Da kan Elida bare komme! (Barneroms Bilder)

  21.02.2013 / 12:20 / ELIDA / 6 KOMMENTARER

Da er rommet klart, vognen står parat og bilsetet står i gangen. Sykehusbagen er nogenlunde pakket og krybben på soverommet vårt er redd opp:) Så nå kan hun bare komme å joine oss. Alt som måtte dukke opp av ting vi mangler kan vi ta seinere. Så lenge "hjemreise klærne" er i riktig størrelse så er vi i boks:) *gleder seg*

Ønsker alle andre kommende mødre lykke til, men dette skal gå så utrolig bra!

Klem Julie Christine


Final Countdown - snart i mål; forhåpentligvis

  19.02.2013 / 17:51 / ELIDA / 3 KOMMENTARER

9 dager og intens nedtelling. Nå er jeg lei og litt delvis stresset med tanke på pakker som må sendes og hentes før turen til sykehuset plutselig kommer. Vet jo aldri hva slags effekt nybakt morsrolle gir meg , så må liksom ta høyde for "worst case scenario", og total ammetåke. da hjelper det liksom ikke å huske på hvem som skal ha hva når, og hvem som har betalt og ikke... Nei så jeg håper å få unnagjort det som skal gjres før slutten av uka bare i tilfelle vi skulle være så heldig å kunne melde om annkomst tidligere enn bestilt. Trenger definitivt ikke å vente til siste sekund. Vi er klar nå om hun ønsker å "grace us with her precense". Vi gleder oss jo kjempe til å møte det nye lille familiemedlemmet vårt.

 

Men ikke så mye gikk etter planen i dag, som egentlig er helt greit for det ga meg sjangsen til å se alle episodene fra dagens liste og legge ut bilder av flere plagg til salgs. Føler at jeg hadde litt mer energi i dag enn i går. Pluss at det blir en nogenlunde ensom kveld da John i studio med deler av bandet.

Så da blir det en kveld med is, kaffelatte og jenteprogrammer på tv. Ikke så galt det? :)

 

Klem Julie Christine


10 dager til tremindato - 28 februar

  18.02.2013 / 11:58 / ELIDA / 0 KOMMENTARER

Hjelp! Det nærmer seg med stormskritt nå!

I Helga hadde jeg besøk av min kjære mor, som gjorde at helga bare fløy forbi , men jeg merket godt i går etter at vi hadde kjørt henne til bussterminalen at jeg hadde brukt opp alt av energilager jeg hadde igjeni skrotten, så resten av dagen lå både meg og John rett ut på sofaen. Det eneste som holdt oss oppe var at vi begge ville få med oss siste episode av "Halvbroren". Når en har ftt med seg alle de forrige så må man nesten ha med slutten, selv om jeg så den komme på mils avstand :)

Så i dag da vekkerklokka til John ringte rett før halv syv var jeg ikke så veldig blid. Klarte å sovne littegranne igjen men det hjalp lite når jeg egentlig hadde måtte på do siden i 5 tiden. Men jeg syntes jeg har vært forholdsvis heldig når det gjelder denne berømte nattevandringen som alle snakker om når man er gravid. Jeg har hatt 1 om natten, og ikke alltid det en gang! Det er ikke så galt?

Så nå har jeg gått gjennom dagens bestillinger på bruktbutikken min og har 3 nye episoder med tv-serier å se mens jeg skal prøve å sove en times tid om jeg får lov av Elida... :P

Noen som har noen mer spennende planer i dag eller? Hehe

 

Klem Julie Christine

 

Gravid uke 38 : Forskjellen på rier og kynnere

Fosteret er nå 49.80 cm langt og veier 3083 gram
VektLengde123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142431 0001 0002 0002 0003 0003 0004 0004 0001515303045456060Uke
Babyen antas å oppleve kynnere som mild massasje. Forskjellen på kynnere og rier: Kynnere preges av at de er uregelmessige og varer mer enn to minutter, mens rier er regelmessige og varer i 20-30 sekunder i begynnelsen. De vil øke i lengde og hyppighet etterhvert som fødselen skrider frem. 
Click here to find out more!

Mistenker du at vannet har gått ringer du jordmoren eller fastlegen din og snakker med dem. Så vil de i samarbeid med deg avgjøre om du skal komme inn for en sjekk eller ikke.

