfritt.

Er det noen av dere som har vært i Hongkong?
Noen severdighetstips å komme med, eller andre kommentarer til hva man bør gjøre og ikke gjøre men man er der?

 

<2 Julie Christine (lastebil)


Instagram update

  07.05.2012 / 20:23 / MOBILBLOGG / 2 KOMMENTARER

Sitter å sliter med internettet på pcen så imens tenkte jeg bare å legge ved den siste oppdateringsbilder fra instagram. Legg meg gjerne til:)

Har dere gjort noe spennende i dag?


<2 Julie Christine lastebil


Ukas høydepunkter - med en ny en er i vente

  06.05.2012 / 19:00 / LIVET / 13 KOMMENTARER

Endelig litt ro og fred her nå. Ferdig på jobb for dagen. For en slitsom dag det har vært. Men neste helg blir bedre skal dere se. Skal jo som jeg har nevnt tidligere løpe første etappe på Homenkollstafetten. Se hvor godt kondisen min holder. Haha

På onsdagen lagde jeg risotto til meg og John. Han hadde tatt med tacogryte (som vi spiste i dag heller) men jeg var liksom i mer humør for noe lettere. Risottoen ble kjempebra.

1 del ris
400 g kjøttdeig
1 stk paprika
Purre
1 Chili
1/2 Boks kesam mikses i smørja.

Spinatblader under fro ekstra tilskudd og friskhet.

 

 

Jeg fikk så vidt startet på reproduksjonsprosjektet mitt. Har en del klær som jeg ikke bruker så ofte rett og slett fordi dem er litt kjedelige. Kjoler som er for lange/korte, med for lite detaljer, bukser som er for store, for hullete og slitte, topper som bare ikke føler helt som de gjorde når jeg en gang kjøpte dem. Ettersom jeg nå har svennbrev i kjole og draktsøm så er det jo greit å få brukt for den også av og til. Så om det er noen av dere som har noen forslag som jeg etterhvert kanskje kan legge ut bilder avså er det bare å komme med dem. Jeg elsker en utfordring :)

På tirsdagen var det jo tross alt fridag med 1 mai feirung i solsteika i hagen. Vi en endte plutselig opp med en hel hage full av grillgjester. Det er jo alltid hyggelig med besøk men da gikk en god del av dagens planer i vasken. Får se om jeg ikke får tatt det igjen til uka.... Ser litt deilig ut i hagen vår eller? Pus koste seg i det minste med å leke med strikkepinnenen min ;)

Ukas desidert beste antrekk etter min mening. Har rett og slett forelsket meg i denne kjolen fra TiMo.

 Men uka startet med at meg og Karoline landet på Rygge med ferieminner fra enda en deilig tur sammen. For 1,5 år siden var vi i Malta. Så da lurer jeg på hvor eventyrene vil ta oss neste gang.

Så nå sitter jeg å planlegger alle joggeturene jeg må kjøre meg ut på i løpet av uka for å prøve å holde best mulig til neste helgs løp. Men ikke vær redd, jeg skal nyte lange kvelder på sofaen foran pcen også, don`t you worry:) Akkurat sånn som jeg gjør nå etter en arbeidsuke som ikke egentlgi ender før til fredagen. Meg og john sitter i hvert vårt hjørne med hver vår pc og knoter med hver være ting mens det spiller film på tven som egentlig ingen følger spesielt godt med på. Men avslappende er det, og det er det jeg liker...

Har dere hatt en bra uke og helg?

 

 

Minner om spørsmålsrunden min på http://juliehar.blogg.no/1336246470_sprsmlsrunde.html

<2 Julie ChristineMorgenstund - enda en dag i sikte (minner om spørsmålsrunde)

  06.05.2012 / 07:53 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Hei og hå dere. Nå er jeg på øyeblikket på vei ut dør for enda en dag med helgejobbing. Men selv om jeg jobber helga så kan jeg ikke si jeg gleder meg til mandagen... Men sånn er det bare for nå. Skal nok se at det ordner seg for snille piker. Den som venter på noe godt venter ikke forjeves.

