Skikkelig blåmandag

  31.03.2014 / 19:30 / LIVET / 4 KOMMENTARER

I dag har virkelig vært en mandag med stor M. Null energi til verken det ene eller det andre, og så er jeg ganske sikker på at Elida holder på å få noen tenner hun ikke er helt fornøyd med, for hun er skikkelig "knikrkete". Jeg klager ikke altså, for hun er jo helt eksemplarisk ellers. Det blir bare litt slitsomt når vi har typisk mandag begge to samtidig :P hehe Men da hjalp det godt at gubben kom hjem tidligere enn vanlig. Litt moralsk støtte hjalp godt på energien. Så nå sitter jeg i sofaen med pus ved føttene og venter på at middagen skal bli ferdig. Ovnsstekt laksemiddag; nam nam. Får håpe energien er tilbake for fullt i morgen igjen, og at det går litt bedre med Elida (stakkal snuppa vål). 


Bildet er tatt på hytta for et par uker siden.

 

 

 

 

 

 

Horisontalt på sofaen

  31.03.2014 / 11:35 / LIVET / 7 KOMMENTARER

For en trøtt morgen. I helga var vi på den første byturen vi har vært på siden ... tja, tidenes begynnelse. I anledning Viggos Venners først konsert på Lobbyen, så ble det en liten hurratur. Kanskje litt mer "hurra" enn strengt tatt nødvendig. Så gårsdagen ble til en skikkelig sofa dag med alt som hører til av film, chips og dyna på stua.

Elida ligger fremdeles og snorker. Hun virket mye bedre i form i dag. Det vil si, hun har ikke feber lengre. Men jeg har desverre ikke kommet helt over sløvedagen i går, og har ikke noe energi enda. Orker ikke lage meg en kopp kaffe en gang! Da er det virkelig alvor :Phaha Det går seg helt sikkert til etterhvert. Og nå er jo sola kommet tilbake etter en liten snøskur på morrakvisten. Blir ikke helt klok på været her....

Da er det bare å smøre seg med tålmodighet til energinivået sakte stiger. Det blir nok en ensom dag i dag. Kun 2 uker igjen til John tar pappaperm og han virker en smule stresset over mengden med jobb hn hr liggende.
Håper dere får en flott mandag! 

Frokost på seng

  29.03.2014 / 13:01 / LIVET / 8 KOMMENTARER

Nå er jo klokka utpå ettermiddagen allerede , men vi har akkurat stått opp. Eller det vil si det er først nå hele familien er opp av senga. Elida er litt pjusk i dag dakar liten. Det startet i går med litt feber og grining. Hun som aldri griner for noen ting var plutselig veldig klengete og sutrete. Merker at hun fremdeles er litt slapp i formen og ikke helt seg selv. Får håpe at det går over snart... Men da passet det jo ekstra bra med en lang morgen i senga :)

Men forløpig blir det sofakos i den solfylte stua vår, så satser vi på at ting blir bedre utover dagen :) 
Ha en deilig dag alle sammen!

 

 

 

Stuedetaljer: How much wood would a woodpecker peck....

  28.03.2014 / 16:35 / INTERØR / 1 KOMMENTARER

Stua har fått enda en liten "facelift" med deljer fra Søstrene Grene, House Doctor og Arne Jacobsen. If you got it flaunt it?! Syntes det er synd at stilige skåler og andre detaljer skal lukket inne i et skap når de gjør seg så godt på utstilling :)

Treboksene på veggen er kjøpt på Søstrene Grene fra 115kr og oppover. Alfabetskåla er fra Arne jacobsen. De små treskrinene og den sort og hvitstripede boksen er også fra Søstrene Grene. Drivved telysholderen er kjøpt på Erikas Design på Nydalene. To lysestaker er velkomstgave fra bokklubben.

Nå sitter jeg å venter på besøk fra svigers. I kveld blir det taco i casa stordobbel J og liten e. Onkel Morten og tante Hege er i byen for konserten vi skal på i morgen, så da håper vi at de også kommer å besøker oss. Har ikke sett dem siden før jul! Så gleder jeg meg til å se om Hege har vokst noe... Er jo bare 3-4 mnd igjen nå til vi får møte vår lille nevø. 

Ha en super fredagskveld folkens! HELG!!!!!

 

 

 

 
Da er jeg på nett igjen!

  28.03.2014 / 11:29 / LIVET / 2 KOMMENTARER

God morgen!
Da er jeg endelig på nett igjen etter en "blackout" på mobilfronten i et par dager. Bestilte meg nytt abbonement ognye telefon samtidig, men OneCall bestemte seg for å bytet om abbonementet før telefonen kom. Og med tanke på at simkortet på 5s er enda mindre enn 4s så hadde jeg i to dager ikke tilgang til noe annet enn wi-fi på telefonen... Men nå er alt i sjønneste orden og den nye telefonen er kommet. Den gamle hadde desverre bestemt seg for leve sitt eget liv med å skru seg av i tide og utide, fryse skjermen og annet gøyale leker som å ikke la meg ta telefonen når det ringte. Men nå må jeg jo virkelig få tak i en mobilcase. Kanskje aliexpress har et til meg ;)

Men nå skal jeg nyte en god kopp kaffe med en scones med eplegele på. Handlet inn til flere cottage cheese bokser til flere scones i helga. Tenkte jeg skulle prøve meg på en med vaniljekesam og sitron også. Noen som har noen bra forslag?

 

 

 

 

#Oppskrift: Scones med Cottage Cheese

  27.03.2014 / 20:32 / MAT OG OPPSKRIFTER / 3 KOMMENTARER

Jeg følte jeg måtte vise meg fra husmorsiden min i dag. Og etter jeg fant en super enkel oppskrift på deilige scones, så var det jo ikke noe problem å "showoff" litt ;) Disse sconesene tok ca 15 minutter å lage inkludert steketid, pluss at de smakte himmelsk!
Gi meg gjerne tilbakemelding om du har noen flere forslag på gode scones!? :)

 

 

 

 
Be patient

  27.03.2014 / 10:19 / LIVET / 4 KOMMENTARER

God morgen!
Enda en deilig solfyllt morgen her i trøndelag, og enda en stille morgen. Det var ikke at det ble så sent i går, men er ganske groggy enda. Meg og Karoline tok oss en liten "bytur" i går. Min første tur ute i Trondheim by på kveldstid uten John. Ganske rart å skulle være "guide" for noen når man ikke er kjent selv:p hehe. Kommer seg nok etterhvert det da. Men det skal sies at det å ta en tur ut på kveldstid midt i uka i Trondheim er ingeting i forhold til Oslo. Det er veldig annerledes med tanke på åpningstider og størrelser på folkemengder. Har jo ikke så mye å si lenger når jeg alikevel ikke er 21 lenger og syntes det er helt greit å bare ta det med ro hjemme i ukedagene ;)

Flyet til Karoline går i kveld i 21 tia, så vi må jo prøve å få utnyttet tida så godt som mulig før det. Jeg har tross alt ingen anelse når neste Oslotur blir for meg... Det  er noe det som er det triste med å ha flyttet fra Oslo, at jeg ikke kan stikke på kafe med Karoline når som helst.... :/ Men da får man gjøre det beste ut av hva man har :) Blir nok godt mulig at det blir en kaffekopp eller to på verandaen i dag ogs. Vi har jo solsteika rett i stuevegge hele dagen! Det er det ikke alle som kan skryte av!

