So ro lillemann.....

  29.02.2012 / 23:15 / LIVET / 4 KOMMENTARER

So, ro lillemann
nå er dagen over.
Alle mus (kan bruke barn) i alle land
ligger nå og sover.
So og ro
og tipp på tå.
Sov min vesle pode.
Reven sover også nå,
med halen under hodet.

God natt og drøm søtt ;)

 

<2 Julie


Kvelden min ;)

  29.02.2012 / 22:07 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Etter jobb i dag så stakk jeg rett ned til byen for å treffe ei som jeg hadde en deal med fra finn.no. Det gikk mye bedre enn jeg så for meg også. Skal fortelle mer om det senere. Men siden jeg var litt tidlig ute for å treffe Marit så sattt jeg meg på Bocata på Nasjonal og tok meg en kaffe og leste litt i boka mi. Vet ikke om dere husker det , men jeg lese ei bok som heter Ønskebarn. Den handler om forskjellige historier fra forskjellige mennsker som har hatt vanskeligheter med å få barn av forskjellige grunner. Blandt annet alder, enslighet og liknende. Den har vist seg å være veldig bra lesing faktisk.

Men vi ble jo også da selvsagt sittende der en stund å prate over enda mere kaffe ;) Før jeg ble med Marit som IKKE skulle shopp, bare se på... HA! Ikke sant. Hun endte vel opp med ihvertfall 1 veske, 1 belte, 1 genser og 1 skjerf... Alt for under 400 kr ;) Er så flink å få folk til å shoppe..... billig.Her har dere bildet av sjarmtrollene på kafferus. 3 kopper kaffe med sukker. Hele kroppen dirret på vei hjem med bussen!

Men nå ligger jeg godt plantet i sofaen med pus ogs er på Pretty little liars, mens bandet til John har øving på musikkrommet ;) Ja vi har et eget musikkrom. Og ettersom John akkurat har kjøpt seg banjo så plinges og plonges det temmelig mye der neden ifra.

Så hva har dere bedrevet dagen med?

 

 

<2 Julie


Dobb.no - 50% skuddårsalg på glam til hverdags og fest!

  29.02.2012 / 11:21 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Om dere ikke allerede har besøkt nettsiden til www.dobb.no så er det på høy tid å sjekke den ut. De selger orginale smykker, ringer, årmbånd  og ørepynt til en kjempebra pris. Og ikke nok med det så har de støtt og stadig geniale tilbud med rabatter opp til 70% på det beste.

Akkurat nå så har de skuddårstilbud med 50% på hele sortimentet.

 

50% på allerede bra priser det er ikke å forakte akkurat. Pluss at et kult smykke kan piffe opp et hvert hverdagslig antrekk. Uansett hvor kjedelig det måtte være så hjelper det med litt pynt.

I sortimentet finner du blandt annet mine personlige favoritter:

Dobb.no - Anita Different Silver&Gold BraceletDobb.no - Alna Brown Crystal Froggy RingDobb.no - Kendra Crocco Choker NecklaceDobb.no - Dina Strass Heaven Earrings

 

Så da om ikke dere er fristet til nå, så vet jeg virkelig ikke hva som vil friste dere!?

Om dere vil se produktene jeg har kjøpt tidligere så kan dere få se dem også. Bare å si ifra ;) Tenkte faktisk å lage en liten konkurranse med det ene øredobbparet som premie.  Høres dette interesant ut kanskje?

 

<2 Julie


God morgen frost og sol + morgenbilde

  29.02.2012 / 08:16 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Jeg våknet utrolig nok ganske raskt etter at alarmen ringte, uten noen behov for å snoose. Tok meg god tid på badet og lekte litt med Kolbjørn til og med. John derimot er en hel annen historie stakkar. Han var trøtt som ei strømpe i går kveld, så han lå å duppet nesten hele kvelden etter middag og så like trøtt ut da jeg slo på lyset på soverommet i dag morges. Dakar liten, det er hardt å være gutt av og til tydeligvis... :P

Som dere kanskje skjønner så ser jeg littegranne lysere på livet i dag. Jeg har kommet litt til hektene og lagt en slagplan for hva jeg skal gjøre for å forandre på situasjonen min. Så får vi bare vente i spenning på om planen funker da, det er det jo ingen garanti for enda... :P hehe Men forandring blir det UANSETT!.

Men akkurat i dag, sånn rett etter jobb skal jeg ned til byen for å treffe marit for en kaffe date ;) Vi hadde jo egentlig avtalt at jeg skulle "hjelpe" henne med å shoppe for 2 uker siden men det ble utsatt pga in-flu-ensa! Usj. Så får vi se om det kanskje blir noe shopping på henne i dag heller da ? ;) Kaffe blir det ihvertfall!

Ser nå at jeg ser litt asymmetrisk, men det gjør jo ingenting fordi mamman min har sagt at hun liker best asymmetriske ting i forhold til symmetriske... :P

 

Hva slags onsdagsplaner har dere ?

 

<2 JulieGildekonk

NATTA!

  28.02.2012 / 23:37 / LIVET / 6 KOMMENTARER

SOV GODT


"Prøvetur" med ESSIE nr 731 - neglelakk

  28.02.2012 / 21:23 / ANTREKK / 1 KOMMENTARER

Som jeg sa tidligere så kjøpte jeg 2 Essie neglelakker. 1 i hver av favorittfargene mine, peach/laks og militær/dus grønn. Så i dag begynte den gamle neglelakken å skalle av , da så jeg en gyllen mulighet til å teste ut den andre. Her har dere resultatet.Har dere prøvd dette merket?

Dere kan finne det >HER<. Koster kun 99 kr på nettet iforhold til 129 kr i butikken så det lønner seg å kjøpe på www.blivakker.no.

Jeg er ihvertfall kjemoefornøyd med kvaliteten og holdbarheten. Pluss at jeg har fått skikkelig dilla på neglelakk pga dette merket. De er så lette å lakke med , til og med på feil hånd ;)

 

<2 Julie


God morgen - eller er det?

  28.02.2012 / 08:25 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake på min faste holdeplass. Føler setet har beynt å forme seg etter ræva mi og at den er på vei til å gro fast så mye som jeg sitter. Utrolig frustrerende for noen som egentlig liker å være i aktivitet og røre på seg hele dagen. Savner produksjonsyrkene jeg. Der du faktisk følte at du hadde utrettet noe i løpet av en dag, og at du hadde bevis for det. Fysisk bevis. Nå føler jeg vel egentlig bare at jeg pusher papirer rundt i ring uten noen særlig mål og mening.

Men etter jobb så skal jeg prøve å få opp humøret ihvertfall. Karoline skal få lov å lure meg med på kafe så vi kan sladre om alt det jeg sitter inne med som jeg har så lyst til å skravle om. Pluss at hun har hatt noen store omveltninger hun også de siste dagene.

Hvem skulle trodda at å bli voksen skulle være så full av ting en ikke har lyst til. Skulle kunne bare levere fra seg bankkort, nøkler og "biggirl-pantsene" og sagt at nå er det nok, jeg vil ha trehjulssykkel og gå på barneskolen. Det hadde vært deilig det. Selvsagt er det ikke alltid sånn, heldigvis, men jeg skulle ønske at det hadde vært mer oppsider enn ned sider de siste månedene.

Hva skjer med dere a?

 

<2 Julie


JAKKER TIL SALGS!

  27.02.2012 / 21:59 / ANTREKK / 8 KOMMENTARER

Har litt jakker til overs så om du ser en du vil ha så skrik ut ;)


A-formet jakke fra Zara selges til kr 350                                                                                                                                         Sko fra Nelly.com selges til kr 200 

 


Trenchcoat fra Saints and mortals selges til kr 200

 

Skinnjakke seles til kr 250

 


Vero Moda dressjakke str s seles til Kr 120


(Litt sløvt blikk) TinaH (designerspirene) kjolekåpe selges til kr 350


Dansk designer jakke selges til kr 300
Nelly skoletter selges til kr 150


Jakke fra TinaH (designerspirene) selges til kr 350
Nelly skoletter str 38 selges til kr 150Numph parkas str m selges til kr 250

 

Første kvinne til mølla ;)

 

<2 Julie


   
 


Brann på Bunnpris i nabolaget(!?)

  27.02.2012 / 21:19 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Så på nyheten i da at det hadde vært brannutvikling og masse røyk på Bunnpris på hjørnet rett bortenfor busstoppet vårt her. Egentlig veldig rart at ingen av oss reagerte fordi det kom 3 brannbiler til åstedet(?) Litt rart å tenke på med tanke på at vi var der ganske sent i går selv, og bare timer sener så begynner det å brenne?

Beboerne i leilighetene over forretningen måtte holde vinduene lukket på grunn av all røyken.

Oslo brann- og redningsetat rykket ut med biler og mannskaper fra to brannstasjoner. En stigebil ble også satt inn, men det ble ikke nødvendig å bruke den. Brannen ble slukket etter kort tid.

 

 

De butikkansatte evakuerte seg selv, men en av dem var så tynnkledd at han måtte få et teppe over seg.

FOTO: HANS O. TORGERSEN

- De to ansatte i forretningen evakuerte seg selv. Det ble ikke nødvendig å evakuere noen av beboerne i oppgangen, forteller politiets innsatsleder, Tor Olav Heggem, til Aftenposten.no.

 

Brannen brøt trolig ut i en kjøledisk for øl og mineralvann.

- Ingen av beboerne ble plaget av røyken og ingen personer er skadet, sier Heggem.

 

Må passe godt på elektriske apparater.....

Har du hatt noen stygge ulykker i naboelaget?

