PULA, KROATIA dag 1

  30.04.2012 / 20:28 / FERIE / 10 KOMMENTARERSom en del av dere har skjønt så var det lite sjangs for å blogge på turen vår da blogg.no på telefonen bare blokkerte meg. Men det vil ikke si at jeg ikke har masse å dele med dere nå når  jeg er hjemme igjen. Så alle bildene og historiene kommer i 3 innlegg etterhverandre, dag for dag.

Dag1.

John kjørte meg ned til Karoline på Grønland i 22 tida på torsdags kveld. Det føltes litt merkelig å skulle ut av døra så sent på en torsdag. Så meg og Karoline ble sittende opp å se delvis på film og delvis skravle helt til i 1 tida. Da var det liksom ikke mange timene igjen til flybussen til Rygge gikk. Så iløpet av natta ble det kanskje 2-3 timer søvn alt i alt. Var stup trøtt da vi ramle inn på bussen klokka 0400. Flyet gikk allerede 0720!!!

Se så våken jeg ser ut med deilige poser under øynene klokka 7 på morraen ;)Frosh og boka mi måtte bli med. Breakfast of championsKaroline holder på å dåne da vi endelig kom ut av flyet og varmen kom mot oss som en deilig førsømmersbris.
Fremme på hotellet. Vi var da litt heldig å fikk en leilighet istede for et rom, så vi fikk god plass med havutsikt men Karoline valgte senga som utsiktspost...

Testing av uteplassen ved bassenget. Ikke det mest fancye bassengplassen men deilig!Lunsj på hotellet. Skinke og champinjong risotto.

Og et glass hvitvin ;) Er man på ferie så er man på ferie ;)

Måtte ha bilde av dette butikkvinduet. John sitt band heter jo tross alt The Midnight Boogaloo ;:)


Måtte også ut å utforske litt. Her fant vi da Pulas egne "triumfbue"Her fant vi ut at vi satt utfor tinghuset, men det skjønte vi vel egentlig ikke før lørdagen da det plutselig kom et helt brudefølge vandrende inn der og så ut med masse ris flyvende alle veier.

Karoline reklamerer fort tidenes dårligste retro second hand butikk ...Jeg kjøpte meg da det mest jente-jentete iPhone dekselet jeg kunne finne!

Fredagen føy forbi i en superfart. Mye å se og mye å rekke over på kort tid, men så var vi jo tidlig ute med flyet så... Etter å nytt en del av "fasilitetene" de hadde å tilby på hotellet tok vi taxi ned til byen. For dere som vurdere å reise så skal da ikke turen koste mer enn 50-60 kona ca til Pula sentrum fra Verudela hotel resort og villa.
Vi gikk opp og ned handlegaten og skeptisk som jeg er til å handle noe som helst første dagen på en tur så endte jeg opp med kun et iPhonedeksel. Men ikke så galt det. Jeg digger at det var så veldig jentet med litt bling på. Karoline lette fortvilet etter et par fake RayBan briller med grå og gjennomsiktig ramme, men prisen var nok bare ikke riktig..:P

Når det kom til middagstider så fant vi egentlig ut at etter en diger porsjon risotto ble det kun MASSE chips og popcorn til middag/kvelds. Tror egentlig vi var ganske slitne begge to etter alt for lite søvn så kvelden ble ikke så lang denne dagen. Deilig å kunne sove litt lenge dagen etter å ta igjen litt tapt... Ordenlig slappe av tur.  Og det var enden på fredagen vår i Pula, Kroatia.

 

<2 Julie ChristineDeilig sol og shopping i Pula:)

  27.04.2012 / 17:04 / FERIE / 12 KOMMENTARER

Nyter deilig vær og god øl og godt selskap:)

<2 Julie Christine


Avreise!!!! Pula here we come!

  27.04.2012 / 07:11 / BLOGG / 7 KOMMENTARER

Da sitter vi på flyet klar til avgang. Følg meg på instagram på jchristine83 , masse oppdateringer:)

Have a good one!


<2jc


Det enkle er ofte det beste... Pakking ig matlaging

  26.04.2012 / 18:31 / FERIE / 7 KOMMENTARER

Da var det bare å sette igeng med pakkinga når jeg kom hjem. Jeg føler jeg er kommet i mål, men regner med det er noe jeg har glemt. Men det er ikke noe jeg ikke kan leve uten, så det viktige er pass, penger og telefon. Det har jeg sikret ihverfall :)

Men før jeg tar turen til Karoline så måtte jeg jo mekke litt middag til meg og kjæresten. Han har jo tross alt ikke vært hjemme alene så lenge før så må jo gå inn i det litt lett ;) hehe. Det ble bare noe enkelt da men... Hjemmelaget i det minste.

Julies restepanne "Graps":

2 poteter i firkanter
4 pølser i biter
Litt purre og paprika, eventuelt andre grønnsaker du har tilgjengelig
4 egg

Alt skal i samme panne og passer godt med ketchup og grillkrydder. Jeg har vel oppskriften fra middag hjemmefra. Ikke alltid mamma/stefaren min hadde så veldig lyst til å være så fantasifulle hjemme så da ble det graps. Det er jo blitt en av mine favorittmiddager så det er ikke så galt som det kanskje høres ut som;)

Koke poteter i biter

Steke pølssebiter med grønnsaker i olje

Ha oppi egg

Rør rundt

Her ser dere pakekbalubaet mitt. Dette er det som får bli med meg på tur. Syntes jeg var ganske flink egentlig. Moderat med bagasje og masse plass til taxfree varer ;) hehe2 par sko
1 kjole
1 skjørt
1 shorts
3 topper/t-skjorter
1 vandre veske
Og undertøy+bikiniBlonder er det store i år. Det og nagler og lyse baby farger. Alt mulig virker det egentlig som. Kankje vi er gått tom for nisjer så vi tar bare alt i en haug ;) Jeg liker det.

Men nå må jeg gå å kose meg litt med kjæresten min før jeg skal gå. Skal sørge for å holde dere oppdatert på tur.

 

<2 Julie Christine


Yes! Jeg rakk kaffe!

  26.04.2012 / 07:47 / LIVET / 20 KOMMENTARER

Jeg klarte å stå opp og faktisk ha tid nok til å stikke bort å kjøpe meg en ordentlig kaffe på kaffe gram og fremdeles ha 10 min til å sitte ned å drikke den også, og skrive et lite morgeninnlegg:) det er ikke hver dag det skjer. Som regel så ligger jeg krøllet opp under dyna helt til jeg ikke lenger har noe annet valg enn å stå opp.

Men i dag måtte John tilfeldigvis tidlig opp å komme seg på jobb. Han skal jo tross alt helt ut på gardemoen å surre rundt i dag så. Dit skal jo jeg også snart. I morgen rettere sagt. Jeg kom til å tenke på at jeg har jo ikke begynt å tenke på hva jeg skal ta med en gang. Men hva trenger man egentlig til en kosetur over helga? 1 bukse, 1 par sko, 1 jakke, 2 topper/ t- shirts, 1 shorts og kanskje en kjole? Pluss undertøy selvsagt.... Og kamuflasje og bikini... Var det alt? Får jeg pakket alt i en sekk? Ja det blir nå gøy å se.

Stikker nå til Karoline i kveld ettersom vi må rekke flybussen som går i 4 tida i natt.... Alt for tidlig spør du meg, men må man så må man:)


Ha en deilig torsdag da dere. Snart helg!


<2 Julie Christine


Onsdagskveld med hjemmelaget pølsegryte, is med bringebær og leggshaving.... (oppskrift følger)

  25.04.2012 / 19:12 / MAT OG OPPSKRIFTER / 11 KOMMENTARER

Jepp du hørte riktig. Fin mix tenkte du nå eller? Hehe. Selvsagt var det ikke samtidig. Men jeg fant ut at jeg mptte bare ftt barbert leggene før vi reiser ettersom morgendagen kommer til å fly forbi i et sus av reisefeber og halusinasjoner og varmere vær.

