SENG, GOSSIP GIRL, ISKALD DYNE OG WORDFEUD... DET ER TIRSDAGEN SIN DET ;)

  31.01.2012 / 22:09 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Da har jeg lagt meg under dyna med pus oppå dyna. Han maler og står i. Neste på agendaen er ny episode med Gossip Girl kombinert med litt wordfeud og forsøk på å varme opp den iskalde dyna.  Det er hva jeg kaller en perfekt avslutning på en nydelig tirsdag! I morgen er ny dag med nye muligheter ;)

Hvem vet kanskje meg og Marit finner ut at vi også har lyst til å reise på tur sammen. Kanskje til høsten? Hihi... Er i siget nå ;)

Natta folkens! Sov godt alle små (og store).

 

 

<2 Julie


FERIEBESTILLING; PULA, KROATIA :)

  31.01.2012 / 20:49 / FERIE / 19 KOMMENTARER

Status: veldig fornøyd (blir liksom bursdagsfeiring også )

 

Da har meg og Karoline bestilt oss tur endelig! Da tar vi turen til Pula i Kroatia. Ikke helt etter hva vi hadde først tenkt, som egentlig var Riga eller Madrid. Men hvorfor gjør det enkelt når du kan gjør det litt enklere og billigere? 1704 kr pr person tur/retur med opphold! ;)

Her kommer noen vakre bilder av vårt kommende reisemål :

Stranda rett ved hotellet ;)


 

Hotellrommet er ikke så fancy men så skal vi bare sove der. Vi kommer til å ha så mye å gjøre at det er ikke der vi skal oppholde oss,,, ;)


 

Baksiden av hotellet ;)


Og den deilig flyutsikten over den lille penisformede halvøya vi skal bo på ;) hihi

Hotellet lå 4,4 km fra selve Pula sentrum, ikke galt det for 866 kr for 2 personer i 3 netter ;)

Selvsagt når en får sånne bra tilbud så bestilte vi hotel på Hotels.com
Blir litt upraktisk flytur med Ryanair, men til den prisen er det verdt det ;)

 

Har du planlagt noe ferie?

 

 

<2 Julie

DA går jeg fra jobb...

  31.01.2012 / 15:59 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Da stikker jeg innom posten å ser om ikke de har pakka mi klar. så skal jeg bare innom å hente kameraet mitt ettersom jeg har fått litt dilla , og så må vi jo se Karoline i klart fint bilde istedefor mobilbilde...:P hehe Så da blir det faktisk kafe på meg i dag! Skal fortelle alt om den planlagte turen (den vi skal på kafe å planlegge) når jeg kommer hjem igjen ;)

Gleder meg til tur!'

 

 

<2 Julie


The Carrie Diaries - Candace Bushnell

  31.01.2012 / 12:32 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Bestilte meg bok jeg her om dagen. Har vel på en måte gitt opp de dype , underfundige bøkene som det tar deg 100 sider å komme ordentlig inn i , så jeg valgte å bestille meg "the carrie diaries". Er STOR carrie fan og det har jeg vært i mange år, men jeg aldri fått lest bakgrunnen til karakteren hennes.

Ikke var den dyr heller. Kostet hele 39 kr hos  www.CDON.no

Om det er noen av dere som har noe forslag til andre lettleste bøker jeg kan lese så er det bare å slenge det med ;)

 

 

<2 Julie


Enda en NRK-lisensdiskusjon....!

  31.01.2012 / 12:13 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Det har vært utrolig mange diskusjoner oppe i deiverse forumer angående NRK-lisensen det siste året. Når skal NRK ta hintet å vise litt vanlig folkeskikk og rett og slett føye seg inn i rekka av alle andre som står i køen om å bade seg i seernes glans? Tenk å betale 2500 kr i ÅRET for kanaler som liksågodt mora til han evig ungkaren som bor vedsiden av der du vokste opp kunne laget mer interessante?! Syntes det er skikkelig ufint rett og slett av da skal kreve penger for noe en ikke VIL ha og heller ikke trenger? Eneste måten du kan unngå det på er (ja selvsagt å ikke gjøre seg synlig for lisenskontoret) å ikke ha TV i det hele tatt. Før så kunne man faktisk ikke kjøpe enVHS spiller uten at du ble tilsendt lisens"bot".

Dette er ikke noe som kan sammenliknes med det vii betaler skatt for ellers. Skatten betaler jeg mye heller, for der ser jeg at jeg Kan få bruk for seriøse sykehusopphold, jeg har behov for veier, jeg har behov for at skoler opprettholdes, jeg kan få behov for at sykehjemsordningen forbedres. Men at NRK som så høy på pæra sier at de ikke har reklame , får flere og flere SYNLIGE sponsorer - det har jeg virkelig ikke behov for!Dette sier jo det meste (?)

 

Har du noe du vil dele ?

 

 

<2 Julie


Tror du det blir kafebesøk i dag da?

  31.01.2012 / 08:16 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Prøver igjen å treffe Karoline for kafe og ferieplanlegging. Ikke så lett når vi ikke lenger har samme timeplan med jobben og skole. Men får håpe hun ikke trekker seg i dag for jeg begynner å bli litt lei kan du si...

Så lurer jeg veldig på hvor vi ender opp med å skulle reise til da. Så lenge det ikke koster mer enn 2000 kr tur retur så er det greit for meg ;) Utlandet , here we come! :P

Meg og John har forresten nesten bestemt oss for hvor vi skal reise i sommer; Hong Kong - Vietnam - Kamboodja. Det blir muligens den lengste utenlandsferien jeg har hatt. Spørs om det blir så mange flere av dem heller... :P You know, begynner å bli "gammel" så da er det vel snart andre ting som opptar tiden ;)

Så denne uka blir nok sittende mye å følge med på lillesøstra mi Annika og venninna hennes Marthe, som er i Egypt igjen for 2 gang på 2 mnd omtrent. Leve livet før 20? hehe

Hva bedriver du morraen med?

 

 

<2 Julie 


"One night only"

  30.01.2012 / 21:32 / LIVET / 4 KOMMENTARER

I dag har vi (meg og John) vært så jeldig at vi har fått overvære Ingri og Petters utstilling ved gamle Oslo. Har masse bilder ;)

 

Utsikt fra andre etasje;)

 

Kunstneren skriver autografer                                 John er trasig...:P

Kunstinteresserte nerder :O Neida. Bare tulla...

Helan og hallan. Pompel og Pilt. Knoll og Tott... Eller bare Petter (kunstner) og John (musiker)

 

Vakre bilder fra Ingri Haraldsen --------------------------> Ingri Haraldsen med John SpjonDet var stort oppmøte også! Popis å være kultiverte nå om dagen ;)


Det var min aften. Fikk meg nye vegglamper også da. Tar et bile når jeg har fått satt de oppe jeg... ;) litt mørkt  når ikke det er lamoer i enda...:P hehe

Dere gjort noe gøy i kveld?

 

<2 JulieGod formiddag småtroll - her er dagens agenda ;)

  30.01.2012 / 10:28 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Da er helga over og alvoret starter nok en gang. Denne uka har jeg seinuke, dvs 0800-1600 istedefor 0700-1500. Ikke store forskjellen men det merkes.

I kveld blir det kunstutsilling og middag. Ja huff så kultiverte vi er ;) Skal passe på å ta masse bilder til dere så dere kan late som dere har vært der dere også ;)

Den ene av kunstnerne i kveldens utstilling heter Ingri Haraldsen. Om det er noen som er nyskjerrig på hva slags hærlige kunsneriske utfoldelser hun driver med så kan dere gå inn på nettsiden hennes: http://ingriharaldsen.com/

Hun er KJEMPEFLINK! Så har hun dratt med seg samboeren som også er kunstner på et kunstprosjekt sammen. Syntes de er tøffe som tør å satse på et så ustabilt yrke.

 

Der er ihvertfall mine planer for i dag. Enn deres?

 

 

<2 Julie


DA er det natta folkens!

  29.01.2012 / 22:51 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Da går vi å legger oss etter en laaang søndag med flere begivenheter enn vanlig. Blir hardt å opp på jobb i morgen men det må til... :/ Dere må sove godt og drømme søte drømmer. Vi sees i morgen ;)

 

<2 Julie


SØNDAGSKVELD PÅ KAFFE OG VAFFLER

  29.01.2012 / 22:37 / LIVET / 5 KOMMENTARER

Ja du leste riktig. Vi sosiale folk egla oss inn på naboene, som tilfeldigvis er et vennepar av min kjære samboer. Der ble vi servert kaffe og vaffler. Da må jeg si at jeg følte meg grådig voksen ;)

 
Så ble det koselig søndagskveld denne helga også ;)

 

Du gjort i dag da?

 

 

<2 Julie

Julie med hatt ; SØNDAGS OUTFIT

  29.01.2012 / 17:18 / ANTREKK / 31 KOMMENTARERKjøpte meg hatt på Cheap Monday. Syntes den var utrolig kul sp jeg gleder meg til det blir litt varmere i været så det ikke ser så rart ut å gå med den. Boblejakke og hatt er liksom ikke helt tingen kan du vel si ;)

Hva syntes dere?

 

 

<2 Julie


TREEEEEEg SØNDAG!!!

  29.01.2012 / 16:42 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Har akkturat trøkt i meg en halv pizza ala Italiensk og drukket 1/2 l sjokomelk og føler at det var en veldig fornuftig søndagsmiddag egentlig. Har så langt vært en helkt latterlig treg søndag.

Stod opp ca 12-13 tida. Klarte å karre oss ut på kafebesøk i 13-14 tia for så å ta en tur på , ja av alle ting, kirkegården. syntes det er så artig å gå å se på alle de rare navnene. Litt morbid så syntes jeg også det er "gøy" å se etter den yngste og eldste personen jeg kan finne. Er det rart?

Så da vi kom oss hjem igjen så hadde jeg faktisk klart å bygge meg opp littegranne energi så jeg ryddet garderoben og satt på en maskin med skittentøy. Må jo være litt flink også da med tanke på at da jeg våknet i dag morges var jeg sikker på at det var mandag , så jeg spratt opp og fikk totalt panikk. Men HELDIGVIS så var det bare søndag.

Jeg har da lyst til å gå på kino i kveld for å være litt "aktiv" utenfor husets fire vegger når vi først har fri, men det spørs nok om jeg får med meg han derre gubben. Han sitter å "jobber" nede på gjesterommet. Vet ikke helt om ejg tror på at han jobber ser dere.

 

Hva driver dere med denne flotte fridagen?

 

 

<2 Julie


JENTEFEST/BURSDAGSFEST

  28.01.2012 / 18:43 / LIVET / 6 KOMMENTARER

Partyklar!

 
  

Alle partydeltakerne. Ja det var en skikkelig jentefast med ost og kjeks og vin. Skravla gikk i ett om stort og smått. Mye smått da siden det var litt småbarnsmlødre der som selvsagt hadde litt babyprat på gang. Håper ikke jeg blir sånn bleiebabler når jeg en gang får unger.

Bursdagsbarnet!

 
Formen begynte å komme swg utover kvelden og folk var litt rare...:P

 
Jeg endte opp med å måtte gå hjem fra briskeby... Hege sin gode ide om at jeg kunne bli med hjem til henne , men som da etter vi satt oss i taxien fant ut at det kunne jeg ikke alikevel... Så da istede for å ta bussen fra oslo sentrum til rett utenfor døra men istede så satt jeg fast i en bydel som tydeligvis ikke har natttransport til Sagene... Det ble en laaaaaang gåtur, men så er jeg jo vant med å gå da.

Etter festen hjemme hos Hilde (venninna til Caro(bursdagsbarnet)) så ville jentene på byen. Av alle ting så  endte vi på Dubliners i horestrøket. Og som ikke det var nok så skulle de faktisk ha inngangspenger for å komme inn på en brun irsk pub??!! Og som vanlig ble jeg sittende å prate med de gamle ungkarene som er ute å tar seg en øl etter jobb. Det pleier som regel å gå i den typene eller byens løse fugler. De har ofte mye morsommere historier enn slibrige innpåslitne menn på egen alder. Og det å begynne å prate med ukjente jenter i samme alder blir ofte sett på som litt rart...:P

Nå ligger jeg bare rett ut på sofaen og har knapt nok vært ut av døra. Kun for å kjøpe litt snop. Så nå går det i nerding og Popstokk fra i går på nrk. Det var et tidspunk i dag der jeg faktisk ikke visste om jeg klarte p komme meg ut av senga en gang... TRØTTTTTTT!!!!