Men nå skal jeg drikke resten av kaffeen min og bare nyte litt mer alenetid. Vel, kanskje ikke helt alene. Katten ligger sammenkrøllet ved siden av meg. 
Flere som nyter godværet?

 

 

 
 


Dagens visdomsord

  26.03.2014 / 10:04 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Sitter i sofaen med solskinnet flytende inn gjennom vinduene. Dagens første kaffekopp er inntatt. ELida har allerede vært oppe, badet og spist frokost og lagt seg igjen for dagens første dupp. Karoline sover nok enda, jeg har ihvertfall ikke hørt noe lyder fra gjesterommet enda. Jeg er jo så veldig klar over at det ikke er alle som er like glad i stå opp tidlig for å nyte morgentimene sånn som meg, så jeg lar henne sove litt til.

Senere i dag er planen å ta turen ut å spasere i den deilige sola. Har et ærend på Stoff og Stil igjen. haha. Kunne jo nesten ha flyttet inn føler jeg. Men nå er det kosekroken til ELida sitt rom som står for tur. Trenger en madrass og masse puter så det blir en skikkelig fin lesekrok/furtekrok/drømmekrok. Enda en god unnskyldning til å ta frem overlocken min :) Kan noen si "DILLA!"

WOrds to live by ... haha

 

 

Ha en strående flott onsdag folkens!

 

 
Elidas rom

  25.03.2014 / 20:06 / INTERØR / 14 KOMMENTARER

Her har dere noen bilder fra de foreløpige fremskrittene på Elidas rom :)

Hva syntes dere?

 

 

 

 

Sol ute, sol inne, sol i hjertet og så videre

  25.03.2014 / 08:53 / LIVET / 2 KOMMENTARER

God morgen, og for en morgen det er ! Var tidlig på an i dag. Våknet av John som sto opp i 0630 tia, og lå en halv times tid før jeg sto opp. Ja, jeg vet at dette ikke er hverdagskost for en hver småbarnsfamilie, men så er ikke alle så heldige at de har  ei jente som Elida.

Vi kunne uansett ikke drøye det for lenge i dag, for om bare en liten stund så kommer verdens beste Karoline til Trondheim by! Det skal bli stas med litt Oslobesøk. John er liksom i Oslo nesten hver uke i forbindelse med jobben (altså Gardemoen). Savner godfolkene! Til helga kommer det enda mer Oslobesøk. I anledning det nye utformede bandet etter bandet JOhn var med i Oslo, sin konsert (det tror jeg ble litt rart formulert, men pytt.....). Så i helga blir det Viggos Venner konsert på Lobbyen i Trondheim! Det blir skøy det!

Foreløpig sitter meg og Elida å venter på telefon fra Karoline på at hun har ankommet Værnes, så bærer det ned til byen for å møte henne der. Perfekt dag for en bytur!

Ønsker alle dere andre en strålende flott tirsdag! :) Det skal vi ha ihvertfall.

 

 

 

Grå er den nye blå

  24.03.2014 / 22:23 / INTERØR / 6 KOMMENTARER

Som jeg nevnte så vidt her i går, så har jeg brukt store deler av helga på å bli ferdig med den flotte nye fargen i stua. Jeg hadde opprinnelig gått til innkjøp av en annen, men den ble ikke helt som jeg så for meg. Liknet litt tannlegeblå om man kan si det.... Fargen vi endte opp med ble ikke heller som først forventet, men det lurer jeg på om er pga at hun jeg kjøpte maling av kan ha programert blanderen feil. For jeg er ganske sikker på at jeg valgte en som var mye mer grønn-grå enn blå-lilla-grå.... Men jeg er nå fornøyd okke som og det er jo det som er det viktige. Så da har stua fått et løft fra den gul-beige fargen som var her før....


Alternativt PC-bord

  24.03.2014 / 14:53 / TIPS / 5 KOMMENTARER

Kjøpt på Møbelringen.

 

 

 

 

 

Elidas første "modelloppdrag" - Knøtteklubben Barnefotografi

  24.03.2014 / 08:44 / ELIDA / 10 KOMMENTARER

Om dere husker for litt tid tilbake så var onkel Steinar innom  å lånte Elida for et lite oppdrag. Resultatet ble visstnok så bra at hun har fått æren av å bli med påen brosjyre for #Studio G (Trondheim)s #Knøtteklubben barnefotografering. Bildet de brukte var bare så utrolig stilig. Sett ei diger kake foran en liten unge og se hva som skjer. Hehe Hun ser litt "tatt på færsken" ut.

 

Fine jenta vår.... :)

 

 

 

Pillow talk

  23.03.2014 / 19:39 / LIVET / 5 KOMMENTARER

HJELP! Hele helga har flydd dra meg. Med oppussing, maling, bygging og vasking om hverandre. Nå er rommet til Elida ferdig som rom, men selvsagt kommer det flere detaljer etterhvert. Stua har fått en ny farge og gjesterommet har fått et flott nytt møbel. Skal nok vise dere alle detaljene i løpet av uka. Og når vi snakker om til uka, så kommer faktisk min gode venninne Karoline på besøk! Har savnet henne kjempemye så dette skal skal bli en superfin uke! :)

Men nå skal resten av kvelden tilbringes i den stadig voksende haugen med putes :)

Ha en deilig søndagskveld!

 

 

 
Coffee and tulips

  21.03.2014 / 09:56 / LIVET / 7 KOMMENTARER

Sola skinner og  kaffeen ryker. For en deilig morgen!
Elida skal på hyttetur med  farmor og farfar, og mor og far skal bygge soverom. Men først må det pakkes til tur, male et siste strøk på den innerste veggen på Elida sitt rom og så må mor gjøre seg klar for å ute en tur blandt folk. Blir mye joggebuksedager når man er hjemmeværende, så det er deilig å kunne e litt normal ut for en gangs skyld :) hihi

Så mens det blomstrer i stua i både gule, rosa og hvite blomster, så skal jeg gjøre klart for enda ei deilig helg :)

Har dere store planer i helga?

