RELAX, DON`T DO IT!

  18.10.2014 / 11:10 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

 

 

God morgen og god helg! 
Jeg har allerede fått i meg en deilig kopp kaffe og tatt meg en prat med mamma som holder på å male trappa hjemme på timenes. Jeg er ganske fornøyd med å ikke skulle male noe som helst i dag merker jeg. Er ikke helt i maleform... :P Men i nettsurfingsform, det er jeg. Jeg har nemlig funnet meg en ny nettside for bestilling av utroig kule stoffer der man kan bestille flotte stoffer fra andre designere eller designe egne! Det blir neste prosjekt. Skulle bare så veldig gjerne hatt litt mer midler å rutte med. Så om det er noen som vet om noen investorer som kunne vært interessert i å satse på ei hyperaktiv, kreativ designer"pike" med masse arbeids og innsatsvilje, så er det bare å skrike ut! :)

 

Jeg lå faktisk i senga til 9ish i dag , før jeg sto opp. Sånn kan man gjøre når barnet er hos farmor og farfar på overnatting. Men jeg føler meg jo ikke det granne mer uthvilt enn vanlig av den grunn .... Oppskrytt med ekstra søvn da eller? Men det er nå godt å kunne bruke lengre tid på å våkne ordentlig før man står opp! Så hvor starter man da dagen i dag? Jeg har liksom ikke helt funnet meg til rette med helgene etter jeg startet med syinga igjen. På den ene siden så er jo syinga jobben min så helga bør være fri, men på den annen side så ligger prosjektene der å roper på meg så jeg har vanskelig fra å avstå fra å bare sy bittelitt.... Jeg ser jo at det hadde vært mye enklere om jeg hadde en arbeidsplass utenfor huset som jeg kunne lagt fra meg når jeg gikk hjem, men den gang ei... Kanskje en gang i fremtiden.

 

I det minste så fant jeg ordentlig roen i går med det siste prosjektet til Elida. "Juleselskapskåpa" som jeg kaller den. Kan jo ikke komme i barnehageklær med finstasen under til jul? Hehe. Det er fint å kunne sitte med et "hjerteprosjekt" med normal pust og puls av og til. For jeg er jo ikke kjent for å ellers kunne sitte i ro....

 

 

 

Jakka begynner virkelig å ta form med fôret på plass forutenom nederst. Den delen skal legges opp for hånd, så da må jeg bare "kvinne" meg opp litt først ;)

  

Fargen er kanskje ikke helt riktig gjengitt, men den er mer fersken/corallfarget føler jeg. Litt rosa må jo ei lita jente ha.... ;)

 

 

 

Håper dere ute i det store og det vide får en strålende flott og avslappende lørdag! Jeg skal prøve så godt jeg kan ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45665665
hits