 

Så hva gjorde du i går?

 

 

<2 JuleiFør og etter, sminke. Gjøre seg festklar!

  28.01.2012 / 17:40 / LIVET / 16 KOMMENTARER

Sånn ser jeg ut uten sminke... Litt trøtt i trynet og sliten egentlig

<<Så plutselig etter en liten oppdatering med spakkel og lim så ser jeg slik ut;)

Så etter det var jeg klar til å finne noe å ha på kroppen. Noe som tok forferdlig lang tid, som da gjorde at jeg fikk så dårlig tid at jeg til slutt bare måtte  løpe ut døra. Så da rakk jeg ikke å ta noe antrekksbilde. Men bilder av festdeltagerne kommer ;)

 

<2 Julie
 


Pynter seg ;)

  27.01.2012 / 18:51 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Driver pynter meg til fest. kommer med bilder før jeg går ut. ;) sorry om det tar litt tid...:P

 

<2 Julie


Utrolig TRØTT - sofa med Veronica Mars

  27.01.2012 / 16:40 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Sitter stapp mett etter en bedra middag med vegetarpatsta - hjemmelaget. Det eneste nesten interessante å se på tv var Veronica Mars, Så da sitter jeg her å slakker i sofaen og venter på at jeg skal få litt energi til å begynne med bekladning til bursdagsfesten.

Får håpe formen tar seg opp litt etterhvert for sånn som det er nå så orker jeg ikke gå noen plass....

<2 Julie


NY HEADER ;) HIHI IGJEN

  27.01.2012 / 11:27 / BLOGG / 9 KOMMENTARER

Noen av de jeg har laget til nå.

Hvilken likte dere best?

Tenkte jeg måtte få ta litt flere bilder snart. Er litt bildefattig når det gjelder bilder av meg selv... :P

 

 

<2 Julie
GOD MORGEN NOREG!

  27.01.2012 / 07:28 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Da her jeg stått opp og klar for arbeid som dere ser. Gårsdagen ble en avslappende dag som den ofte blir egentlig. Har ikke spesielt interesante hverdager. Blir mest bare hjem eller på kafe etter jobb. Tv tittinng, middag og sofakos. Men det er sånn jeg liker det.

Og som mange andre så overlever jeg bare uka for å leve i helga. Så denne helga skal bli deilig og er hjertelig velkommen! I dag blir det bursdagsfeiring for Caro, i morgen tror jeg egentlig det blir stille og rolig ettersom han derre samboeren min skal på øving på lørdagskveld og søndag har jeg planer om å ta han med på den siste Mission impossible filmen på Ringen kino.

Men det  er virkelig nødvendig med en rolig helg denne helga fordi neste helg er det dåp i Kristiansand, så da blir det å ta bussen ned på fredagen, helga etter er det jobbhelg igjen, helga etter der igjen er det flytting for min gode venn Eileen, hennes datter og ny samboer og sååååå etter det så har jeg igjen ei foreløbig "frihelg" før det hele starter på nytt :P Så da skjønner dere sikkert hva jeg mener med å leve i helgene?

Så i kveld skal dere være så heldig å være vitner til alle klesskiftene mine før jeg finner ut hvajeg skal gå med i bursdagen :P hehe Regner med at hele skapet ender opp på senga etterhvert.

 

Hva er dine planer i helga?

 

 

<2 Julie


God natt alle små!

  26.01.2012 / 23:21 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Da køyer jeg! Sove godt alle små, legg hodet på puta nå.

<2 Julie


FLINKE JULIE :P

  26.01.2012 / 22:44 / LIVET / 2 KOMMENTARER

 

Oi, enda mer vask. Jaja , må bare sette i gang må jeg vel ikke...

Se så flink jeg er. Har ikke tall på hvor mange vaskemaskiner det har gått  denne uka, men er skikkelig lei...

MASSE VASK!!!

Ferdig! Flinkis Julie.

Pus ville veldig gjerne hjelpe. Han var bare litt sent ute:P Cat in a bag/katta i sekken eventuelt.

 

Så hva har du hatt fore i kveld?

 

 

<2 Julie


Welcome to Lilyhammer!

  26.01.2012 / 21:09 / LIVET / 13 KOMMENTARER

For en merkelig serie det der viser seg å være... En amrikaner på lillehammer? Hvor sansynlig er det?

Noen som har fått det med seg? Hva syntes du?

 

<2 Julie


Lær deg kinesisk 5 minutter ; oppskrift

  26.01.2012 / 17:01 / LIVET / 7 KOMMENTARER

Noen som har sjekket denne? Lag en videoblogg med opplesing av denne oversettelsen så er jeg deg evig takknemlig!

<2 Julie


EN PAKKE KOM I POSTEN TIL MEG, JEG VIL GJERNE VISE DEN TIL DEG ;)

  26.01.2012 / 16:38 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Så snille de er i BoligDrøm som bare gir fra seg slike søte fine små skåler som opprinnelig koster alt for mye!!! Men de er jo sååååå fine da?!

 

Men nå sitter jeg på Cafe Gram IGJEN. Det ble selvsagt ikke noe kafe besøk med Karoline da hun avlyste for 2 eller 3 gang denne uken. Men for all del, hun var visst ikke helt i form etter hva jeg forsto. Men kafebesøk på Sagene er likså fint det. Får selskap av Jeanette om ikke lenge. Hun er ei gammle klassevenninne fra min tid på Markedshøyskolen. Kjempesøt jente som akkurat har flytttet inn i ny leilighet på Storo med forloveden sin. Gleder meg masse til å  bli invitert på vin en dag snart ;) Lange kvelder med godt selskap og god vin er en deilig ting å unne seg av og til.

I morgen skal jeg jo som jeg tidligere har nevnt i bursdag til Caro. Dette er ei svensk venninne av meg som jeg traff på en hyttetur på fjellet for snart 7 år siden. Hadde det ikke vært for nettdating s¨hadde vi aldri truffet hverandre fordi han jeg var invitert av traff jeg på møteplassen eller blink eller en av de derre siden for mange år siden. Før jeg flyttet til Oslo. Vi forble venner da vi fant ut vi ikke passet som kjærester, så defor syntes jeg det var veldig hyggelig å bli invitert på hyttetur.

Caro fylte da 31 år i går , tror jeg det var. Så i morgen skal det feires,UTEN babyer! :P hehe Hun fikkk barn i fjor våres og etter det har jeg ikke sett så mye til henne. Det er nok begges feil det da , men alle blir tydeligvis forskjellig type mødre og hun var veldig "baby baby baby" så det ble litt for mye...

OG før jeg glemmer det så har lillesøsteren min bursdag i dag! Hele 23 år blir hun. Hun har en rar liten blogg her inne  sammen med ei venninne. Du finner dem på http://kanviikkebarese.blogg.no/

Så hva driver du med denne hærlige ettermiddagen?

 

<2 Julie
VOKSE ELLER BAREBER?

  26.01.2012 / 09:45 / LIVET / 4 KOMMENTARER

Jeg abbonerer på groupon.no nyhetsbrevet og i dag kom min redning. Som regel så har jeg ikke råd til å vokse beina, så da blir det med barberhøvelen som ikke er skiftet blad på ei stund. Det pleier som regel å være en plagsom og kløende affære. Tar 2 dager så er håret ute igjen, så jeg foretrekker definitivt å ikke ha slike legger som denne lekre damen under:

Så da jeg fant denne annonsen på Groupon.no i dag så ble jeg glad ;)

 
 
 
<2 Julie

Vant i lottoen IGJEN!!!

  26.01.2012 / 09:10 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Hehe denne gangen vant jeg hele 50 kr!!! ;) så da på 2 stk 5 ukers kuponger har jeg håvet inn nesten nok til å dekke 1 ny 5 ukerskupong... ;) Får håpe på at det blir litt større potter på neste runde så jeg får dekket hele neste kupong ihvertfall... :P hehe

Tipper du?

 

<2 Julie


SOVE MED FLETTER RESULTAT (og outfit bakfra)

  26.01.2012 / 07:22 / LIVET / 10 KOMMENTARER

Jeg hadde tørka håret først da så det ble ikke like kraftig som det pleier å bli når jeg bare har det halvtørt før jeg fletter det... :) Men deilig og mykt og litt mer volum enn jeg er vandt med så det passer bra ;)

Så hva syntes dere?

 

<2 Julie


SOVE MED FLETTE(R)?

  25.01.2012 / 22:12 / LIVET / 11 KOMMENTARER

Da her jeg flettet håret i dag for å se om ikke jeg kan få litt liv i det til i morgen. Håret mitt føler jeg ofte kan bli litt kjedelig når det bare henger der rett ned så da ordner jeg og styrer litt og ser hva som skjer ;)

Oppdateringsbilder på hvordan resultatet blir komme ri morgen. Fortsettelse følger ;)

Da sees vi i morgen alle sammen. Jeg setter på en episode av "Jane by design" og legge rmeg i senga under 2 dyner ;)

. Sove godt g drømme søtt ;)

 

 

<2 JulieSKO SKO SKO SKO!!!!

  25.01.2012 / 20:10 / BLOGG / 12 KOMMENTARER

 

Disse har jeg siklet på lenge! Hva syntes dere? Du kan finne dem >HER<

Brun semske skinn passer jo kjempebra til dongeri. Kanskje litt mer praktisk når snøen smelter og sola titter frem. Likte du dem så kan du finne dem >HER<


Disse vil jeg gjerne ha til sommeren! BYSKO!!! Du kan finne dem >HER<. Men bare spar et par i 38 til meg ;)


Finsko, klassiske og deilige! Kan ikke gå galt med sorte finsko ;) Kan finne dem >HER<


Disse tok jeg bare med fordi de var litt spesielle og kule ;) Om du syntes det også så finner du dem >HER<

Kunne du tenkt deg ett eller flere av disse?

 

 

<2 JulieEGENTLIG cafe og reisediskusjon

  25.01.2012 / 18:25 / LIVET / 1 KOMMENTARER

Skulle som sagt egentlig på cafe med Karoline , men da hun mottok en av de mange telefonene fra peppes (jobben) om at de trengte hjelp asap... Typisk. Så da blir det sofa i kveld på meg i dag istede. Ikke det at det er så fælt men hadde sett frem til en kafe tur med Karoline. Så da blir det Laundrymat på Bislett i morgen istede. Så om det er noen osm vil være med på en kaffe så er det bare å joine ;)

De har en ganske irriterende nettside med alt for mye lyd som du kan finne >HER<
Men kafeen er jo kjempekos da. Spesielt stamplassen vår oppå henmsen med alle bøkene ;)

Jeg har ellers sitter på jobb i dag å faktisk følt at jobblysten er litt tilbake. Utorlig nok. Det er jo deilig da ;)

 

Men ettersom det bare blir sofa på meg i kveld så avslutter jeg dagens fortelling her.

 

<2 Julie


WANTS!!!!

  25.01.2012 / 18:12 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Perfekt til både retting og krølling/bølger! Min begynner å ta kvelden, så denne blir nok den neste jeg kjøper.                 Om du tenker på å få deg en ny så fant jeg denne >HER<


Denne deilige hårkuren som gjør håret mitt mykt som pels. Det er så deilig med nybehandlet hår.                                 Om du har lyst til å prøve den så finner du den >HER<


Når man har langt og tungt hår som meg så bruker man det man må for å få litt volum. Denne har vist seg å være vedlig god!      Om du vil sjekke den ut så kan du finne den >HER<


Shampo og balsam fra joico er deeeeeeilig.... Ikke noe mer å si om det. Om du vil ha et par så kan du finne dem >HER<

 

Hadde vært skikkelig deilig med en skikkelig skjønnhetsaften med disse produktene ja! ;)

 

 

<2 Julie


Minner om pågående KONKURRANSE!

