INGEN OVERLOCK = VASKEDAG

  02.10.2014 / 15:18 / INTERØR /

 

 

Æsj, i dag var jeg så uheldig at jeg knakk en ganske vital del i overlocken, som resulterte i at planene mine om å være flink å sy masse barneklær til markedene fremover gikk i vasken. Men det aldri så galt at det ikke er godt for noe, for uten overlock så har man tid til å gjøre andre ting som har ligget stille en stund. SÅ jeg brettet opp armene, åpnet verandadøra (er jo så deilig vær) og startet dagens rydde/vaske/organisere - prosjekt. Nå ser det til og med ryddig ut i sykroken min , selv om jeg ønsker meg en apotekerbenk til alle "smånipset" mitt. Må på en eller annen måte få sortert alle de forskjellige tilbehørene uten at det tar for stor plass. Men det får bli en annen dag. 

 

 

Nå sitter jeg godt tilbakelent i sofaen etter en godt arbeidsøkt og venter på at jeg skal hente Elida som er tilbake i barnehagen igjen etter 2 dager på "skrå". Dakar lita har hatt feber i to dager. Skikkelig pjusk og ikke noe i form. Det er utrolig fælt når barn er syke. De klarer liksom ikke si ifra om hva som er galt, hvor de har vondt eller hva de trenger heller. Så jeg var veldig glad da snuppa sa  sjøl at hun ville i barnehagen i dag! Og med det deilige været som er så vil det nok ta litt tid å gå hjem fra barnehagen. Må vel innom en lekeplass eller to, og så butikken og kanskje ta en omvei bare for å nyte sola.... :)

 

 

 

 

Bare se hvor deilig sola strømmer inn gjennom de skitne vinduene våre. Ja jeg har jo ikke vasket vinduer i dag... :P Haha. 

 

Den deilige blå/grønne stolen på bildene er det nyeste tilskuddet til stua. Fant den selvsagt på finn.no da vet du. Ordentlig 60-talls stol som omtrent ser ny ut. Og de kule armlenene er det jeg liker best. Perfekt for oss kaffedrikkere å ha til å sette koppen på så man slipper å lene seg over til bordet hele tiden ;)

 

Men da er det dags å tusle. Mer oppdateringer kommer. Og nå begynner det virkelig å nærme seg premiere på "Det store symesterskapet" også. Håper dere har husket å sette av 26 oktober! 

 

 

 

 


Julie Lillesæter

Åhh, så fint du har det : )

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :)

02.10.2014 @ 21:37
URL: http://www.juliielilles.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45614009
hits