Hvis hodet ikke er festet, så vil ikke du være i tvil om vannet har gått, for da kommer det til å renne ganske mye. Men om hodet er festet så behøver det ikke alltid å være like lett å avgjøre om vannet har gått fordi hodet kan tette igjen som en propp. 

Hvis vannet går når jordmor eller fastlegen ikke er på jobb så ringer du direkte til føden og snakker med jordmor der. 

Husk at smertene man har ved rier ikke er dødelige, men at kroppen din nå skal utføre en av de meste magiske hendelsene man kan oppleve! Rier er ikke faresignaler, som smerte kan være ellers, det er en jobb som skal gjøres der resultatet blir at du har verdens mest fantastiske nurk i armene når fødselen er over. 


Nærmer seg med stormskritt!

  11.02.2013 / 22:34 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Nå har jeg nesten gitt opp å kle på meg på morraen. Ingenting passer og alt føles bare feil. Men så er det liksom ikke bare å kaste inn håndkleet 2-3 uker i forveien heller. Hva skal jeg gjøre i mellomstiden?

I helga hadde jeg heldigvis besøk av lillesøster Annika, så da gikk jo tiden litt fortere enn når jeg sitter alene og forlatt på sofaen med John på øving eller konsertspilling. I helga hadde jo The Midnight Boogaloo konsert på John Dee, som jeg da ikke følte helt at var min scene for øyeblikket. Har lest en del om at fosteret/babyen i magen er veldig sensitiv til lyd og lys de siste ukene så jeg tok ikke sjangsen på at hun skulle bli overeksponert der inne stakar liten :)
Så istede ble meg og annika inne med hjemmelaget risotto ala Annika og "hver gang vi møtes". Passet meg helt fint egentlig.

I dag var egentlig planen å ut en tur , men den gang ei. Istede ble det videre opprydding av klær fra "salgskassa", så nå er bloppisavdelingen min snart fylt til randen. For de som fremdeles ikke har tatt turen innom så finner du den  http://bloppis.no/shops/cameo83/.

Nå kom NCIS på , så de blir siste tvprogram for kvelden før senga blir neste destinasjon. Satser på å komme meg ut en tur i morgen. Om bare bort på Kaffebrenneriet en tur, så ut i det minste.

 

Ha en deilig mandagskveld/natt.

 

Klem Julie Christine


The final countdown : 2 uker og 6 dager

  08.02.2013 / 08:27 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Oppdatering:
De siste sagene har gått forholdsvis fort selv om store deler er blitt tilbragt i vater på sofaen. Har en tendens til å måtte legge meg nedpå i løpet av dagen, selv om jeg vet at hvis jeg først dupper av så vil ikke kroppen fungere optimalt etter oppvåkning. Så det har gjort at jeg er tidlig oppe, spinner av den energien som er å finne, for så å karre meg til å ordne en form for middag og så ligge som et slakt resten av kvelden.
Må si at jeg gleder meg stort til å slippe å vandre rundt med en vannballong på størrelse med en basketball på magen!

På tirsdagen da jeg var som verst slapp og sløv og John kom inn døra seinere enn han hadde "lovet", så kom det deisende 2 stk pakker på blomsterhandleren. Han vet å sjarmere han kjæresten min! Det er virkelig en ting jeg elsker med han; at når jeg minst aner det så kommer han med blomster på døra. Til resten av dere mannfolk der ute som ikke har skjønt det; blomster er undervurdert!
Jeg kom seinere på at det var en mer passende dag å komme med blomster på enn først antatt da datoen var 05.02.2013 - 3 år og 7 mnd sammen. Ikke at det er noe som offisielt blir feiret, men en bedre "unnskyldning" :)

Så i dag når det endelig er fredag så ser jeg frem til enda et familiebesøk. Annika kommer å holder meg med selskap i helga! Det gleder jeg meg til! Så i kveld står det taco og idol på menyen. Må jo prøve å huske på p kjøpe stratos som jeg har gått å drømt om i 3 dager nå også da....
Og så må jeg jo reklamere for at John og gjengen; altså The Midnight Boogaloo spiller på John Dee på lørdagskvelden klokka 2100. Noe dere virkelig bør få med dere! Jeg derimot tror at det blir litt for høye og skarpe lyder for lille Elida som snar bare er 2 uker fra ankomst. Så denne må jeg nok utebli fra....

