DEER IN THE HEADLIGHTS

  09.10.2014 / 14:02 / SØM OG SYPROSJEKTER /

I går kveld kom jeg på at jeg hadde lyst til å sy en kjole til Elida med en rådyraplikasjon på. Har fått litt smålig dilla på aplikasjoner for tiden. Så hadde jeg litt "joggestoff" liggende som jeg kjøpte på Ebay (ikke spesielt imponert over noen av de stoffene jeg er blitt tilsendt derfra men...). Jeg er jo ikke sånn stor-fan av babyrosa, men jeg har jo satt meg som mål å tømme stoffhylla, så da var det bare å bite i det "sure" eple å ta tak i stoffer jeg nødvendigvis ikke hadde brukt ellers. Men nå i etterkant må jeg si at jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet. Kombinasjonen med det grønn-turkise stoffet gjorde uttrykket litt "tøffere" heldigvis. 

 

 

 

 

Mønsteret ble jeg også veldig fornøyd med, så det blir nok flere versjoner av denne kjolen etterhvert. Det er jo også et pluss med sånn "restestoffer" - det er ikke like "skummelt" å klippe i dem. Så de passer perfekt som prøvestoffer. Og er resultatet bra så er det jo ingenting som er bedre enn det ;)

 

 

Hva syntes dere?

 

 

 

Kari Bremnes: Se Min Kjolebonusmamsen.blogg.no

Så flink du er :) ! inspirerende. ta gjerne en titt innom bloggen min :)

09.10.2014 @ 14:37
Lise

Så søt kjolen var :D hvor er den fra ?

Ha en fin dag :) om du har tid til og ta en tur innom min blogg og evt legge igjen en kommentar er du alltid velkommen :)

09.10.2014 @ 14:52
URL: http://lise1990.blogg.no
Julie Christine

Lise: Den er fra meg... Altså jeg har sydd den som du sikkert hadde sett om du hadde est innlegget ;) Fort gjort å bare se på bildene

09.10.2014 @ 15:00
URL: http://juliehar.blogg.no/
Ann-Therese

Du er kjempeflink til å sy =) Er gøy å se hvor mye flinkere du har blitt siden du startet. Håper det er noe du kan forsette med videre. Synd jeg ikke har noen små jeg kan bestille til =)

09.10.2014 @ 19:02
Julie Christine

Ann-Therese: hehe tusen takk :) ja jeg føler vel også at det går riktige veien :)

09.10.2014 @ 22:55
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45636889
hits