 

 

<2 Julie


Deprimerende mandag

  27.02.2012 / 08:19 / LIVET / 8 KOMMENTARER

Uff, i dag da jeg våknet sto det ikke bra til med formen. Den ble ikke noe bedre etter en dusj og enda verre da jeg så ut vinduet og så snøføyka stå langt bortover. Det er jo meldt masse sol og fint vær fremover , men det hjelper ikke på været i dag.

Merker at humøret ikke er der det bør være heller. Føler meg nesten litt deprimert og trist. Så trist at jeg kunne satt meg ned med hodet i henden og begynt å grine uten å vite hvor det skulle ende...

Derfor vil jeg ihvertfall legg til et bilde som minner om bedre tider ;

Mens vi venter på sommeren.

Åssen er det med dere i dag?

 

<2 Julie


Søndagen i bilder (litt sliten jeg)

  26.02.2012 / 18:44 / LIVET / 8 KOMMENTARER

 

Da jeg endelig kom meg hjem etter bursdagsfeiringa i går hadde klokka allerede rukket å bli 0500. Og da jeg aldri klarer å sove veldig lenge når det er lyst ute så var det jo ikke akkurat sjokkerende at jeg sto opp etter 4-5 timer med søvn. stuPTRØTT! Meg og John lå på sofaen under dyna en liten stund å så på Bonanza før jeg klarte å lure han med meg ut i det deilig vårværet ned til Grünerløkka. Visste jo at det er loppemarked på Birkelunden hver søndag, og at John aldri sier frivillig ja til å bli med. Så han skjønte fort at jeg hadde lurt han da vi nærma oss loppisen ;) HIhi. Må jo være lov å være litt snik av og til.

Men turen ble ikke så lang da egentlig ingen av oss var helt i toppform. Men jeg fikk noen kule bilder da. ;) Ved gamle Ringnes Bryggeri er det noen skikkelig kule scener ;)

Hjemme fikk jeg wok og fersken med vaniljesaus. Det var helt sykt godt med mat! Men nå har jeg da akkurat våkna etter å ha prøvd å skrive ferdig innlegget de siste 3 timene. Det går liksom ikke så fort i svingene når man har kommet litt skjevt ut med dagen. Føler liksom at hele dagen har gått med en gang klokka er mer enn 1800, speiselt på søndagen... Snart må jeg tilbake på jobb...:(

Men først så skal jeg sjekke om det går søndagsfilm.

PS: Pus hilser ;)

 

<2 JulieMakan til frekkhet!

  25.02.2012 / 18:06 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Da har jeg allerede vært oppe siden 8 i dag morges. Har ryddet gjennom en del klær jeg skal kvitte meg med, dvd, tatt kaffe med kjæresten min, vandret rund i sentrum bare for å gjenoppdage hvorfor jeg aldri er i sentrum (ALT FOR MYE FOLK).

Jeg var innom Zara bare for å titte. Der var det jo STAPPFULLT og alt forr mange småbarnsmødre med ungene som løp rundt som hodeløse kyllinger. Men da jeg sto å tittet på et stativ langs veggen og var fordypet i "skal skal ikke" tankegangen min, ble dagdrømmen min brutalt brutt av ei merkelig uforskammet dame som bare brøt seg inn mellom meg  og det jeg sto å tittet på. Da jeg ga henne "the evil eye" og så litt lav "unskyld meg...:" titten hun seg over skuldren på meg og sa noe som skulle høres ut som jeg ikke hørte ,men vi vet alle at det var meneingen. Hvis ikke hadde hun ventet til jeg ikke var der. Mend et denne tullekjærringa presterte å si var rett og slett "jæ.... fi.... kjærring".

Hyggelig opplevelse det da! :P hehe

Så nå sitter jeg da i sofaen med en kald øl og vegrer meg for å reise meg for å ta på en passende bekledning for kvelden bursdagsfeiring. Kjøpte gourmet sjokolade og syltetøy til bursdagsbarnet, siden hun har så liten bopel så ble det noe som kan forsvinne med god samvittighet ;)

Nei jeg må gå å gjøre meg klar. Kose dere meg kvelden små duer ;)

 

<2 Julie


Nei vettu hva!

  24.02.2012 / 23:17 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Nå sitter John å dupper i sofaen og sen kvel er snart ferdig. Interessen min for alle nettsidene jeg har opp synker og kroppen ligger henslengt. Kan jeg ikke bare liksågodt køye? Jo, tror jeg tar sjangsen. Er jo en deilig dag i vente i morgen!

Sove godt alle små ;) og store ;)

 

<2 Julie


Fredagsdate med John - meeeeeeeeeeeeeeeett!

  24.02.2012 / 21:50 / LIVET / 0 KOMMENTARER


Butikkhyller.JPG  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nærbilde vakevarer.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg og John har nå vært ute å spist et bedre måltid hos Øystein og Tom på Mat og mer. Jeg fikk meg Mat og mer burgeren som var lammeburger med coleslaw, tzatsiki og stekte poteter mens John valgte som jeg trodde han ville, lammeskanken ;) Så jo utrolog god ut da, men var meget fornøyd med valget. Fikk til og med dessert ;) Hjemmelaget karamelpudding og en liden latte på huset (på Tom) Fordel å kjenne folk. For dere som ikke vet det så jobbet jeg sammen med både Tom og Øystein i min tid på Peppes. Øystein eier og driver Mat og mer pluss Bjølsen bakeri sammen med kompisen sin , Øystein. Flinke gutter det der.


John sitter å prøve å holde seg fra å snuse etter maten... :P hehe


MMMMMMMM verdens beste kaffe! Ala Tom ;)


Ikke så gal pris det da til en finere middag? ;) Stappmett er jeg ihvertfall! Kan sikkert gå et par dager uten mat uten at jeg hadde merket noe.

men ettersom han derre kjæresten min var så slapp (tror kanskje at jeg har fått smitta han) så gikk vi hjem ganske rett etter maten. Jeg derimot hadde for første gang hele uka masse energi så nå har jeg fiksa skapet mitt, vaska klær og lekt med katten ;)

Men nå er det sofa resten av kvelden. Og jeg gleder meg til en bytur i morgen på dagen.. Om det blir like bra vær i morgen som i dag, så blir det kanskje årets første utepils? ;) På kvelden var jeg s heldig å bli invitert i bursdags-akutt-fest med reker til Åse-snuppa ;)

 

Dere driver med i kveld?

 

<2 Julie


På do? Igjen!

  24.02.2012 / 13:23 / DIY / 8 KOMMENTARER

På guttedo? Litt dårlig med utvalg på toaltt her når det er 70-80% kvinnfolk og bare 1 jentedo/kvinnfolkdo. Da er det ikke så mye annet å gjøre når den ene er opptatt, enn å krype til korset å gå over på andre siden av gangen. Der invaderes herredoen!

Som dere sikkert har skjønt så er jeg litt ensom (siden jeg skriver innlegg fra do) akkurat for øyeblikket da jeg er alene igjen på kontoret. "All my friends are dead" dukket plutselig opp i huet mitt nå, selv om det er heldigvis ikke tilfellet. Bare litt ensom når alle har tatt ferie/helg og sola skinner ute og jeg vil ut å svinge meg rundt i solskinnet! :)

 

Hva skjer med dere a?

 

<2 Julie


"Dagens kaffe takk" - "ha en fin dag du også..."

  24.02.2012 / 07:33 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Da er det ENDELIG fredag. Merkelig med disse ukene. Dagene føles som de tar en evighet hver , mens ukene bare flyr... Er det riktig? Får liksom aldri gjort noe av det jeg egentlig ville ha gjort når kveldene til gjengjeld også flyr forbi... Pluss at etter jobbs å er ikke skrotten helt klar for så eksepsjonelt mye fantasifull aktivitet.

Men i kveld så skal vi (altså meg og John) ihvertfall ut å spise og kose oss litt. Håper bare de har bord ledig til oss på Mat og Mer. Har jo enda ikke fått vært der å spist... Har likson blitt med kaffe og kanksje noen øl og litt skravling med Øystein. Det er jo hyggelig det også , men.

Nei nå lyver jeg , vi var jo der på julebord med Peppes for et par år siden. Men de har jo forandret menyen kraftif siden den gang da så det blir jo noe helt nytt uasnett ;)

Men sånn for å få en kickstart på dagen så var jeg litt sent ute til den bussen jeg skulle ta så da rakk jeg akkurat å hente meg en kaffe på Cafe Gram... Nam... Og det er ikke en gal start på dagen bare så det er sagt;) Med litt litertur på bussen så har du en perfekt start på morraen.


Men jeg mener de bør få seg noen ikke fult så nøytrale kopper snart. Vil jo gjerne reklamere litt for de lokale bedriftene ;)


Så føler jeg meg litt lur i dag , så da tenkte jeg at det var på sin plass å vise dere hvordan "lur" ser ut ;)


Litt fredagspynt jeg fant i ei lite brukt jakke (lite brukt fordi det egentlig er ei vårjakke ;))

Så da skal jeg gjøre mitt ytterserste for å få dagen frem til 1500 til å gå fort slik at helga kan begynne.

Ha en flott morgenstunda alle sammen!

 

<2 Juliesov i ro og god natt

  23.02.2012 / 23:16 / LIVET / 10 KOMMENTARER

Da er det dadetid igjen. Etter å ha tatt med siste episode av Criminal Minds i senga , var det john som endte opp med å duppe av for en gangs skyld. Men nå  er  jeg litt enig i at det er tid å lukke øynene å gå inn i "lalaland".

Men først vil jeg bare ønske dere god natt. Drømme søte drømmer ;)

 

<2 Julie


MAssasJEstOlMagI!!!

