VELKOMMEN TIL MITT SKATTEKAMMER

  18.12.2014 / 08:54 / INTERØR /

 

 

 

 

Nå begynner virkelig julen å nærme seg med stormskritt og jeg merker det best på jobb. Der er det julepynt og dekorasjoner av alle slag og folk er innom å handler julegaver til store og små. Hendene min er helt uttørket etter all pakkingen ,  men det stopper meg ikke fra å pakke enda mer. Det er jo så koselig å kunne gi den ekstra servicen som så mange kjøpesenter butikker bare må gi opp. Det blir liksom prikken over I`en med de fine båndene som kun butikkene selv får tak i. 

 

 

 

 

 
 

 

 

Men i dag starter jeg ikke på jobb før 17, så det vil si at jeg skal stå å kose meg med dagens siste kunder. Tenne lys, spille julemusikk og gå å putle og ordne i utstillingen. For en organiserer og rydder som meg så er jo det å jobbe så fritt i en butikk med så mye fint, en virkelig drøm. Her er det ingen strikte rammer på hva som skal stå hvor slik som det ofte er i kjedebutikkene. Her bytter vi rundt og flytter på ting hver dag. Det gjør jo butikken mye mer dynamisk og spennende. Man oppdager nye ting hver gang man er innom. Akkurat som et skattekammer finner man nye skatter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det brettet over her med stjernene og reinsdyrene på, det har jeg ønsket meg, så det spørs nok om det blir med meg hjem en dag snart. Elsker de naturlige og "myke" elementene. Pluss at jeg har jo ingenting å servere julekakene på. Ikke at jeg har noen julekaker å skryte av enn heller da men.... Manjana manjana :P haha

 

 

 

 
 

 

 

Så her har dere min nye arbeidsplass. En ordentlig gavebutikk rett og slett. Noe for en hver, store og små, gamle og unge. Ta gjerne en tur innom å hils på. Vi holder til på Stavset senteret på Byåsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cuskima

Flotte ting de hadde der, ikkje rart du er glad :D

18.12.2014 @ 20:07
URL: http://Cuskima.blogg.no
Cecilia Keinapel

Åhh så koselig du har det!

18.12.2014 @ 23:14
URL: http://keinapel.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45863441
hits