JA JEG LEVER ENDA ;)

  29.09.2014 / 20:24 / ELIDA PAMPIDA /

 

 

For dere som lurte på om jeg plutselig hadde ramlet av jordens overflat så kan jeg betrygge dere om at jeg lever i beste velgående. Dagene bare flyr litt fra meg med jobbing, familie og alt annet inni mellom. Sikkert flere som kjenner seg igjen i tidsklemma. Det står dessverre ikke øverst, heller ikke på topp 5 , det å blogge så da blir det litt i rykk og napp til jeg får dilla igjen. Og så hjelper det selvsagt på motivasjonen om dere har noen tilbakemeldinger på om det er interessant å se og lese om mine syprosjekter og fremgang i enmannsforetaket mitt (?).

 

Nå i det siste så har jeg hatt dilla på å sy bodyer. Endelig fant jeg ut hvordan ribben ble best mulig og riktig "spent". Det er en utfordring det med jerseystoffer. De skal strekkes og holdes igjen på riktig måte for at de skal "henge" riktig på kroppene. Men for en takknemlig følelse det er når man plutselig oppdager at man har fått teken på det. En ordentlig mestringsfølelse! Så under ser dere resultatet. Tror det er 19 stk etter hva jeg telte sist... Så det er en bra start for julemarkedet i slutten av november. 

 

 

 

 

Selvsagt så ligger alle sammen ute for salgs allerede på epla.no, men det blir jo flere, for jeg klarer ikke sitte stille på kvelden ;) Fingrene klør etter å ta fatt videre på stoffhyllen min. Så med det sagt så stikker jeg! Ha en flott mandagskveld!

 

 

 


cuskima

kjekt å se deg igjen <3

eg har flyttet wohooo <3

29.09.2014 @ 23:46
URL: http://Cuskima.blogg.no
Julie Christine

cuskima: å? Hvor hen ?

30.09.2014 @ 07:12
URL: http://juliehar.blogg.no/

Hei, nydelige bodyer. Hva er hemmeligheten med å sy i stretch stoff da. Må man føle seg fram eller går det an å prøve å forklare?

30.09.2014 @ 09:24
Julie Christine

Anonym: Om du syr litt så ser du sikkert at for å få bruk for ribben i form av stramming så må den strekkes. Så det jeg gjør er rett og slett å strekke den nesten til grensepunktet hele veien utenom akkurat der knappene skal være i skrittet. Det er vel det nærmeste jeg kommer en forklaring .

30.09.2014 @ 12:29
URL: http://juliehar.blogg.no/
cuskima

samme by,men litt nærmere sentrum og endelig kan eg få se fjell og sjø igjen :D

30.09.2014 @ 15:12
URL: http://Cuskima.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45604637
hits