  23.02.2012 / 17:20 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Siden det var minimalt med folk på jobb i dag pga vinterferie og diverse så tok jeg meg friheten til å skjemme meg selv bort litt med en liten massasjetur i et stille hjørne av kontorlokalet. Sjefen maser jo på oss hele tiden om at vi må bruke massasjestolen, og med min graderte form passet det veldig bra:)

Så det ligg deilig ut kanskje?

Hightec stuff ;)

Det var så deilig å ligge der at jeg sovnet av litt...

Har dere noen hverdagslige goder på lur?


 

 <2 julie


Torsdagsbarn får langt å gå....

  23.02.2012 / 07:20 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Back to work party helt alene. Kom inn på jobb og så at det var ikke en sjel som hadde dukket opp enda. Veldig uvant. Det pleier alltid være noen her når jeg kommer, ikke at jeg klager.

I dag sov jeg jo faktisk helt til klokka ringte og følte egentlig ikke for å stå opp i det hele tatt trynet mitt er helt stuffy og tørrhosten står som flammer opp fra halsen. Men skal ikke klage, jeg bor tross alt i et av verdens beste land å bo i så...

Men i dag etter jobb blir det nok slararffenliv. John blir nok litt sen siden han skal på kurs med jobben. Men sa får jeg litt alene tid :) ikke at jeg klarer å bruke den til noe fornuftig...

Hva skjer ut i verden i dag da? Noen nyheter?

Måtte bare dokumentere de kule neglene mine:)DA er det lEggEtiD

  22.02.2012 / 22:46 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Når pappen har tettet seg helt og øynene begynner å svi, da er det nok på tide å ta kvelden.
Under dyna som er trekt godt opp over hodet , ligger jeg å skriver dagens siste beskjed. John sitter fremdeles oppe i stua. Han har nok like godt som meg av å kunne sitte litt for seg selv.
Selv om det var ikke så mye jeg var alene i dag selv om jeg droppet gåturen pga hodet. Jade og Hege var så hyggelige å komme på "sykebesøk" etter gåturen sin. Og etter som Jade planlegger bryllup om ikke lenge så ble vi sittende å se på brudekjoler på nett og brud i blinde på tv... John kom hjem mitt i episoden. Har ikke sterke inntrykk at det er et veldig gutte vennlig program... Snarere tvert i mot. Hadde selvsagt lurt litt om han hadde satt seg ned å begynt å diskutert brudekjoler med oss... Øøøø det hadde vært rart....

Så nå ligger jeg foreløpig alene i den kalde(snart oppvarmede) senga og venter på at søvnen skal ta meg. Men først så vil jeg bare ønske dere en god natts søvn og drøm søte drømmer:)


<2 Julie


Essie - testing av ny neglelakk

  22.02.2012 / 22:14 / DIY / 1 KOMMENTARER

Fikk meg en deilig ny egentlig laksefarget neglelakk fra Essie til halv pris her om dagen. Så i dag klarte jeg ikke å du meg, så da måtte den bare testes. Har hørt veldig mye om merket før. Det har kanskej vært hauset opp ganske mye med reklamer og liknende, så jeg var spent på tørketid og dekkning. Dere kan jo vurdere resultatet selv.


Før neglelakk


Etter neglelakk (den er mer rosa enn det ser ut som)

Tørketid: 40-50 sekunder

Dekning: trenger maks 2 strøk. Dekket ba med bare ett strøk.

Om du vil prøve den så kan du få tak i den på www.blivakker.no. Og om du er nyskjerrig på fergen jeg anskaffe meg så kan du finne den >HER<

 

<2 Julie


Good morning sunshine - eller ikke...

  22.02.2012 / 08:11 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Huff i dag var det hardt å stå opp. Tung i hodet, tett i pappen og søvn i øyene... Så kjennes litt som jeg begynner å bli syk her jeg sitter. Jeg håper jo ikke det da siden det er jo ikke akkurat noe morsomt å bare ligge i senga alene å føles seg fæl og ekkel... Så det hjelp ikke mye på humøret når jeg åpnet døra og alt var bare grått og trist. Glatt var det også...

Men vi får nå se i dag om jeg klarer å komme meg ut på den fom nå ukentlige gåturen med Hege og Hege. Håper formen holder til det. Uansett så trenger jeg jo garantert frisk luft en eller gang i løpet av dagen. Pluss at john skal jo muligens på øving så da er jeg jo helt alene uansett, inegn som syntes synd på meg... :P Hehe

Så hva er planen i dag for dere der ute?

 

<2 Julie


Her kommer søvnen.... Her kommer den slappe fine tia!

  21.02.2012 / 23:04 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Da må jeg gå å legge meg. Øynene er smale og halsen snurpet. Begynner å svette under teppet som jeg tok i bruk tidligere fordi jeg frøys... Vi har sett gjennom Two and a half men, How i met your mother og NCIS og er med det godt ferdig med tv-titting for kvelden. Så da tar jeg beina fatt og snubler ned trappa og inn i senga etter en liten tannpuss som jeg ikke kommer til å merke at i det hele tatt hr funnet sted i morgen tidlig...

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god natt og drøm søtt. Vi prates i morgen...

 

<2 Julie


Kjærestekveld med burger og hvite roser,

  21.02.2012 / 19:03 / LIVET / 8 KOMMENTARER

Jeg var så heldig at da john kom hjem etter jobb i dag hadde han ikke bare med middag, hamburger med pomfrites , men også en liten bukett med hvite roser ;)

Ja jeg har værdens fineste kjæreste!

 

 

<2 Julie


En tur på Storo= kaffe, bok, ny neglelakk og en liten ting til pus:)

  21.02.2012 / 17:01 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Sitter utenfor kaffebrenneriet på storo og nyter noe som føles som årets først vårdag. Jeg kunne ikke dy meg med å gå meg en tur når målestokken var på 5 grader og sola skinte. Så da endte det på storo, og hvem andre enn Hege traff jeg der. Så nå sitter jeg å nyter en kaffe med ei bok mens jeg venter:)

Var jo selvsagt en liten tur innom selve senteret. Fant en neglelakk i fargen gull, da blir nok John glad ha ha:) Og så får pus en liten erstatning for den leken han har tygd istykker:)

Driver dere med a?


<2 Julie


Tirsdagsbarn er lett på tå

  21.02.2012 / 07:34 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake på samme plassen jeg sitter på 8 timer om dagen 5 dager i uka. Nesten litt rart jeg ikke har fått sittesår innen nå, men noe bør jo den flotte stolen til 10.000 kr være god for også....

Om alt går etter den foreløbige planen i dag , så skal vi (meg og john) hjelpe Eileen og Bjørnar med å flytte de siste tingene til det nye huset dems. Gleder meg til å se huset , men jeg håper ikke det tar for lang tid. Ikke helt ideelt å gjøre slike tjenester på en uke dag. Det blir fort kveld etter klokka 1800 på en tirsdag...


Ser ikke denne komfy ut vel? :P

Ha en flott tirsdagsmorgen ;)

 

 

<2 Julie


Nye episode med "Once up on a time" i senga

  20.02.2012 / 22:19 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Da her jeg lagt meg under dynå og har alle intensjoner om p fp sett den siste episoden med Once up on  a time. Vil helst bare inn i en annen verden ;) hehe

Så da vil jeg bare ønske dere alle en god natt og sov godt ;)

 

 

<2 Julie


Hjemmelaget starbucks, pølsegrateng og sjokoladepudding ;)

  20.02.2012 / 20:34 / MAT OG OPPSKRIFTER / 4 KOMMENTARER

Jepp, dette var dagens middag ;)

Denne starbuckskoppen er jeg veldig usikker på hvor jeg har fått fra...(?) Men kaffeen var billigere hjemme enn det den var på Starbucks ihvertfall.

Rakk ikke ta bilde av pølsegratengen en gang før den nesten var helt borte! Det var skikkelig NAM NAM

Og sjokolade i puddingform er deilig! Nesten litt lørdag på mandag. Trengte det etter en veldig mandag, mandag ;)

Har du hatt noe godt til middag?

 

<2 JuliePakke i posten - hmmm virker kjent?!

  20.02.2012 / 20:26 / LIVET / 12 KOMMENTARER

Fikk pakkelapp i posten her på lørdagen og tenkte litt for meg selv at det var litt rart... Venta ikke noe i posten. På lappen står står det et merkenavn som virket veldig kjent. Men jeg rakk desverre ikke å hente den på lørdagen, derfor var jeg litt spent i dag og var å henta den etter jobb.

Ser kanskje litt større ut på bildet enn det den var men...

Kan du se hva det er? Ser de kjent ut? Kan røpe av det de var pakket i noe veldig gøy noe...

Oh yeah...

Jeg skrev mail til et blad jeg skrev abbonement på om at jeg manglet velkomstgaven, som da viste seg å komme dagen etter, men så ser det ut til at de har trodd at pakken ikke ble sendt? Jeg fikk ihvertfall en til;)

Ikke galt det  med tanke på at de koster 229 kr stk  og jeg har nå 4 stk ;)

 

 

<2 Julie
Mandagsmorgen ekstreme tilstander?

  20.02.2012 / 07:11 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Da er det jobb igjen. Jeg ser at det ikke akkurat er mye jeg har fått skrevet i helga her. Har vært for opptatt med å nye friheten.
Men gårsdagen ble litt antiklimaks merker jeg. Den store slapp av dagen " of the week " og deg følte bare den ble søkt bort og hadde ikke noe lyst tilå legge meg å sove i går rett og slett fordi jeg ville ikke at det skulle bli neste dag...
Men nå sitter jeg her igjen da. Om det går med i dag sol statistikken tilsier så går vel denne dagen like fort om ikke fortere enn gårsdagen:) Heldigvis...
Så i dag etter jobb er det ingen planer lag.

Så da håper jeg dere har en flott morgen alle sammen:)Det var den helga liksom....