Ettersom jeg blir borte stort sett hele dagen i dag så ville jeg bare minne dere på spørsmålsrunden. Om dere har noe dere lurer på om meg, mine eller alt det andre så er det nå fritt frem. Bare gå inn på dette innlegget: http://juliehar.blogg.no/1336246470_sprsmlsrunde.html#comment

Ha en super dag da dere! Jeg ser at sola skinner i det minste i hovedstaden. Bare håper det fortsetter.

 

<2 Julie Christine


SPØRSMÅLSRUNDE

  05.05.2012 / 21:34 / BLOGG / 9 KOMMENTARER

Hei hei dere.
Jeg skjønner at det er en del småting som noen av dere lurer på av og til så da tenkte jeg at jeg skulle slenge meg på trenden og legge ann til en spørsmålsrunde. Dere kan spør om akkurat hva det skulle være og jeg skal svare så godt jeg kan - lover. Om det skulle være om meg, klær, sminke, reise, kjæreste, familie, hobbyer, svakheter, styrker, mat, hva som helst. Men jeg kans desverre ikke svare på hva som er meningen med livet... :) hehe.

 

<2 julie christine


Mine antrekk fro April - tilbakeblikk

  05.05.2012 / 19:31 / ANTREKK / 26 KOMMENTARER

Våknet klokka 05.05 i dag morges. Alt for tidlig! Skjønner liksom ikke helt hvorfor jeg ikke klarer å vente med å våkne til vekkerklokka ringer klokka 0700. Hadde vært greit å kunne sove litt "stødigere" i løpet av natten.

Men så skulle jeg jo også på jobb i dag så ble jo ikke lenge etter jeg måtte stå opp. Rakk til og med å lage meg en deilig kyllingsalat til frokost. Dagen på jobb i dag gikk egentlig fortere enn jeg hadde forventet. Heldigvis... Været forbedret seg også så det hjelp jo. Den ene av ungene ble så trøtt da vi var ute på tur at han sovnet i armene mine på vei tilbake... Så utrolig sjønn...

  
 
 
 
 


Men nå sitter jeg godt senket ned i godstolen med sjokolade og ferdig godflet middag. Ble veldig enkel middag i dag vel og merke. Kyllingvinger :) namnam...
Så resten av kvelden blir nok sansynligvis tilbrakt på samme plassen, med unntak av popcorn popping. For i morgen er det enda en jobbedag. Kommer sikkert til å være helt skutt på mandag, ikke det at det har noe å si:) hehe

Så hva driver dere med i dag?

 

<2 Julie Christine


Instagram oppdateringer 5 mai

  04.05.2012 / 21:07 / DIY / 15 KOMMENTARER

Nå har jeg jo tross alt vært på ferie og det har vært noen deilige "sommer" dager her hjemme også som er blitt nytt i hagen. Vi er så sykt heldig som har hage så nær byen. Så utrolig deilig å kunne å sitte i ordentlige hagemøbler å se på alle som ligger litt lengere ned i parken på lett regnbedugget gress og rett på bakken, for ikke å snakke om alle de byvandrerne som går forbi huset vårt, stopper opp å stiller seg å peker. Det er kjekt å være kar :) hehe

Dere finner meg på jchristine83 på Instagram om dere vil følge meg og om dere vil at jeg skal følge dere ;)

 

<s Julie Christine


JOUTFIT 02.05.2012

  03.05.2012 / 20:48 / ANTREKK / 22 KOMMENTARER

Meg og John var nok ikke de enste som var tidlig ute for å nyte goværet på tirsdagen. Vi var var faktisk oppe og ute av huset allerede klokka 1000. Morrafugler vet dere ;) Heldigvis så er det kaffe å få tidlig på morraen i sola på Sagene. Det var vi ikke de eneste som skjønte. Merket at det var veldig verdt det å komme hjem en dag før jobb fra Pula. Jeg trengte dn dagen å bare kose meg med fridag.

Så siden det var 1 mai og så fint vær så tenkte jeg at jeg måtte øve meg med pyntinga før 7 mai. Dro på meg denne deilige kjole fra TiMO. Hvis det er noen av dere som har hørt om merket så tenker dere sikker "HJELP! den var sikkert rådyr...." Men neida. Kjøpte den på supersalg i fjor på StorO senteret for hele 200 kr. Vel og merke så hadde den vær VELDIG DYR. Orginalpris var 2799kr. Det hadde jeg jo selvsagt aldri betalt, da jeg faktisk ikke bare har luft mellom ørene (helt sant asså...;)).