  25.01.2012 / 08:51 / LIVET / 0 KOMMENTARER

Skal bare minne dere på pågående konkurranse. Følg linken KONKURRANSE

 

 

<2 Julie


OUTFIT

  25.01.2012 / 08:48 / ANTREKK / 9 KOMMENTARER

Genser fra DesignersRemix                                                                                                                                                             Bukse fra Vila                                                                                                                                                                        Støvletter fra  Lille Vinkel Sko                                                                                                                                                    Smykke fra Hennes & Mauritz                                                                                                                                                    Hår er ekte                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

                         

Får litt spørsmål om håret mitt er ekte. Jeg skjønner at jeg har veldig langt hår, og ja det er veldig tykt! Men JA det er veldig ekte!

 

Så da er jeg kledd for jobb i dag. Forhåpentligvis blir det kaffe og reiseplanlegging med Karoline i dag. Om noen vil spille Wordfeud med Karoline så gå rhun under navnet Karlish ;)

 

Ha super duper dag da dere!

 

 

<2 Julie


Køya roper!

  24.01.2012 / 22:04 / LIVET / 2 KOMMENTARER

Konurranse pågår >HER<

Da går jeg å legger meg. Skal være flink pike å ikke bli sittende oppe til sent på kveld. Ja jeg vet at klokka 2200 ikke er seint på natt men du vet at det tar tid å legge seg også.... Og for ikke å snakke om å sovne....

Så da får dere ha en strålende natt alle sammen ;)

 

<2 Julie


KONKURRANSE! (SJEKK PREMIEN!)

  24.01.2012 / 21:37 / BLOGG / 26 KOMMENTARER

Vil du gå glipp av sjangsen til å vinne denne lekre hatten fra nelly??

 

Det eneste du trenger å gjøre er å gjette på hvilket kinogodis/snacks jeg velger hver gang jeg er på kino. Klarer du gjette det?

Husk å legge igjen e-mailen.

Lykke til søtnoser ;)

 

 

<2 Julie

 

PS: Vinner vil bli trukket på førstkommende søndag.


Middag og Mote ;)

  24.01.2012 / 19:55 / ANTREKK / 3 KOMMENTARER

I dag ble det så fancy som kotteletter på poteter, gulrøtter. Toppet med rødløksdressing og bernais. Var SNADDER!Her har dere da et helbilde av dagens outfit. Blir ikke så bra med den linsa men...

Så da sitter jeg mett og fornøyd i sofaen og venter på nyeste episode av "Gossip girl". Blir nok sofaen videre på meg i kveld kjenner jeg. Ganske fornøyd med det egentlig ;)

 

Så hva bedriver dere kvelden med?

 

 

<2 Julie


DAGENS INNKJØP

  24.01.2012 / 16:30 / BLOGG / 19 KOMMENTARER

Da sitter jeg på Cafè Gram igjen. Er så deilig å sitte kule litt rett etter jobb, spesielt når jeg slutter 1500 og føler at jeg har litt mere av dagen.Men jeg måtte jo selvsagt innom Detaljer på Sagene å se hva slags salg det var de hadde ettersom det sto opp til 70% på smykker. Pluss at jeg fikk invitasjon til bursdagsfest til fredag førstkommende , så da er det kanskje greit å ha med gave også tenkte jeg. Men som dere sikkert har skjønt så klarer jeg ikke bare se på , så det ble noe til meg også ;) Var jo så billig da!

Armbånd fra KHI.

 

Hva syntes dere? Hvilket syntes dere jeg skal gi i bursdagsgave?

 

 

<2 Julie

 


OUTFIT!

  24.01.2012 / 09:59 / BLOGG / 11 KOMMENTARER

Her ser dere at toppen fra Acne egentlig er mørkeblå:)

Vakkert mobilbilde hehe

Ja, jeg har veeeeeldig langt hår!

Og mine veldig simple fine øredobber fra bikbok

<2 Julie


Hastverk er lastverk!

  24.01.2012 / 06:53 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Arg... Hadde akkurat laget et innlegg her så slettet telefonen det! Tar å skriver mer når irritasjonen har lagt seg. Skal av bussen nå så....


Da er det natta - rett etter en episode med "once up on a time"

  23.01.2012 / 22:42 / LIVET / 3 KOMMENTARER

Da skal jeg på øyeblikkert legge meg. Skal bare se ferdig "once up on a time" eoisoden jeg begynte på... Var helt grusomt på jobb i dag. Stuptrøtt! Derfor blir det en tidlig kveld på meg i dag. Får bare håpe det ikke er like ille i morgen. Prøve å rive frem litt arbeidslyst.

Nå ser de også ut til at lastedingsen som skal føre fil over fra pcen til tv trådløst har litt problemer. Men jeg skal se ferdig episoden!

Såda snakkes vi i morgen alle søte små!

 

<2 Julie


Dagens innkjøp ;)

  23.01.2012 / 19:33 / ANTREKK / 32 KOMMENTARER

Acne - topp med chenille. Den er i mørkeblå men litt vanskelig å se på bildene 


Designers Remix genser med angoraull - deilig oversize genser!By TiMo skjorte - deilig gjennomsikitg fin skjorte!

 

Merket på denne kjolen har jeg aldri hørt om før men den var bare så utrolig kul!

 

 

<2 Julie
Middag: Kjøttkaker i brun saus!

  23.01.2012 / 19:11 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Ordentlig potetmiddag på oss i dag! ;)

Hva har du til middag i dag?

 

 

<2 Julie


Vil du se hvor mange som leser bloggen din akkurat nå? Se her.

  23.01.2012 / 09:08 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

For å se hvor mange som leser bloggen så legger du inn denne koden i profilendringn i tekstfeltet:

 <!-- Start FastOnlineUsers.com --> <a href="http://www.fastonlineusers.com"> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=http://juliehar.blogg.no/?c=1326051741mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=v\http://juliehar.blogg.no/?c=1326051741></script> </a> hærlige mennesker leser denne bloggen <3 NÅ</a> <!-- End FastOnlineUsers.com --></div>.

Bytt ut "hærlige mennesker leser denne bloggen <3 NÅ" med valgfri tekst


 

juliehar

28, Oslo

1 hærlige mennesker leser denne bloggen <3 NÅ


NYE SKO HOS NELLY.NO - ME WANT!!!!

  23.01.2012 / 08:46 / BLOGG / 16 KOMMENTARER

Timeless/Karen sko

High Heel i lærimitasjon fra TIMELESS. Farget hæl og platå i korklignende materiale. Lisser med mønstrede bånd. Åpen tå og hæl.

Kr 499 (Kan kjøpes >HER< )

TIMELESS / KAI

NOK 499

Sko i heklet materiale fra TIMELESS. Lisser foran. Detaljer i lærimitasjon. Hæl og platå i trelignende materiale. Åpen tå.

Høyde på hæl 14 cm.
Høyde på platå 4 cm.

Kan kjøpes >HER>


 

SUGARFREE SHOES / MICHELLE

NOK 449

Pumps i lakk fra SUGARFREE SHOES. Satengkledd hæl og tå. Åpen tå. Innebygget platå.

Høyde på hæl 13,5 cm.
Høyde på platå 4 cm.
Laget av syntetisk materiale.
Innside i lærimitasjon.
Yttersåle av gummi.

Kan kjøpes >HER<

NELLY SHOES / NIA

NOK 449

NELLY SHOES / NIA

NOK 449

Støvlett fra NELLY SHOES med høy, bred hæl og platå. Lisser på oversiden. Lett fôret.

Høyde på hæl: 13,5 cm
Platå: 4 cm
Skafthøyde: ca 9 cm
Omkrets på skaft: ca 25 cm

Laget av polyuretan og tekstil.

Kan kjøpes >HER<.

 

 

 

Kan aldri få nok sko vet du ;)

 

 

<2 Julie 


Mandags morgen og enda en jobbdag!

  23.01.2012 / 07:09 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake på den vanlige jobben etter en særdeles merkelig helg med jobbing. Det var temmelig hardt å stå opp med tanke på at søvnvarigheten natt til i dag kan ikke ha vært mer enn 2-4 timer til sammen. Vet ikke hvorfor heller men får prøve å få litt mere søvn i natt:)
Skal nå prøve å komme oss ut i marka en tur på bortoverski i kveld. Kanskje det hjelper litt å slite seg totalt ut før man legger seg.

Ellers så må jeg en tur på storo etter jobb. Må sjekke om de har startet sluttsalg på favoritt butikken. Er liksom litt førstemann til mølla og jeg vil være førstemann!!! Pluss at lønninga kommer på onsdag så det så :)

Ellers må dere ha en strålende mandags morgen alle søte små:)<2 julie

Morgenbilder fra busstoppet:)


Natt natt og takk for ei deilig helG!

  22.01.2012 / 22:50 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Da må lillejenta sove. Håper dere har hatt en fin helg og lykke til med mandagsmorgen ;) sees i morgen ;)

 

<2 Julie


Søndagens WANTS!

  22.01.2012 / 21:25 / BLOGG / 14 KOMMENTARER


Sylvia Lace Bustier kjole til 399 kr fra nelly.com - Kan kjøpes >HER<


Valerie/Bling Kjole - Kan kjøpes >HER<

FIIIINE kjoler! Er så fint med kjoler at ejgs skulle ønske jeg hadde mange mange flere!

 

 

<2 Julie


Konkurranse med nelly.no produkt - hvilket?

  22.01.2012 / 16:28 / BLOGG / 14 KOMMENTARERTenkte jeg skulle arrangere en konkurranse for dere her. Men trenger litt hjelp til å finne ut hviken premie som er mest ønskelig å ha til vinneren. Jeg lurte derfor på om dere kan gi meg en tilbakemelding på hvilken dere ville satt pris på å fått hjem i posten kostnadsfritt selv?


Mango solbriller til en verdi av 239 kr - Kan også kjøpes >HER<


Amandine hatt til en verdi av 199 kr - Kan også kjøpes >HER<


Ines bag til en verdi av 479 kr - Kan kjøpes >HER<


Lato ring fra Rosie and roses til en verdi av 199 kr - Kan kjøpes >HER<

Jeg vil ta en avgjørelse innen onsdag etter hva dere har svart og så setter jeg opp konkurranse i løpet av neste helg tenker jeg. Må bare finne ut hva jeg vil dere skal gjøre for å få denne premien ;)

 

 

<2 Julie
Glemte å si at jeg vant på lottoen i går!

  22.01.2012 / 15:04 / BLOGG / 23 KOMMENTARER

Hehe men det var nok ikke mer enn 45 kr desverre... :P Venter i spenning på den store potten!

 

<2 Julie


Tidlig fri og kaffe på Holmenkollen ;)

  22.01.2012 / 15:01 / BLOGG / 7 KOMMENTARER

Som det står nevnt i overskriften så fikk jeg gå litt tidliger enn planlagt fra jobben i dag og John var så snill at han kom å hentet meg. Da jeg hadde litt behov for litt frisk luft s¨foreslo jeg egentlig først at vi kunne ta en skitur, men innså fort at det hadde  jeg bare ikke energi nok til. Så da ble det et lite alternativ. Vi stakk opp på holmenkollen restuarnt og tok oss en kaffe mens vi så på alle de semisnobbete mennesken som satt å nippet til sine vinglass (med brus i)).

Men skal jo for all del sies at de har en av di flotteste peisene jeg har sett. For ikke å si Største!

Utsikten er heller ikke til å klage på da.

 ;)

Så nå er vi hjemme igjen, og jeg ligger som et slagt på sofaen. Mangler energi merker jeg, Ikke vet jeg hvorfor egentlig... men håper det går seg til.

 

<2 JulieDet er kaldt her!!!

  22.01.2012 / 08:14 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Så da sitter jeg her igjen å venter på t-banen til jobb på en søndagsmorgen mens andre er ute på den berømte "Will of shame". Glad jeg ikke er en av dem ihverfall, og veldig glad jeg var i seng før 23 i går. Føler meg ikke fullt så trøtt i dag så det hjalp tydeligvis :)
Åsså klarte jeg å snike meg til å bli hentet i dag, og det hjelper mye på humøret. Da får jeg aldri så lite mer tid i kveld til å slappe av med kjæresten:)


Hva er dine planer for dagen?<2 Julie

Det er skikkelig kaldt på perrongen ...

