NO REST FOR THE .... WORKOHOLICS?

  10.09.2014 / 08:04 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

Meg og Elida sitter egentlig klar til avreise selv om vi tar nok ikke turen ned til byen før om en times tid enda. Jeg er veldig spent på dette med barn, barnesete og flybuss. Om det går helt smurt eller om det blir masse styr for å få riktig sete til Elida.. Vi satser på at det går greit og at alle er imøtekommende og hyggelig ;)

 

Men selv om alt er pakket og klart til avreise så merker jeg at det sitter langt inne å reise fra syprosjektene mine, så i går kveld ble jeg helt nøtt til å sy litt mer. Resultatet ble dette "senorita-skjørtet". Hadde kjøpt 1/2 meter med det nydelige bomullsatenget fra s&s som jeg måtte bruke til noe "flagrende" følte jeg. Skjørtet er i størrelse 40 etter forespørsler på større størrelser. Så når det er 100% ferdig så blir det nok å se i butikken det også skal dere se ;)

 

  

 

Så nå har vi bare en ting å gjøre; vente! Kjedelig! Så har jeg planer om å ikke ha med vogna til Elida for å slippe spesialbagasje. Så det blir jo interessant hvor mye bæring det blir. Kommer sikkert til å føle jeg har hatt ei kraftig treningsøkt når vi endelig er fremme i Kristiansand ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 Marie-Madelen Bekken

så flink!! :D Det ble jo super bra

10.09.2014 @ 10:58
URL: http://mariebekken.blogg.no
Julie Christine

Marie-Madelen Bekken: tusen tusen takk ;)

10.09.2014 @ 19:36
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45530651
hits