John ringte fra jobben før han reiste for å gi meg tid til å lage middag mens han henta dessert. Ettersom det eneste kjøttliknende vi hadde i hjemmet var grillpølser så ble det hjemmelaget pølsegryte til middag. Den var litt improvisert men kjempegod og enkel å lage.

Julies hjemmelagde pølsegryte Oppskrift:
* 1 boks med krossade tomater
* 2 dl vann
* 6 pølser (alt ettersom hvor mange du lager til)
* 3 ss purre
* 2 gulrøtter
* 1 neve pasta
* 1/4 paprika
* 1 liten løk i biter
* 2 ss creme fraise

Kok opp tomatene, pastaen og vannet med 1 buljongterning av ønsket variasjon. Del pølsene i skiver og løken i biter og stek sammen i panne.
Del opp resten av grønnsakene i ønsket størrelse. Ha alt sammen i gryta med tomatblandingen. Kok opp i ca 10-15 minutter. Ha i 2 ss med creme fraise og rør rundt til pastaen er gjennomkokt.
Vips har du en sunn middag som lett kan lages til mange og som er sunn. Masse bra råvarer!John sto ansvarlig for desserten ser dere. Is med karamell og peanøtter dusjet i bringebær ;)

Resten av kvelden går med på selvpleie og sofakos med strikketøyet.Kjøpte inn 5 nye nøster til sengeteppet mitt som virkelig begynner å ta form nå. Men det er nok ei stund til det er ferdig ennå ;) Men kos er det nå å sitte i sofakroken med strikketøyet og en kopp te. Føler meg som ei skikkelig kjærring. Haha.

Hva gjør dere i kveld?

 

 

<2 Julie Christine


AVREISEDAGEN NÆRMER SEG.... :)

  25.04.2012 / 09:45 / FERIE / 23 KOMMENTARER

Nå er det bare litt mindre enn 2 døgn til meg og Karoline snur nesa litt lenger sør. Ikke syden, men heller ikke så langt unna. Klokka 0720 på fredags morgen går flyet vårt som skal ta oss til Pula, Kroatia. (Ja jeg vet navnet er hysterisk! ). Der skal vi kose oss med god mat, god vin, godt selskap og muligens en frisørtime og litt annen pleie. Gleder meg stort til å forlate den gråe Oslo by. SÅ ser jeg jo også på værmeldinga at når jeg kommer hjem, da kommer sola også tilbake ;) Perfekt!


Fikk låne dette nydelige bilde av en deilig solnedgang ved havet ;) 
                                                   

Hotellet er nok litt sånn midt på treet men så vi da aldri vært noe nøye på det heller da. Vi skal jo ikke være der , vi skla ut å farte

Pula har mange av de fine klassiske scene fra gammel av som man også ser mye av i resten av landet og andre land som Italia og Hellas.. Store ruiner fra gamle stadion og eldre kirker bygget i stein.Utrolig stilig utforming av den "halvøya". Gleder meg stort til å ut å spasere i gatene. Nå har jeg også fått sjekket temperaturen der. Det er meldt sol og opp til 22 grader, så da begynner det å hjelpe. Shortsen skal få bli med og prøvekjøres før resten av sommeren tar tak! Men blir jo ikke akkurat mye vi får med oss. Vi valgte å dele på 1 bagasje (maks 15 kg) ettersom Ryanair ikke er helt riktig i skolten og setter avgifter på alt mulig. Men det holder nok i massevis for 2 personer i 3 netter tenker jeg.  Får kanskje kjøpe meg noen nye sko om jeg finner noen butikker der nede. Har ikke helt oversikten over shoppingmuligheten...

 

Noen andre som har vært i Pula?

 

<2 Julie ChristineDINNER FOR CHAMPIONS!

  24.04.2012 / 21:44 / MAT OG OPPSKRIFTER / 18 KOMMENTARER

Nei, jeg har ikke akkurat spist middag nei.

Jeg har akkurat vært uten en tur å tatt littegranne sol på Brun og Blid på Bjølsen. Prøver å få et bittelite grunnlag før meg og Karoline reiser på fredagen. Skal bli deilig. De har meldt 22 grader på lørdagen. Da begynner det å hjelpe på temperaturen!

På vei hjem stakk jeg innom hagen å hentet inn pus. Han er en rar en. Sto å ropte på ham og så han ingen plasser men det var en annen katt som kom løpende. Men plutselig ser jeg Kolbjørn i sidesynet, komme gallopperende over bedene til naboen. I full fart mot meg. Tror han har missforstått og tror han er en hund..:P Hehe

Men tidligere i dag da jeg kom hjem og fant ut at jeg ble alene til middag, så tenkte jeg at det passet veldig bra ettersom det kun var en kyllingfilet igjen i kjøleskapet, og den hadde mitt navn på seg.

Så da ble det marinerte kyllingstrimler (marinert i chili og chreme fraise).

Spinatsaus (frisk spinat, creme fraise, salt og pepper, olivenolje)

Koke opp sausen med ekstra chiliflak i og soltørkede tomater. Kok til spinatsmaken mildner.

Legges på en seng av pasta ;) Nam nam

Da er det jo selvsagt viktig å ha en veldig bra plass å spise dette herremåltidet også da så godstolen blir inntatt ;)
Dette er mitt favorittmøbel i hele leiligheten. Det er uhelidigvis også pus sin favorittklore plass også, enn så mange ganger jeg har dusjet han med vannflaska så skjønner han ikke helt poenget... Får nok trekke den om når vi flytter en gang ;)

Så det godt ut?

 

<2 Julie Christine


JOUTFIT 24.04.2012

  24.04.2012 / 18:18 / ANTREKK / 21 KOMMENTARER

Tida fløy plutselig ifra meg etter jobb i dag så jeg rakk ikke å ta den planlagte joggeturen før jeg skjønte at jeg trengte mat i kroppen. Så da ble det mat istede for jogging, men i morgen er det en joggetur på planen :)

Jakke fra Nümph

Genser fra BikBok
Smykke fra H&M
Bukse fra BikBok
Sko fra by Zoe

Statementsmykke fra H&M 99,-

                                                                                                                                                                                       
 

 

 

 

 

 

 

Sko fra by Zoe kjøpt på Shoelounge på 70% salg

 

 

<2 Julie Christine


INSTAGRAMOPPDATERING

  23.04.2012 / 09:49 / LIVET / 17 KOMMENTARER

Mandag ... IGJEN!!! Usj. Pluss det ruskeværet. Merket at det fristet mer å ligge under dyna med tårne krøllet godt inn under rumpa. Bare ligge der å høre regnet plaske utenfor. Late som verden bare stoppet opp en dag eller to, så jeg fikk litt tid på å komme meg tilbake til normalen. 1 søndag pr helg er ikke nok etter min mening. Trenger minst 2! Ihvertfall når man har gjester som ikke forlater åstedet før  5-6 tiden på morrakvisten! :P

Sender j oda med en instagramoppdatering til dere med litt raritets bilder fra helga. Det programmet er utrolig morsomt. Har så mange rare bilder som bare blir tatt i et spontant øyeblikk. Pluss at jeg sniker meg jo rundt på andre sine sider også...

Så da sitter jeg å håper at dagen vil gå litt fortere enn det føles nå... Det blir nok en lat dag etter jobb også. Mye sofaslakking og en deilig kopp blåbær og yoghurt te. Litt episoder jeg ikke har rukket å se, teppe og pusekos.

Har dere store planer i dag?

 

<2 Julie Christine


JOUTFIT og bursdagsgaver ;)

  22.04.2012 / 20:20 / ANTREKK / 24 KOMMENTARER

i år så fikke jeg til og med noe bursdagsgaver som ikke var fra kjæresten eller mamma. Å så fine gaver det var også da. Det mangler jo en på bildet under. Jeg fikk ei flaske cava også men den strøk med i går ;)Min gamle samboer, Elin, jobber på Trine Lise akademiet så hun hadde snikt medseg litt deilig produkter. Og hva er vel ikke bedre enn litt selvpleieprodukter?

Korrektur"penn" til når jeg bommer litt med lakken;) NÅR...

