STOFFAVHENGIG: OGSÅ KALT "FABRIC ADDICTION" - HØRES LIKSOM IKKE LIKE DOBBELTBETYDENDE UT PÅ ENGELSK

  16.10.2014 / 08:53 / SØM OG SYPROSJEKTER /

Ja så sitter jeg her igjen da, ved kjøkkenbordet. Nyter en deilige kopp kaffe som jeg gjør hver morgen. Jeg er overlykkelig over at vi har fått med oss litt "oslo" hjem på kjøkkenet. For da vi bodde i Arendalsgata så var jeg til tider avhengig av ihvertfall 1 tur daglig på Kaffebrenneriet eller CafeGram (alt etter som hvor mye folk det var). Men det er jo betraktelig mye billigere å lage kaffen selv, selv om det er til tider litt ensomt. Er ikke like sosialt på et vis. For selv om man tar turen på cafe alene så føler man seg jo ikke alene. Det kan man fort gjøre om man bare er hjemme hele dagen, sånn som meg. Men jeg er heldigvis utstyrt med et stort behov for å være alene. Det er i tillegg da de beste ideene dukker opp, og det passer jo bra i den retningen jeg har lagt meg på... 

 

 

 


 

 

 

I går, etter å ha sittet med symaskinen i 6 timer, så gikk jeg tom for tråd på overlocken, og tok det som et tegn på at det var greit å ta seg en tur ut. Og hvor er det vel bedre å ta seg en tur, når man må ut allikevel? Jo jeg tok meg en "pause" på Stoff og Stil. Og som vanlig så skulle jeg egentlig ikke ha noe stort annet enn tråd og nytt kuttehjul. Så tenkte jeg at jeg kunne jo se om jeg fant litt stoff til skjørtet jeg har ønsket meg så lenge... Og rett ved siden av den stoffrullen lå det et nydelig lakserosa ullstoff, og jeg hadde jo tenkt på at jeg skulle sy ei ullkåpe til Elida. Og så hadde de jo fått inn noen fine nye jersey stoff av noe som så ut til å være av bedre kvalitet enn mye av de andre, pluss at det var jo i så passende farger mtp det fine kåpestoffet, så da ble det plutselig med litt mer stoff hjem til meg. Jeg ser jo nå at jeg plutselig er blitt litt inspirert av NoaNoa og Zara sine barnekolleksjoner, men det er jo ikke det verste som kunne skje, for de har mye fint. Og så fikk jeg med meg 3 meter med hvit voksduk som jeg tenkte å bruke som fotobakgrunn fremover. Så da kan man vel si at handlelista utvidet seg en smule mens jeg var i butikken. Sånn skjer når man er "stoffavhengig"!

 

 

 

 

 

 

 

Men nå har jeg vel hevet forventningene til resultatet av innkjøpet i takt med lengden på kvitteringen. Så da er det jo bre å hive seg rundt. For nå må jeg ikke bare bruke opp det jeg hadde i hylla fra før, men det nye i tillegg! Litt ny inspirasjon har vel ikke skadet noen , har det vel ;)

 

Så da skal jeg bare hive i meg resten av kaffekoppen før jeg tråkker pedalen i bånn. Da sees vi "on the other side" eller noe i den duren. 
Ha en strålende flott og inspirerende torsdag, og husk at i morgen er det helg!

 

 

 

 

  

 

 

 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45659464
hits