 

 

 

 

 

Et pust i bakken

  20.03.2014 / 22:19 / INTERØR / 4 KOMMENTARER

Å sette seg tungt ned i sofaen etter ei hard økt med maling, vasking og rydding, det er velfortjent det. Da er Elida sitt rom 95 % klart for å starte på listing å bygging av vinduskoseplass og tak til gulv hyller. Så i helga blir det ende en strabasiøs arbeidsøkt på herr og fru Utstrand. Men meg for min del synte sjo det er kjempegøy når det kreeres ting til forandring i huset, mens herr Utstrand nok heller skulle ønske seg å kunne bruke hele helga på avslapping sammen med Elida. Jeg er også fullt klar over at det ikke er alle som har energinivået som jeg har når jeg holder på å kreere noe nytt. Får lopper i blodet når ting blir liggende å vente på meg. Det kan vi jo ikke ha noe av, så da står jeg opp å leker med loppen istedefor jeg :)

Da har Elida sitt rom fått 2,5 vegger med denne deilige duse rosafargen fra Jotun. Navnet er Balanse. Og for skeptikerne så kan jeg fortelle at ; nei den er ikke så dokkerosa som det kanskje kan virke som, og den passer utrolig bra sammen med min yndlingsfarge; dus militærgrønn. Hadde aldri planer om å lage no prinsesserom, men hun er jo tross alt jente da :) Gleder meg til å vise dere resultatet. Gleder meg jo til å se resultatet selv!

 

Andres som har pusset opp barnerom?

 

 

 

Lengsel

  20.03.2014 / 10:08 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Mens Elida er i gang med dagens første lur, sitter mor i sofaen med dagens første kaffekopp og det nyeste #Kamille. Pus sitter i vinduskarmen å ser lengtende ut selv om jeg vet at om jeg åpner døra for å slippe han ut, s vil han bremse med synet av snø på trappa. Nesten så jeg er tankeleser eller? Hehe. Katten vår er en pysekatt rett og slett. Har alltid vært det. Går på snø som om det skulle vært glodvarm lava.

På planen i dag står det å male ferdig rommet til Elida. Vi har avtale med svigers om at Elida skal ha en besteforeldre-helg igjen. Selv om John gjerne skulle hatt henne hjemme, så har vi ting vi må bli ferdig med. Og permisjonen hans står rett rundt hjørnet. Men jeg skjønner det jo. Jeg får være med henne hele dagen, mens han er heldig om han får et par timer på ettermiddagen... Men da får vi sjangsen til å gjøre oss ferdig med Elida sitt rom i helga, og det har jeg ventet lenge på! 

Akkurat nå så vil jeg bare kose meg litt til i sofaen og lese ferdig Kamille før jeg tar tak i dagens oppgaver. Håper dere har en deilig torsdag alle sammen, så prates vi litt senere :)


 

 

 

 

 
In the bedroom

  19.03.2014 / 20:03 / INTERØR / 32 KOMMENTARER

Jeg har holdt på i hele dag for å få ferdig soverommet vårt slik at vi kunne sove der i natt. Til og med flyttet ELida inn på gjesterommet, igjen, så jeg kunne få malt ferdig inne hos henne før helga. Den deilig fine rosa fargen (ja rosa!) inne hos henne blir utrolig fint balansert med andre fargerike "barneting". 

Merker at det tar på  male, vaske, rydde, leke med Elida, lage mat og at på til skulle ha litt tid til å ta en kopp kaffe i sofaen. Men nå står det Tikka Masala på ovnen, Bones og Blacklist klar på tvboksen og en god og var stue. Eneste jeg mangler nå er kjæresten min. Han er bare ute en snartur  henter en liten hemmelighet. Skal oppdatere dere mer om hva det er i morgen ;)

Sengeteppet er hjemmestrikket av en hel haug av nøster!

Putene er hjemmesydde i lin.

Lampa er kjøpt på Home and Cottage og er fra Bloomingville.

 

Hva syntes dere om fargen på veggen?

 

 

 

Nyeste tilskuddet i Elidas garderobe

  19.03.2014 / 13:44 / SØM OG SYPROSJEKTER / 2 KOMMENTARER

Begynner å få dreisen på overlocken her i huset, så nå flyr stoffet over maskina i en fart. Her ser dere da dagens kreasjon. Kjøpte forundringspakke på stoff og stil til 25 kr. Det vil si: en pakke med diverse restestoffer fra avklipp ,pluss et mønster som er gått ut og litt tilbehør. Buksa er da et resultat av 2 av stoffene jeg fant i posen. Og gjett om den er god å skli rundt på rmpa i da? ;) 

 

 

Hva syntes du?
Det finnes noe godt i hver dag som går....

  18.03.2014 / 20:14 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Sitter alene hjemme og Elida har lagt seg. Jeg er ferdig å male soverommet vårt, og er rett og slett litt rådvill på hvor jeg skal begynne med resten av lista... :) Har jo tross alt flere dusin prosjekter som ligger å venter bak i bakhodet mitt. Så da må man bare spre det litt utover, derav: 

 

Et utsagn verdt ettertanke eller? 

 

 

 

 

 


Se min kjole

  18.03.2014 / 12:35 / SØM OG SYPROSJEKTER / 13 KOMMENTARER

Eller rettere sagt Elidas kjole. I går kveld hadde nemlig meg og Siri sykveld hjemme hos oss. Siri prøvde seg frem på redesign av en gamme retrokjole, mens jeg satt i gang med enda et av de mange mønstrene som har samlet seg opp. Så i går kveld ble det kreert en ny kjole til den hrlige jenta vår. Stoffet er kjøpt på tilbud på stoff og stil og er deilig mønstret chenille. Som for har jeg bruk ordinær bomullsstoff i lys myk rosa. Kjolen er en slags "posekjole".

 

 

Hva syntes dere? 
Skal nok få tatt bilder av ELida i kjolen etterhvert ;) 

 

En blå (hvit) mandags morgen

  17.03.2014 / 09:14 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Hjelpe meg! Gikk vel bare å ventet på et slag i trynet etter den deilige vinteren vi har hatt,og her kom det. Det har snødd i hele helga. Vi var jo på hytta i Snillfjord i helga, og til og med der snødde det! Så da vi kom hjem var det bare å ta frem snøskuffa. Men det hjalp lite da det har snødd i hele natt. 