Så fikk jeg disse nydeligeøredobbene av sjønne Åse og Hege. De var så utrolig stilige at jeg bare tok dem på meg en gang.Og Hege Christine kome med rosa roser. Det er alltid stas med roser. Hadde jeg hatt mulighet skulle jeg gjerne hatt friske blomster i hus hver uke!

Dagens antrekk: Bukse fra Cubus, hettejakke fra BikBok og sokker fra XXL.
Nå sitter jeg bare borthjemt i et hjørnet å prøver å tviholde på søndagen fordi den alltid går alt for fort...


Pus har slengt seg strak ut på gulvet og lå å pratet. Den katten er så rar.... :)

Akkurat nå sitter jeg henslengt i godstolen mens John ligger på sofaen å se på fotballkamp. Skal sette på et par episoder jeg har liggende mens John er opptatt. Blir jo aldri asjour med alle seriene mine. Har så mye jeg følger med på og det blir bare mer og mer.

Følger dere med på noen spesielle TV-serier?

 

<2 Julie Christine
BURSDAGSTRYNE - sminkebilder; steg for steg

  22.04.2012 / 16:38 / TIPS / 18 KOMMENTARER

Har fått noen spørsmål om sminken jeg bruker, eller kamuflasjen som jeg liker å kalle den. Så jeg bare bestemte meg for å lage en liten bildekollage til dere med steg for steg av alle produktene jeg bruker. Jeg bruker ikke nødvendigvis alle produktene hver dag vel og merke... Så følg med nedover så får du se åssen jeg tar på meg trynet ;)Begynner med blanke ark.

 

Jeg brujer en lett selvbruningskrem i ansiktet en gang i blandt bare for å få litt farge før jeg påfører dagkrem fra BareMinerals.
 

Foundation er jeg litt sånn opp og ned med. Har jeg veldig mye utbrudd så bruker jeg nok litt mer for å dekke til, mens om det ikke er noe så bruker jeg kun kompaktpudder.

 

Kjøpte meg FitMe pudder her denne uka for noen av bursdagspengene mine. Har ser dere resultatet av det. Likte velidig godt dette pudderet. Jeg har tidligere kun brukt Kanebopudderet men det blir fort litt dyrt med 325 kr pr stk. SÅ denne her kan lett erstatte det. Den var lett å påføre, nesten usynlig og dekket bra. Denne kan anbefales for dere som ikke er så glad i å se ut som en polettneger pga foundation. 

I kinnene bruker jeg IsaDora mineral blush. Er litt plagsomt at den er i løs form, fordi det blir litt søl av det men det er en veldig fin farge ,

 

Denne øyenbrynsblyanten har jeg hatt velidg lenge. Som dere ser så er det ikke så mye igjen av den... Men denne kan jeg ikke være foruten. Den er fra IsaDora.

   

Denne køpte jeg sammen med pudderet. Superdeilig kajal fra MaxFactor. Myk og lett å påføre og kan lett erstatte flytende eyeliner. Med den myke gummituppen kan du også lage en smokeyeye effekt.

  

Denne maskaraen er også ny. Den tilfører lengde og maksimerer vippene i mengde. Klumper ikke og var rett og slett kjempegod. Den er så lett at du kan godt ta på to lag.

 

Og her har dere ferdig resultat. Da var jeg nesten klar for fest, manglet bare antrekk.

Hva syntes dere om resultatet?

 

<2 Julie Christine


BURSDAGSFEIRNG PÅ SAGENE I BILDER

  22.04.2012 / 14:12 / LIVET / 14 KOMMENTARER

ja det ble feiring i går. Der ble skikkelig jentefest også da, til John sin ulykke. Han hadde nok håpt på litt mer støtte fra det mannlige kjønnet, men jeg var likeglad jeg ;) Til og med min gamle samboer, Elin, dukket opp! Det er ikke galt. Hadde ikke pratet med henne på noen år selv om hun bor bare noen minutter unna meg.

Så deltagerne ble meg, Karoline, Catarina, Hege, Hege Christine, Åse, Elin, Linda og venninna til Linda.  Så vi ble jo en liten gjeng. Men etter som noen av festen deltagere ikke vill eha ansiktet sitt på bloggen så er noen av bildene satt på "kroppsdeler" istede hehe.Bruker telefonen som fjernkontroll til musikkspilleren så nå er jeg så godt som tom for batteri.Ettersom samtlige av festens deltakere har en såkalt "angst" for å få bildet sitt på nettet så blir det slik med litt halve ansikter og slik.... Er ikke helt sikker på om jeg skjønner helt konseptet men det får nesten bare respekteres ;)

Jeg er selvsagt veldig i søndagsmodus i dag så det blir ikke så mye saklig skriv men jeg har hørt at et bilde sier mer en tusen ord så da har jeg vel egentlig sagt mitt ;)

Har dere hatt en bra helg?

 

<2 Julie Christine


BURSDAGSFERING JOUTFIT

  21.04.2012 / 18:56 / ANTREKK / 17 KOMMENTARER

Ja i dag skal det feires! Kjempelenge siden jeg har gjort noe som helst for å feire bursdagen min utenom på dagen så nå var det vel på tide. Så nå har jeg brukt halve dagen på å vaske og rydde til gjestene skulle komme. Ikke at jeg har oversikten over hvem og hvor mange som egentlig kommer, men de som kommer er nå hjertelig velkomne!

Men skal man feire noe så må man jo pynte seg så jeg har prøvd som best å pynte meg til en viss standard. Der får bedømme selv om dere likte det like mye som meg. Skjørtet fikk jeg jo i bursdagsgava av søstrene mine, så det var på tide å bruke det nå. Merker at skjørtet inni er litt kort så jeg tok på meg truse for å ikke være for vulgær om det skulle skli for langt opp :P HeheSkjørtet er fra Zara
Blusen er fra H&M
Beltet er fra Gina Tricot
Sko er fra Nelly , de er jo selvsagt utsolgt for "helskoen" men de har sommervarianten >HER<Lekre er de ikke vel? Veldig høye men fremdeles veldig stabile å gå med. >HER<


Armbånd fra detaljer og vietnam
Ring fra H&M

Så da sitter vi klare til å ta imot besøk når det enn skulle dukke opp ;) Får håpe det kommer ett par ihvertfall hehe.
Ha en super kveld da dere!

Skal dere noe gøy i dag?
Har du prøvd/kjøpt deg et par Jeffrey Campbell sko?

 

<2 Julie Christine


Dilla på Instagram

  21.04.2012 / 10:56 / MOBILBLOGG / 16 KOMMENTARER

Ja da kan jeg bekrefte at jeg er herved bitt av basillen. Har ikke tidligere skjønt helt hva det gikk ut på men etter min forståelse etter å ha tatt det i bruk er det som en bildebasert twitter. Last opp bilder fra plasser og folk du møter iløpet av dagen, og du forteller da din historie med bilder. Jeg syntes ihverfall det er artig . Folk tar utrolig mange rare bilder.

Om dere vil følge meg så ser dere på bilder hva brukernavnet mitt er ; jchristine83. Jeg vil gjerne følge deres :) Dele hverdagen i bilder.

Det skal ihvertfall ikke være vanskelig å finne noe dokumentert i fremtiden, så mange bilder som så enkelt blir delt på alle mulige forum:)

Har du instagramkonto?


<2 Julie Christine


FACE OFF - ansiktsmaskebilder med maske fra H&M

  19.04.2012 / 19:41 / TIPS / 16 KOMMENTARER

Hehehehe. Satt å så på bildene etter jeg hadde lagt dem inn på pcen og oppdaget alle de små detaljene på bildene. Ikke alltid like lett å se på den lille skjermen på kameraet. Etterhvert som maska stivner og tørker jo mer ser jeg hvor aldersrynkene kommer til å samle seg .... HAHAHA.

1 minutt etter påføring

5 minutter etter påføring

15 minutter etter påføring

20 minutter etter påføring

30 minutter etter påføring

35 minutter etter påføring

Nå var det på tide å få den av. Jeg begynte å støve i ansiktet når jeg smilte og bevegde på ansiktsmusklene. Ganske morsomt da... :P heheSå nå føler jeg meg jo veldig oppfriskent etter en deilig ansiktsmaske. Vet ikke helt om det hjalp for noe men der føltes nå litt digg da. Men nå føler jeg egentlig at jeg har masse maske i nesa.