Ellers så ser det ut til at helga kan bli solfylt værmessig, og det er jo ikke så galt når temperaturmåleren viser -8...

Til dere som har utekatter; pass på å ikke la dem være ute for lenge i kulda. Katter kan få frostskader i potene samme som vi kan få neglesprett ved ekstra lave temperaturer!

Ha en god en!
Klem Julie Christine


Strandet hval i vinterkledning!

  05.02.2013 / 16:52 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Som jeg har nevnt tidligere så prøver jeg å holde meg til 1 aktivitet per dag, som tilsier at jeg må stå opp og kle på meg.... Tror det er noe av det kjipeste med hele graviditeten og det at jeg går høygravid i de kaldeste månedene i året.... Dette er altså noe man ikke klarer å sette seg inn i om man ikke er i situasjonen selv. Kle på en hval vinterklær gjør ikke selvtilliten akkurat noe bedre.

Så til grunnen til at jeg skulle ut en tur i dag. Jeg hadde en avtale med ei som jobber på grunerløkka om at jeg skulle kjøpe ei ulljakke fra Zara av ho, for 200 kr! Jakka var kjempelekker, så det var absolutt verdt det, pluss at jeg fikk litt frisk luft... Og bare for å dekke over samvittigheten med å bruke penger på meg selv så tett på fødselen, kom det ei søt jente å tok med seg et par jakker fra meg til 400,-. Så da sitter jeg jo med 200,- i overskudd på et vis:)

Nå ligger jeg på sofaen med nyeste episode av 90210 på tv og venter på at kjæresten min skal komme hjem så vi kan rydde ferdig spisestua. Merker nok at det ikke frister så mye akkurat nå. Men vi får belønne oss selv med ovnsbakt laks med agurksalat og is til dessert , pluss How i met your mother, Bones og Castle:)

Klem fra Julie Christine


Ligge på magen eller ikke ligge på magen; gleder meg til det blir valgfritt!

  04.02.2013 / 16:49 / LIVET / 0 KOMMENTARER

NÅ gleder jeg meg stort til våren melder sin ankomst! Begynner å bli grundig lei av snø, is og blandingen mellom ekstreme kuldegrader og plussgrader som gjør at veien blir glatte som våt såpe. Jeg har liksom ikke helt mulighet til å drive å skli rundt på slupen ute som bambi på glattisen med baby i magen, så da blir det ikke akkurat langt utenfor døra jeg tør å bevege meg. Ikke har de klart å strø her i byen heller. Er ikke det noe av det som skal inngå i noen form for skatter og avgifter? Det å kunne føle seg trygg på at noen kommer å gjør det bedre for både bilførere og fotgjengere i all slags vær? Om de skal bare konsentrere seg om å brøyte bilveiene så er vel det minste de kunne gjort å dele ut brodder til hver husstand, slik at i det minste, ikke turen til og fra butikken blir livsfarlig ferdsel....

Vel, tross det plutselige snøværet som gjorde at mine planer om å ned til byen ikke ble noe av, så ble det alikevel en 3 timers kafetur med Karoline. 4 dager til så har Karoline bursdag! Litt rart å tenke på at hun er da like gammel som lillesøstra mi, og hun er en av mine beste venner... Men alder er vel bare tall "after all". Men de 3 timene på kafeen fløy virkelig forbi. Plutselig var klokka 13 og jeg hadde 1 million mail å svare på. Så nå står middagen å klargjør seg; fiskegrateng, skikkelig spennende....(?) Så da håper jeg bare at min kjære John ikke er mer forsinket enn nødvendig, for når jeg er sulten, så er jeg SULTEN! Og da må mat inntas asap. Ikke at det er så mye plass der når lillejenta tar opp ca 99% av midtpartiet mitt he he.