Jeg våknet 0515 , vet ikke hva som skjedde. For Elida var ikke våken, jeg frøs ikke og det var ellers ganske mørkt og stille i rommet. Selvsagt våknet ELida i løpet av tiden jeg brukte på å prøve å sovne igjen, så da var det bare å stå opp å finne ei flaske til henne. På min lille ekskursjon ned på kjøkkenet i de tidlige morgentimene  fikk jeg øye på "snøstorment" på utsiden. Så da alarmen til John ringte rett rundt 6 tia, en han pleier å ignorere, så måtte jeg bare advare om at det kom til å ta tid å komme seg ut herfra...

Etter John hadde stått opp fant søvnen meg igjen, og tydeligvis ELida også, for hun sover enda klokka 0906. Så nå sitter jeg på knærne ved stuebordet å sjekker mail og blogger, med tøfler og ullstilongs på, og kaffekoppen ved siden.

Den flotte budalsstolen fant vi på loftet her. Tidligere eiere hadde ikke tatt med seg alt tydeligvis.... Gjør ikke meg noe :)

Kaffekoppen er fra Iittalaserien Saragon

Ikke så lett å se ut vinduet en gang her. Men vi skal ut en tur, for mor må ha malekoster. Jepp, dere gjettet det! Jeg er til å maler igjen. Holder på med soverommet vårt og Elida sitt. Dere kan vel si at jeg har lopper i blodet. Men det er bra å holde seg aktiv når man er hjemmeværende. Jeg sier ikke at Elida ikke hoolder meg aktiv, men hun sover jo halve dagen omtrent.... :P

Så slik ser mandagen ut foreløpig. Selv om det er ruskevær og katten klager fordi han ikke kommer seg ut, så er ikke det noen grunn til å surmule :) Her er det bare solskinn ogsmil innendørs :) Hehe

 

 

 

 

Å nyte livet er en kunst

  15.03.2014 / 07:46 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Ligger musestille på kanten av senga med beina utfor dynekanten. Jeg lytter etter om det er noe liv på andre siden av gangen det Elida sover, men jeg er ganske sikker på at hun ikke er våken. Da hadde jeg hørt litt deilig babling eller aktiv rasling i sengegjerdet. For selv om Elida aldri har brukt den verbale uttrykksmåten de fleste småbarn lærer seg tidlig, så sier hun ifra når hun er lei av å ligge der inne alene.
Det er godt å tenke på at hun ikke føler hun må "grine" seg til oppmerksomhet. Jeg tar det som et tegn på at hun er fornøyd med tilværelsen.

Det å ligge slik på morraen å lytte til John puste og vri seg rundt mens jeg får tid til å lese nyhetene i søt stillhet, det er lykke for meg. En liten "alenetid" som ikke på noen måte stjeler av min tid med de jeg er glad i, for de er jo ikke våkne enda... Men jeg er litt "redd" for å reise meg ut av senga å bryte denne nesten trolldommen. Så jeg ligger litt lengere enn jeg egentlig har "ro i ræva" til. For det kribler i kroppen etter å stå opp å hente islaffen i kjøleskapet og magasinet jeg ikke rakk å lese i går kveld. Men snart er det nok liv i leiren, og da skal dyrebare øyeblikk med Elida deles. Vi skal spise litt frokost, leke, øve på å gå, leke litt mer, synge litt og kose. Etterhvert vil nok John også stå opp. Jeg pleier å la han få muligheten til å sove litt lengre i helgene. Han har jo tross alt en tøffere jobb en meg om dagen. Men når han omsider står opp med håret litt på skakka og sier "hvorfor vekket du meg ikke?" uten å vente på svar, da vet jeg at dagen kan starte ;) Og med et kjærlig morgenkyss så er morgenen komplett.

For er det ikke slik at hvert øyeblikk skal nytes? Og spesielt når man er så heldig som meg! Hver dag har sin sjarm, man må bare rydde bort litt uro som kan dukke opp innimellom.

Håper dere alle får en fin fin helg! Nyt hvert sekund!


Å nyte livet er en kunst

  15.03.2014 / 07:46 / LIVET / 9 KOMMENTARER

Ligger musestille på kanten av senga med beina utfor dynekanten. Jeg lytter etter om det er noe liv på andre siden av gangen det Elida sover, men jeg er ganske sikker på at hun ikke er våken. Da hadde jeg hørt litt deilig babling eller aktiv rasling i sengegjerdet. For selv om Elida aldri har brukt den verbale uttrykksmåten de fleste småbarn lærer seg tidlig, så sier hun ifra når hun er lei av å ligge der inne alene.
Det er godt å tenke på at hun ikke føler hun må "grine" seg til oppmerksomhet. Jeg tar det som et tegn på at hun er fornøyd med tilværelsen.

Det å ligge slik på morraen å lytte til John puste og vri seg rundt mens jeg får tid til å lese nyhetene i søt stillhet, det er lykke for meg. En liten "alenetid" som ikke på noen måte stjeler av min tid med de jeg er glad i, for de er jo ikke våkne enda... Men jeg er litt "redd" for å reise meg ut av senga å bryte denne nesten trolldommen. Så jeg ligger litt lengere enn jeg egentlig har "ro i ræva" til. For det kribler i kroppen etter å stå opp å hente islaffen i kjøleskapet og magasinet jeg ikke rakk å lese i går kveld. Men snart er det nok liv i leiren, og da skal dyrebare øyeblikk med Elida deles. Vi skal spise litt frokost, leke, øve på å gå, leke litt mer, synge litt og kose. Etterhvert vil nok John også stå opp. Jeg pleier å la han få muligheten til å sove litt lengre i helgene. Han har jo tross alt en tøffere jobb en meg om dagen. Men når han omsider står opp med håret litt på skakka og sier "hvorfor vekket du meg ikke?" uten å vente på svar, da vet jeg at dagen kan starte ;) Og med et kjærlig morgenkyss så er morgenen komplett.

For er det ikke slik at hvert øyeblikk skal nytes? Og spesielt når man er så heldig som meg! Hver dag har sin sjarm, man må bare rydde bort litt uro som kan dukke opp innimellom.

Håper dere alle får en fin fin helg! Nyt hvert sekund!


If you got it , flaunt it!

  14.03.2014 / 16:15 / INTERØR / 3 KOMMENTARER

Endelig har jeg funnet en magasinoppbevaring jeg liker, som jeg at på til kan bruke som display/dekorasjon. Er fremdeles litt usikker påfargen, men det er ikke noe et strøk med spraymaling ikke kan gjøre noe med.

Så nå har bladene mine fått en hedersplass over sofaen.

 

 

 

Babylue : Look what I can do!

  14.03.2014 / 10:24 / SØM OG SYPROSJEKTER / 13 KOMMENTARER

God morgen! 
Får se hvor produktiv dagen i dag blir. Blir vel mest  telefoner på meg, og pakking til hyttehelga. Men må innom å kjøpe litt mer garn.