  19.02.2012 / 23:19 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Da var det tilbake til senga. Helga er over og ny uke starter hvert øyeblikk. Så da vil jeg bare ønske dere alle god natt, sov godt.


<2 Julie


Søøøøndag!

  19.02.2012 / 18:08 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Da jeg sto opp i dag morges så var jeg ved godt mot på at jeg skulle få gjort noe fornuftig med dagen , men dog nei. Jeg sank først ned i sofaen og forsvant inn i 3 episoder med one tree hill, så lagde jeg meg litt frokost, egg, ost og salami. I 12 tida stakk vi , meg og John , bort på sagene lunsjbar å møtte Hege og morten for lunsj. Planen var egentlig å ut på ski og/ eller ut å ta bilder, men vi endte med å kjøre til Maridalen og så snu og kjøre opp på mc donalds for milkshake:)
Nå ligger vi strøkne på sofaen igjen og skal ha wienerpølser om ikke lenge til middag. Ikke så spennende men:)

Gårsdagen var jo da kjempekoselig. Fikk besøk av hege (svigerinne) i 6-7 tia, i 8 tia stakk vi ut for å treffe hege(gammel og ny nabo)for å opp til Hege linn(Hege sin venninne). Vi ble jo faktisk et overtall av sørlendinger der oppe. Første gang jeg har opplevd på mine 8 år i Oslo. Veldig hyggelig det da:) ble heldigvis ikke så sent da. Var vel hjemme i 1-2 tia. Var jo tross alt bare 1 kvartal unna hjemme så det he ikke langt å gå:) føler alle plutselig bor i sagene området...

Så nå er det klart for middag:) hehe eventuelt barneselskap om du vil.


Lørdagsbilder

Søndagsbilder

<2 julie


Kjærestefrokost; egg og bacon

  18.02.2012 / 11:35 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Stått opp og fikk et skikkelig sug etter egg og bacon, og slik ble det:)

Og så var den flotte kjæresten min så snill at han stakk på kaffebrenneriet å kjøpte kaffe og aviser:) deilig lørdags morgen.

<2 julir


Ligg stille så kanskje han ikke merker noe...?!

  18.02.2012 / 08:55 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

God morgen alle sammen. Jeg ligger fremdeles i senga under den deilige dyna. I sprekkene rundt rullergardina kan jeg ense at dagen så smått har startet sitt inntog. Bedriften av meg ligger John og veksler mellom å sove og å tilfeldig kile meg på ryggen. Jeg liker oftest å ha morgenstunden litt for meg selv. Bare ligge å undre på alle de tingene jeg har lyst til å gjøre i løpet av helgen, nå som jeg for en gangs skyld ikke har for dekkende planer. Jeg har lyst til å gå meg en tur på storo senteret, rydde i klesskapet mitt, lese litt i den nye boka, sjekke priser for ferieturen vår til Asia, masse kos altså:)

Det er jo også veldig typisk at når jeg først ikke MÅ stå opp, da våkner jeg opp lys våken like tidlig som alltid. Er ofte mye som skal presses inn på de 2 dagene i uka der man ikke skal på jobb. Alle de tingene man rett og slett utsetter fordi at kreftene som er igjen etter arbeidsdagene ikke strekker til...

Så med andre ord;; jeg gleder meg til at dagen skal starte!

Det er fremdeles litt mørkt her ja.... He he<2 julie


Julie og Tonjes kunstprosjekt; Onepiece, dead or alive?

  17.02.2012 / 13:56 / DIY / 1 KOMMENTARER

Når jeg var hjemme i Kristiansand sist, så var meg og Tonje (lillesøster) hjemme alene på lørdagskvelden. Og som vanlig så er det jo ikke så mye annet å gjøre enn å spise god mat og nerde. Men så inne på rommet til Annika (minstesøster) fant vi en onepiece som noen hadde glemt igjen. Og tidligere så har Tinje hatt et prosjekt på skolen med leire der hun lagt 3 figurer som skulle etterligne hodeløse onepiecer. Så da var det jo bare en ting å gjøre da; vi måtte rekreere disse flotte skulpturene i levende live. Dette ble da resultatet. Og for dere som har fulgt med så kjenner dere igjen bildene, men her er også sammenlikningene ;)
Hva syntes dere? Fasinerende? ;)

 

<2 Julie


Purre og Potetsuppe

  17.02.2012 / 08:53 / MAT OG OPPSKRIFTER / 8 KOMMENTARER

Ingredienser

  • ½ stk purre i biter
  • 3 båt hakket hvitløk
  • ca. 500 g potet i biter
  • 1 l kalkunkraft (laget på innmatposen i kalkunen) , evt. hønsebuljong
  • 2 dl kremfløte
  • salt og kvernet pepper

 

  • Pynt:
  • ½ stk purre i ringer
  • ca. ¼ ts trøffelolje

4 skiver speket kalkunfilet evt. spekeskinke/parmaskinke

Fremgangsmåte:

1. Vask purre godt og del i biter. Skrell poteter og skjær i store terninger.

2. Surr purre og hvitløk i litt smør. Tilsett potetterninger og hell over kraft. Kok til det er mørt.

3. Ha alt over i en matprosessor og kjør suppen glatt.

4. Sil suppen og tilsett fløte. Kok opp og smak til med salt, kvernet pepper og eventuelt litt buljong.

 

Det er så utrolig godt med hjemmelaget suppe, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke lager det oftere. Er jo superenkelt også...

 

<2 Julie

Morgen stund har blod i munn...

  17.02.2012 / 08:47 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Våknet opp i dag morges og det første jeg gjorde var å sjekke trynet etter gårsdagens trekning av visdomstenner. Jeg var redd jeg skulle se ut som ei kjøttkake i trynet. Men den gang ei. Ser ikke galt ut i det hele tatt i forhold til forrige gang. Inni kjeften derimot, det er en helt annen historie... Jeg hadde nemlig ligget å gurglet på mitt eget blod i hele natt, så da jeg våknet så det ut som jeg hadde lekt vampyr. Jeg hadde ikke det, jeg sjekket:)

Men jeg var ikke den eneste som hadde hatt en gøyal natt. John hadde drømt at han hoppet i fallskjerm og landet på en paradiaøy bare for å finne ut at øya var dekt av snø.... Winter Wonder land?


Har morgenen behandlet deg fint?


<2 julie


Natta alle sammen!

  16.02.2012 / 22:14 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Da går jeg med sikte mot senga. Ser at klokka bare er 2215 men når en har sittet henslengt på sofaen en halv dag så blir det natt litt tidligere. Så derfor så går jeg og boka mi, som det er bare 30 sider igjen av, å legger oss. Sove godt alle sammen.

 

 

<2 Julie


Strikking, potetsuppe og muffinskake; perfekt kveldskos!

  16.02.2012 / 20:37 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Ettersom jeg kom hjem forholdsvis tidlig og ikke hadde helt krefter etter tanntrekninga til å gjøre så veldig mye, ble det med serietitting og strikking. Begynte med dette:

Og endte opp med dette:

så da har jeg 2 stk trekk til sitteputer til kjøkkenstolene. Så da så fort jeg får tak i puter syr jeg dem sammen. Gleder meg til å vise dere resultatet.

Men da John kom hjem med poteter, purre og kremfløte så lagde jeg en skikkelig deilig potetsuppe. Pluss at siden John tok feil av kakedagen sin forrige uke, så ble det nye kakebaking i dag. Muffinskake ;)


Deilig potetsuppe med skikkelig kul grønnfarge ;)

Så nå blir det bare sofakos resten av kvelden. Håper ikke jeg våkner opp med  spungebob tryne  i morgen.... ;)

 

<2 Julie


Tannlegebesøk-litt mindre vis etter?

  16.02.2012 / 14:37 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Da er jeg hjemme fra mitt fantastiske besøk med tannlege Muhammed. En veldig søt og hyggelig mann som hjelp meg gjennom tortueren det egentlig er med å trekke visdomstenner. For ikke å snakke om de STORE sprøyter med bedøvelse. Så nå er alle 4 visdomstenne ut, borte for godt. Good ridance! Jeg kommer nok til å se litt rar ut i høyre delen av ansikte en stund,men tror det var verdt det:) tannlegen var faktisk så hyggelig at jeg bestilte meg ny time i mars, så jeg kanskje kan få rettet opp litt flere feil.

Sånn her så jeg ut med all bomullen i kjæften på vei hjem fra tannlegen.

Og sånn her så jeg ut etter jeg hadde tatt ut bomullen og prøvde å smile. Pent ikke sant? Så jeg stakk innom garnbutikken rett oppi her så jeg kunne ha noe å gjøre så jeg ikke tenker på mat, ettersom jeg ikke kan spise på noen timer...


Da rigger jeg meg til med serier og strikketøy i stua.


Skjer det noe spennende med dere i dag?


<2 julie


Snø, snø og mere snø! Hvor skal det hele ende?

  16.02.2012 / 08:14 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Vi lå lenge under dyna i dag etter at alarmen hadde ringt. Syntes ofte det er deilig å sette alarmen på en god stund før jeg trenger å stå opp bare så jeg kan føle den varme dyna litt lengre:) hehe er det rart?
Så da jeg endelig sto opp så gikk jeg jo bare rett på badet ute å se ut vinduet en gang. Så da jeg endelig hadde fått kledd på meg og var på vei ut på trappa ble jeg møtt av en vegg med snøfokk ... På med hette, inn med pelsen for å beskytte ansiktet og så vare det bare å stave agårde.

