Dagens antrekk

  25.04.2013 / 11:48 / ELIDA / 1 KOMMENTARER

I dag har meg og Elida full dag. Vi skal vaske klær, på posten, handle deilig mat, på storo og så skal vi jo kose oss litt også :) Men for en sånn travel dag er det best å ha på seg behagelige klær, så i dag har Elida på seg en knallgrønn body fra h&m og hvit og grå striper joggebukse fra kappahl og hvite gode sokker fra kapphals Newbie serie(definitivt faviritten!).

Ha en strålende deilig torsdag dere!


Hilsen Julie og Elida


Tid kommer eller tid går?

  24.04.2013 / 20:26 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Meg og Elida sitter på vei hjem til Oslo på toget. Hun slafser for harde livet i seg mat som om det er siste måltid.
Jeg sitter å ser på klokka som viser 2018. Det er altså 2 timer og 11 minutter til toget skal være i Oslo.

Men så kom jeg til å tenke på at vi sitter på toget å bare ser at tida sniler seg forbi, men når vi skulle reise til kristiansand før helga så gikk tida så fort at jeg nesten ikke rakk å se på klokka ei gang.
Det fikk meg til å tenke på et diskusjon jeg hørte en gang om tiden kommer eller går. For i di to settingene følte det som at den ene kom tiden til og den andre forsvant tiden. Men kan tiden egentlig gjøre noen av delene? Er det kanskje bare sånn at tiden ER?

Vel ihvertfall så føles det nå som at tiden går veldig sakte. Både meg og Elida vil hjem til pappa John!
Så er det jo tross alt kun 2,5 uker til neste gang vi skal ned til "sydligere" strøk:) Enda mer momo kos :)

Ha en fortsatt fin kveld;)


Hilsen Julie og Elida


Meg og Elida på jentetur til kristiansand

  24.04.2013 / 15:02 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Fra fredagen har meg og Elida vært på ferie på Sørlandet hos mormor , tante Tonje og tante Annika. Ikke måte på hvor mye kos Elida har fått på bare 5 dager! For ikke å snakke om hvor mye klær hun har fått seg! Sånn går det når man er så utrolig sjønn og gi :)

Det er kanskje ikke alle som har fått med seg at jeg fylte hele 30 år forrige onsdag og som bursdagsgave fra mamma fikk jeg en pleiende og etterlengtet frisørtime. Så på lørdagen røyk det laaaange håret. Begynte å bli litt vel plagsomt med hår i maten til Elida støtt og stadig. Her ser dere resultatet. Sommersveisen er i boks :)

Jeg vil også ha speil i dusjen sånn som mamma!

Men i dag reiser vi hjem til en som har savnet oss stort, pappa John. Det gleder ihvertfall Elida seg til. :) og meg og da :) Det ble lenge å være vekke 5 dager. Ikke mye vi har vært fra hverandre siden vi møtte hverandre for snart 4 år siden....

Så før vi reiser vil jeg ønske dere en deilig onsdag videre. Snart helg :)


Julie


Dagens sovebilde

  18.04.2013 / 15:33 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Både meg og Elida kapitulerte temmelig momentant etter den stor 30-års feiringa i går. Så i dag har vi hatt en deilig innehar i pysjen og bare ladet opp til avreise til Sørlandet i morgen.

Det eneste fornuftige jeg har fått gjort er å henge opp 3 boksere og 2 t-skjorter til tørk:) Hehe
Latskap kom å ta meg!

Julie


Voksenåret 2013 - steg 3: gjennomført

  17.04.2013 / 06:13 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Kjøpe hus;

Check

Få baby:

Check!

Tre inn i 30-årene:

Check!

Da er det offisielt; JEG ER VOKSEN! Vel.... Så voksen som jeg kommer til å bli. Lever jo etter mottoet at man er ikke voksen før man tør å være barnslig :)

Så i dag er hele dagen fullbooked: bursdagsfrokost/lunsj med Jeanette , kafetur med lillesøster Annika og bingodate med kjæresten :) Blir ihvertfall en aktiv dag om ikke annet!

Ha en strålende dag på min strålende 30årsdag! I know i will! :)


Julie


hits