Så kom jeg jo alt for tidlig også da. Feilberegnings bais....


Da er det natt for småpiker...:P

  21.01.2012 / 22:57 / BLOGG / 10 KOMMENTARER

Da går jeg å legger meg etter en deilig dusj. Har vært en annerledes lørdag en jeg er vandt med , ganske slitsom , men hyggelig. Har jo fått ferdig mat og hatt jenteprat og kost meg og alikevel vært i seng til 2300 ;) Skal tidlig opp i morgen da, 0700.Tidlig til å være søndag ihvertfall .

Så da ligger jeg under dyna. Min kjære har også kommet hjem fra øving etter 8 timer!!! Må vært en gøy øving ihvertfall!

Så da alle små gutter og jenter tar jeg kvelden for denne dag. Sov godt og drøm søtt ;)

 

<2 Julie


Fra europaturneen vår i 2010


Vegis-lasagne og vin:)

  21.01.2012 / 19:39 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Hege hadde lagd en helt herlig vegetar lasagne til oss, så nå er jeg stappmett og strålende fornøyd med tilværelsen:) men det blir nok ikke en sen kveld allikevel selv med et par glass vin:)


Ferdig på jobb-lasagne neste:)

  21.01.2012 / 17:35 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Da er jeg endelig ferdig på jobb og er på vei til min gode venn Hege, som har så hyggelig tilbudt med lasagne al a Hege. Deilig å kunne slippe å hjem å lage mat til bare meg ettersom at han derre gubben er på øving og sikkert ikke er hjemme før senere. Det eneste jeg skulle ønske er at jeg kunne vært hjemom å dusje først ettersom at håret mitt begynner å bli ganske egenrådigt og fettet. Jaja får ta støtet når jeg kommer hjem. Rekker det definitivt ikke i morgen tidlig så må bli i kveld.

Blir ikke så sent uansett da jeg er ganske trøtt etter dagens arbeidsøkt :)

Så hva driver dere med denne stormfulle lørdagskvelden?<2 julie

Sitter å venter på banen på Carl Berner...


Go morgen go morgen igjen!

  21.01.2012 / 09:42 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Da er jeg kommet meg på jobb nr 2. Sitter å venter på kaffe og leser nyheter på nett:) huff så travel morgen. Det eneste negative med denne jobben er at jeg må opp før 8 på en lørdag...:D
Da jeg så ut vinduet i dag så tenkte jeg bare at om det ikke kommer mange i dag så er det ikke rart. Reine snøstormen ute jo...:p

Blir muligens litt lite å høre fra meg i dag, men er tilbake i kveld. Så om det er noe dere lurer på så er det bare si ifra :)<2 julie


Da er det sengetid.... :P

  21.01.2012 / 00:00 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Da legger jeg meg for natta. Ettersom jeg er alene i kveld så blir min gode venn pcen med meg så jeg kan bli holdt med selskap av litt serietitting ;)

Ikke så mange timene til jeg må opp igjen så greit å få litt søvn også ;) er desverre ikke helt som jeg en gang var med å kunne være våken hele natta uten å være det minste trøtt og grinete dagen etter... Nå blir jeg skikkelig trøtt og grinete hvis jeg ikke får sove...:P

jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag og at dere får en fantastisk helg!

 

<2 Julie


Fake bake - Noen anbefalinger??

  20.01.2012 / 23:12 / BLOGG / 10 KOMMENTARER

Er det noen av dere som har prøvd noen av disse selvbruningsproduktene? Jeg trenger litt hjelp til å finne en som faktisk ikke gjør at jeg ender opp som orang-u-tang.


Bare Escentuals - Faux Body Tan Moisturizer 162ml   >HER<


 

Fake Bak - Fair Self Tanning Lotion 170ml  >HER<


Fake Bake - Flawless Self Tan liquid 170ml >HER<
 

Fake Bake - Oil-Free Moisturizer 170ml  >HER<
 

Tan Towel - On The Glow - Self Tanning Moisturizer 200ml  >HER<
 


 

Har du noen erfaring med noen av disse? Har ikke lyst ti å bomme totalt. Er liksom veldig synlig når man bommer på sånnt... :P

 

<2 Julie
 


FERIEPLANLEGGING 2 (WHERE TO?)

  20.01.2012 / 22:31 / BLOGG / 7 KOMMENTARER

Som jeg sa så driver jeg å leter etter feriedestinasjon til sommerferien vår i år og prøver å være kreativ uten å gå amokk med penger jeg ikke har. Har funnet noen plasser jeg gjerne vil reise til. Hva syntes dere?


Cuba


Egypt


Kambodja


Kroatia


New York


Peru


Portugal


Tokyo


<2 Julie


Ferieplanlegging ;)

  20.01.2012 / 22:06 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Sitter å ser på ferieturer til sommeren men har litt vanskelig for å velge. Det er noen sykt fine hoteller som fremdeles ikke er så dyre. Men regner med at om ikke lenge kommer prisene til å være noe helt annet så¨gjelder vel å være tidig ute da.

Fant denne turen på expedia til Malta på 5 stjerners hotel. Så ikke så galt ut eller?

>HER<

 Men vi har jo lyst til å reise på litt eventyr tur da....

Men denne turen >HER< hadde ikke vært så gal den heller
Fint hotell ihvertfall. Men selvsagt, når man er i Portugal må man jo reise litt rundt. Så da ville en jo heller bestille hotell ved siden av.

Skal grave litt rundt men fant mye bra turer på Sembo.no faktisk. Aldri hørt om dem før men kom over nettsiden på en annen blogg.

Har du planer for ferien?

 

Ps: Hører raketter utfor? Litt seint ute kanksje?

 

<2 Julie


This is me....

  20.01.2012 / 21:01 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Driver å fikser meg bilder av meg selv som jeg omtrent ikke har noen av egentlig fordi jeg alltid står på feil side av kameraet. Så her er meg...Og akkurat nå så sitter jeg alene hjemme å se på Popstokk og Nytt på Nytt med en bolle med popcorn og masse sjokolade. Det er fredagskvelden sin det!

Eneste grunnen til at jeg sitter alene er fordi John da har rotat seg bort i en "pølsefest"... Ikke sjeldent at når de folka har sammenkomster så er det pølsefest. Skulle jo tro at en god del av de gutta spilte på samme lag men nei da...(?)

Men ettersom jeg skal på jobb i morgen og skal møte Hege (sjefen;)) klokka 0800 i morgen tidlig så er det jo greit å ta en rolig kveld tenker jeg.

 

Hva driver du med i kveld?

 

 

<2 Julie


"DEN LILLE SVARTE" - PÅ SALG!

  20.01.2012 / 19:26 / BLOGG / 22 KOMMENTARER1. Rebecca Stella for Nelly  50%. Før 549,- Nå 275,-                                                                                                                 2. Nelly Trend 50%. Før 699 Nå  350,-                                                                                                                                          3. Little Mistress 50%. Før 399,- Nå 200,-                                                                                                                                    4. Jeane Blush 50%. Før 399,- Nå 200,-                                                                                                                                      5. Jeane Blush 50%. Før 499,- Nå 250,-                                                                                                                                      6. Tiger Of Sweden 50%. Før 1495,- Nå 748,-                                                                                                                             7. Oneness 50%. Før 349,- Nå 175,-                                                                                                                                              8. Jeane Blush 50%. Før 399,- Nå 200,-                                                                                                                                       9. Mango 60%. Før 999,- Nå 390,-

 

Ja jeg vet. Jeg er som et levende Nelly oppslagsverk. Kan omtrent siden ut og inn. Men så finner jeg utrolig mange bra tilbud og da ;)

Satt å så gjennom salgslisten og fant disse nydelige fine små svarte kjolene i diverse design til helt latterlig lave priser. Men hvilken ville du hatt?

 

 

<2 Julie


Members.com nye salg klokka 1200!

  20.01.2012 / 11:53 / BLOGG / 2 KOMMENTARER
Klikk her for å åpne brevet i nettleseren din.
  Members.com  
 
Cross -40%
 
Cross -40% Åpner: 12:00
 
G-star -50% Cross -40%
 
G-star -50% Åpner: 12:00 Cross -40% Åpner: 12:00
 
     
Invite Members
KOMMER SNART:
 
 
 
Klikk her for å avregistrere deg fra kampanjebrevet vårt.

 

 

Bare trykk på bildet. Dette er virkelig en side som er verdt å være medlem av. Masse bra tilbud hver dag....


GOOOOOD MORGEN NOOOOOORGE!!!

  20.01.2012 / 08:31 / BLOGG / 9 KOMMENTARER

La inn ett veldig VAKKERT morgenbilde her. Enjoy!

I dag er det jo endelig fredag da. Men for oss som jobber helger så har ikke det så mye å si. Men denne spesielle helgejobben er jo bare som en syforening så det går så fint ;) Gleder meg jeg ;)

Men for å bare notere noe, så driver meg og John å planlegger å være i London en helg i februar ;) Hadde jo også tekt på Paris i Mai da. Men hvem har sagt an må velge enten det ene eller det andre? ;)

 

 

<2 Julie


Nei nå..... MÅ jeg legge meg!

  19.01.2012 / 23:32 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Da er det natta for sånne små piker som meg. Søker seng å ligge i, kaldt rom med varm dyne og kjæreste ved siden av. Tidlig morgen i morgen, og jobb hele helga ;)

Vi sees i morgen tidlig småfugler. Ikke bli for lenge oppe nå da ;)

 

<2 Julie


Date ;)

  19.01.2012 / 21:54 / BLOGG / 14 KOMMENTARER

Ja da ble det date på oss. Hadde tenkt å komme oss på Victor på Sandaker, men der var det fullbooket??? På en torsdag? Jaja. Men da ble det Lunsjbaren på Sagene istede. Ingenting galt med Lammebog i lammesky med potetpure og rotgrønnsaker heller kan man si ;) MMMMM

En liten torsdagsøl ble det også på oss + epleterte med is på meg ;)Men ettersom den ene kaffeen vi skulle ha på Storosenteret endte med shopping på John så ble han sittende i gangen da vi kom hjem for å sette opp ny ruter :P hehe

Flinkis kjæresten min ;)

 

 

Hva har du gjort i kveld?

 

< Julie


Cafèliv på Storo

  19.01.2012 / 17:03 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Sitter forresten på storo og låner McDonalds nettet... Hihi sniker litt til meg.

Venter på sambisen som sa han skulle komme bort å joine meg, men i mellomtiden så bare roter jeg rundt på nettet som jeg alltid gjør. Begynner å bli skikkelig nerd her jeg ;)

Vi (altså meg og John) skal på date i kveld. Skulle egentlig å se den nyeste Sherlock Holms filmen , men John følte hvis heller for å ut å spise. På han sin regning vel og merke... Ikke noe galt i det da ;)

Blir lite med dates når en har vært sammen i 2-3 år. Men greit å prøve å holde litt liv i ting før det er for sent. Nå sier jeg selvsagt ikke at det ikke er bra mellom meg og John , for det e rdet virkelig. Han er "my one and only". Så dette er for alltid, det er jeg fullstendig overbevist om! :) Veldig hyggelig tanke egentlig. Slippe å styre med å føle at du går glipp av noe hver gang du ikke er med på byen fordi det kunne hende at du traff sjelevennen din akkurat DENNE kvelde. (eller sjeilevennen som Karoline sier ;))

Tenkte å lage et lite introduksjonsinnlegg om min kjære John snart. Likes og disllilkes og slike ting. Hobbyer og annet snacks, så skjønner dere ganske fort hvorfor dette er mannen jeg vil dele livet mitt med ;) Han er en knupp rett og slett!

 


- Det vanlige takk; enkel latte i pappkrus.

 


Min vakre utsikt fra Kaffebrenneriet ;)

 

<2 Julie

 

 


Nelly-bestilling i det skjulte...

  19.01.2012 / 16:52 / BLOGG / 21 KOMMENTARER

Satt å knotet inne på nelly IGJEN. Ja jeg vet jeg er avhengig. Er sikkert innom ihvertfall 1 gang om dagen, men de har så mye fint!!!! Så da ble det til at det ble en liten bestilling da.