Skulle jeg satt karakter så ville jeg sagt 5 på følelsen og 2-3 på faktiske resultater.

 

Noen andre som har prøvd maske fra H&M? 

 

<2 Julie Christine
BURSDAGSANTREKK MED NYE SKO

  18.04.2012 / 21:22 / ANTREKK / 29 KOMMENTARER


Lovte jo å legge ut bilder av bursdagsantrekket mitt fra i går. Her har dere hærligheten. Det ble en hærlig smørje av alle regnbuens farger (beklager størmpebuksene, hadde ikke vanlig hudfargede..)
Kjole fra H&M
Veske fra Zara (Bakgrunnen)
Sko fra Blink

Jakke fra Vila (kjøpt på finn.no)
Cardigan fra H&MDisse hærligheten har finnet veien inn i skapet mitt og fant går, på bursdagsmiddagen, veien på føttene mine. Fargerike og deilige stiletter som spicer opp et hvert anntrekk. Digget dem. Fikk dem for 349 kr da hepp.no var så søte å gi meg 150 kr i rabatt;)

Likte du dem så kan du jo finne dem >HER<Så hva syntes dere om antrekket mitt fra i går?

 

<2 Julie Christine

 

 

VIP SALG PÅ NELLY.COM MED SALGSKODE: MIDSALE50

Handle med 50-70% anslag før alle andre, men vær rask.
Salget finner du >HER<

 


BURSDAGEN I BILDER - 17.04.2012

  18.04.2012 / 17:56 / LIVET / 16 KOMMENTARER

Etter jobb så overtalte jeg John til å bli med på kaffebrenneriet for  en kaffe og liten bursdagskake. Deilig å bare slappe av littegranne, men det gjorde jo også at vi så vidt rakk reservasjonen vår på Holmenkollen Resturant.Mmmmmm kaffe...

John var furt fordi det ikke var han sin bursdag lenger... :P

Etter å ha kjørt sikksakk mellom veiarbeid og syklister, kom vi oss frem til resturanten med 1 minutts margin. Ikke dårlig! Og som bursdagsbarn måtte jeg jo selvsagt bestille meg et glass bobler ;)

Se den kjekke kjæresten min! Ble Munkholm på John da siden han kjørte...

Forrrett. Laks og rein sashimi med pepperrot.

Grillet kalv med gratinerte poteter og sky. jumjumjum

Ble dobbel dessert for min del da John ikke er så veldig dessert menneske. Sjokoladefontant med is og frisk frukt/bær. Perfekt temperatur på fondanten!

Og en ekstra dessert til når man sitter å holder seg for magen og bare vil hjem til joggebuksa.Den deilige utsikten fra vinduet.Deilig mat og deilig selskap! Det eneste som kunne blitt bedre var om det hadde vært fredag. Da hadde det blitt mer  vin hjemme ;) Kommer bursdagsantrekksbilder om litt. Bare vent til den fargebomba! Håper dere kommer til å like det.

Nå er det ett helt år til neste gang. Det er litt trist... Men får kanskje få feiret litt i helga kanskje...

Så hva gjorde du på bursdagen din sist?

 

<2 Julie Christine 


SHOPBOP.COM - har du sjekket shoppingsiden? Jeg har 20% ekstra avslag på 50-70% salgsvarer til dere!

  18.04.2012 / 14:57 / TIPS / 4 KOMMENTARER

Har du hørt om shopbop.com før? Jeg har vært innom flere ganger, fylt op shoppingbagen og så sogget ut igjen. Jeg bruker den nok mye som inspirasjon. De har alt mulig av klær og sko og kjempefine lookbooks.

Med denne koden kan du få 20% ekstra avslag på allerede nedsatte varer (50%-70%). Men den varer bare frem til i morgen klokka 11.00.

INTHEFAMILY20Anbefales å sjekke ut hvertfall ;)

 

 

<2 Julie Christine


ESCADA - SEXY GRAFITTI. Enda en deilig lukt loddes ut

  18.04.2012 / 12:41 / KONURRANSER / 6 KOMMENTARER

Jeg har da meldt meg på konkurransen om en ny Escada parfyme. Dette må jo testes. Den forrige de hadde konkurranse om, Island Kiss lukter himmelsk , så da satser vi på at denne ikke er noe verre.

Sexy graffiti

inspirert av det magiske øyeblikket om sommeren da den late ettermiddagen i New York overgir seg til en energisk partystemning der drinkene flyter, musikken spiller og vakre mennesker er på vei til kule barer på byens tak. Stemningen er lett og energisk og minnet fra kvelden vil for alltid gi et smil om munnen.

Sexy Graffiti er en frisk og lett anvendelig red fruktig floral duft. Toppnotene bugner av fruktig sorbet fra markjordbær og bringebær, som tilspisses av grapefrukt og mynte. Duftens hjerte er livlig med noter av liljekonvall, rød peon og fioler. I bunn finner vi kasjmir, vanilje og musk.

Om du også vil være med på konkurransen så kan du gå inn >HER<
escvinn2sg
escvinn2sg
escvinn2sg

Magetrøbbel og for lite søvn

  18.04.2012 / 07:31 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Ja da var det tilbake til hverdagen igjen. Var jo ute å feiret 29 års dag i går på Holmenkollresturanten sammen med John. Måtte jo selvsagt ha et lite glass bobler.
Men grunnen til lite søvn er nok at det ble litt sent i går pluss at jeg våknet 0530 i dag morges. Skjønner ikke hva som er vitsen med å ha på alarm hvis jeg alikevel våkner før den ringer....(?)

I dag blir det nok alene hjemme kveld på meg siden John skal på øving og så er jeg ganske sliten og trøtt uansett så det er vel for det beste. Da får jeg jo tid til å legge ut noen spennende blogginnlegg til dere om gårsdagens feiring. Nå er det jo tross alt 1 år til neste gang det skal feires... Litt vemodig om jeg kan si det.

Men nå er det foreløbig bare å ta fatt på onsdagen og komme seg gjennom enda en dag som fører meg nærmere helga ;)

Skal dere noe spennende i dag da?
Hva syntes dere om den nye headeren?

 

 

<2 Julie Christine


JOUTFIT

  17.04.2012 / 21:30 / ANTREKK / 5 KOMMENTARER

Endelig kom jeg inn på blogg.no så jeg fikk ordnet dagens antrekks bilder.Veske fra ZaraJakke fra H&M
Bukse fra Mango
Topp fra Gina Tricot
Solbriller fra Aldo
Sko fra nelly.noSko fra nelly.no - nelly white

'

Øredobber fra dobb.no

Det var da jobbantrekket. Bursdagsantrekket kommer seinere ;) Hva syntes dere?

 

<2 Julie Christine


JEG HAR BURSDAG!!!!! Ædabæda!! (oppmerksomhet, oppmerksomhet... hehe)

  17.04.2012 / 06:12 / LIVET / 51 KOMMENTARER

Nå har jeg akkurat våknet av alarmen på telefonen. Eller , den første alarmen. Har 3 stykker sånn i tilfelle. Men i dag er jeg ganske våken allerede på første. Vet ikke om det er fordi jeg er spent eller noe . Er jo lenge siden det var spennende å ha bursdag da... Men i dag går jeg altså inn i mitt 30 leveår!

Det skal feires med middag på holmenkollresturanten i kveld:) det blir jo litt stas:). Så får en jo bare vente å se hva dagen byr på.

Jippi!


