I`M DREAMING OF A PINK CHRISTMAS (?)

  17.10.2014 / 08:44 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

 

 

 

God morgen alle flotte folk rundt i det "store" norske land.

Her sitter jeg igjen med kaffekoppen i den ene hånda og den andre på tastaturet. I dag er den store pc-arbeidsdagen føler jeg. Først skal jeg få redigert og skrevet ut prislapper til de nye tingene som skal leveres til butikken, så skal jeg få ordnet med fakturaer for et par bestillinger, få sendt ut 2 søknader før det bærer av sted til byen for å få hengt opp de nye varene før butikken åpner for helga klokka 12 i dag. 7 nye deilige ullfrotte joggedresser i tøffe grønnfarger ligger klar til levering og jeg er veldig spent på responsen. Jeg har selvsagt lagt av en til Elida, for disse dressene er perfekt for barnehagebruk! Pluss at de er kule.

 

 

Men ettersom joggedressene allerede har ligget klar i et par uker så har jeg for lengst startet og avsluttet flere nye prosjekter, og for dere som fulgte med på innlegget mitt i går, så så dere kanskje at jeg hadde kjøpt inn ullstoff til Elidas "julekåpe". Jeg fikk plutselig en idè om at alle små piker må ha en "finkåpe" til juleselskaper, så da starter jeg med ELida. SÅ får vi se om det er flere som kunne tenke seg en liknende en... ;) Så i går tok jeg blyanten fatt og tegnet klart et mønster til kåpen jeg hadde tenkt meg ut. Tok fatt saksa og klippet i det "dyrebare" stoffet. (Jeg er alltid litt tilbakeholden med å starte å klippe i stoff jeg liker veldig godt... er så redd for at det skal bli feil) Og vips så har jeg allerede konturen av kåpa klar. Den skal selvsagt fôres og det skal komme en fin liten rundskåren krage på, og kanskje noen flere søte detaljer.

 

 

  

Så da håper jeg bare at jeg skal få litt tid etter byturen min til å sy videre på dette lille vidunderet. Den er forresten i størrelse 98; altså ca 2-3 år. Ja jeg vet; vi har ei jente som ikke er så veldig liten av alderen, men hun bruker egentlig 92. Må jo ha litt å vokse i også da ;)

 

Så da gjenstår det bare en ting; å ønske dere alle en flott fredag! For dere som ikke titter innom i helga , får jeg si god helg!

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 Stina

Den var bare helt nydelig allerede!! Gleder meg til å se sluttresultatet😀 kjempe fin💜

17.10.2014 @ 09:58
Irene

nydelig!

17.10.2014 @ 10:32
URL: http://ireneta.blogg.no
Julie Christine

Stina: takk Stina ... :) denne tar jeg meg litt god tid med så den blir helt helt perfekt for lille snuppa mi ;)

17.10.2014 @ 12:25
URL: http://juliehar.blogg.no/
Julie Christine

Irene: takk takk irene :)

17.10.2014 @ 12:25
URL: http://juliehar.blogg.no/
Lisa

Nå har jeg valgt ut vinnerne av linkerunden, som du var med på, kanskje det ble deg? :)

17.10.2014 @ 17:02
URL: http://cameralisa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45662513
hits