ALWAYS ON MY MIND

  15.10.2014 / 08:50 / LIVET /

 

 

Så utrolig deilig å kunne sette seg ned ved kjøkkenbordet i fred og ro og nyte en deilig kopp kaffe i stillhet. Nå sier jeg ikke at jeg vil ha det sann bestandig, men bare den lille stunden på begynnelsen av dagen, den er verdt sin vekt i gull for meg. Jeg kan bare sitte å fundere på hva jeg skal lage i dag, hva jeg vil få ut av dagen i sin helhet og ikke minst få gjort de småtingene jeg har liggende som egentlig ikke tar noe særlig med tid som allikevel blir tidkrevende i form av "...å jeg skulle ha fått gjort det, og så skulle jeg ha fått gjort det...". Sånn som å legge regninger til betaling, svare på en og annen mail, pakke inn pakkene som skal sendes med posten SEINEST i morgen.... Dagene er fyllt av sånne småting som tar opp mye av tiden min helt unødvendig. Så da gjør jeg heller unna disse tingene på morgenen så kan jeg konsentrere meg om kreativiteten og alt det andre gøye resten av dagen.

 

 


 

 

For dere som følger meg på Instagram så ser dere jo at det er ikke mangel på produksjon her i gården. Jeg holder på med prosjekt "tøm hyllene for stoff"; altså tekstiler for de som ikke skjønte det. Så nå buser jeg på for å bruke opp mest mulig av "lageret" mitt før jeg tar på meg nye prosjekter. Og jeg kan meddele at det er ikke enkelt for en "stoff-avhengig" å holde seg unna stoffbutikkene! Men skal det bli noe orden i rotet før jul, slik at gjestene våre ikke sitter midt i et kaos kalt systua mi, til middag, så må jeg i det minste prøve å være litt strukturert og streng mot meg selv.

 

 

Men ett lite prosjekt har jeg som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å klare å vente med. 

Dette skjørtet i ull fra ACNE har jeg ønsket meg lenge, men som sikkert flere av dere, så har ikke jeg 2500kr å bruke på ett enkelt skjørt. Men det dette burde være en enkel sak for meg å sy så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har tenkt på det tidligere. Så passer det perfekt til årstiden. Det bør være greit å ha et skjørt som kan hjelpe til med å varme opp den kalde rumpa mi i høst i stede for disse kalde bomullsjersey skjørtene som selges over alt.

 

Så litt dagdrømming må også til her på morrakvisten hvor jeg sitter med min fine nye kopp fra atomic soda. 


 

Ha en strålende flott onsdag folkens!

 

 

 

 

 


Oslofru

Älskar din stil!

15.10.2014 @ 10:11
URL: http://www.oslofru.com
Julie Christine

Oslofru: ååå tusen takk! :)

15.10.2014 @ 12:29
URL: http://juliehar.blogg.no/
cuskima

du har plutselig fått svensk hjemmeside?

Hvertfall svensk design og svensk språk på infoen -har ikkje lagt merke til det før:D

ha en strående dag :D

15.10.2014 @ 14:00
URL: http://Cuskima.blogg.no
Julie Christine

cuskima: hehe bare designen som er svensk. Var liksom kriteriet for å få bruke designet var at jeg ikke forandret "rammen"

15.10.2014 @ 15:36
URL: http://juliehar.blogg.no/
cuskima

ok eg må fylle inn infoen min hver gang eg skal skrive noe...merkelig

15.10.2014 @ 15:43
URL: http://Cuskima.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45656199
hits