MORGENSTUND ER KOSESTUND

  09.10.2014 / 11:07 / LIVET /

Nå sitter jeg godt lent tilbake i sofaen med pcen på fanget. Elida tar seg en formiddagslur og frokosten er allerede inntatt sammen med dagens første kaffekopp. Seinere i dag så setter jeg meg på bussen sørover for en aldri så liten Oslo-tur. Helt alene! Det er den aller første Osloturen jeg har tatt alene siden vi flyttet for nesten et år siden. Så det er "long overdue" kan man jo godt si. Men selv om det er  lenge siden jeg har vært på en kosetur helt alene så er det ikke noen store planer på agendaen. Jeg håper mest på kafèturer og ellers bare være sosial og titte rundt i "gamlebyen". Det føles allerede kjempelenge siden jeg bodde der. Og bare tenk; jeg bodde der i nesten 10 år! Som årene flyr....

 

Men når man skal være bort ei hel langhelg så gjelder det å få inn mest mulig kos før avreise, så meg og ELida har kost oss masse allerede. Lest bøker og sett på barne-tv, med deilig fyr i ovnen for å varme opp i den kalde høstlufta som hadde senket seg i stua her på morrakvisten. 

 

 

 

 

John reiste til Oslo i går kveld med nattoget for å komme seg på møter på Gardemoen. Så noen kommer og andre går kan man jo si. Det blir sikker koselig for dem å ha en helg bare de to. Pappa og Elida-kos. Så er det godt å kjenne litt på savnet også av og til. Føler egentlig at det er veldig viktig for å gi en påminnelse om hva man har og hvor mye det faktisk betyr.

 

Så nå skal jeg bare gå å pakke det siste til turen før Elida skal opp igjen. SÅ kommer farfar å tar over for meg i 13 tiden før bussen går klokka to. 7-8 timer med alene tid på bussen, helt uten at man har mulighet til å gjøre noe annet enn å slappe av.... og se på serier/filmer da selvsagt;)

 

 

 

 


Lisa

Så koselig! Jeg har forresten linkerunde på bloggen min hvis du er interessert :)

09.10.2014 @ 11:11
URL: http://cameralisa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45636859
hits