Hva skal dere i dag?
PS: Ser dere alle gammedamerynkene jeg har fått ? hehe

 

<2 Julie Christine
Filmanmeldelse - "Contagion"

  16.04.2012 / 21:12 / TIPS / 8 KOMMENTARER

Nå har vi akkurat sett en ny film med et spektakulært rolleregister. Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law,Kate Winslet og Laurence Fishburne. Filmen omhandlet en livsfarlig, smittsom sykdom som sprer seg som ild i tørt gress fra Asia og over på andre siden av klode. Flere millioner mennesker står i faresonen.
Gwyneth Paltrow spiller en forretningskvinne som har vært på utenlandsreise i Asia som på veien hjem begynner å føle seg dårlig. Hjemme venter hennes mann (Matt Damon) og hennes sønn.
KateWinslet spiller en ivrig forsker med stort hjerte og engasjement for å finne ut av det store mysteriet, og Laurence Fishburne spiller hennes sjef som stadig lurer på om han har gjort det riktige med å sande henne ut i feltet.

Sykdommen spres på samme måte som ifluensa og har tilsynelatende mange av de samme symptomene. Men i motsetning ender det hele i anfall og i en voldsom død.Staten i USA prøver å holde informasjonen som lekkes ut under kontroll for å ikke skape masse hysteri, mens en middels kjent blogger (spilt av Jude Law) får en plutselig leserskare på 12 millioner da han viser videoblogg der han tilsynelatende sitter syk og smittet og tar en spesiell medsin, som han fremmer som kuren mot denne vedlig dødelige sykdommen.
Mens forskere og leger løper frem og tilbake mellom kontigenter for å finne ut av hvordan sykdommen dukket opp, er det andre som prøver å redde sitt eget skinn. Og massehysteriet er et faktum. En hver for seg selv-fenomenet kikker inn og butikker blir invadert av desperate mennesker ute etter overlevelsesmiddler i form av mat og dagligdagse varer.

Hva ville du gjort for å holde dine kjære trygge?
Blir det riktig at et fåtall får vaksinen pga mangel på resursser, og det da blir dem som har råd til å betale for det?

Jeg likte filmen godt. Den var på mange måter realistisk iforhold til hvordan mennesker reagerer i slike stressede og pressede situasjoner. Rollene var godt fordelt og utformet.

 

Terningkast: 5

 

 

<2 Julie Christine


JOUTFIT

  16.04.2012 / 17:44 / ANTREKK / 10 KOMMENTARER

Oi denne dagen gikk skikkelig seint. Men når jeg endelig kunne gå fra jobb så vandret jeg rett inn på Brun og blid. Dete r så utrolig deilig å få litt "sol" på kroppen. Skal jo tross alt til Kroatia om bare 2 uker så da er det jo litt hyggelig å ha litt farge på skrotten. Blir liksom ikke nok dager der til å få ordentlig farge ¨å da jukser vi littegranne ;)

Jakke fra BikBok
Veske fra loppemarkedTopp fra InWear
Bukse fra Diesel
Sko fra Nelly
Skjerf fra BikBokØredobber fra Gina Tricot

Ring fra H&MSko fra nelly.noSokker fra H&M som snart skal på dynga. Legger dere merke til de fine hullene på tærne? :PSå da jeg kom hjem hoppet jeg omtrent rett i dusjen. Det trengtes tydeligvis for håret mitt hang i slingser nedover ... Så nå sitter jeg nydusjet og fresh på soafen med "New Girl"  på tven og kjæresten ved siden av. Sitter  å venter pizza. Tror kanskje ikke det blir så veldig lang kveld. Er ganske trøtt allerede og så er det jo den store dagen i morgen. Siste bursdagen min i 20.årene.

Skal dere no gøy i kveld da?

 

 

<2 Julie Christine

 

 

 

 
Ny da dag, ny uke og det hele starter med en MANDAG???

  16.04.2012 / 07:32 / LIVET / 11 KOMMENTARER

Ja da er det bare ta rennafart og  hoppe i det. Kommer likosm ikke utenom den derre mandagen...

Jeg startet jo mandagen med å miste bussen. Akkurat når jeg åpnet ytterdøra svingte bussen rett forbi meg. Typisk.... For å få tida til og gå og for å holde varmen (ettersom det var 1 grad da jeg sto opp) så gikk jeg bort til Sagene stoppet. Vanligvis når jeg mister bussen så stikker jeg innom Kaffe Gram og tar med meg en enkel latte på bussen til jobb , men i dag så klarte jeg faktisk å utøve  litt selvkontroll. Det blir ikke akkurat billig  når det nærmest er 1 kaffe om dagen til 32 kr stk... Så da blir det melkeshopping på vei hjem så får jeg lage min egen heller. Men det er noe eget å sitte på kafe i forhoold til å kjøkkenet hjemme liksom....Men den er såååå god... Tro om latte er like avhengighetsfremkallende som røyk? Kaffe  er min last i hverdagen... :P? hehe

Så er det flere som er klar for ny uke?

 

<2 Julie Christine

 


SUNDAY RECOVERY

  15.04.2012 / 20:59 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Ja det var som sagt jobb i dga. Dagen gikk litt saktere i dag enn i går, men nå er den heldigvis over. Det er ikke så kult å jobbe helg når jeg allerde jobber fullt ellers, men trenger penger.,... Heldigvis så har jeg enm sånn hærlig kjæreste som kom å hentet meg etter jobb. Heldig jeg er :)

Rett etter jobb så hadde jeg avtalt med hyggelig dame som kom innom å kjøpte en kjole av meg. Så da her jeg enda en mindre å få solgt. Er overbevist om at jeg skal få solgt alle. Skraper jo sammen så godt jeg kan. Har tannlege regning og feire  å spare til, og har ingen andre muligheter for å spare noe som helst så...

Etter hun hadde gått så stakk meg og John bort på Mat og mer og tok oss en kaffe. John var litt fysen så han kastet innpå en ostetallerken også da. Så veldig godt ut men jeg sparte magen til den middagen vi akkurat har kastet innpå. Pasta meg pesto og laks. NAM NAM. Enkel og kjempegod  middag. Og som kvinne så trenger jeg jo fet fisk  ;) Hehe

Nå sitter vi begge to bakoverlent på sofaen og glaner i hver vår skjerm og en felles. Sånn kommer det helt sikkert til å fortsette ut denne kvelden.

Følte meg ikke så veldig fresh etter 8-9 timer med unger klistret til meg hele dagen ;)John derimot , alltid fresh og flott! Fin kjæreste jeg har ;)De har ordentlig god kaffe på Mat og mer. Enkel latte til meg og dobbel Americano til John. Standard!Ser du ostetallerkenen bare forsvinner ...Drev å testet linsa bare

På vei hjem igjen begynte det av alle ting å hagle. Det har vært skikkleig rart vær i dag. Regn, sol, vind og hagl.... Er det noe ordentlig sol på vei snart kanksje?

Hva har dere drevet med i dag?

 

 

<2 Julie Christine

 

 

 
Why do birds suddenly appere....

  15.04.2012 / 07:26 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Ligger på magen i senga og venter på at klokka blir 0730. Skal møte min nye kollega ( og nabo) klokka 800 så vi stikker på jobb sammen. Merker nok litt dårlig med viljestyrke til å stå opp. Men jeg må snart uansett fordi jeg holder på å t.... på meg. Men en ting er ihvertfall greit, kjæresten min kommer å henter meg etter jobb:)

Nei nå må jeg opp. Må ta på meg trynet før jeg går ut døra her så...

Ha en flott søndag da dere!<2 Julie Christine


LØRDAGSKVELD PÅ SOFAEN - what a life!

  14.04.2012 / 19:38 / LIVET / 11 KOMMENTARER

Da var arbeidsdagen for i dag over og sofaen lå bare å fristet da jeg kom hjem. Heldigvis har jeg sånn en flott kjæreste som fikset tacomiddag til oss mens jeg dusjet og la meg klar for en sløv lørdagskveld. Så nå har vi stappet i oss alt for mye mat og ligger langstrakt og ser på "Americas funniest home videos". John sitt favorittprogram ;)

På bordet står det kjeks som jeg er sikker på at jeg komme til å hive ned i løpet av kvelden. SJOKOLADE!!
Og i den ene hylla under bordet ligger det peanøtter og sørlandschips(selvsagt). Høres det ut som en lørdagskveld?Ja så måtte det litt lakking til også da. Var i byen med marit på torsdagen og så var vi innom en smykkebutikk. Litt rart å prøve ringer med sånn hærlig halvavskallet rosa neglelakk på ... ehhh nei....UUUU greenLørdagsmiddagen var servert . Så det godt eller?