Dongerijakke fra H&M
Belte fra Gina Tricot
Kjole fra TiMo
Sko fra Pula, Kroatia
Briller fra Aldo
Strikkejakke fra BikBokHva syntes dere om vårfeiringsdrakta mi? :)

 

<2 Julie Christine


PULA, KROATIA shopping

  03.05.2012 / 15:27 / FERIE / 13 KOMMENTARER

Så da har jeg vist dere dokumentasjon for hele turen våres bortsett fra det viktigste: Shoppingen!

Siste dage i Pula fant jeg uta t jeg ikke hadde kjøpt et enest par sko enda og det kan man jo ikke ha noe av... ;) Så da stakk vi innom den ene butikken vi hadde gått innom 3 ganger før. Jeg endte da opp med min opprinnelige feriekvote shopping av skopar; 4par. Pluss denne utrolige kule skulderveska. Den bare stå å ropte på meg så jeg måtte ha den med hjem :) Er dere ikke enige?           

 

Og her er resten av samlinga ;) Kjøpte vel og merke den blå lange tubekjolen som dere ser på en del av bildene fra turen, pluss en dongerivest, men de var til vask så da får det nøyes med disse ;)Dette var nok favorittene mine! Nydelige små hvite skinnsko til hverdagsbruk gjennom hele sommeren ,) 120,-Ballerina sko får man jo aldri nok av ;) 120,-Noen fargerike heler måtte også til ;) Grønn er jo virkelig i vinden om dagen så de kom jeg ikke unna ,) 245,-

Peach; min favorittfarge for sommeren, sammen med gul. Must have;)

Så her har dere det; shoppingrunden min. Blir nok ikke noe mer før HongKong turen nå. Må bare spare! Noen som har noen gode ideer på hvordan jeg kan tjene litt ekstra penger før ferien? Utenom det samtlige plutsleig kom på ; dere er skitne..::P hehe

 

<2 Julie Christine


PULA, KROATIA dag 3

  02.05.2012 / 20:51 / FERIE / 20 KOMMENTARER

Da 3 ble en veldig sløv dag, Begge to var temmelig slitne etter en lang kveld i forveien. Men jeg klarte alikevel å komme meg opp før Karoline og var å la på svabergene ved hotell stranda. Lå der helt alene å bare nøt været. Trengte å slappe av litt og fikk ikke akkurat sove godt med bare et laken og et teppe i senga. Skjønner ikke hva det er med "syden" hoteller og mangel på dyner???

Den deilige utsikten fra svaberget mitt

Det ble en tyngre frokost enn hva jeg ellers villeforetrukket. Vi trengte litt karbohydrater å legge på fra utskeielsene fra gårsdagen

Karoline hadde vært uheldig å stanget inn i noen eller noe som hun ikke husker noe av, så tennene føltes helt løse ut. Hun så ganske rar ut når hun prøvde å tygge sjokolade fra isen uten å bruke fortennene:P


Et av flere artige skilt langs promenaden...:P haha Im falling im falling!

Karoline leker apekatt ;)

Noen som vet hva dette betyr (bortsett fra det åpenlyst)?Enda et merkelig skilt.... hundestrand???

Vi satt oss på en resurant med denne utsikten og himmelen spilte med nydelige farger under hele det deilige måltidet ;)


Så gikk kvelden opp i den nydlige røde himmelvelvinga. Det var nydelig å sitte der å nyte utsikten, selv om det ble litt kaldt etterhvert ettersom vi satt ute. Kvelden endte med at jeg sovnet på sofaen med "Nanny McFee" dubbet til tysk på tven...:P hehe Ble tidlig opp på oss morraen etter for flyavgang. Måtte jo tross alt være der ALT for tidlig. Men skal ikke klage med tanke på at noen visse naboer holdt på å miste flyet fordi de måtte innom å betale fyllebot på politistasjonen som åpnet klokka 900. Glad jeg ikke var dem, selv om de faktisk rakk det :)

Så slik endte ferien vår. Men nå er det jo bare 5 uker til meg og John reiser til HongKong :) Det gleder jeg meg til! Bare litt ....::P