Denne her var bare så søt at jeg kunne ikke motstå. >HER<

Og denne toppen her. Perfekt til under en blazer eller til sommeren! Gleder meg til sommeren.... >HER<
Likte veldig godt shortsen også men den var jo selvsagt utsolgt da... Typisk!

Denne kjolen fra TFNC var bare utrolig kul , så så jeg ryggen og ble totalt overbevist! >HER<
Håper bare den sitter like bra over mi rumpe som den sitter over modellens..?


Og sist men ikke minst, disse deilige skoene her.  >HER<

Og alt sammen kostet under 300 kr!!! Hihi. Skoene var jo salvsagt på 50% da ;) Velidg fornøyd. Bare håper jeg blir like fornøyd når pakka kommer i posten da ;)

 

Har du hatt en fin dag?

 

<2 Julie


Lunsj + etterlunsj ;)

  19.01.2012 / 12:11 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Det var deilig med lunsj nå etter en slik Hard første økt på jobb etter 3 dager borte. Så hard at jeg måtte ta meg en toddy etter lunsj, sammen med en frukt jeg er usikker på hva heter egentlig... ? Sitter å hører på klemfm da han jeg egentlig deler kontoret med ikke er her. Litt musikk gjør uansett dagen litt bedre etter min mening, selv om klemfm spiller veldig mye rart da...? Sånn som denne her:

 Åsså Casino da???

Hvordan går dagen din?

 

 

<2 Julie


God morgen bilder....

  19.01.2012 / 08:50 / BLOGG / 10 KOMMENTARER

Da er jeg tilbake på jobb igjen! Endelig ikke mer sofasliting gjennom hele dagen. Litt kjedelig i lengden!

Ville bare ønske dere alle sammen en kjempefin dag!

 


Masse morraklemmer fra <2 Julie


Da er det snart natta...

  18.01.2012 / 22:28 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Sitter å ser siste episode av White Collar som har ventet skikkelig på seg med å få sendt denne episoden.

I morgen er en ny dag, nye muligheter. Sees i morgen da søte små.

Sove godt alle sammen.

Natta

 

<2 Julie


Mexikansk suppe, hvitløksbrød og mozzerella pizza = Middag

  18.01.2012 / 20:45 / BLOGG / 8 KOMMENTARER


Deilig middag for 2? HeheSer ut til at det er noen som liker det ihvertfall ;)

Hadde liksom ikke så mye mat som passet godt sammen, pluss at jeg ikke var helt supergira på å lage mat heller så da ble det en sånn ... kombo greie. Ble mett igjen. Har blitt litt suppe de siste dagene m,ed tanke på tilstanden så nå savner jeg noe ordetlig KJØTT!

Hatt noe godt til middag?

 

<2 Julie


Avhengig av WORDFEUD!!!!

  18.01.2012 / 19:03 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Hjelp jeg tror jeg er avhengig! Av wordfeud... Har 28 spill gående til en hver tid her. Det r jo så gøy da!!! Hehe.

Sittet en halvtime etter mat nå å spilt mens samboeren bare har sitett å sett på :P

Vi prøvde oss på å komme opp på storosenteret i sta for jeg tenkte jeg skulle få kjøpt meg hårfarge. Har ikke farget håret på snart 1 år, så har veldig lyst til å freshe det litt opp. Kan jo vente på et godt tilbud fra groupon da så jeg får gått til frisør som er kjeeeeempelenge siden jeg har vært hos! :P Var hos frisøren første gang på 11 år for 3 år siden. Fikk rett og slett frisørskrekk (?) etter at jeg ble klippet med bollesveis som en liten gutt da jeg var 14, rett før jeg skulle begynne på ungdomsskolen!

Tannlegen derimot var dte bar 7 år siden jeg hadde vært hos da jeg endelig tok mot til meg for 2 år siden og kom meg til tannlegen. Selvsagt ble det da 1 rotfylling, 3 hull, 1 filing, 4 visdomstanntrekning..???? Huff. Men fant ut at trikset var å ha høy musikk på ørene og bare lukke øynene. Jeg sovnet faktisk under rotfyllinga så det hjalp ;)

Så , whats on your mind?

 

 

<2 Julie


Dagens Utsikt

  18.01.2012 / 14:28 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Her har dere billedlig dokumentert mon dag i dag med alt av mine utsikter fra min siteplass i sofaen. Blir nok ikke så veldig mye mer bevegelse i dag/kveld...Frokost , vel og merke klokka kvart over ett...Pus driver å spinner rundt som en annen apekatt, sikkert like rastløs som meg...


Litt Wordfeud må til.


Nerde litt (eller mye) på PCE


Tvunderholdning


og sofa. som tydeligvis er litt oppned...

 

Hvordan ser din utsikt

 

 

 

 

 


Nr 35 på mest aktive listen??!!

  18.01.2012 / 13:48 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Hehe det sier vel litt om hvor mye jeg kjeder meg når jeg bare sitter inne å er syk? Men morsomt å komme på ei liste da ;)

Legger ved et bilde til dere:

Tankefull og litt trøtt her. Bildet er fra 2010 da...

 

 

<2 Julie


Ut en liten tur?

  18.01.2012 / 12:32 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Tror rett og slett jeg må ut en liten tur. Trenger en liten latte... Og litt luft. Kanskje det hjelper på formen. Gleder meg til å komme meg ut igjen i morgen. Ha på litt normale klær, mat og alt annet....¨

Flere som har vært hjemme syke den siste uka?

 

< Julie


DAGENS ØNSKE ;)

  18.01.2012 / 12:29 / BLOGG / 15 KOMMENTARER

Satt å knotet på nettet og va innom en del sider her og der. Men som jeg ofte gjør endte jeg også denne gangen opp inne på Nelly.com.Fant den søte lille genseren her hos Nelly.com for bare 399,- Den vil jeg bestille når jeg får penger igjen ;)

Du kan kjøpe den >HER<

De har den også i Peach: 

 

<2 Julie


OUTFIT 18.01.2012

  18.01.2012 / 09:08 / BLOGG / 23 KOMMENTARERIkke helt 100% enda. Men bukser ble det ihvertfall i dag ;)

 

 

<2 Julie


God morgen søte mennesker.

  18.01.2012 / 08:59 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Ja jeg er tidlig oppe til å bare skulle være hjemme under teppet, men når du har en samboer some r oppe klokka 0700 på morraen så klarer jeg ikke helt å sovne igjen desverre. Så da det blir det knoting på opcen, betale regninger, vaske litt klær, drikke te og litt sånt...

Så skal jeg se gjemmon alt januarsalget som er lett tilgjengelig. Selvsagt skal jeg rapportere tilbake til dere om jeg finner noen bra tilbud som bør deles ;)

Hva er planene dine for i dag?

 

 

 

<2 Julie


God natt og sov godt...

  17.01.2012 / 22:44 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Da er det snart natt i huset. John skal bare leke ferdig med Kolbjørn. Er egentlig ikke trøtt så får vel ikke sove enda men må jo prøve. Kankje jeg skal prøve å komme meg på jobb i morgen. Sjekke formen når jeg våkner. Fikk beskjed av sjefen at det var helt greit om jeg utsatte det til torsdagen så jeg kunne slappe av. Det høres veldig deilig ut , men begynner å kjede meg ganske mye her under dyna. Ikke så veldig underholdende å ligge å purke hele dagen heller. Ikke får jeg noe besøk heller. Ikke at jeg har bedt om noe.... ;) hehe.

Så morgendagen er uviss, men kvelden er planlagt. Sove det skal jeg uansett.

 

Ikke sitt oppe for lenge da dere?!

 

<2 Julie


Skosamlinga mi :)

  17.01.2012 / 20:35 / BLOGG / 23 KOMMENTARER

Her er mitt "butikkvindu" med innsyn direkte fra bussholdeplassen på andre siden av gata ;)


Disse er de nyeste. Kan kjøpes til 50% til nypris 649,- >HER<


Nelly.com 70% Før 449,- Nå 135,-                       Cheap monday 50% Før 799,- Nå 400,-

Kan kjøpes >HER<                                                  Kan kjøpes >HER<


nelly.com 379,- Kan kjøpes >HER<                       nelly.com 379,- Kan kjøpes >HER<

nelly.com 50% 150,- Kan kjøpes >HER<             nelly.com 349,- Kan kjøpes >HER<Dieselsko fra Shoelounge. Fikk dem for 400,-

Nelly.com 129,-                                                   nelly.com 50% Før 449 Nå 225,- Kan kjøpes >HER<
Her er deler av skogarderoben min på oppfordring fra lesere. Nyt utsikten ;)

Jeg la ved link i tilfelle dere ser noe dere vil ha selv. Jeg er veldig fornøyd med kjøpene mine så hvorfor skal ikke andre være det ;)

 

Hvilken sko kjøpte du sist?

 

 

<2 Julie
 


Supersalg på Nelly.com

  17.01.2012 / 17:26 / BLOGG / 8 KOMMENTARER


Sex on fire bikini 50% rabatt. Før 249,- Nå 125,- Kan kjøpes >HER<Nelly Chex andaletter 70%. Før 449,- Nå 135 Kan kjøpes >HER<


Wood Pump Nelly sko 70% Før 449,- Nå 135 Kan kjøpes >HER<


Dare Jacket 60% Før 499,- Nå 199,- Kan kjøpes >HER<


Krystel sko 50% Før 549,- Nå 275,- Kan kjøpes >HER<


Ines Bag fra Nelly 70%. Før 479,- Nå 144,- Kan kjøpes >HER< 

Noe av det jeg godt kunne tenkt meg....

Funnet noe du liker?

 

 

<2 Julie


Dagens Outfit..... 27.02.2012

  17.01.2012 / 14:52 / BLOGG / 14 KOMMENTARERJa som jeg har prøve å fortelle så er jeg hjemme pga sykdom så dette er alt jeg gidder å ta på meg...:P

Hva syntes du?

 

 

<2 Julie


Nelly finkjoler Wants!!!

  17.01.2012 / 12:53 / BLOGG / 24 KOMMENTARER


Rare fashion kjole  599,-  >HER<


TFNC kjole 549,- >HER<


Little Mistress 499,- >HER<

Little Mistress 499,-  >HER<


Rare Fashion 499,-  >HER<TFNC kjole 599,- >HER<


Estradeurkjole 549,-  >HER<Har så lyst på ny kjole! Men klarer ikke helt å velge..

Trenger hjelp. Hvilken ville du ha valgt?

 

 

<2 Julie 


Konvoluttvesker; hvilken skal jeg velge?

  17.01.2012 / 09:53 / BLOGG / 13 KOMMENTARER


Tiger clutch 1649,- kjøpes >HER<                                      Friis Company 479,- kjøpes >HER<


Piecesclutch 299,- kjøpes >HER<                                       Nelly Accessories 199,- kjøpes >HER<

Jeg har lyst på alle men jeg kan bare velge 1. Kan dere hjelpe meg?

 

 

<2 Julie


Dagsformstatus: snørrete under 3 lag med dyne....

  17.01.2012 / 07:51 / BLOGG / 2 KOMMENTARER
Formen i sin helhet er vel litt bedre enn den var. Har ikke sÅåå vondt i hodet lenger, men er desto mer snørrete og j... Skulle så gjerne kommet meg litt ut, men det blir vel joggis, tv og varm buljongvann i dag og ... Men etter hva jeg leser her inne så er jeg ikke alene. Sikkert noe som går ( og går og kommer aldri til døra ). Åssen er dagsformen din da? <2 julie

Hår: Før dusj - Etter dusj

  16.01.2012 / 19:39 / BLOGG / 14 KOMMENTARER

Hadde ikke fått dusja siden lørdagen og håret begynte å stå litt alle veier og lage små reir i hodebunnen min. Så slik så det ut før jeg gikk i dusjen:

Slik så det da ut etter vask og føn:

Litt forskjell kanskje?

 

 

<2 Julie


Nye sko hos Nelly. I want!!