Da var nest produkt av min heklegalskap klar. Jeg er ihvertfal skikkelig fornøyd! Fikk til og med til "øreflapper"! Imponerer meg selv her jeg sitter med mine fingerferdigheter :) Tenkte kanskje denne kunne gå til den kommende lille nevøen min. Den er jo tross alt litt liten til Elida og så er den i bomull... Hva sier du Hege? Skal jeg sy på noen fine bånd til å knyte med, så kan du få ta den med hjem når dere kommer på besøk?

 

Skryt mottas med takk :D

 

 

 
Oppskrift - Kremet blomkål/broccolisuppe = lunsjdate

  13.03.2014 / 20:31 / MAT OG OPPSKRIFTER / 12 KOMMENTARER

Var så heldig å få dobbelt opp med besøk i dag. 2 flotte damer med hver sin lille søte pike på slep. Og når man får sånne fine besøk så skulle det bare mangle om man ikke skulle diske opp med litt hjemmelaget mat. Og hva er vel bedre enn ei deilig lunsjsuppe?

Jeg tok en runde og vips, så sto det kremet suppe med sprøstekt baconbiter på bordet :)
Og slik kan du også gjøre det:

Ingredienser:

1 Brokkoli
1 Blomkål
2 dl kremfløte
3-4 dl vann
1 stk grønnsaksbuljong
Og litt salt og pepper alt etter hvor spicy du ønsker den.
1 Pakke bacon

 
Del brokkolien og blomkålen i biter. Kok dem gode og møre. Hell ut det meste av vannet , men behold ca 3-4 dl. Bruk stavmikser (eller om du ikke har det så bruker du det du får tak i) og mos det til en grøt. Kok opp og tilsett fløten. Ha i buljongen mens du rører så du ser at den har blandet seg ordentlig inn i suppa. Smak til med annet ønsket krydder.

Klipp bacon i små biter og stek dem på høy varme. Om du steker hele remser så steker du dem sprøe og knuser dem med en kniv el liknende etter steking. 

Server med et god brød og smør.

Vanskeligere enn det er det ikke å lage det jeg kaller verdens beste kremede blomkål/brokkolisuppe. Mye bedre enn posesuppe! 

 

 

 

 

 

 


Våren er kommet til stua vår

  13.03.2014 / 10:48 / INTERØR / 6 KOMMENTARER

Tidligere i uka gikk jeg til innkjøp av noen løkblomster og et par fine aprilblomstgrener. I dag da jeg sto opp hadde våren inntredd stua i form av nydelige utsprungne blomster. Så nå går jeg rundt å smiler av den deilige atmosfæren de hærlige blomstene bringer med seg. De gjør at jeg har lyst på flere! Utrolig hvor mye forskjell litt grønne planter gjør.
 
En evig solstråle i hverdagen

  12.03.2014 / 19:50 / ELIDA / 3 KOMMENTARER

Ja det går ikke an å ha en dårlig dag når man tilbringer den med dette hærlige lille mennesket. 
I dag har meg og Elida vært på tur på City syd... Ja igjen. Men sånn går dagene som hjemmeværende mor i ny by. På vår lille tur så mistet jeg tellingen på hvor mange folk Elida "flørtet" med og prøvde å få kontakt med. Det jeg ikke skjønner er at noen kan motstå denne nydeige jenta.

Halv 4 tia kom farmor/svigermor å hentet oss. Hjemme hos dem i brinken ble det servert deilig betasuppe i ekte restefesters ånd. Ingenting er vel deiligere med ferdiglagd middag når man er tom for middagsideer selv. 

Men vel hjemme og plantet i sofaen sammen med mannen , var det dårlig med underholdning på kassa, så her sitter jeg å leser blogger og oppdaterer meg på dagens nyheter. 
RIP Kjell Nupen

 

Ha en deilig onsdagskveld videre alle sammen, om den er avslappende eller aktivitetsfyllt.

 

 

 

 

#Soverom - Jeg skal vise deg hvor skapet skal stå!

  12.03.2014 / 09:01 / INTERØR / 4 KOMMENTARER

Gjett hva jeg gjorde i helga d? Joda, jeg ommøblerte soverommet. Fordi om jeg ønsket meg den "walk-in" følelsen, så gjorde den jo selve rommet trangt og litt mørkt. Så da var det , som de sier, "tilbake til tegneblokka". Jeg ordnet og styrte. Flyttet skapene og senga fra den ene enden til den andre. Dere må ikke tro at jeg har fått armmusklene mine fra å sitte stille i sofaen ;)

Og I går fikk jeg til og med opp gardinene. SÅ om dere leste innlegget mitt i går med fargevalg til rommet, så skjønner dere kanskje mer av valget når dere ser fargen på gardinene. 

Sengeteppet har jeg strikket selv da jeg var hjemme , sykemeldt da jeg gikk gravid med Elida.

Speilet er fra Ikea, hatten fra Nelly, veska fra Zara og kjolen på veggen er fra H&M conscious collection 2013.


Og så har de flotte, hjemmelagde nattbordene blitt en slags "display" for skoene mine foreløpig til jeg finner en mer permanent plass til dem.

 

Sa da gjenstår det å ta fatt på veggene og se om jeg etter det er noe nærmere ønsket resultat. Det ha eget hus er et evig prosjekt, både inne og ute. Men hærligland hvor gøy dete r å kunne leke seg akkurat som man vil!

Noen som har soveromsinnlegg de kan tipse meg om?

 

 

 

 

Litt April i Mars

  11.03.2014 / 21:07 / INTERØR / 5 KOMMENTARER

Klarte ikke dy meg da jeg gikk forbi blomsterhandelen på vei til butikken i dag. Disse nyelig Aprilgrenene ble med oss hjem og varmer opp til våren som ligger for døren. Et lite rosa tilskudd i en eller blå hverdag :)

 

 

 


Rastløsheten lenge leve

  11.03.2014 / 12:26 / INTERØR / 12 KOMMENTARER

Jeg vet jeg har vært litt treg i dag, men hun derre lille snuppa mi var ikke interessert i å sove formiddagsluren, så  da ble handleturen forskjøvet litt fem. SÅ endelig har jeg hatt ttid til å sitte ned å ta meg en kopp kaffe og lese litt interiørblader. Drømmer meg bort i alle de uendelige løsningene og fargene og designen. Er en del alt for dyre designermøbler som jeg ikke kommer til å gjøre annet enn å sikle etter på bilder, men farger er enklere å gjøre noe med. Så i går kveld satt jeg på jotun sine sider for å få litt inspirasjon til soverommet vårt. Jeg er ganske sikker på at jeg har funnet en lun og god farge som jeg har lyst til å teste. John er jo selvsagt skeptisk, men det er han jo til alt. Men han har nok funnet ut at når jeg har en ide så er det ingen vits i å motsette seg endringene, for de komme rtil å skje på et eller annet tidspunkt.... :) Rommet til Elida føler jeg også kunne trengt en annen nyanse enn hvit. Pluss at 3 av veggene i stua mangler farge. Den som er der i dag er for varm i kontrast med resten av rommet. Derfor har jeg planer om å male resten av stua i denne fargen: kalk.