Så med denne utsikten er vi godt plantet på på sofaen. Merker at jeg liker veldig godt å være hjemme. Er mindre tiltrekkende å ut på byen når man har det så fint med kjæreste og god mat og god sofa hjemme.

Hva driver dere med i kveld?

 

<2 Julie Christine


God morgen - hjelp det er tidlig til å være lørdag!!!

  14.04.2012 / 07:20 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Ja jeg er allerede våken og ligger å venter på å MÅTTE stå opp. Det er jobbe helg denne helga. Nå er det jo 5-6 uker siden sist, men jeg merker at der er virkelig ikke ideelt, ihvertfall ikke når en allerede jobber fullt resten av uka... Men jeg har i det minste veldig hyggelige kollegeer der da.

Så da siden jeg snart må stå opp og på jobb så hører dere ikke noe fra meg før i kveld. Må jo si ifra så det ikke er noen som blir bekymret:) he he. Ha en super lørdag dere. Det kan jo se ut til at været blir passe bra i Oslo i dag også så da er det ingen grunn til å sitte inne å sture ...

Da står jeg opp, så kanskje jeg rekker å få med meg en kopp kaffe før vi må gå :)

Later!


<2 Julie Christine


DAGENS LÆTTIS :)

  13.04.2012 / 13:39 / DIY / 12 KOMMENTARER

 Eller ingen sko?Tørker rompa?Er det det vi kaller en quicky?
Tror kanskje ikke jeg ville ha gjort noe inne på dette toalettet. liker å gå på do i fred og ro uten at noen sitter å ser på.... Hvis jeg ville bli stirret på i slike private øyeblikk hadde jeg meldt meg på BigBrother...
Hva? Han , her?
Eller "koko"?
Så kirkens ansatte har tillatelse til å kjøre ned barn da eller?
DØØØHØ....
Er det her Ari har gjemt seg ja...
Hmmmmm.... Ingen kommentar...
Uff da. Det er vel ikke så bra er det det?Lysaker opptikker vil gjerne selge hodepine? Hva med skallebank?Er dette hva man kaller en "man-cave"?
Need i say more?"Hysj vær stille! Hør min rompe spille(?)"


Ja sånne ting gjør fredagen litt ekstra morsom. Og det trenger jeg ettersom jeg jobber i helga så det blir lite avslapping... usj. Må ha noe å gøede seg av da ;)

Have a good one!

 

 

<2 Julie Christine


JEG HAR NAVNEDAG I DAG - Gratulerer til alle andre Julier og Juliusser

  12.04.2012 / 14:20 / LIVET / 12 KOMMENTARER

En persons navnedag er den dag som ifølge almanakken er tilegnet personens fornavn.

Skikken å feire navnedag oppstod i den tidlige kristne kirken, nærmest for å redusere betydningen av fødselsdagsfeiringen. Feiring av fødselsdagen ble oppfattet som en hedensk og ukristen skikk. Å feire dåpsdag og navnedag ble sett på som mer heldig enn å feire den dagen man ifølge kristen tradisjon ble født inn i arvesynd.

De tidlige navnedagene var hovedsakelig knyttet til en liste over helgener og martyrer, og navnedagene ble feiret mer til deres ære enn til en særskilt person. Hverken navnedagsfeiring eller fødselsdagsfeiring hadde særlig betydning i Skandinavia på denne tiden. De tidligste eksemplene på navnedagsfeiring er fra Sverige på 1600-tallet, og da helst i de øvre samfunnslag.

Til å begynne med fantes ingen standardiserte lister over navnedager, men i 1747 fikk Sverige en offisiell almanakk. To år senere ble navnedager inkludert i denne almanakken. Fra denne tiden har navnedagsfeiring vært vanlig i store deler av Sverige og Finland. I Finland oppdateres dessuten navnedagslisten jevnlig for å få med størst mulig del av befolkningen. De katolske landene feirer navnedager etter en offisiell liste fra Vatikanet, men i mange land har navnedagsfeiring aldri slått an. Hellas er blant landene hvor navnedagsfeiring er mest vanlig. I Danmark er navnedagsfeiring svært uvanlig. (wiki)Fant også statistikken fra 1800 tallet og frem til 2000+. Julie har tydelig blitt et meget populart navn selv om da jeg ble født (1983) så var det ikke så mange som ble døpt Julie. Blitt så poppis med årene vett dere :)

Mens Julius som da var "han" alle i klassen på barneskolen kalte broren min, han har bare blitt mindre populær. Til tider til og mer ikke eksisterende.

Har du sjekket statistisk sentrakbyrå for hvor mange som heter det samme som deg i Norge? Dette var det jeg fikk av data da jeg søkte på navnet mitt.

Resultat av navnesøk

Du søkte på kvinnenavnet: Julie Christine Mydland Kaarevik

Det er 11466 kvinner som har Julie som første fornavn.
Det er 72 kvinner som har Julie Christine som fornavn.

Det er 16 som har Kaarevik som etternavn.

Det er 3, 2, 1 eller 0 som har kombinasjonen Mydland Kaarevik som mellomnavn-etternavn.

Det er 3, 2, 1 eller 0 kvinner som har Julie som første fornavn, og Mydland Kaarevik som etternavn.

 

Hvis du vil sjekke du og så kan du gå inn på http://www.ssb.no/navn/

 

Har du sjekket?
Hva fant du ut?

 

<2 Julie Christine 

 


VINNER AV PÅSKEKONKURRANSE

  11.04.2012 / 11:36 / KONURRANSER / 5 KOMMENTARER

Nicole var så heldig å vinne årets påskekonkurranse og stikker dermed av med en lekker topp fra Nelly.com.


Gratulerer så masse til Nicole. Hennes facebookside kan du finne >HER<

 

Så håper jeg at hun blir fornøyd med premien. Men til dere som ikke vant denne runden; Fortvil ikke. Jeg har flere konkurranser på lur.

 

<2 Julie Christine


HJEMMEKVELD MED STRIKKETØYET

  10.04.2012 / 20:49 / DIY / 11 KOMMENTARER

Fikk egentlig melding fra Marit i dag om jeg ville være med å ta en kaffe, men jeg merket at jeg egentlig bare hadde lyst til å stikke å ta litt sol og så hjem på sofaen med kjæresten min. Og sånn ble det. Utrolig deilig å få litt sol på kroppen når det regner som værst ute. Skikkelig møkkavær...Kjæresten min og en av hans mange strenginstrumenter. Joggebukse er vår dresscode hjemme , så som dere ser så følger han den bra ;)

Stakk innom bentes å handla mer garn, og da var det jo bare å sette igang med strikkinga. Dette skal da etterhvert bli et sengeteppe til dobbelsenga sår. Kommer sikkert til å ta litt tid før det blir ferdig men har kommet ganske langt nå da? Hva syntes dere?

Pus følger med. Dette er da pus sin faste plass i stua

Strikker du?
Eventuelt hva?

 

 

<2 Julie Christine
PÅSKEBESØK OG KJÆRESTEBURSDAG

  09.04.2012 / 15:59 / LIVET / 19 KOMMENTARER

På lørdagen så kom Tonje og Annika i 6 tida på kvaledn. Perfekt timing til middag og lørdagskos. Lagde reistyrsteik med fløtegratinerte søtpoteter. Sammes om jeg lagde sist gang mamma var op besøk da det var hennes bursdag vi feriet. men denne kvelden ble fylt med god mat, godt selskap, spill og god drikke.Mamma (venstre), Annika (annikama.blogg.no - søster), Tonje (bak - lillesøster) og John Ivar (kjæreste). Nerdene sitter å ser på Shrek på tv2.Men til mat så ble det denne deilige retten ;)


Første burdagsgaven. Lovende for retsen av kvelden;9


Julies vulkankake - Muffinskake med vaniljekrem og blåbær..... NAM!Mamma hadde hamstret smågodt. Sitter å holder på med det siste av det nå. MYE GODT!