Så da er jeg omsider komme meg på jobb og her var det absolutt ikke så varmt som det kunne vært. Da sitter jeg bare å gleder meg til tannlege besøket mitt klokk 1230... Noen som vil bytte kanskje? Hehe. I kveld kan det se ut til at blir alene. John driver å planlegger å henge med kompisen sin, Rune, som vanligvis er ganske vanskelig å få tak på. Så da blir det alene jentekveld på meg. Får vel fortsette md strikkinga tenker jeg:)

Ha en super torsdagsmorgen da dere:)
KVELDSTUR

  15.02.2012 / 21:36 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Jeg fant ut at formen kom ikke til å ta seg opp så lenge jeg lå plantet på sofaen i kveld, så med tungt hode og skranten form stakk jeg ut for å treffe Hege (svigersøster) for å gå en tur i vintermørket. Over Sandaker , opp ved Sinsen og opp til Bjerke og tilbake til vi endte på Storo senteret. En slik bragd måtte jo selvsagt feires med en kaffe! ;) Eller for Hege som går på søvkurs, ble det en detox smoothie. Ikke galt det heller med en stor dose blåbær!

Så da er jeg kommet meg hjem igjen med røde roser i kinnene og nyfunnet energi. Plantet meg i sofaen for å se om ikke jeg kan komme med nærmere enden på boka mi "The Carrie diaries". Jeg vil så gjerne bli ferdig med den så jeg kan begynne på neste ;)Men om denne formen holder i morgen så kan du vedde på at jeg skal feire trekking av visdomstenner i morgen;)

Ha en super kveld gjengen!

<2 Julie

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Julies lille spahjørne

  15.02.2012 / 16:47 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Når jeg kom hjem i dag etter å ha vært innom apoteket og butikken, så lagde jeg rett og slett noe så enkelt som pannekaker med blåbærsyltetøy til middag. Godt, enkelt og raskt!

Etter mat så satte jeg john til å ta oppvasken mens jeg gikk på badet og tok meg litt  "Julie pleie tid"


Veldig ofte når jeg kommer hjem fra jobb og John ikke kommer lenge etter så føler jeg at jeg må bruke tid på John. Så da lager jeg mat og så ender vi jo egentlig bare opp med å sitte å glo i kassa som regel. Så av og til så prøver jeg bare å ignorere den lille stemmen bak i hodet mitt som sier at "du må jo være tilgjengelig HELE tiden!" For det jeg kjenner John så forventer han ikke at jeg skal være der hele tiden. Og om jeg bruker tid på meg selv så er jeg mer glad og fornøyd når vi først er sammen ;)

 

 

<2 Julie

 

 

 

 
 

 

 


Onsdag! Da er det vel snart helg?

  15.02.2012 / 07:35 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Da er det faktisk allerede onsdag dere! To dager til helg! Det er mulig det blir litt kortere for min del da jeg skal til tannlegen å trekke 2 visdomstenner i morgen... Ikke helt sikker på Åssen formen blir etter det. Så da kan det hende det blir langhelg med legomann hake:) hehe Men akkurat nå er det jobb, så da gjør man så godt man kan.

Det her var den fine utsikten fra busstoppet mitt i dag. Klar himmel og bananmåne. Fikk dessverre ikke lest så mye som jeg ville på bussen da jeg traff på en kollega. Er det flere enn meg som syntes det er litt irriterende når man egentlig bare har lyst til å sitte alene , men man kan ikke bare overse den bekjente som tilfeldigvis ser at du går på bussen de sitter på?

Og med det så vil jeg bare ønske dere alle en deilig morgen!!!


<2 Julie


Blogg.no nede i kveld?

  14.02.2012 / 20:37 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Prøver for harde livet å komme meg inn på blogg.no for å legge ut dagen spa session, men jeg kommer ikke inn på nettsiden til blogg.no... Så da blir det et sent innlegg til dere sannsynligvis i morgen. Men bedre sent enn aldri...


<2 julie

<2 julie


Dagens sang: "Vincent" av NOFX

  14.02.2012 / 12:50 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Hørte først på orginalversjonen av Don McLean , men mener fremdeles at NOFX sin versjon egentlig er bedre...

Nydelig tekst er det på sangen uansett hvem det er som fremfører så...

 

 

<2 Julie

 


Morgenstund er gull i grunn

  14.02.2012 / 08:09 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Tilbake til arbeid med meg. Fikk en deilig start på dagen da , med en gratiskaffe fra Cafe Gram. Og så god kaffe som de har også da:)

Det er så deilig når det begynner å bli lyst på morraen. Føles liksom ikke som at en står opp midt på natta og går hjem igjen på natta bare fordi det er mørkt ute. Så i går da vi faktisk var å kjøpte oss en kaffe etter middag så fikk sen lille ekstra turen kvelden til å føles kjeeeeempelang. Satt å så masse episoder mens jeg strikket og John leste boka mi, Shantaram.

Se så fint det var på morraen på frysja:)

Så da er jeg klar for ny dag med nye muligheter:) håper dere også har en super super dag i dag!!!

<2 julie


Strikkedilla!

  13.02.2012 / 19:49 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Da er jeg ferdig med første plata til sitteputa for kjøkkenstolen. Så da et det bare å finne innmat og sy sammen:)

Føler meg skikkelig flink så driver å vurderer å strikke sengeteppe... "hva sa du...?" "du tror det ikke før du får se det?" hehe

<2 julie


Ønske antrekk...

  13.02.2012 / 19:08 / ANTREKK / 4 KOMMENTARER

   

Skjør : Estradeur >HER<                      Topp: Rodebjer >HER<                                                         

Sko: Nelly Shoes >HER<

Årmbånd: Blonde Accessories >HER<    Bokstavring: Bijoux by Us >HER<         Ring: C Stocholm >HER<

Clutch: Fiorelli >HER<                                 Solbriller: Le Specs >HER<

 

JAKKER - BB DAKOTA / SLOAN COAT - NELLY.COM

 

Jakke: BB Dakota >HER<

 

Tror at dette kunne blitt skikkelig kult sammen ;)

Hva tror dere?

 

 

<2 Julie


Hverdagskos:)

  13.02.2012 / 18:03 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Da er middagen konsumert. Laksefilet med sopp, hvitløk chilli, rømme og purre på pasta med pesto:) nydelig!!! Så nå stinker vi begge hvitløk her vi sitter:)

Jeg overtalte John til å bli med på kaffebrenneriet etter mat så jeg kunne få dosen min med kaffelatte:) avhengig? Hvem? Jeg? Nehei!

Pus har lagt seg til ved siden av meg og ligger pønsker på noe ramp. Jeg ser det på han!

John har satt seg til i godstolen med ipaden sin. Nerd!! He he

Og så må jeg jo selvsagt oppdatere meg selv her :) hi hi

Dagen i dag gikk faktisk mer smertefritt enn forventet:) men det føles som klokka er 21 mens den i realiteten bare er 1801... Det er jo litt snodig...Så hva skjera?


<2 julie


Mandag, kjære mandag

  13.02.2012 / 11:00 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Jobb jobb og litt mer jobb. Blir ei 12 dagers uke på meg foreløbig, så skal jeg hjelpe et vennepar med flytting på lørdagen igjen. Så da kan en vel si 13 dagers uke... Harde kår for sliten sjel hehe. Gleder meg allerede til helg jeg , bare timer inni ei ny uke.I går klarte jeg ihvertfall å holde meg våken i noen timer etter jeg kom hjem fra jobb, men han derre samboeren min har en tendens til å ha brukt lite energi i løpet av helgen at når søndage kommer så har han bygd opp litt og blir rett og slett litt søndagsgretten. Så i går, siden jeg ikke var "up for it", tok han seg rett og slett en skitur aleneni marka. Det så ut til å hjelpe for han var ikke det minste gretten når han kom hjem igjen.. ;)Men i dag så har jeg en misstanke om at det blir en rolig kveld på oss. Tenkte å lage grilla laks i pasta med pesto til middag. Elsker laks! Egentlig veldig mye fisk . Det er liksom en sånn ting som vi ikke "fikk lov" til å like når jeg gikk på grunnskolen. Hvis du innrømmet å like fisk så ble man mobbet... Merkelige ting å bli mobbet for da jeg var liten. Følte kanksje de var litt mindre oppfinnsomme på mobbefronten før, enn hva de er nå...

Så hva er opp med dere?

 

 

<2 Julie


Bislett kebab house på bensinstasjon ?

  12.02.2012 / 17:10 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

På vei hjem og kom over dette her da vi skulle stoppe for bensin:

Skal de konkurrere med mc donalds kanskje? Var det flere enn meg som syntes det var litt snodig? Langt fra Bislett er vi også!


<2 julie


Trøtt ja!

  12.02.2012 / 14:03 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Omg denne helga er rett og slett latterlig. Bursdagsfeiring på fredagen som ble alternativet til kick- off med jobben som jeg ikke kunne være med på da jeg skulle jobbe denne helgen. Hadde sagt ifra at jeg kom litt senere i går fordi jeg ville sove men våknet 0605 og fikk ikke sove noe merså da gikk jeg liksågodt på jobb tidlig allikevel. Kom hjem etter jobb i 6 tia, lagde burrito , spiste, satte på the bg bang theory, sovnet etter 5 min, våknet i 11-12 tiden. Gikk å la meg, våknet igjen 0535... Så på jobb klokka 0845 igjen like trøtt... Mye John får gleden av at jeg er hjemme liksom... Så det blir vel ikke så mye mer enn soving i kveld etter jobb heller tenker jeg...Åssen har din helg vært?


<2 julie


Gårsdagens jentefest/bursdag for Karoline

  11.02.2012 / 23:59 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Sarha hadde tatt med disse her... Flashback til russetida!

Tror kanskje det hadde vært enklere å sminke seg på badet(?)

Meg og Karoline hadde møttes tidligere for at Karoline var på utkikk etter en ny overdel. Så før alle de andre kom hadde jeg kuttet opp grønnsaker og laget slipp. Men da da eilin kom med cupcakes var det lite interresant med veggis.. 2 lag med minicupcakes hadde hun laget, med rosa topp... Flinkis!