KALK 10341

2845 BEVEGELSE

Denne deilige grå/rosa fargen til Elida sitt rom. 

DEMRING 1269

Denne blågrå fargen ser jeg for meg som en lun farge til soverommet. Er ikke så fan av helhvite vegger. Blir litt sykehusaktig føler jeg. Vet at det er mange som liker denne helhvite designen, men det passer ikke alltid så bra i et hjem med småbarn :)

 

Noen som har noen tips?

 

 

 

 

Det er bedre med 3 ugler på døra enn 30 på sofaen

  10.03.2014 / 15:39 / ELIDA / 6 KOMMENTARER

Vi har faktisk vært ute i ruskeværet i dag , meg og Elida. Var nede i byen en tur sammen med Siri og Maja. Hadde egen "minibarnehage" i kjelleravdelingen til Kaffebrenneriet. Jeg er fremdeles overveldende lykkelig over Kaffebrenneriets ankomst til Trødelag. Så god kaffe og godt selskap; kan mandagen bli bedre npr det regner og blåser om hverandre ute? Hehe.

Og når man først var i byen så var det på sin plass å ta en tur innom Søstrene grenes for å se etter litt smått til barnerommet til Elida. En wallsticker til 24 kr ble med hjem og er nå kommet opp som et deilig splasj av farger på døra til rommet hennes.  

Ser ikke den suppa fornøyd ut kanskje?

Men nå er piffen gått totalt ut av meg så sofa og tv med litt sjokolade attåt, det er det som er planen.

 

 

 

Litt vårinspirasjon i gråværet

  09.03.2014 / 10:21 / INTERØR / 15 KOMMENTARER

Dere må ikke tro at bare fordi regnet og gråværet er kommet til trøndelag, at jeg ikke fremdeles har vårstemning. Det er en litt råere lukt i lufta, men det får bare være. På stua har jeg tatt med våren inn i form av en løkplante som skal vokse og bli en Tulip Canasta. En litt finere versjon av den vanlige tulipanen, etter min mening. 

Etterhvert som huset begynner å ta form, det vil si interiørmessig, så blir jeg mer og mer opptatt av detaljer som blomster. Elsker å ha blomster rundt omkring i stua. Og det villeste er jo at de fine hvite blomstene jeg kjøpte til Elida sin bursdag, som nå er 2 uker siden (kjøpte blomstene på torsdagen i forveien), de lever i beste velgående! Så det gjelder å velge blomster litt etter overlevelsesevnen også og ikke bare det ytre. 

På bordet er det også kommet en liten sukkulent. De er så og si evigvarende og trenger lite stell. Pluss at de gjør mye ut av seg til å være så små!

Så nå sitter jeg her på sofaen med Bolig Pluss bladet mitt og kaffekoppen, mens John står på kjøkkenet og lage egg og bacon til oss. En helt perfekt søndags morgen! 

 

Er det flere av dere som sitter å nyter livet på morrakvisten?

 


Livet på sitt beste

  08.03.2014 / 14:59 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Jeg har akkurat satt meg på bussen hjemover etter en liten alenetidstur på city syd. Opprinnelig hadde jeg planer om å dra til byen, men været ville for en gangs skyld denne vinteren, noe annet.
Så nå sitter jeg ferdigluftet på bussen og smiler. For da bussen for en gang skyld kommer i tide og jeg trår inn , da blir jeg møtt av et stort smil og et "velkommen!", "Takk skal du ha" når jeg viser billetten og "ha en flott dag videre" når jeg smiler litt fortumler tilbake og snur meg for å gå inn i bussen. Det er alt som skal til for å snu "a frown up side down" Hehe. Og som ikke det var nok, så kom sola frem også :)

Da er livet virkelig verdt å leve! :) så tusen takk mister bussjåfør!


Heklet barnelue : If at first you succeed....?

  08.03.2014 / 10:31 / DIY / 12 KOMMENTARER

På tirsdagskvelden før mamma reiste, satt hun i sofaen å heklet på ei lue. Jeg har lenge hatt lyst til å lære meg å hekle, så da jeg skulle en tur på butikken , tok jeg med meg et nøste og ei nål med hjem i håp om å få noen tips på hvor jeg skulle begynne. Så torsdags formiddag var jeg allerede klar med min første barnelue :) Kanskje ikke det største kunststykke , men jeg hadde aldri heklet før, så jeg er veldig stolt! :) Så nå er jeg helt hektet - hihi

Nå sitter jeg med 7 nøster og har store planer om å utforske litt mer innen hekleverden. Det er jo ganske stilig innen interiør også , den teksturen det får med hekling. SÅ man vet aldri hva som dukker opp her i heimen :)

 

 

 

Elida den grønne dragen

  07.03.2014 / 18:41 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Da har helga inntatt huset. Elida er på øyeblikket på vei i seng, selv om hun gjerne skulle lagt seg for lengst. Rytmen ble blitt feil i dag så det endte opp med plutselig 4 timer våken i strekk! Det er mye for lille snuppa vår det, så nå er hun stuptrøtt.

I mellomtia har jeg fått ordnt ihvertfall 8 porsjoner middag til snuppa. Legger dem i frysen så har vi litt fremover. Men med all actionen jeg har hatt på kjøkkenet så fikke jeg lurt meg unna å lagefredagsmiddagen - nemlig TACO! Fredag = Taco. Så jeg har planer om å sitte å kose meg med en øl på sofaen. Tenne litt stearinlys og gjøre det skikkelig romlemantisk kanskje....

 

Antar at det er flere enn oss som skal ha taco i kveld eller...?

 

 

 

 

New in: Bloomingville Tv-bord

  07.03.2014 / 14:03 / INTERØR / 11 KOMMENTARER

Dette søte lille bordet kom fra Glass og Interiør som akkurat har tatt inn Bloomingville sin kolleksjon. Bordet veier omtrent ingen verdens ting , men er et utrolig fint tilskudd til vår ,fra før av, naturinspirerte stue. 

Så med den ble det enda en liten oppgradering av stua vår. Må bare finne ut hva jeg skal gjøre med ledningene som dere kanskje legger marke til at stikker ut under.
Noen som har noen forslag?