  16.01.2012 / 16:40 / BLOGG / 24 KOMMENTARER


Jeffrey Cambel sko 1895,- Kjøpes >HER<              Nelly/Mayoette sko 449,- Kjøpes >HER<


Nelly/Birgitte 399,- Kjøpes >HER<                           Steve Madden sko 1195,- Kjøpes >HER<


Nelly FYB sko 599,- Kjøpes >HER<                        Wildflower By Kenzo 995,- Kjøpes >HER<

Skal ikke se bortifra at en eller to av disse parene plutselig ender opp i skohylla hjemme hos meg ;) Ikke at jeg ikke har nok sko fra før , men egentlig, kan man få for mange sko?

Det var en periode der jeg ikke hadde kvittet meg med noen sko på mage år. Da hadde jeg bortimot 100 par... Er det mange syntes dere?

 

Noen her du ville hatt?

 

 

<2 Julie


 


Hysterisk vittig reklame - Mr. W

  16.01.2012 / 15:14 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Fant denne videosnutten på youtube. Utorlig vittig reklame for vindkraft.... Lurer av og til på om en del av de folkene som har en tendens til å bare gå rett på andre i byen kanskje egentlig spiller inn reklame??

 

 

<2 Julie

 


"I wish" liste med gallakjoler :)

  16.01.2012 / 14:22 / BLOGG / 12 KOMMENTARER

Digger ryggen på denne kjolen.

Likte så godt at den var så enkel men alikevel så flashy med det gule ;)

Nudepaljetter, to die for ;)

Forførende, men kanskje litt upraktisk å gå med da?

Ikke så liten og svart men søren så fin

Måtte ha krympa puppene om jeg skulle gått med denne men...


Favoritt!

 

Fant du noe du likte?

 

 

 

<2 Julie

  


Søstrene Sisters :)

  16.01.2012 / 13:47 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Fant dette svært lite flatterende bildet fra 2008 tror jeg det var. Jeg bodde i Rosenborggata på bistlett og hadde fått besøk av søstrene mine Annika og Tonje. Som tiden flyr...

  

Har du søsken?

 

 

<2 Julie


Dagens tilbud på Members.com

  16.01.2012 / 13:08 / BLOGG / 0 KOMMENTAREROm du ikke vet hva Members.com er så klikk inn på denne linken >HER<

Nesten hver dag klokka 12.00 legger de ut nye tilbud på ting som klær, sko, smykker, klokker ol til både gutter og jenter. Om du melder deg inn her får du tilsendt tilbud på mail for å holde deg oppdatert på når og hvilken tilbud som er nye i dag.

Dagens tilbud er 50% på Miss 60 klær:Før: 1602,- Nå: 801,- >HER<

Dette er tilbud du definitivt ikke har lyst til å gå glipp av! Kjøpte med sko fra nelly når de hadde det på dagens tilbud, jeg fikk 7 par sko til 693 kr!!!!!!!

 

Har du sjekket siden?

 

 

<2 Julie


16.01.2012 Ønskeliste

  16.01.2012 / 12:58 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Kan kjøpes >HER<

Deilige ansiktsprodukter. Trenger virkelig en oppfriskning til ansiktet når det er så kaldt ute. Litt reperasjon...

Kjøpes her >HER<
Styling krølltang fra Blivakker.no.

Kjøpes >HER<
I.d pudder til bare 209,-

Deilig å jukse litt med ansiktsfargen når det er så kjipt ute.... Gleder meg til sommeren....

Kjøpes >HER<

Fakebake lipgloss til bare 79,20,-!!!

 

Har bare skikkelig lyst på en oppfriskende spadag egentlig da... ;)

 

Hva ønsker du deg?

 

 

<2 Julie


Dagens form: syk....

  16.01.2012 / 08:15 / BLOGG / 5 KOMMENTARER
Ligger hjemme i senga og har bare ikke orket å hente pcen enda. Tett i nesa, tett i pappen, vondt i hue, vondt i ryggen, snørret renner og fysisk sett i dårlig form. Fin måte å starte uka på liksom... Får karre meg opp på sofaen etterhvert så jeg har en "venn" i nøden:) Men det positive er jo da at jeg har tid til å skrive litt flere innlegg i løpet av dagen:) Hvordan er dagsformen din? <2 julie

God natta ;9

  15.01.2012 / 23:05 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Da er det natta snart her. Skal bare se ferdig Body of proof på tvn.

Håper dere har hatt en deilig søndag.

 

 

<2 Julie


Dagens ønskeliste :)

  15.01.2012 / 18:06 / BLOGG / 10 KOMMENTARERHar skikkelig lyst på dennne leppebalsamen fra Yves Roscher. Koster bare 59 kr på salg...


Hud-utgjevner som gir deilig naturlig glød. Perfekt før du tar på foundation for å få gjevnt underlag. Kan kjøpes >HER<

Solvitaminer.  Kan kjøpes >HER<

 

Fått dilla på kosmetikk de siste dagene. Litt sånn hvordan se freschere ut enn det jeg gjør nå..?

 

 

<2 Julie


Lørdagkveld = jentekveld :)

  15.01.2012 / 17:44 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Sitter enda å puster tungt for ikke å svime av. Ikke i form i det hele tatt. Lukta fra 1 etg er lukta av oppvarmet pizza fra i går med ekstra ost. Jeg burde vel være sulten , men det frister mest å bare innta det hele intravenøst...

Men som jeg lovte så kommer det her bilder fra pokerkvelden vår i går ;)Se på "tutten" min :)


Annika steiker kjøttdeig til 1/4 av de 2 pizzae 


Elte deig ;)


Pus ville også gjerne hjelpe å lage m


Pokerchips...


Passe på at det er nok kort i stokken da...?
 
Annika var litt sliten kan man si.

 

Hva gjorde du i går?

 

 

<2 Julie

 


I dårlig form....

  15.01.2012 / 14:01 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Hadde tenkt å legge ut litt bilder og slikt fra jentekvelden i går men må vente til litt senere. Er ikke i form i det hele tatt så må prøve å sove litt først tenker jeg.

Kommer tilbake senere...

 

<2 Julie


Islatte; ikke for alle tydeligvis....

  14.01.2012 / 17:07 / BLOGG / 10 KOMMENTARER

Meg og Annika tok oss en tur til Storo senteret for å sjekke ut de nyeste salget. Annika fant tilfeldigvias ut at hun hadde 700 kr i cash som hun ikke var klar over så det ble litt shopping alikevel på ho. Men da vi sat oss på Kaffebrenneriet  så bestillte jeg det vanlige, enkel latte i pappkrus (fordi jeg liker ikke å drikke kaffe fra dessertskåler... Og kaffen blir kald mye fortere da....). Mens Annika visste tydleigvis ikke helt hva hun ville ha så hun bestilte enkel islatte. Men alle som har drukket det før vet jo at du skal ha ganske mye sukker/lake i for at den skal bli søt.... Men det hadde ikke hun fått med seg. Så det endte med at jeg drakk hele min pluss hennes. Så det spørs om jeg får koffein nerver snart... ;)

Yeah Annika har kjøpt seg islatte. Fornøyd(?)

-Du er ikke helt fornøyd med valget ditt eller Annika?

- Nei det var ikke noe godt. Vil ha sukker i , minst 7 biter... Snufs...

Hva er din bestilling?

 

<2 Julie


Kolbjørn the cat!

  14.01.2012 / 16:52 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Så over bildene mine på pcen og kom på at jeg har masse fine bilder av Kolbjørn, som da er "barnet" til meg og John. Tenkte kanskje det var noen som lurte på hvordan den kule katten vår ser ut . Han er verdens mest pratsomme katt da... ;)

 

 

Kommer flere kosebilder av pus om dere vil ha ?

 

<2 JulieNy dag og ny "obsidaysi" på Storosentert med søss

  14.01.2012 / 16:46 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Hele 24,50,- for denne/disse nydleige ringene. Delvis nøytral, delvis bling. Alt etter som. Kjøpt på BikBok.
Og så denne var til 24,50,- ... Huff dyrt vel??? Hehe

 

<2 Julie


GOD MORGEN SOLSTRÅLER!!!!

  14.01.2012 / 10:48 / BLOGG / 9 KOMMENTARER

Da er jeg våken igjen. Har ligget våken ei stund , men utsatt oppståinga pga har liksom ikke følt at kroppen var helt enig med meg... Vondt i hue, vondt i bihullene, vondt i ryggen og vondt i viljen.... Ikke en bra kombinasjon. Håper ikke jeg blir syk da. Det hadde vært utrolig kjedelig , med besøk her og det hele.

Ble jo tross alt en sen kveld i går/natt da så kan jo ha noe med det å gjøre.Åssen er formen din i dag?

 

 

<2 Julie


Kafe med Karo del 2

  14.01.2012 / 00:28 / BLOGG / 2 KOMMENTARER
Er vel lov med litt sjokkiskakae på en fredagskveld eller? Den så jo sykt god ut også da?
Yummy!!!

Er du våken enda? Ikke trøtt?

 

<2 Julie


Annikama.blogg.no fikser og ordner så det blir bra på bloggen ;)

  13.01.2012 / 23:52 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Da har jeg fått litt hjelp til å fiks epå bloggen av lillesøss.... Hva syntes dere? ser det bedre ut?

 

<2 Julie


Karolines valg; iPhone. :)

  13.01.2012 / 17:18 / BLOGG / 8 KOMMENTARER

Sitter på kafé med Karoline og titter på blogger. Karoline har kjøpt seg ny iphone som hun er veeeeeldig fornøyd med!! Bare se:)


Joutfit 13.01.12

  13.01.2012 / 09:50 / BLOGG / 17 KOMMENTARER


 

Ikke all verden bildekvalitet da jeg ikke har kameraet mitt med meg overalt. Så da blir det mobilbilder...

 

 

<2 Julie
iPhonedeksler til den store gullmedalje!

  13.01.2012 / 09:09 / BLOGG / 2 KOMMENTARERHer om dagen var jeg innom på nettet for å se etter gave til ei venninne. Hun er litt opphengt i dill dall til iPhonen sin som hun er veldig stolt av. Så jeg søkte nå rundt på nettet, blandt annet asiamarkedet og USA. Det er utrolig mye rar der ute, med glitter og pels og dusker i alle former og fasonger. Men så kom jeg over denne nettsiden ; http://www.handelsportal.no/ som faktisk er norsk og sender fraktfritt...! Veldig fint når en ikke får et slag på tryne med en gang du går til kassa for å betale og portoen kommer på 50% av prisen.

Så der inne fant jeg denne her;

Syntes den var velidg passende, pluss at den var på 50% avslag ;)

Hva syntes du?

 

<2 Julie


God Morgen!!!! Eller.....

  13.01.2012 / 07:42 / BLOGG / 3 KOMMENTARER 

 

Våknet klokka 6.00 i dag morges og klarte nesten ikke åpne øynen. ER så utrolig trøtt for tida at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg hen. Og hadde det ikke vært for at jeg har litt tid å ta igjen på jobb så kunne jeg sovet litt til, ikke at det ville hjulpet men....

Men i dag er det helg så da får det gå. Ligger ann til "lanparty" at my house i helga da med meg og søster på bloggen og samboer på nett for å fikse nettsiden til bandet... www.themidnightboogaloo.com

Bilde av Thomas Leer (vokalist) og Sverre Brungot (Gitarist og backup)


Er veldig stolt av gutta ;) Så må jo skryte litt da..

Men sånn ser nå helga ut ihvrtfall utenom jentekvelden i morgen med cocktails, poker og MAT!!!

Skal du noe spesi i helga?

 

<2 Julie 

 


God natt alle småtroll ;)

  12.01.2012 / 23:18 / BLOGG / 3 KOMMENTARER

Da går jeg og køyer. Skal tidlig opp i morgen på jobb... Må jo gjøre klar for helgebesøket også så.... ;) ha en hærlig natt da dere.... ikke sitt oppe for lenge nå da.