 

<2 Julie Christine 


PULA, KROATIA dag 2

  01.05.2012 / 20:24 / FERIE / 6 KOMMENTARER

Dag to i Kroatia ble en deilig og varm. 20 grader viste varmestokken allerde klokka 10.00. Så denne som forrige dag ble det en tur til byen. Vi hadde jo opprinnelig planer om å innom frisør å klippe meg. Jeg ønsker meg nemlig en liten forandring, og vi skulle også ha vært innom en hudpleiesalng. Men begge var tydelig vedlig vanskelig å oppdrive Utrolig synd. Er så lenge siden jeg har hatt fransk manikyr men i Norge er det så dyrt liksom....

Men siden vi var litt treg i avtrekkeren denne lørdagsmorgenen så var det en del av butikkene som allerede var stengt da vi kom. Vi måtte jo selvsagt nye godværet ved basenget før byturen så da ble klokka plutselig i 2-3 tiden.

Dagens frokost på terassen med havutsikt.

 
 

Morraens antrekk i diverse komiske possisjoner

Karoline pynter seg ;)

Det første Karoline måtte ha seg da vi kom til sentrum; børek.Denne bugningen som vi egentlgi ikke skjønte helt hva var godt for, bestemte Karoline seg for å klatre på ;)

Jeg hadde lest om denne bronseskulturen med kart over byen. Den så faktisk akkurat ut som jeg trodde den ville...Og Pulas egne Collosseum (arkaden) med Karoline som tilbehør. Måtte jo leke litt turister også når vi først var her. En del folk som stoppet opp å stirret på oss mens vi tok bilder her.. så kanskje litt rar ut ;)
Antrekk for lørdagens byturPå denne åpne plassen satt vi å spiste soppsuppe og crepe og flyttet oss bare noen meter lenger bort. Mens vi satt her så kom det et helt bryllupsfølge gående. Bygningen bak parasollen viste seg å være et tinghus der brudeparet kom ut. Det er det dere kan se bilde av om dere ser den store flokken med mennekser foran bygningen. Risen fløy alle veier...

mmmmm en kald en

Karoline måtte pynte seg litt mere når det begynte å gå mot mørkere tider. Må jo se ut i halvmørket og måneskinn også ;) hehe

Kelner det er en flue i ølen min
På den plassen vi satt på til sola gikk ned så vi måtte gå inn, startet det plutselig en jasskonsert. Det er jo ikke hver dag man får med seg så det var litt stas med live musikk;()

Meg og en tilfeldig fyr som viste seg å være vedlig hyggelig. Han hadde reist fra Ljubljana og ned, og var alene så han syntes det var veldig hyggelig med litt selskap. Og meg og Karoline er jo veldig bra selskap ;)

Før vi snudde nesa hjemover så var vi innom en pizzaresturant for å få litt mat i magen. Ikke bra med bare øl. Der var det for det meste skikkelige slibrige servitører, alle bortsett fra 1. Jonni. Han virket som han virkelig ikke passet inn i det hele tatt.
Tilbake på hotellområdet sto døra til naboene på vidt gap og det var livat og stemningsfullt så vi hoppet innom og joinet. Så den kvelden viste seg å bli morsommere enn forventet. Men det kommer som regel en overraskelse på tur med Karoline.
Utover natta så fant naboene ut at de hadde mistet en av reisefølget. Til slutt måtte de ringe politiet å høre om de kunne hjelpe. "Ja vi har henne. Hun sitter i fyllearresten. Vi må komme innom å hente en t-skjorte til henne da hun ikke har en på seg."
HAHAHA! Hysterisk morsomt.
Det viste at etter at de tidliger på kvelden hadde reist til hotellet for å legge henne fordi hun var alt for beruset. Men da de hadde snudd ryggen til løp hun ut alene uten sokker og uten overdel. Ravet rundt ved hotellet og så kommet seg videre til byen og drevet f....skap.
Vi kunne jo ikke gjøre noe annet enn å le da!? Men hun fikk en saftig bot for ordensforstyrrelse. Flaut!

 

Så vi kan vel konkludere med at dag 2 ble svært velykket for vår del, ikke like bra for andre ;)

 

 

<2 Julie Christinehits