Sorry at et ikke har kommet noe annet fra meg i dag men jeg er helt skutt så jeg må egentlig bare legge meg. Sove godt og drøm søtt.<2 Julie


Browniesfest på tomt kontorlokale!!!!

  10.02.2012 / 09:27 / BLOGG / 8 KOMMENTARER

Den nydelige søte resepsjonist vikaren vår, karoline ,hadde vært så hyggelig å bakt brownies til oss få som faktisk kom på kontoret i dag. Det satte jeg stor pris på!!!

<2 julie


Helt alene!!!

  10.02.2012 / 08:01 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake på jobben min, men her er ingen andre.... Alle har reist ifra meg... Eller rettere sagt så var de så heldige at de hadde anledning til å være med på kick-off med jobben, og det kunne ikke jeg. Så da ser det ut som at samtlige har tatt hjemmekontor i dag. Det resulterer i masse tomme stoler og at jeg sitter her helt alene....

Tom tom tom tom....

Så hva driver dere med på morrakvisten?<2 Julie


Kake ala Julie:)

  09.02.2012 / 23:06 / BLOGG / 18 KOMMENTARER

Da er kaka ferdig. Litt dårlig lys på bildene men...

Hva syntes dere? Det er sjokoladekake med sitronfromage i 3 lag...:)<2 julie


To gode venner og fru hagen...

  09.02.2012 / 21:54 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Da ble det middag på fru Hagen på meg og Karoline. En liten feiring av Karolines vel overståtte 23 års dag fra i går:) blir enda mer feiring i morgen. 3 dager til ende!

Karoline er forresten ei lita kløne da, så selvsagt sølte hun melk over hele bordet...

Vi klarte jo også å ordne rabatt fra gamlejobben min, nåværende jobben til Karoline. Så det ble 80 kr i rabatt, som vi da meget hyggelig ga servitrusa i tips:)

Så da bar det hjem sånn ikke alt for sent. Måtte jo tross alt hjem å lage ferdig den fancye tre lags kaka til John som skal være med på jobben i morgen. Skal ta bilde når den er klar:)
<2 Julie


På do!

  09.02.2012 / 14:45 / BLOGG / 8 KOMMENTARER

På doen på jobb ser det ut som at det er noen som har hatt det litt morsomt ser dere. Så jeg tenkte jeg skulle legge ved noen bilder av morsomhetene:)

Skjønner fremdeles ikke hva do-harja er for noe men...<2Julie


God morgen solskinn?

  09.02.2012 / 07:23 / BLOGG / 11 KOMMENTARER

Nei, jeg drømte nok bare. Det er jo enda helt kølsvart ute. Er jo lov å håpe på at det blir sol seinere i dag og at jeg kanskje kan få oppleve litt av den før det blir mørkt igjen. For nå er jeg jo tilbake på jobb, igjen... Og i morra skal resten av gjengen på kick-off mens siden jeg tilfeldigvis har jobbehelg akkurat denne helga så kan jeg ikke være med. Blir litt trangt om tid på å komme seg fra Strømstad til Oslo innen 0845 lørdags morgen....

Så da blir jeg litt lei meg... Kanskje jeg får vært med neste gang, og at festen ikke treffe akkurat på den ene helga i mnd jeg jobber da... Æææssj. Men så får jeg jo med meg Karolines bursdag da, ikke så galt det heller. Så mye planer som jeg har i helgene så er det ikke lenge til påske heller:p hehe.
Så da sitter jeg her å prøver å være flink å ikke drikke for mye av sukkerholdig drikke som feks kakao, latte ( minst 1 porsjon sukker) eller te. Så da sitter. Jeg med dette istede:

Og litt radio. Så blir det Photoshop jobbing på meg i dag også. Det er jo som regel gøy, men en blir litt lammet når man sitter å stirrer i skjermen 8 timer om dagen...
Så da skal det bli deilig med en STØRRE skjem i kveld, kino med Karoline:) stas!

Skal dere noe gøy i dag?<2 Julie


Natta onsdagsbarn:)

  08.02.2012 / 22:31 / BLOGG / 7 KOMMENTARER

Da har jeg lagt meg under dyna med ei av bøkene jeg fikk oversendt fra www.cdon.no . Måtte jo selvsagt begynne med " the Carrie diaries".... Hekta på sex in the city:) har til med klesgarderobe leksikonet fra serien!

Så med det sier jeg god natt og sov godt. Skal ta å vise dere hvor langt jeg på strikkinga i morgen. Ble 4 timer med serier og strikking!!! Hi hi. Tror John var glad han ikke var hjemme. Da måtte han holdt ut gossip girl og pretty little liars ikke akkurat guttekveld kan du vel si. Allright... Sov godt, itje la sengemyggen bit:p
<3 Julie


Strikk strikk så får du et stikk?

  08.02.2012 / 17:37 / DIY / 4 KOMMENTARER

Da har jeg vært å funnet meg litt utstyr , så da tenkte jeg å prøve meg på sitteputer til kjøkkenstolene. Har vært innom Bentes Boutique på Bjølsen å handlet garn og pinner så da er det bare å sette igang.

Så da blir det kyllingvinger, strikking og serier på meg i kveld, med fyr  i peisen. Må jo kose seg mens en er alene ;)

 

Hva gjør du i kveld?

 

 

<2 Julie


Strikket tapet?

  08.02.2012 / 15:38 / DIY / 9 KOMMENTARER

Jeg fant denne her på nettet på www.syrlig.no og syntes egentlig den var ganske kul, så jeg ble plustselig veldig inspirert til å strikke igjen. VEEEEEEEEldig lenge siden jeg har gjort det nå. Men har tenkt på at jeg veldig gjerne ha sitteputer til både spisestustolene og kjøkkestolene og ønsker meg sengeteppe . Så i dag etter jobb så tenkte jeg å sjekke ut garnbutikken på Sagene og se hva slags type garn de har. Forhåpentligvis finner jeg et som kanksje ikke r så dyrt, veldig tykt og lett å strikke med. Trenger jo selvsagt strikkepinner også da etter som de jeg hadde har blitt spist i flyttinger...:P

Kan du strikke?

 

<2 Julie

 


God morgen onsdagsbarn!

  08.02.2012 / 08:29 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Da er det onsdag og halvveis i uka. Vi hadde en delilig aften med besøk av Kari og Kjell Peter og vi serverte sushi fra Bislett. Kjøpte en slik groupon kupong for noen mnd siden som snart gikk ut på dato så da måtte vi bare få ræva i gir å bruke den til noe fornuftig. John har da funnet ut enda en gang at sushi ikk eer noe for han. Ikke at han ikke visste det fra før. Er litt enig i det han sier, men jeg er mer på den at jeg liker sushi , men syntes ikke det er helt middag... Sikkert fordi det er kaldt og ikke varmt. Det er vel et norskt fenomen , det at middagen må være varm og aller helst skal konsumeres mellom 1300 og 1700....

 

Men besøket var fornøyde og vi var fornøyde med besøket så all is well that ends well.

I dag var jo egentlig planen å ta med Marit på shopping (hun skulle shoppe, jeg skulle hjelpe). Men det er ser ut til at hun har fåt tak i en bug, og ligger derfor hjemme med feber, ihvertfall gjorde hun det i går... Så da blir det vel hjemme alene kveld med meg og pus siden John skal på øving...

I morgen derimot så blir det bursdagsmiddag/kino med Karoline. I dag fyller nemlig Karoline år, men jeg regner med hun skal henge med typen i dag og feire.. ;) hihi Og på fredagen er det jentevors + William, selv om jeg ikke kan bli så lenge da jeg skal på jobb klokk 0845 lørdags morgen... Trasigt å måtte opp så tidlig på en lørdag, men velidg hyggelig jobb  da, og hyggelige mennesker å jobbe med, så det hjelper veldig!

Så hva skal dere i dag?

 

 

<2 Julie


Dåpsfest for Hermanus Montanus

  07.02.2012 / 18:25 / LIVET / 8 KOMMENTARER

De stolte foreldrene med en lett sovende Herman.

Med faddere, min fetter Jonas og bror til mor Mette. Pluss presten da som det så ut til at Mette hadde grei kjennskap til fra før ;)

Tante Tove hadde sydd et kjempefint dåpsoppheng i lappeteknik. tante er en kløpper på sånnt håndårbeid. Ligger jo til familien den derre kreativiteten da ;)

Mamma Mette og Hermanus ;)

Og så hadde Herman fått den kjempefine kaka! Fikk ikke smakt på den da men den så veldig god ut da ;) Sjokolade inni.

Tre galna damer ;)

Kjæresteparet! :P

Leking på lekerommet går hardst for seg her.

Lille skatten sov godt i vogna si da jeg måtte gå. Jeg fikk i det minste med meg kakene og litt småprat før jeg måtte gå. Det er litt trasig å måtte ta bussen sånn midt i selskapet. Men sånn er det når man bor så langt vekke... Og da jeg skulle gå så hadde de jo typisk funnet spillrommet , som jeg selvsagt gokk glipp av da :(

Alt i alt så var dagen skikkelig koselig. Fikk kost masse med Herman og truffet kusine Jenny som bor helt over på vestlandet. Ikke galt bare det.

Vært i barnedåp du i det siste?

 

<2 JulieGod Morgen, God Morgen igjen... Tirsdag

  07.02.2012 / 07:28 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Dæven så morgenfugl jeg skulle være da. Trøtt som en strømpe men er ihvertfall oppe ;) Så da er det liksom bare å ta tak i dagen og kjøre gjennom. I kveld blir det jo da sushi med "naboene", altså et vennepar som bor 4-5 blokker oppforbi oss. Kjøpte en sånn grouponkupong i fjor som må brukes før utgangen av februar så da må vi jo bare slå til når man først har funnet noen som er veldig glad i sushi. For sushi for 4 personer orker jeg ikke spise alene...