 

<2 Julie


Kafebesøk med Marit:)

  12.01.2012 / 20:50 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Hadde et deilig kafebesøk med Marit. Det er så fint å ha noen som du kan bare plukke opp der du sist slapp med. Vi kan diskutere alt mellom himmel og jord og tenker veldig likt. Hun har også rukket å bli en av mine eldste venninner:)

Har du en venn/venninne som du kan være vekke fra lenge uten å prate sammen, men allikevel plukke opp fra sist?<2 Julie


Ps:nei hun sjeler ikke he he


Stikker på kafè jeg... ;)

  12.01.2012 / 15:56 / BLOGG / 4 KOMMENTARERKose dere så lenge. Jeg stikker til byen og tar en kaffe med min gode venninne Marit ;)

 

 

<2 <2 <2 Julie

 


Giftepress? Ikke bare for hvermannsen tydleigvis...

  12.01.2012 / 12:39 / BLOGG / 4 KOMMENTARERJennifer Aniston var visstnok klar for å gi Justin Theorux sitt ja til jul, men da hun åpnet gaven hans viste det seg å være en veske(?). Noe jeg er ganske sikker på at jeg hadde blitt glad for. Kostet sikkert en liten formue tenker jeg... Men å starte en krangel fordi du ikke fikk den ringen og spørsmålet du ønsket deg er vel litt drøyt.

Seher.no

Merker jo selv at jeg er klar til å bli spurt og flere har spurt om ikke jeg kan bare gjøre det selv(?) for ejg vet jo at vi vil det samme... Men da er liksom sjarmen for min del borte. Jeg vil veldig gjerne få være ordentlig jente akkurat den gangen, være den som blir vartet opp ordentlig... Men så har jeg hørt at den som venter på noe godt venter sjelden forjeves, så da får jeg vente til han er klar... ;) Håper det ikke blir KJEMPE lenge til da. :D

Ønsker meg en enkel ring vel og merke... Kanskje noe som denne:

Noen andre som går å venter og håper?

 

<2 Julie


Torsdag, 1 dag til helg!!!

  12.01.2012 / 09:49 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

I dag blir det nok litt lite med responser fra meg regner jeg med da jeg skal ned  møte ei venninne for kaffe etter jobb... Må jo ha litt fritid også her, men det blir jo garantert litt bilder til innlegget som kommer når jeg er tilbake igjen ;)

Kan fortelle at jeg er blitt invitert i barnedåp i Kristiansand om 3 uker til min søte lille fetter, Herman.

Bilde tatt av lillesøster annikama.blogg.no

Og i morgen kommer lillesøster på besøk så da blir det nok mange bilder fra begge sider tenker jeg ;) Si ifra om dere har noe forslag til hva vi kan gjøre i jentehelga vår ;)


Lillesøster annikama.blogg.no

 

<2 Julie


Vårkolleksjon til høstsalgpris?? Jadda!!

  11.01.2012 / 21:42 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Var på bikbok for et par timer siden, måtte bare innom å sjekke liksom ;) hehe. Der hadde de satt ned prisen på smykkekolleksjonen ENDA mere siden mandagen. 2 stk for 49 kr. Så jeg plukka med meg 4 ting, selv om jeg tenkte at den ene så ikke ut som den hørtes sammen med resten av kolleksjonen fra fjorhøsten. Så jeg spurte ærlig som jeg er. Men hu i kassa skulle tilfeldigvis slutte om et par dager så hu sa som så; "jaja ikke så mye jeg kan gjøre galt nå som har noe å si ;)" Så med det så fikk jeg et smykke fra vårkolleksjonen som egentlig kostet 199 kr, til kun 24,50.

Det går det ann å like???Skikkelig statementsmykke eller?

 

<2 Julie


Sonys nyeste påfunn... Er det verdt det?

  11.01.2012 / 10:18 / BLOGG / 7 KOMMENTARER

Kommer du til å klare å huske denne nettadressen; music.sonyentertainmentnetwork.com??

Dette er da den siste musikkavspilling/streamingstjenesten på markedet. Sony har dermed kommet med sin egen løsning på det som Wimp og apple allerede har hatt  ei stund. Men selvsagt så har de da ekskludert tilknytting ti lappleprodukter, bare for å sikre at de ikke kommer til å tjene penger på den. Pluss at musikk fra feks Norge er da ikke oppdatert siden 1980 tallet en gang ser det ut som.

For å spille av med den applikasjonen må du laste ned et eget avspillingssystem. Som da også kan spilles av på din ps3 og andre sony produkter.

 

Men er det verdt det når vi allerede har sånne flotte produkter fra før?
Pynta seg til Onsdagen ;)

  11.01.2012 / 09:01 / BLOGG / 5 KOMMENTAREROnsdagsstasen er på ;) Hihi

Det er vel lov å pynte seg litt hver dag?

 

<2 Julie


Idol autition fra USA. HYSTERISK MORSOM!!!

  10.01.2012 / 21:27 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Noen som har sett/hørt denne?

 

<2 Julie

 


15 neglelakker for 362 kr!!!! LOOKFANTASTIC.COM

  10.01.2012 / 21:10 / BLOGG / 1 KOMMENTARER

Hvordan går det ann å då det billigere? 15 neglelakker, ett helt palett, for bare 362 kr!I Want!

http://www.lookfantastic.com/nails-inc.-the-in-crowd-nail-collection-15-products/10563998.html

 

<2 Julie


Trenger du hjelp med header? Bare å spørre;)

  10.01.2012 / 16:12 / BLOGG / 17 KOMMENTARER
Jeg setter meg til disposisjon om noen vil ha hjelp med å få seg ny header da jeg har ordnet meg den nyeste utgaven av photshop:)
Bare å hyle ut;)

Snøkaos på veiene i Oslo! Overaskelse???

  10.01.2012 / 10:59 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10074996Var dette egentlig en overraskelse syntes dere?

Ja vi bor i Norge, ja det snør på vinteren, ja det er en hel haug av tullete "turist"-sjåfører som ikke gidder eventuelt KAN skifte til vinterdekk!!!

Først nå kom forslaget om å stoppe dem på grensen og be dem skifte dekk før de får kjøre videre???

Sjerpings!

<2 Julie


Ønsker fra Lunehjem.no

  10.01.2012 / 09:45 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Denne hadde passet perfekt i kosekroken min... Litt lunere i tekstilen og fargen enn det harde metallet i lampa som står der nå...

Likte du den?

 

<2 Julie


God morgen alle goinger ;)

  10.01.2012 / 07:31 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Kommet meg på jobb og sitter egentlig å venter på morgenmøtet for i dag, begynner ikke før 800 så enda litt tid til.

I går etter jobb så var jeg å møtte to venninner på Storo Senter for en kaffe. Det er jo salg på hele senteret så går jo bare i ring i gode tilbud, så det er ikke lett å holde fingrene til seg selv.Og med tanke på at favorittbutikken min ikke er en av de billigste, og de har 50% rabatt på nesten hele butikken så gjør det det ikke lettere akkurat.Hvor ville du shoppet om du hadde muligheten og råd?

 

<3 Julie


Stylein - Noen andre som liker denne genseren/tunikaen?

  09.01.2012 / 22:37 / BLOGG / 4 KOMMENTARER<3 Jule


Name that actress - er du bedre enn meg?

  09.01.2012 / 21:02 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Ta testen og se åssen du gjør det ;)

http://costume.no/quizzes/790/results/692d5ae0-7279-46db-aabb-bbf32d41f2d5<3 Julie


Kosekrok i stua mi!

  09.01.2012 / 20:39 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Ville bare så gjerne dele den nyopprydda kosekroken i stua vår.

 
Hva syntes du? Lesekroken ;)

 

Drev å rydda og vaska i i går og reultatet ble deilig! Strålende fornøyd med resultatet!

Vil du se resten av leiligheten?

 

 

<3 Julie

 


"Once upon a time" - ny tv-serie på TVNorge

  09.01.2012 / 19:49 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Første gangen jeg så tittelen så tenkte jeg at det skulle være noe liknende "Enchanted", men der tok jeg dog feil ja...

Nå etter å ha sett de første 5-6 episodene minner den mer om en paralell univers til ringenes herre. Serien er ganske mørk med tanke på eventyr sjangeren, og man trenger å se et par episoder for å skjønne sammenhengen mellom de paralelle historiene.

Serien har alle de klassiske ond stemor, ond trollmann og pris og prinsesse karakterene som også blir dradd ut i nåtidens handlinger.

 

For deg som liker eventyr og spennning, pluss litt spesial effekter, er dette absolutt noe å teste.

Sjekk ut traileren for mer innblikk.

 

 

Kveldskos fra Julie

 


Killer Queen - Hva vet du om dem?

  09.01.2012 / 10:41 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Vi (meg og samboeren) fikk konsert billetter til Killer Queen til jul av min mor. Men verken meg eller John (samboeren) har noen gang hørt om dem. SÅ da lurer jeg på om noen av dere har hørt om dem og i det tilfellet gi meg en terningkast på om det er bra eller dårlig?

 

 

En liten smakebit

 

Mandagsklemmer fra Julie

 


Spam på innlegg???

  09.01.2012 / 08:30 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Noen andre som har fått spam på innleggene sine?

Fikk en masse meldinger/kommentarer men alle avsenderne var satt som reklamesider....??


Trøøøøyt... Ser første episode av "Jane by Design"

  08.01.2012 / 23:13 / BLOGG / 5 KOMMENTARERNy serie om mote og moteverdens sjarmerende og mindre sjarmerende sider, so far so good.

Om dere vil kan jeg holde dere oppdatert  på nye serier?

 

 

<3 Julie


Klær i massevis...!

  08.01.2012 / 20:26 / BLOGG / 5 KOMMENTARERJeg er så heldig at jeg har en klæreste som lar meg få lov å ha halve garderoben på veggen på det bittelille soverommet vårt... ;) Det gjør seg jo som veggdekorasjon også da....? ;)

 

Hvordan ser ditt soverom ut?

 

 

Hilsner fra Julie


And it`s you and me and all of the people with nothing to do.....

  08.01.2012 / 19:41 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Hver gang jeg hører denne sangen så husker jeg sangen men ikk hvem som synger den. Sitter i godstolen å ser på "Old dogs" med Robin Williams og John Travolta.

all of the things that I want to say
just aren't coming out right
I'm tripping inwards
you got my head spinning
though I don't know where to go from here

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do, nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why, I can't keep my eyes off of you

there's something about this girl
I can't quite figure out
everything she does is beautiful
everything she does is right

and it's you and me and all of the people
with nothing to do and nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why, I can't keep my eyes off of you
and me and all of the people
with nothing to do and nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why, I can't keep my eyes off of you

what day is it
and in what month
this clock never seems so alive
I can't keep up
and I can't back down
I've been losing so much timeENjoy

 

Hilsner fra Julie


Yu & Me vest fra finn.no - finnfunn

  08.01.2012 / 17:19 / BLOGG / 8 KOMMENTARER

Se hva jeg hentet på Majorstua i dag! ;) Missunnelig???

Noen som vil gjett hvor mye den kostet?

 

Hilsner fra Julie


Morgenstund er gull igrunn?

  08.01.2012 / 09:35 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Ligger sammenkrøpet i senga og venter på at samboeren min skal våkne. Har ligget sånn i 2 timer snart og begynner å bli en smule rastløs kan man si:)


Drømmer om sommer....

  07.01.2012 / 22:52 / BLOGG / 7 KOMMENTARER

Jeg drømmer om sommer når det erså kaldt og blåser ute. Her ser dere hva jeg gleder meg mest til. Dette er den lille hageflekken vi har oppe på sagene, fullt møbler, med masse jordbær, tomater og agurker...

 

Og sånn her pleier jeg å se ut når jeg er trøtt... (bortsett fra at jeg har lyst hår nå)

Dere får sove godt alle englene.

Vi sees i morgen.

 

Masse hilsner fra Julie


Forresten, morgendagens outfit ;)

  07.01.2012 / 22:30 / BLOGG / 5 KOMMENTARER

Tenkte jeg skulle pynte meg i morgen siden det er jo ikke hver dag det er søndag ;)

Ps: visste ikke at skjørtet hadde splitt før jeg tok det ut når jeg kom hjem. Men det gjordet det jo bare enda kulere egentlig ;)Hva syntes du? Vil dere se bilder i morgen?

 

Masse hilsner Julie


Pelsvest ;) I want!