 

 
Det er ikke fullt før det renner over

  07.03.2014 / 10:46 / INTERØR / 4 KOMMENTARER

En deilig grå fredagsmorgen. Sitter med en velfortjent, alt for full kaffekopp, etter å ha rydde og vasket stua. Måtte ha en liten pause før jeg går videre på spisestua. Det er en deilig følelse når ting er ryddig og harmonisk. Man blir rolig innvendig på en måte.

I dag er det ikke mye annet på agendaen enn å ta helg. Vi hadde opprinnelig tenkt oss en tur på hytta, men det blir utsatt til neste helg. Men en rolig helg hjemme uten planer, det har vi ikke hatt på lenge, så det skal bli deilig. 

 

Andre som har store planer i helga?

 

 

 

Min nye bestevenn

  06.03.2014 / 16:41 / SØM OG SYPROSJEKTER / 8 KOMMENTARER

Forrige uke fikk jeg ei pakke av de litt større og tyngre. Denne har jeg ventet lenge med å anskaffe meg, for lenge. Men nå er endelig denne flotte maskinen i huset, og i kveld skal den virkelig få gå gjennom testene:)

Sikkert flere av dere som ikke vet hva en overlock er, men om du ser på innsiden av genseren din eller buks, den "sikksakk"aktige sømmen som går langs kanten, en overlock lager den. Den kutter av løse tråder samtidig som den lukker inne fremtidige løse tråder. Den er som en "magic marker" innen søm. Så fremover blir det flere sømprosjekter :)

 

Andre som har sydilla?

En trøtt morgen med trommevirvel fra loftet

  06.03.2014 / 09:27 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Sitter i stua med beina på bordet. Elida ligger i senga og koser seg. Hun insisterte selv på at hun ville legge seg igjen, så da fikk hun viljen sin. Er ganske urolig der oppe vel og merke, men turning i senga er jo noe av det gøyeste hun vet om. Da har hun ting rundt seg som hun kan slå på og ta tak i og lage bråk med... :P Men jeg tenkte jeg skulle vente med å lage morrakoppen med latte til hun hadde roet seg. Kaffemaskinen bråker litt så... 

Nå i dag er huset tomt men temmelig rotete. Kjenner ikke at å rydde og vaske er det jeg har mest lyst til å gjøre akkurat nå, så det får vente. 

Skal sitte litt til her å sture før jeg gidder å bevege på meg. Men ville bare ønske dere alle sammen en "dagen før helga"-god dag :) Hver fredag er like deilig syntes nå jeg :)

 

 

 

Soveromsnytt: Grafisk inspirasjon; herr og fru Utstrand

  05.03.2014 / 14:06 / INTERØR / 2 KOMMENTARER

Her i huset skal det ikke være tvil om hvem sin side av senga det er :) 

 

 

 

Likte du dem?

 

 

 
En hel tirsdag i Tronheim by!

  05.03.2014 / 12:57 / LIVET / 7 KOMMENTARER

Jeg hadde et møte på Manpower iigår morges klokken 0900, så da tok vi liksågodt turen hele gjengen, meg, mamma og ELida. Kom til og med så pass tidlig at vi rakk en snarvisitt på Starbucks. Selv om , jeg må innrømme at kaffeen er ikke den beste jeg vet om. Alt for mye brente bønner gjør at kaffeen smaker brent enn så mye melk man har i den.... Men yoghurten var god ;)

Møtet mitt gikk strålende! Jeg fikk prate med ei utrolig hyggelig dame ved navnet Tonje. Ikke galt bare det, å ha samme navn som lillesøster. Men hun utstrålte varme og glede, og det var smittsomt! Så jeg gikk ut derifra med et stort smil om munnen og bedre selvtillitt enn på lenge. Det ordner seg dette her skal du se :)

Mens jeg hadde vært på møtet hadde mamma og Elida forvillet seg inn på Trondheim Torg på en strikkebutikk, eller det er vel kanksje garnbutikk eller håndarbeidsbutikk det heter. Anyways; jeg fant dem nå til slutt, eller det vil si ; de fant meg. Og etter å ha funnet ut at Trondheim er litt forblåst og kjølig selvom sola står på, så lusket vi oss tilbake på Tulla Fisher. Den deilige Tulla salaten fant sin vei ned i magen min, og det ble den svært glad for, for sulten hadde klart å snike seg innpå. 

Til og med Elida syntes at (ihvertfall tilbehøret) salaten var god:) Nå skal det jo sies at den jenta kan spise omtrent hva som helst bare hun blir servert det. Hehe.

Så etter en spasertur nedover nordre og mot Solsiden, var vi klart å bli gansek kalde igjen , og søkte ly inne på senteret. På senterets "andre side" , på Cubus og H&M klarte Elida å mase seg til en helt ny vårgarderobe. ELller kanskje så vare ikke så mye mas fra hennes side, mer enn utrop som "ååååå den var fin da!? Og så bare 50kr??!!" som gjorde at det bygget seg opp til en liten haug med barneklær som ble med oss hjem. Jeg liker å tro at ELida ble minst like fornøyd som mamman sin, men det er vel kanksje ikke helt tilfellet....enda. 

Men i dag er det og blir det en temmelig stille dag før vi tar turen til byen for å møte John til middag. Mamma skal ta flyet hjem i kveld, og da syntes jeg det var på sin plass å ha en familieavskjedsmiddag. Det blir vel muligens en stund til neste gang nå... Men da har vi så mye  mer å snakke om neste gang, for her pusser vi opp og fornyer hele tiden, og hjemme hos familien Mydland Alvheim , fornyes hele overetasjen. Det gleder jeg meg til å se når det er ferdig. Det var virkelig på tide! :)

Så med det så gjenstår det bare å ønske alle sammen en flott onsdag. Vi har fortsatt sol her i trøndelag , enn så lenge....

 

 
Oppskrift: Laks med appelsin, rotmos og salat

  04.03.2014 / 10:26 / MAT OG OPPSKRIFTER / 9 KOMMENTARER

Inngredienser til 3 porsjoner:

6 stk laksefileter
3 poteter
3 stk søtpoteter
3 gulrøtter
1 appelsin
1 boks creme fraishe
2 dl vann
Fiskebuljong
Salt og pepper
Smør

Grønn salat med ønsket tilbehør 

Skrell og del opp gulrøttene, potetene og søtpotetene. Kok møre før du putter dem i blenderen sammen med 1 ss smør og 2 ss creme fraishe. Sett tilbake på plata på lav temperatur mens du gjør klar resten.

Legg opp laksefiletene , rasp opp skallet fra 1 stk appelsin og spre over filetene. Del appelsinen i 2 og klem saften over laksen. Passer også med sitron eller lime. Ha på salt og pepper etter ønske.