 

Så må jeg jo selvsagt hjem å shine etter jobb da jeg virkelig ikke takler å ha besøk når jeg ikke føler at der er ordentlig ryddig og rent.

 

Liker dere sushi folkens?

 

<2 Julie


Gårsdagens antrekk

  06.02.2012 / 21:41 / ANTREKK / 11 KOMMENTARER

Typen til lillesøster klarte bare ikke å dy seg med å snike seg inn på bildet...:P Fy Erlend!

Nei jeg klarte ikke gå uten bh, men hadde egentlig dressjakke over så det hjalp jo, pluss at jeg har jo veldig langt hår da...

Meg og søss på det ene bilde som en viss person klarte å ta MED fokus :P hehe ikke så lett med speilrefleks vøtt...:P

 

Tar å legger ut bilder fra dåpen i morgen. Er så sykt trøtt og sliten av en eller annen grunn....¨

 

<2 Julie

Middag ala Rema1000

  06.02.2012 / 17:56 / MAT OG OPPSKRIFTER / 21 KOMMENTARER

Prøvde meg på en sånnen Rema1000 middag til under 100 lappen. Hva syntes du? Ikke så langt fra orginalen?

 

92 00 Middag til 4*
30 min

Ingress

Salsa verde ? grønn saus. Både kalde og varme varianter av salsa verde brukes i en rekke kjøkken i Europa og Mexico. Denne TexMex-varianten smakssetter en saftig, fersk laksefilet.


 

1

Salsa verde: Ha grove biter av paprika, avokado, gul løk, hvitløk, 1/2 av grønn chili og evt. koriander i en blender og kjør sausen glatt. Smak til med salt og lime.

2

Agurksalsa: Bland juice fra 1/2 av lime, 1/2 av olivenoljen og litt salt i en stor bolle. Skrell agurk, del i to på langs og skrap vekk den myke kjernen med en teskje. Kutt i fine terninger. Skjær rød chili og resten av grønn chili i fine skiver. Hakk rødløk fint, og ha alt i bollen (med evt. litt finhakket koriander). Bland alt og smak til med salt.

3

Varm en panne med litt olje og stek fisken gyllen i ca. 4 minutter på hver side. Ha på et fint dryss med maldonsalt til slutt.

4

Konfettiris: Bland halvparten av salsaen i ferdig kokt ris. Vips: konfettiris!


 

Jeg syntes det var veldig godt jeg da, men jeg er veldig glad i sterk mat. Og denne var det mye hvitløk og chili i ;)
Har du hatt en god middag i dag?
 
 
<2 Julie

Goten dag!

  06.02.2012 / 07:03 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Da er det arbeidsuke igjen, og snøføyka står som bare juling. Ikke lett å komme seg opp i dag morges kan man vel greit si. Gårsdagen bare fløy forbi med barendåp og laaaaang busstur uten nett så jeg fikk jo ikke kommet inn med noe som helst. Men i ettermiddag så skal jeg få oppdatert dere på gårsdagen med alle bildene , den gode maten/kakene, folkene og søte lille Herman ;)

Ha en deilig morgen alle sammen! Vi prates seinere ;)

 

<2 Julie


Kveldens antrekk

  04.02.2012 / 22:06 / ANTREKK / 24 KOMMENTARER

Min flotte søster har ved et tilfelle på skolen laget 3 leirefigurer med form som onepicer, så vi tilfeldigvis fant en onepiece på rommet til Annika var det en selvfølge å kopiere positurene til de figurene ;) Håper hun legger ut bilde av figurene så dere kan se likheten ;) tonjealvheim.blogg.no er bloggen hennes, da er det bare å mase ;)


Hva syntes dere? Passet jeg den?

 

<2 JulieEventyr i New York

  04.02.2012 / 20:08 / LIVET / 11 KOMMENTARER

Nå sitter meg og Tonje på sofaen å ser på Eventyr i New York. Og pus ligger vrengt i godstolen ;) Akkurat sånn en lørdag skal være etter min mening ;)

Det er veldig godt med Crispo, det syntes Tonje også ;)

Nam nam ;) Selvsagt nerding denne helga også. Hører jo med til lørdagene .

Filmen er jo så utrolig søt da. Så ja det er nok litt jentekveld. Taco, jentefilm, godis og seinere gullfisken.

Liker så godt filmer der det er masse sang og dans, og det er jo temmelig jentete da, er det ikke? Men det bør jo også være lov ettersom jeg faktisk er jente.. ;)

 

Hva driver dere med i kveld? Film/tvkveld eller ute å farter?

 

 

<2 JulieSkattejakt på Cubus

  04.02.2012 / 19:26 / LIVET / 13 KOMMENTARER

Meg og Tonje ver en tur på Sørlandssenteret og når man da ser 5 for 100 skilt så går det rett og slett ikke ann å gå forbi ;)

Jeg sto derfor hodestups oppi restekurven for å se om jeg kunne finne noen skatter ;)

 


...å se hva jeg fant!!! ;) Hot or not?

Fant til slutt 5 ting, 4 til meg og 1 til tonje ;)

 Tonje står å vengter ... Hun hadde jo allerde vært der en gang før så ikke like spennende da.. :P

 

<2  Julie
 


OUTFIT 04.02.2012

  04.02.2012 / 17:20 / ANTREKK / 14 KOMMENTARER


Det var mange bilder det! Hva syntes dere om mine "små" eskepader? ;)

 

 

<2 Julie

 


"TAKE ON ME" BY TREKKSPILL???

  04.02.2012 / 10:49 / LIVET / 4 KOMMENTARER

 

Det her var rett og slett en veldig bra versjon av "Take on me" - og fra ingen ringere enn 5 Nord-Koreanske trekkspillspillende ungdommer??

 

<2 Julie


ALL THINGS PINK

  04.02.2012 / 10:02 / LIVET / 10 KOMMENTARER

For spesielt interesserte?

 

Tror kanskje det går ann å finne noen mer komfortabelt og varmt enn det der?

Takk og lov at dette er i statene , at jeg ikke er i familie med det der??!!

Mette, dette er Fritz sin neste julegave :P

Need i say more?

Har de vært med på Sony sin første kjøp-fargetv reklame kanskje?

Thats just bad , man...

Jikes. Tror du det er ei jente som bor her eller?

Im pink dabedudabeda....

Skoleballlimo eller racecar?

 

GOOOOOOOD MORNING!

 

 

<2 Julie


Groggy morgen med mamma ;)

  04.02.2012 / 08:40 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Da sitter jeg plusetlig vd spisebordet hjemme å ser på at mamma rydder oppvasken fra i går. Pizza en jeg fikk da jeg kom inn døre hjemme i går kveld var himmelsk god, spesielt ettersom jeg ikke rakk å kjøpe med meg noe å knaske på på bussen. Så siste måltide før i 9-10 tida i går kveld var lunsj i halv 12 tiden... Huff... ikke bra.

Mamma har drevet å forsket på hva slags matvaner som gir henne mageproblemer og funnet ut av sukker kan være en av dem så nå skal hun til å lage kakao uten sukker... Ikke helt sikker på om det slår ann for meg , men skal jo for all del prøve ;)

Tenkte jeg måtte legge ved et bilde av min kjære mor .

Bildet er fra Paristuren hun tok med Tonje (lillesøster) for et par år tilbake... Jeg var i London med mamma da jeg var rundt 17-18 ish og Annika (minstsøster) skal til muligens Barcelona på sin jentetur. Annika er jo fotballjente så hun vil reise en plass der de kan se kamp....

Så etter jeg måtte bruke litt tid på å finne bildet så står min mor å pisker krem til meg så jeg kan få litt godsaker i kakaoen. Frokosten står på bordet og eggene er snart ferdigkokt! Serviceå få når man er hjemme ;) Det kan vi like ;)

 

Så hvordan er deres morgen?

 

 

<2 Julie

Så da blirdet snart kakao å smake på her. Ser også at bloggen driver å oppførerseg litt merkelig..
      
     

Criminal minds, pusekos og natta <:)

  04.02.2012 / 00:20 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Da har jeg lagt meg under dyna på sofaen på "rommet" til Annika.. Har alle planer om å sovne til tven , noe som jeg ikke "får lov til" hjemme. Logisk nok så er det sikkert ikke så veldig hyggelig for kjæresten min om jeg skal begynne å sove på sofaen foran tven istdefor med han ;)

Men siden jeg legger meg nå så ville jeg bare ønske dere alle sammen en kjempein natt ;) Sov godt og drøm søtt ;)

guidos bros douchebags fratboys - Bros: Eerily similar.

kiss kiss

 

 

<2 Julie


Pc-pus

  03.02.2012 / 23:01 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Da er jeg fremme i kr sand og har allerede hive i meg masse pizza og fikk til og med fått sett litt av the voice:) Men jeg hadde satt pcen min på stolen mens vi spiste og der syntes pus( ronja) det var fint å legge seg:)

Deilig å være hjemme:)
<2 Julie


Hjulene på bussen de går rundt og rundt....

  03.02.2012 / 19:28 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Sitter på bussen på vei hjem til mammaen min i Kristiansand og håper virkelig at det er hjemmelaget pizza ventende på meg når jeg kommer hjem. Ingenting slår mammas hjemmelaget pizza ;)

Men turen ser ut til å ta sin tid. Sitter klistret til pcen med diverse serier for å få tiden til å gå, men fremdeles er det 2-2,5 timer igjen. Så satser vi på at Tonje kommer å henter meg ved bussen så jeg ikke trenger å gååååå hele veien hjem. Det er jo sååååååå langt :P hehe

90210 Poster

 

Sitter å ser på 90210 akkurat nå. Må jo få med seg de nyeste episodene ;) hehe

I morgen har jeg en mistanke om at det blir ordentlig bildedryss da jeg skal henge med min flotte lillesøster Tonje (tonjealvheim.blogg.no)

Så hva driver dere med i kveld?