I kveld blir da første kveld på noe som føles som en evighet at jeg og John ikke har noe som MÅ gjøres. Det gjør jo avslappingsnivået enklere å oppnå. Så da blir det litt middag, litt tv-serier, sofakos og armkrok. Det er virkelig noe jeg ikke klarer å få nok av nå som magen er så stor at jeg ikke skjønner at den ikke har sprukket allerede. Ingen liggestillinger er behagelige, ingen sittestillinger for den saks skyld heller. Magen er stor og tung og i veien. Ser frem til å få kroppen min tilbake og for ikke å si å kunne ligge på magen i senga igjen! Det gleder jeg meg skikkelig til! Noen andre som har savnet det under svangerskap, eller er det bare meg som er litt rar? Hehe

Nå må jeg tilbake til middagslaginga, så da håper jeg dere får en deilig mandagskveld :)

 

Klem fra Julie Christine


En lang og ensom helg er snart over + bloppiskontobonanza!

  03.02.2013 / 17:12 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Sitter igjen på sofaen på loftet og føler meg nesten fyllesyk. Ingen som forteller deg det før du blir gravid og finner ut av det selv, at om du ikke får sovet lenge nok, er som om du tok det siste glasset med vin du visste at du ikke skulle ta men bare måtte ha. Så i dag har dagen gått på å ligge rett ut på sofaen, spist chips rester fra fredagen, blomklsuppe, havregryn, cola og kiwi. Altså alt som var mest mulig tilgjengelig innen minimalt med tidsforbrukt. Men det eneste jeg egentlig har lyst på er is... mmmmm iiiiiiiiiiiiiiiiiis..... Så da er det bare en ting å gjøre; sende melding til John at han må ta med is på vei hjem fra helgas siste innspillingsdag :) Så da blir det forhåpåentligvis Tore på sporet, Halvbroren og is i kveld. Nam nam. 

Noen som har noen spennende søndagskveld planer?

 

 

Klem fra Julie Christine 

 

 

 

Forresten, jeg må bare reklamere for bloppis siden min sånn i tilfelle noen skulle være interessert i å kjøpe litt klett brukte rimelige klær:

http://bloppis.no/shops/cameo83/

 

Julies enorme garderobe

Julies enorme garderobe

Jeg selger ut 99% av garderoben min som resultat av en voksende mage.

Alle vare kjøpt her kan sendes med posten til hvor som helst i landet. Jeg vil legge til varer etterhvert som det begynner å minkes for å ikke ha for mye på en gang. For billighjørnet , sjekk ut Max 100. Der legger jeg ut alt av varer fra kjedebutikker , og ingenting høyere enn 100 kr.

PRODUKTER

27 dager igjen og struttemage uten like!

  01.02.2013 / 17:44 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Som vanlig våknet jeg av diverse alarmer som i utgangspunktet var ment til John. Klarte å sove en liten halv time ekstra men følte meg rett og slett fyllesyk da jeg først bestemte meg for at nok var nok.... Mye rart som styrer rundt i kroppen under et svangerskap. Ustabile bein, ustabil mage, ustabil hode og definitivt ustabilt humør!

Men ut av sengen skulle jeg uansett! Hadde allerede avtalt salg av en Acnebluse på torshov klokka 11 og møte Jeanette på Storo klokka 12. Så da var det ikke et valg å bli liggende. Tror det å legge litt daglige planer er det eneste som får meg opp og ut om dagen. Fort gjort å bli liggende i vater når man ser ut som en hval:p

Vel oppe på Senteret og en stykk jordbær/eple smoothie inntatt, gikk vi forbi Babyshop i 3 etg. Og tror dere ikke at akkurat i dag hadde BabyDrøm (blad) lansering og sto å delte ut første utgave og goodiebag til alle nybakte og vordende mødre. Det passet veldig bra med en "pick me up" i dag. Så med meg hjem fikk jeg et hærlig blad med masse skriv om hva man har i vente og om det å bruke ventetiden. Hadde ikke trodd jeg skulle like bladet så godt dom jeg gjorde:) I posen lå også prøver på sinksalve, badeolje, maling til det nye barnerommet, litt kosttilskudd og babymat:) Elsker gratis ting! He he.

På vei hjem måtte jeg innom butikken for suget etter indisk mat ble så stort at i kveld blir det svinefilet i karrisaus og ris med (mitt store gravidsug) cola. Pluss en pose med Vanlig Salt Chips fra sørlandschips :) Salt og Cola er liksom det store for tiden. Prøver å ikke dra det for langt , men det er jo helg :)
Indisk, cola, chips og Idol=fredagskveld uten kjæreste....


Noen som har større planer for fredagen?

Klem Julie Christine


hits