FOXY

  04.09.2014 / 16:38 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

 

Da var den arbeidsdagen snart over også. Ukene flyr av g¨rde og  jeg sitter å klør meg i hodet og lurer på hva det var som skjedde med all tiden jeg hadde?! 

 

 

Akkurat nå sitter jeg vel og merke på sofaen å venter på at resten av familien Mydland Utstrand skal komme å plukke meg opp. John har nemlig fått nyss av et aldri så lite lagersalg rett vet der foreldrene hans bor som selger en god del av hans favorittmerke; Volcom. Jeg tror det er en sånn ting med at om man finner et merke som har rett passform til din kropp så  forblir man gjerne lojal mot det heller enn å måtte lete seg gjennom tonnevis av diverse tilbydere. Jeg skulle selvsagt ha laget klærne han trenger jeg , men det har jeg verken tid eller råd til. Det er dårlig betalt å vaske innenfor egen dør er det noe som heter. 
Så da fikk John i oppgave å hente Elida i barnehagen så jeg fikk så mye som mulig ut av dagen, ettersom jeg måtte starte dagen med å rydde og vaske "hele" huset før jeg kunne starte på dagens arbeidsøkt. Det er tross alt hardt arbeid det også, men jeg merker at energinivået steg i takt med at det ble med mer og mer orden. Jeg er en sånn type som jobber bedre når det er ryddig rundt meg, som er litt ironisk med tanke på at sybordet mitt konstant er fullt :P haha

 

 

Men nå er jeg ferdig med 1 ny joggedress til Elida og ei bukse som alt kommer på nettbutikken. Jeg har også gjort ferdig forlengingen av ermene på Chill-jakka til datteren til naboen. Hun er av den typen som er litt lengre enn andre i samme alder, noe jeg mistenker at Elida vil fortsette å være ei stund til, så jakka passet fremdeles, men ermene var for korte. Og det er da ingen sak for "superJulie!" hihi.

 

 

 

Jeg var å hentet det nydelige jerseystoffet med rever på posten i går. Er en smule betatt av fargekomboen så den blir nok å se en del av videre også;)

 

 

Men da kom mann og barn, så da må jeg stikke! 

 

 

 

 

 

 

 Fezila

Utrolig søte!

04.09.2014 @ 18:34
URL: http://fezila.blogg.no
Lbk

Veldig søte klær ! Og bra blogg ! Kan du kansje besøke bloggen min?

06.09.2014 @ 00:17
URL: http://www.lbk.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45508017
hits