  07.01.2012 / 19:32 / BLOGG / 11 KOMMENTARER

Har gått å sikla på pelsvest i 1 års tid nå. Og selv om søstra mi og min mor er veldig imot det så syntes jeg kaninpels skal ihvertfall gå ann å bruke. Det er jo så mange av dem, og de blir laget veeeeldig god mat av også....


Her er den jeg har sett meg ut....

 

Hva syntes du?

 

Hilsner fra Julie

 


Det snør det snør.... tiddelibom?

  07.01.2012 / 17:34 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Lørdag og julesnø. Litt forsinket kanskje?

Jeg har en tendens til å våkne alt for tidlig når jeg først har fri, og i dag var inget unntak. Våknet i 9 tia og fikk ikke sove igjen. Lå å knotet med telefonen litt før den gikk tom for batteri... Så prøvde jeg å liste meg ut i ganga uten å våkne kjæresten. Noe som er nesten umulig.... Ut i ganga ventet pus (Kolbjørn på meg.

Det første jeg gjør når jeg går på badet på morraen er å gå på do, og da skal pus av en eller annen grunn aller helst opp på fanget....

Et lite bilde av pusen min...

Så kom jeg meg opp, men var veldig rastløs, så jeg kledde på meg og tenkte å gå meg en tur.... Hele den laaaange veien til Storo senteret ;) Men ikke vær urolig , kjøpte bare klorebrett og 2 lekemus til pusen. Ikke noe shopping på meg i dag.... :PMeg ute på tur i snøen...

Men sprek som jeg er så var jo ikke turen på storo nok vandring så jeg tok turen ned til grünerløkka for å sde om det var noe spennende på salg. Fant selvsagt DEN fine store puffen som var satt ned fra 4500 kr  til 1000 kr.... Har veldig veldig lyst på den ja... Kanksje den ikke får stå ifred. Kan si om den er der på tirsdag da er det meningen at jeg skal ha den....

Fant desverre ikke noen bilder av den da, men skal ta bilde neste gang jeg er der...

Så det jeg gjør nå etter 4-5 timer med vandring er at jeg sitter å drikker kaffe fra Cafè Gram sammen med kjæresten min.Rakk ikke snu bildene... :P Men dette er meg og kjæresten ;)

 

I Kveld blir det nachos og sofakos ;)

 

Masse hilsner fra Julie 


Natta a dere ;)

  07.01.2012 / 00:25 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Da er det tid for å legge seg. Sove god da dere. Og til alle dere som er på fylla, husk å spis og drikk noe(ikke alkoholholdig) før dere legger dere ;)

 

 

Nattahilsner fra julie


Selger litt fine kjoler i merkene Day Birger, Maison Scoth og Designers Remix.... Interessert?

  06.01.2012 / 22:26 / BLOGG / 12 KOMMENTARER

Kjøpte litt for mye i fjor og har derfor litt som bare henger i skapet og forblir ubrukt. Kankje det er noe du kunn tenkt deg?

Designers Remix Str 36-38, Betalte kr 1890, Ønsker å få 400 kr for den. Den er kun brukt 1 gang.
Designers Remix Str 36, betalte 1690, Selger den for 350 kr. Helt ubrukt. Min er hvit ikke blå


Day Birger Mikkelsen Str 36. Betalte 2290 kr. Selger for 550 kr. Denner ubrukt men selges billig pga perlene.


Maison Scotch str 38. Betalte 1790 kr. Selges for 400 kr. Ubrukt med lapp...


Kaninpelsskjerf (hvit) Kr 120


Ash sko str 38 (39). Kostet Rundt 2000 kr. Selger de for 350 kr. For den som vil bli "litt" høyere ;)

Nelly Str 39. Kostet 399 kr tror jeg. Ubrukte. Selges for 100 kr.

Addidas special edition str 38. Kostet 899 kr nye. Selges for 200 kr. (brukt 1 gang)

Zara dokumentmappe Kr 100

H&M Pc veske Kr 100Firorelli clutch/skulderveske kr 150

 
Accessories skulderveske. Selges til kr 150 (kjøpt ny for 439 kr)Om du ser noe du liker så bare si ifra ;)

 

Kveldshilsner fra JuliePopstokk på NRK1 , pizza og vin + kjæreste ;)

  06.01.2012 / 20:25 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Det er fredagskvelden sin det! Ny i gullrekka er Popstokk med Erik Solheim som for meg egentlig er litt barnehageonkel.... Men et veldig bra innslag til erstatning av Beat for Beat ;)

Hva driver du med i kveld?

 

Kveldshilsner fra julie


Cafe Gram på Sagene

  06.01.2012 / 16:32 / BLOGG / 2 KOMMENTARER

Sitter å venter på kjæresten med en deilig kopp enkel latte på den en kjempekoselig liten kafé på sagene. Gratis Internett og greier. Det får du ikke på kaffebrenneriet....


Da er det på tide å dra heimover... Opp den speilglatte veien

  06.01.2012 / 15:58 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Veien utfor er speilglatt og delvis dekket av stein. Men akkurat for lite til at du slipper å holde på å dette på ræva opp til flere ganger på vei til bussstoppet.

Men nå er det ihvertfall endelig fredag og helg.

Det eneste som står imellom meg og hjemmekos...

 

 

Hilsner Julie
Ny ring til den voksende kolleksjonen :)

  06.01.2012 / 14:21 / BLOGG / 6 KOMMENTARER

Kjøpe meg en "liten" ring fra BikBok. Den var jo på tilbud, og jeg er egentlig veldig dårlig på accessories. Altså å kjøpe dem... Jeg tanker på det men så når jeg faktusk kunne trengt det så har jeg det ikke... Dustet spør du meg. En jente må jo ha mulighetn til å pynte seg litt, også i hverdagen :)

 Fin , ver den ikke?

 

Helgehilsner fra Julie

 

Ps: blir det noe shopping i helga? Salger farlig... :) Ekstremsport :P


Jobb, jobb, jobb.... Og SÅ fredag med pizza og Nytt på Nytt

  06.01.2012 / 08:08 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Denne helga blir den første helga siden sommeren at vi ikke har noen planer. Ellers så har det vært stappfult hver helg med sammenkomster av diverse slag. Så nå skal det bli deeeeeilig å bare ha en "ikke noen planer"-helg.

Noe skal vi jo selvsagt gjøre men det hele skal starte med fredagskveld med hjemmelaget pizza, hjemmelaget kaffe (latte), litt vinos og Nytt på Nytt på NRK.Noen som har noen spennende planer i helga?

 

Morra Hilsner fra Julie


Litt problemer med bloggdesignen her ja...

  05.01.2012 / 22:03 / BLOGG / 4 KOMMENTARER

Blir litt forvirra av alle tipsene på hvordan en designer bloggen så har drevet å prøvd meg frem. Så om noen lurer på hvorfor det har vært litt frem og tilbake så er det bare meg som roter....

 

 

Snart natta nå, jeg bare roter så...

Sove godt da dere.

 

Hilsner fra Julie


MUGTAIL! I wants!

  05.01.2012 / 20:31 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Noen som har vært inne på hviit.no siden. Interiørside med MASSE fint for de som liker duse og rolige farger med et snev av natur.

Sist jeg var der fant jeg disse hærlige koppene. ØNSKE MEG!!! :)

Noen som er enig eller? :)

 

Hilsner fra Julie (som sitter godt tilbakelent i sofaen med musikk på høytalerne og pus som går bananas rundt møblene)


Obs.... En liten handletur på Storo...Salg er fy fy!

  05.01.2012 / 18:07 / BLOGG / 9 KOMMENTARER

Skulle liksom bare innom en tur å kjøpe noe så fornuftig som shampoo og balsam fordi jeg begynner å bli tom,men så vet en jo hvordan det går når det er hypersalg over alt...

Var først innom HM, der jeg egentlig skulle. Kjøpte meg balsam..... og smykke og ring og hårklyper. Så måtte jeg bare innom Gina Tricot på veien. Der endte jeg opp meg å anskaffe meg 34 par øredobber, 5 armbånd og 3 ringer.... Ubs...


Kostet jo bare 24,50,- da....  Da er det vel lov?

Så bare for sikkerhetskyld så stakk jeg innom BikBok , der jeg endte opp med en shorts og et kjempefint skjørt!

Det får vel holde? Men det beste er jo at jeg brukte til sammen kun kr 358 !! (fikk gavekort på HM til jul...:))

 

Har det gått litt over styr med salgsshopping for deg?

 

Hilsner Julie


Dette er meg.... foreløbig....

  04.01.2012 / 16:44 / BLOGG / 0 KOMMENTARER

Hei, hei alle dere der ute i cyberspace. Mitt navn er Julie Christine. Jeg er snart 29 år og kommer fra Kristiansand, men bor i hovedstaden, der jeg har bodd de siste 7-8 årene.

På Sagene i 2 etasjer i en gammel arbeiderbolig bor jeg sammen med kjæresten min og vår lille pusekatt; Kolbjørn.

Vi flyttet til sagene i april i fjor og stortrives i den forholdsvis shabbie leiligheten med hvitmalt veggpanel i alle rom og stue/spisestue på loftet. Med utsikt rett ut på akerselva og den søte lille hageflekken vår, som jeg gleder meg til å få brukt litt mer til sommeren enn jeg rakk i fjor.

Om noen lurer på hvordan det ser ut hos oss så bare spør så skal jeg legge ut noen velvalgte bilder ;)

Ellers så jobber jeg for tiden i et firma som driver med planteutleie til kontorlokaler ol. Vet ikke om det høres helt logisk ut, det gjorde det ikke for meg heller før jeg begynte der... Leie planter liksom??

På fritiden så har jeg veldig mye jeg liker å gjøre, men veldig lite jeg rekker å gjøre. Feks så elsker jeg å saumfare finn.no hver eneste dag for gode kupp. Som denne her:


Jakke fra Cedrico som , det billigste jeg fant den for i butikk kostet 4999,-, mens lur som jeg er fant jeg den på finn.no til den nette sum av 3400 kr, kun brukt 2 ganger før :) Det er noe å smile for!

 Av og til så henter jeg meg noen møbler som eieren ikke lenger ser verdien i og pusser dem opp. Og etter det , om de er bare helt greie og ikke til å dø for, så selger jeg dem.

Dette skapet var mørkegrønt da jeg kjøpte det. Har tilføyd to glassknotter istede for messing i ettertid.

 Veldig bra med ekstra penger i denne harde hverdagen det er å være ung i Oslo. Det er jo så alt for mye man skal gjøre og ha her i verden før man dør...:P

Og så må jeg jo nevne at jeg i mine ungdomsår da jeg gikk videregående, så pådro jeg meg et svennebrev i kjole og draktsøm, så det er også  noe jeg liker å gjøre, sy. Tidligere så hadde jeg noen klær i en butikk på majorstua, men med skole og jobb vedsiden av så ble det litt mye for meg.


Denne var det da ei heldig dame som stakk av med i høst. Legger ofte ut klær og andre ting på finn etterhvert som jeg ikke lenger har bruk for det eller, i dette tilfellet, ikke passer det lenger... (Came Role kjole made by Julie Christine)

Etter jobb syntes jeg ofte det er veldig deilig å utnytte byens sosiale sammenkomstplasser som feks Kafè Gram rett ved Sagene busstopp. Her har de deilig kaffe og atmosfare. Pluss at det er ikke så fullstappet og kommers som naboen her på hjørnet.( http://oslopuls.aftenposten.no/hvaskjer/sted/article354850.ece )

Jeg er som dere skjønner en meget aktiv jente. Og som ikke det er nok så er han samboeren min gitarist og "backupsinger in a band". Må bare reklamere litt da vet du. The Midnight Boogaloo holder for øyeblikket på med sitt aller første album, og slapp ep nå i høst som kan nytes på itunes og spotify. Nettsiden er http://themidnightboogaloo.com/TMB/Home.html  Dette er absolut verdt å få meg seg! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jNigH85kC4E 

 

Så da tror jeg at jeg avslutter dette avsnittet og fortsetter med det jeg egentig skulle gjøre, jobbe....?!

Ha en super dag da dere! Vi sees snart igjen.

Hilsner fra Julie

 

 

 
hits