Klokka 0900 åpnet vi soveromsdøra for å synge bursdagssang til bursdagsbarnet. Må jo følge tradisjonen når man først har en.

Bursdagsgaver. Apekattmansjettknapper og Volcomcap. Tror han ble fornøyd jeg. Jeg syntes jo mansjettknappene var KJEMPEKULE De må få en anledning til å brukes så snart som mulig. Kanksje han kan få pynte seg litt for min bursdagsfering neste uke?

Frokost: Wienerbrød og kaffe :) Hehe

Vi andre måtte jo da fikse frokost til oss selv. Latten står klar. Blir skikkelig bra med hjemmelaget versjon. Velidg fornøyd med egne prestasjoner.


Mamma klar for frokost ihvertfall ;)

Så plutselig var påska over for denne gangen og jeg savner fridagene allerde før den siste er ferdig. Vil bare ha mer fri til å gjøre det jeg egentlgi har lyst til å gjøre.
Men det er godt at det ikke er så lenge mellom fridagene på vårparten. Pluss at det fremdeles ikke lenge til Kroatiatur med Karoline som plutselig har reist til Tyrkia. Sånn går det når arbeidsplassen pusses opp ...

Så må jeg jo bare beklage at det har blitt litt lite blogging i påska. Har hatt besøk hele tiden og det er jo ganske uhøflig å sitte å knote på pcen når man har besøk... ;) Men jeg er tilbake nå vet dere.

Har dere hatt ei bra påske?
Spilt none spill?
Vært på fjellet?

 

<2 Julie Christine
GÅRSDAGEN I BILDER - morsomme "skilt", kinotur, gåtur og outfit

  07.04.2012 / 16:54 / LIVET / 8 KOMMENTARER

Jeg har jo som sagt besøk av hele familien i påska så da blir det ikke så mye skriving her inne. Men jeg er tilbake snart ;) Men jeg har selvsagt tatt bilder, så det er bare å kose seg.I går var meg , mamma og Knut (stefar) ute å gikk laaaaang tur oppover ved Kjelsås. På veien opp kom jeg over denne "Streken" grafittien på en murvegg. Syntes den var kul jeg.Litt turbilde.Ser ikke huset for bare gress... Ser dere huset?KaffepauseMamma gikk veldig seint. Vi pørvde å holde litt tempo for å holde varmen ettersom det egentlig ikke var speseilt varmt....Rare fasinasjoner....

Ser dette ut som troll?Her har de drevet med skogplanting (?) Trenger vi virkelig å plante skog?Outfit ;)
Parkas fra Cedrico
Bukse fra Diesel
Sko fra NikeNyte litt utsikt må til. Pluss at når det faktisk er satt opp skilter med tekst så må man jo nesten lese....:PDenne var også litt morsom... :POg denne....Og denne....

Etter den gode lange påsketuren vår stakk vi å så en såkalt påskefilm. Hugo Cabret av Martic Scorsese.En eventyrfilm om en liten gutt på 12 år som bor inni veggene på togstasjoner i Paris etter å ha mistet faren sin i en brann. Livet som foreldreløs på tidlig 1900 tallet er en hard verden og Hugo opplever mange motganger. Veldig kul film.  Anbefales....

Terningkast: 4

Still of Asa Butterfield in Hugo
Hjemme i stua etter kinotur. Her sitter vi å venter på lasagngen som står i ovnen å godgjør seg.
Den var veeeeeeldig god! Hjemmelaget selvsagt.
 


Påskebrusen er også på plass ;)Og John er nyklipt:)

Da er dere ihvertfall litt oppdatert. Kommer mere, bare vær tålmodig.

 

<2 Julie Christine


5 april 2012 John + Julie = 2 år og 9 mnd

  05.04.2012 / 20:01 / LIVET / 7 KOMMENTARER

I dag har meg og John vært sammen i utrolige 2 år og 9 mnd. Tid har gått forbi som lyn og jeg nyter hvert sekund.

Grattis med dagen kjæresten min!

 

<2 Julie Christine


SPRINGCLEANING - joggende klining

  05.04.2012 / 16:41 / LIVET / 6 KOMMENTARER


Høres kanksje litt vanskelig ut?

Egentlig så har jeg faktisk drevet med vår rengjøringa. Mamma er rett rundt hjørnet og jeg har akkurat satt meg i sofaen med en hjemmelaget latt og smågodt fra påskeegget. Nå er virkelig pøskeferien her. Skal nyte den til det fulleste.Og store deler av den vil bestå av denne delen av sofaen ;)Og dette blir nok uniformen for det meste ;)


Trenge rjo ikke se helt shabby ut da ;)Vårbilde fra Hagen

Fra parken ved Sagene. Skikkelig fin avenù

Pusen koser seg med folk hjemme . Tror han er litt trist når han er hjemme alene hele dagen ellers.

Hva bedriver dere fridagene med?

 

<2 Julie Christine

 


Onsdag og endelig påskeferie = STAS!

  04.04.2012 / 22:31 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Oi denne dagen har flydd av gårde men så har jeg fått gjort utrolig mye. Jeg var jo ferdig på jobb allerede klokka 1130. Utrolig deilig å bare føle at du akkurat har kommet før du kan gå igjen. Så etter jobb traff jeg John for en kaffe .... igjen ;) Kos det med kaffedatene våre.

Men i dag så måtte vi få ordnet litt ting før vi får besøk i morgen. Blamdt annet så har vi fått den deilig senga jeg ønsket meg. Var tilfeldigvis inne på finn.no i dag morges, og tror dere ikke jeg fant akkurat den senga vi skulle ha, brukt til 1500 kr på finn. Og vi kunne hente den i dag. Og det gjorde vi også ut på kvelden.

Men før vi fikk kommet oss avgårde så satt vi å venta på at det var noen som kjøpte en kommode og en benk av oss. Lett å dekke opp litt for sengekjøpet med å kvitte seg med litt en ikke har plass med lenger.

En jobbkamerat av John var innom mens vi ventet og da måtte jo selvsagt Kolbjørn lage litt leven. Beviset ligger under her ;)
Her har jeg dokumenter gjesterommet før sengeinvaderinga.Her er etterbilder ;) Velidg fornøyd!

  

Så da er det bare stas å få gjeste på beslk. Føler nesten jeg burde hatt en mint på hver pute bare for å sette prikken over i-en. Nå skal vi også få tak i veggfeste til gitarene til John så skal alle 6 henge på rekke og rad over gjestesenga. Det tror jeg kommer til å bli skikkelig stilig.

Hva syntes dere?

Og hva har dere gjort i dag?

 

<2 Julie Christine
AMERICAN REUNION

  04.04.2012 / 10:58 / LIVET / 10 KOMMENTARERSatt å knotet her inne og fant blogg.no sin siste konkuranse der du kan vinne billetter til American Reunion. Gjett om jeg vil ha de billettene da? Dette er en film jeg skal få med meg samme hva.Alle dere som har fått med dere de tidligere filmene og fulgt Jim, Michelle, Stiffler, Oz, Heather, Kevin, Vicky og ShitBreak gjennom deres mange livstabber, dere skjønner hva jeg mener nå jeg sier at denne filmen kan ikke gåes glipp av. 

For ikke å glemme Stifflers mom!


Jeg gleder meg stort til å se hva som kommer til å utspille seg når alle samles på nytt etter 10 år. (Tenk det er gått 10 år! Hjelp jeg begynner å bli gammel... )Om noen har forandret seg og om gamle flammer blusser opp.
Tilbakeblikk på gamle historier, som du aldri kommer til å klare å kvitte deg med. Som da Jim fant en nystekt pai på kjøkkenbenken hjemme og valgte å teste ut teorien om hvordan "3 base" føltes som, bare forå bli tatt på fersken av faren, med buksa nede og t....mannen i paien.

Dette skal ihvertfall ikke jeg gå glipp av. Andre som skal se den eller?