Ha oppi 2 dl vanni kjelen sammen med 1 stk fiskebuljong. Varm opp slik at buljongen smuldrer opp. Kok opp sammen med 2 ss smør og 4 ss creme fraishe.

Kutt opp grønn salat. jeg brukte crisp salat, agurk og vårløk.

Til slutt steker du fiskenpå middels varme til den er gylden på begge sider. 

Om du ikke er å fan av sitrussmaken å er kan du ertatte den med soyasaus feks. 

Sausen passer også som base for en deiligfiskesaus

 

Tør du prøve?

 

 

 

Elidas rom : Før og etter

  03.03.2014 / 20:01 / OPPUSSING / 15 KOMMENTARER

Som en del har fått med seg så brukte meg og John store deler av helga på å få klart rommet til Elida. Og nå er det ikke mye som tår igjen. Vi manger lister og strøm og så skal vi bygge hylle/vindussitteplassen i enden. Det er jo selvsagt det jeg gleder meg aller mest til. Å lage en liten drømmekrok til Elida der vi kan sitte å lese bøker frem til mamma og pappa bare er teit, da kan hun sitte å sture ut og irritere seg over hvor forferdelig tenåringslivet er og hvor fæle foreldre hun har :P hehe. Jeg vet det kommer! Men da er det jo fint å ha en plass å drømme deg bort... Hvis ikke jeg ender opp med å ville bytte rom med henne da... :P hehe Har drømt om en slik vinduløsning siden jeg var liten.

 

Hva syntes dere?

 

 

Language of love

  03.03.2014 / 11:43 / ELIDA / 8 KOMMENTARER

Elida har vist seg å bli ei skikkelig kosejente og elsker å tulle og tøyse, og hvem bedre å gjøre det med enn pappa!?

Vi var faktisk på årets første familie(gå)tur i går. Da jeg traff John, så tror jeg han ubevisst solgt seg selv som en friluftsmann. Men jeg har jo ettertid opplevd at han er nok en større sofaelsker enn friluftsmenneske. Men i går var en av de sjeldne dagene der vi faktisk kom oss ut på tur , hele den lille familien vår, og fetteren til John med sin lille familie. Elida fikk sitte i bæremeis , og skravlet hele veien fra ende til annen. Pratsom frøken. Og storkoste seg der oppe i høyden. Men favoritten er fortsatt papps skuldre ;) Finnes ikke noe bedre enn å ha "unlimited accsess" til pappas hår og skjegg. D er livet virkelig verdt å leve! 

Jeg fikk noen skikkelig fine bilder av mine to kjæreste, så da måtte jeg rett og slett dele dem. Litt ekstra solskinn på en mandag.

Eller så kom mamma med flyet i går. Så nå er det hardt arbeid med å prøve å skaffe seg betalende arbeid. Det er ikke bare bare det. Spesielt når jeg er vandt med Oslos jobbmarked, som er betraktelig mye større enn her oppe i Trondheim. Men det ordner seg for snille piker, så da får jeg fortsette å være snill jeg da... :) Har et møte på Manpower i morgen, og det er jo en start. Det kan nok være lurt å begynne med rekruteringsbyråene når jeg er så fersk i byen. Så mens mamma og Elida er ute å nyter finværet, sitter jeg her hjemme med gardinene trukket for og bollen med frokostblanding begynner å bli vassen ved siden av meg. Tastaturet durer, så fort går det svingene. Rettskriving kan man ta etterpå. 

Ønsk meg gjerne lykke til :) Ellers håper jeg dere har en fin mandag hvor enn dere er.

 

 

 

Fastelavensbolle og morgenkaffe

  02.03.2014 / 12:19 / LIVET / 3 KOMMENTARER

God morgen, eller god formiddag, alt etter som. Vi har jo vært oppe ei stund og gjort klart det siste etter helgas oppussingsorosjekt. For rydde og vaske må man jo når man får besøk. Det er trolig den mest brukte unnskyldningen for å rydde for min del. Så nå står huset klart for besøk og vi er på vei for å hente Elida hos farmor og farfar. Så bærer det av sted til skauen , som vi sier i Kristiansand. Vi skal rett og slett på en god gammeldags søndagstur med fetteren til John og samboeren hans med deres 2 uker gamle sønn, Olaf. Artig navn. Vi fikk jo høre at om Olaf hadde blitt jente , så skulle han/hun het Elida, men det er jo ikke lov ;) Hehe.

I ettermiddag så har svigers bestilt gjester til fastelavensmiddag , så da er det bare å stille opp.

Btw: dagens fastelavensbolle er allerede inntatt. Den ble litt i mektigste laget så det ble med halve bolla. Men veldig god en dog :)

Så da gjenstår det bare å ønske dere alle en strålende fin fastelaven. Håper det er en del som er like heldig med været som oss :)


Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite

  02.03.2014 / 00:00 / ANTREKK / 2 KOMMENTARER

Åhoi for en effektiv dag! Vi klarte faktisk å bli ferdig med både vegger, tak og gulv på Elida sitt rom i dag. Med litt hjelp fra lillesvigerbror Steinar og de nesten 2 meterene hans... :) så da gjenstår det bare listing og strøm , så skal vi bygge den flotte hyllekreasjonen som jeg har drømt om så lenge! Har foreløpig satt noen solide ikeahyller under vinduet bare for å teste utsikten. Hun kommer til å få det fineste rommet i hele nabolaget, vi får bare håpe hun også syntes det når hun får litt egne meninger om slike ting ;).

Jeg er nå ihvertfall utrolig stolt over alt vi har fått til på den korte tida og for så begrenset med budjett ;). En kan få til mye for lite om man gjør mye selv, og om du har en flott familie som stiller opp.

Så da når mamma kommer i morgen , så har hun sitt helt eget soverom! Tenk det! Et gjesterom kun beregnet for gjester. Ihvertfall foreløpig ;) Man vet jo aldri.

Men nå ligger jeg ihvertfall pladask i senga under den deilige dyna med lintrekk som føles som lette hvite skyer som klemmer rundt kroppen. Jeg visste virkelig ikke hva jeg gikk glipp av. Skulle ha kjøpt det for lenge siden!
Så nå skal jeg sove så søtt så søtt , med god samvittighet og sliten kropp.
Så sees vi i morgen dere.

God natt!


StatusOppdatering: oppussingshelg!

  01.03.2014 / 12:33 / OPPUSSING / 1 KOMMENTARER

Da er det Elida sitt rom som står for tur, og allerede før lunsj er vi omtrent klar med vegger. En liten kaffepause så er det klar for taket! Huhei hvor det går ;)


hits