 

<2 Julie


Grattis Marthe, med månedens stilikon på minMOTE

  03.02.2012 / 11:13 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Jeg vil gjerne gratulere min lillesøsters gode venninne som så iherdig blogger om mote og hverdagen sin på martheborge.blogg.no. Hun har vunnet moteikon of the month på minmote.no med dette bildet ;)

Stå på! ;) Kose dere resten av Egyptferien ;)

 

 

<2 Julie


NY KJOLE

  02.02.2012 / 18:20 / ANTREKK / 24 KOMMENTARER

 

Tenkte jeg skulle gå med den i helgas barnedåp, hva tror dere?

 

<2 JulieFra jord er du kommet....

  02.02.2012 / 18:06 / LIVET / 4 KOMMENTARER

...til jord skal du bli? Eller?

Denne her går jeg forbi hver dag rett ved jobben. Har lurt på hva som får noen til å lempe fra seg en vaskemaskin midt i et lite "skogholt" i et boligstrøk? Noen som har glemt å fortelle dem at metall og glass er svært lite nedbrytbar, og at bakgården til naboen ikke er ei søppeldynge?

Er ihvertfall et skikkelig rart syn der den ligger "sammenkrøllet" mellom bare stammer....:P

Åssen går det med dere?

 

 

<2 Julie


Fritid gis bort.

  02.02.2012 / 14:24 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=33030667

Lagre annonsen | Tips en venn | | Skriv ut

Sist endret: 02. februar 2012 14:02
FINN-kode: 33030667

Fritid gis bort

Annonsebilde

Gis bort!

Beskrivelse

Dette er en testannonse. Vennligst ignorer den.

Ny eller brukt: Brukt

Kontakt selger

Brukere og annonsører plikter å overholde reglene for FINN torget.
Regelbrudd? Klikk her.

 

Fant en fin annonse på gis bort siden til finn.no. Syntes bare den var så kul at jeg måtte bare vise den ;)

 

 

<2 Julie


STJEL STILEN TIL BLAKE LIVELY

  02.02.2012 / 14:08 / ANTREKK / 7 KOMMENTARER

 

 

BLAKE LIVELY photo | Blake Lively

Ted Baker fra Zappos.com $145.00 $89.99
 

ADAM by Adam Lippes fra YOOX.COM $128.00 $25.00
 

Madden Girl fra Shoes.com $69.00
 
 
HMMMM jeg likte det jeg.
Litt billigere sikkert også. Tipper antrekket hennes kostet ihvertfall 15000 kr :P
 
Likte dere det?
 
 
<2 Julie

 


HVORDAN BESTEMMER DU HVEM DU SKAL GIFTE DEG MED?

  02.02.2012 / 10:33 / BLOGG / 16 KOMMENTARER

Hehehehehe

Fant denne på failblog.com da jeg drev å søkte på sånne teite undersøkelser på nett. Denne var helt nydelig! Unger er HÆRLIGE!

 

 

 

dating fails - Dating Fails: The Best Marriage Counselors Are In Primary School

Hva syntes du?

 

 

<2 Julie


VI TENNER VÅRE LYKTER

  02.02.2012 / 09:10 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Sa tt å så ut og la merke til at det dalte noen små snøfnugg forbi vinduet mitt. Da kom jeg til å tenke på denne sangen. Favoritt vintersangen min.... Den er så koselig , og nei, jeg mener bestemt at dette ikke er noe julesamg!

Vi tenner våre lykter.


Sneen dalte lett og fin, og strøk blidt mot ruten min
i morgens da jeg drømte på min pute.
Vi tok skjerf og votter på, hastet veldig med å gå,
snart var det tusen barnespor der ute.

Og vi tenner våre lykter når det mørkner,
og når alle lyder pakkes inn i vatt.
Ja vi tenner våre lykter når det mørkner,
kanskje lyser de til kvelden si'r god natt.

Først så trakk vi kjelken opp, på en diger bakketopp,
så suste vi avsted langt ut på jordet.
og så bar det opp igjen, snart var vi på topp igjen
så lo vi mens vi akte små og store.

Og vi tenner våre lykter når det mørkner,
og når alle lyder pakkes inn i vatt.
Ja vi tenner våre lykter når det mørkner,
kanskje lyser de til kvelden si'r god natt.

Vi har bygget oss ett slott, som vi syns ble stort og flott,
med prinser og en snedronning så vakker.
Vinterdagen tar farvel, vi må hjem nå er det kveld,
vi ser på himmelen at det lir og lakker.

Og vi tenner våre lykter når det mørkner,
og når alle lyder pakkes inn i vatt.
Ja vi tenner våre lykter når det mørkner,
kanskje lyser de til kvelden si'r god natt.

 

Noen andre som har en bra sang jeg kan få dilla på, for nå har jeg nemlig sangen på hjernen selv med radioen på :P

 

 

<2 Julie


TORSDAG; NESTEN FREDAG!

  02.02.2012 / 08:39 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Da er dte bare en dag igjen før helga! Det er sikkert flere nn meg som gleder seg til det tenker jeg ;)

Helgens agenda:

Fredag

1700-2130 Konkurrenten busselskap (forhåpentligvis med nett og stikkontakt)

2200            Spise mammas hjemmelagede pizza (forhåpentligvis;)               

Lørdag:

0830             Pleier å våkne litt tidlig i helgen, ikke sikker på hvorfor men. Så da hører jeg som regel at mamma har stått opp, så vi sitter å drikker te og skravler over frokost før det er noen andre som har stått opp.

Hva vi gjør resten av dagen håper jeg er minimalt, menn kvelden består kanksje av noe god lørdagsmiddag og noen typiske lørdagsprogram på tven ;)

Søndag:

1200              Da er det vel snart klart for dåp av lille Herman. Det blir stas vet dere. Han er veldig kul, pluss at jeg er lovt at det skal være masse god mat ;)

1705 (eventuelt 1905) På bussen hjem til Oslo , så da håper jeg at kjæresten min komme rå henter meg ;)

Åååå, bare å se på oversikten gjør meg nesten missunnelig på meg selv. SKal blir en deilig helg ! Neste helg er det jo tross alt jobbehelg igjen...

Får håpe ikke været blir sånn her da..(?)

Så hva er planene deres i helga?           

 

 

<2 Julie                               


MARIT + LA SANGRIA = KOSELIG KVELD ;)

  01.02.2012 / 20:59 / LIVET / 10 KOMMENTARER

 

Da er jeg hjemme igjen etter et deilig besøk til La Sangri på Holbergsplass. Vi har hatt gleden av å bli servert deilig Tapas på ordentlig spansk vis med rødvin ved siden. Den perfekte kombo! Til halv pris også da vel! Hihi. For dere som leste forrige innlegg så skjønner dere at jeg snakker om mine hyggelige 2-for-1 middagskuponger fra Wirlpool

Marit var veldig fornøyd med å kunne drikke rødvin på en helt vanlig onsdag ;)


Jeg syntes ikke det var så galt jeg heller ;) hihi


MMMMMMMMM


Typisk spansk resturant ;)

Vi avsluttet "kvelden" på Tullins. Sier "kvelden" fordi at jeg var hjemme før 2200..Det er jo forholdsvis tidlig. Men veldig deillig å kunne ta seg en dusj uten å måtte legge seg med vått hår...:)

 

Så hva har dere gjort i dag?

 

 

<2 Julie 
 


UT PÅ LA SANGRIA...

  01.02.2012 / 14:36 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Det er ikke så galt for en helt vanlig onsdag. Med og Marit skal å spise 2-for-1 middag på La Sangria etter jobb. Sitter jo igjen med ganske mange 2-for-1 middager på diverse resturanter rundt i Oslo by etter julgaven fra mamma. Velig koselig da, men knapt med tid når de må brukes før 30 september og jeg har ganske mange av dem...!!??

Men det spørs om ikke det blir et lite glass vin til maten i dag ;) godt med spansk mat og rødvin.... mmmmmmmmm (selvsagt ikke for de osm ikke drikker/ikke er gamle nok/eller ikke liker rødvin da....)

Skal ihvertfall nyte god mat i godt selskap ;)

 

 

<2 Julie


NY DAG NYE MULIGHETER!

  01.02.2012 / 07:45 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Da er det ENDELIG onsdag, midt i uka. Ikke lenge til jeg setter meg på bussen hjemmover mot sørlandet for dåpen til Herman-gutten. Det blir stas. Lurer på om det komemr flere fettere eller kusiner nå da eller om folket er feridg produser så vi i generasjonen under kan overta :P Ikke at min nå "tante" Mette er en annen generasjon. Jeg har faktisk da en tante på 25-26 år. Litt merkelig, men selvsagt ikke "bloodrelative".

Så da med den lange bussturen i vente så må jeg jo huske på å få ordna meg masse underholdning før jeg reiser. Satser på at det er nett på bussen. Konkurrenten sine nye busser har ihvertfall kontakter til alle seter, det hjelper definitivt.

Men foreløbig er det bare onsdag enda. Og i dag skal jeg ta den lange turen ned til byens sentrum for å treffe min gode venninne Marit. Prøve å treffes litt hyppigere da hun faktisk er innom byen hver dag, men bor i Drøbak. Er ikke en plass du bare stikker innom liksom:P

Blir liksom en heldagstur om en først skal ut dit....

Har du planer i dag?

 

<2 Julie


hits