 

<2 Julie Christine

 

 

reunionvinn

DET HJEMMELAGDE HJØRNET

  03.04.2012 / 18:06 / DIY / 11 KOMMENTARER

 

VINN TOPP FRA NELLY.COM

 

Som overskriften sa så er jeg i det hjemmelagde hjørnet i dag. Først da jeg kom hjem med en "liten" pakke fra posten jeg har tenkt å informere om seinere, så tenkte jeg som så att jeg kunne liksågodt få middagen overstått da jeg virkelig har andre ting å gjøre før besøket kommer. Så jeg tok det som var tilgjengelig i kjøleskap, skap og fryser og , "voila", hjemmelaget middagsmat for to. Stekt ris med paprika, asparges og løk med sweet and sour saus, toppet med vårruller ala Rema 1000 ;) Godt var det nå ihvertfall.

Vi driver å prøver å finne ut av sengeplasser til våre forestående gjester og jeg har jo sett emg ut en gjesteseng/dagseng fra Ikea som jeg gjerne vil ha. Og av alle lykkens dager så i dag gikk John med på å kjøpe den!
HEMNES Dagseng 3 skuffer IKEA Sofa, enkeltseng, dobbeltseng og oppbevaring i ett møbel.

Denne Hemnes senga er det jeg ønsker meg. Den er fin og klassisk med masse lagringsplass under, pluss at den kan dras ut til dobbelseng. Ypperlig når det kommer gjester både til å sove og til å sitte. Sofa på dagen, seng på natta. Så håper bare vi får ordnet det i dag. Og da kan jeg ihverfall garantere at jeg kommer til å holde på hele natta om jeg må for å få den sammen I DAG. Jeg har ingen ro i ræva når det gjelder ting som står ugjort...

Hva syntes dere? Jeg skal jo selvsagt legge ut bilder av rommet når det står klart.Men over til det hjemmelagde igjen. En liten stund tilbake så begynte jeg å strikke og sy  igjenn etter noen års opphold. Her er da det første reultatene av mitt harde arbeid, svette og blod. (Kanskje litt overdrevet) Strikket og sydd putetrekk til slagbenken som står i mellomgangen inn mot kjøkkenet. Veldig fornøyd foreløbog.Det store prosjektet er jo fortsatt å strikke sengeteppe til den "lille" 180 cm brede senga vår. Men bare tenk hvor fint det er da med strikkede ting. Også spisestustolene i andre etasje skal få en strikket finish. Jeg hadde håpt å bli ferdig med dem før mamma og de kommer på påsketur. Får vel se hva jeg klarer å utrette i morgen da... Halv dag på jobben og greier ;)Så åssen likte dere mitt lille hjemmelagde hjørne?

 

<2 Julie Christine


JEG FØLER MEG FORLATT...

  03.04.2012 / 10:33 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Ja som overskriften sier så er jeg ganske alene her på kontoret. De aller fleste har tatt påskeferie  så jeg sitter å hører på NRJ på full guffe for å føle at jeg ikke er HELT alene. Er litt stas å kunne høre på musikk også da. Stemningen stiger jo med litt "upbeat" musikk.

Sola skinner ute, men den bare lyver om at "kom ut da, det er varmt....!" Men neida., Da jeg sto opp i dag morges var det hele 3,5 minus grader. Da hjelper det lite med den sola. Sjekke værmeldinga for resten av påsken også. Det ser ut til at neste uke er den uka det begynner å ta på med varmen. Det er jo typisk.

Legger ved ett morrabilde til dere amusement.... :) Sånne som blir tatt når man sitter å fikler med ny telefon. Haha

Vi prates litt seinere ;)

 

<2 Julie ChristineKONKURRANSE - Vinn topp fra nelly.com

  02.04.2012 / 19:54 / KONURRANSER / 29 KOMMENTARER

Det ble fort en kort tur på jobben i dag med tanke på at jeg først hadde time hos legen klokk 0820 og så hos tannlegen klokka 1200. Plutselig var arbeidsdagen over og jeg snudde nesa hjemmover mot sagene og kjæresten min. Vi har fått en sånn koselig greie med å møtes opp etter jobb på kafe. Sitte bare å drikke litt kaffe, lese litt og prate litt. Nyte hverandres samvær  som det sies så fint....

Men vi ble jo sultne etterhvert så det bar hjemover. Lagde ørret på poteter i biter kokt med asparges og løk/paprika/fløte/olivenolje/hvitløks hjemmelaget saus ;) Så det litt godt ut eller?

Så nå sitter jeg å sjekker om jeg kan finne en rimelig sovesofa til gjesterommet vårt. Begynner å bli litt lei av alle midlertidige løsninger... Vi ha en som får gjesterommet til ås e ut som et ordenlig gjesterom.Men så har jeg jo lovet dere en påskekonkurranse. Premien denne gangen er en nydelig fin sølv/gull topp fra nelly.com. Den er oversize med litt strech så den skal passe flere enn bare xxs ;)Så det du trenger å gjøre for å bli den heldige vinneren av denne flott saken er :
1. Gå inn på facebook siden min og like den >HER<
2. Svar på hvrofor nettop du burde vinne
3. Huske å legge ved mail adressen din i kommentaren.

For dere som ikke vinner så kan dere finne toppen hos nelly.com. Bare besøk denne linken >HER<

Vinneren blir kåret på 1 påskedag.
Lykke til!

 

<2 Julie Christine


God morgen alle solstråle!

  02.04.2012 / 09:26 / LIVET / 12 KOMMENTARER

Da er det mandag, og så blir det tirsdag og så bare halv onsdag.... Og så (!) da er det plutselig påskefri!
Så jeg ville bare bruke anledningen til å ønske dere alle en foreløbig deilig mandagsmorgen. Seinere i dag så vil jeg annonsere en påskekonkurranse med en premie som jeg tror flere av dere ikke ville sagt neitakk til ;)

Kos dere i påskeværet så lenge.

Har du store planer for dagen?

 

<2 Julie Christine


VINNER AV UKAS KONKURRANSE - ØREDOBBER FRA DOBB.NO

  01.04.2012 / 21:40 / KONURRANSER / 4 KOMMENTARER
http://maikenshverdag.blogg.no/

Maiken er ei jente på 18 år fra Rana som bor i Lofoten. Der bor hun sammen med kjæresten i et hus som hun tydleligvis er velig fornøyd med. Hun var også så heldig å vinne ukas konkurranse og får da hjemsendt hærlige øredobber fra www.dobb.no

Grattis Maiken. Har sendt deg en mail angående adresse.

 

<2 Julie Christine


PAKKE I POSTEN - Jeg vant!

  01.04.2012 / 20:29 / KONURRANSER / 26 KOMMENTARER

Produktvurdering pluss mini konkurranse

Da var Blogg.no endelig tilbake....Nå har jeg sittet i hele dag å ventet på å komme inn så jeg kunne få lagt ut det jeg hadde planlagt i hele dag  å få ut....

Jeg begynner ihvertfall med at i går da jeg kom hjem etter  en bytur så lå det en pakkelapp i posten min. Heldigvis pga nysgjerrigheten min er uutholdelig, så rakk jeg å hente den før posten stengte. Var jo tross alt lørdag....


Pakke! Spennende!Skjønte faktisk ingeting før jeg leste det her...
Fargesprakende pakkeinnhold... Hehe godis og festpynt :)Gjett om jeg koste meg i går da ;:)Hihi Showoff!Se mitt veldig troverdige overraskede ansiktuttrykk ....Haha
Jepp. Deilig Escada parfyme var det som gjemte seg i pakka. De nye sommerparfyme.

Dom av parfymen: De luktet som sommer, deilig og frisk. Som en deilig nyutspruget sommereng. De minner meg om sommerene fra videregående. Alltid på farten med venner og kjæreste , på stranda, på fest, på konserter.
Jeg lite den mye bedre en hva jeg trodde jeg kom til å gjøre.

Karakter: 5

 

Minikonkurranse:

Klarer du å gjette hva Escadas nye parfyme heter?
Premie: Ny header

Bilderebus:

   +        

= ?

 

Har du slitt med blogg.no i dag du også?

 

<2 Julie Christie

ESC2IK

hits