Det Store Symesterskapet i Alt om Håndarbeide

  11.09.2014 / 19:44 / DET STORE SYMESTERSKAPET /

Sjekket akkurat facebook og så at det nå er kommet, Alt om Håndarbeidets utgave med artikkelen om en av NRKs satsinger for høstunderholdning. Som jeg att på til har fått lov å være med på! Utrolig morsomt å se både bilde av meg selv i et blad og å se hele godgjengen samlet! Det føles allerede som en evighet siden!

Men nå er det ikke lenge til jeg kan overvære alt arbeidet på riksdekkende tv. Jeg er imponert over alle de nydelige menneskene bak produksjonen og håper virkelig å få treffe dem igjen. Og de andre deltakerne kommer alltid til å ha en spesiell plass hos meg.

Jeg måtte bare reklamere litt sånn mens jeg er på "ferie" :) Og om det er noen av dere som lurer så er jeg nok blitt mer enn en hobbysyer i ettertid. Jeg har jo somsagt medlemskap i Sukker - designbutikken på bakklandet og tar oppdrag på bestilling :) Den store drømmen nå er å kunne leve av dette som er min store lidenskap. Og da er det jo ikke å stikker under en stol at jeg håper at deltakelsen min på Det Store Symesterskapet skal gi meg litt etterlengtet reklame:)

Men sånn utenom det så ønsker jeg dere alle en strålende torsdag!SYDETSELV

Så gøy! Det programmet må følges med på :)

11.09.2014 @ 20:56
URL: http://sydetselv.blogg.no
Julie Christine

SYDETSELV: kjempegøy at gamle kunster kommer til sin rett :)

11.09.2014 @ 21:44
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45539741
hits