EBAY-MANIA

  01.09.2014 / 22:07 / TIPS /

 

 

 

Jeg er sikkert ikke alene om å trekke mot det utenlandske markedet når jeg skal få tak i ting som fort kan bli kostbart i Norge. Som syer så har jeg jo et visst forbruk av sånne ting som glidelåser, knapper, pyntebånd og strikk, og selvsagt stoffer! Og som jeg har nevnt tidligere så er det kun 1 stoffbutikk (som ikke kun har quiltestoffer etc) i Trondheim, så da må man ty til andre kanaler om man skal skille seg litt ut. Så nå har jeg ordnet meg en laaaaang liste av produkter som kommer på løpende bånd dettende ned i postkassa mi. Og jeg som er så glad i pakker i posten også da ;)

 

 

Her har dere noe av det som enda ikke har funnet veien inn døra, men som jeg gleder meg stort til kommer! Jeg har masse planer fremover og kreativiteten renner over og dagene og timene strekker aldri til! Hva skal man gjør når man har mer å gjøre enn tid til å gjøre det på? Lage en plan? Nei.... Kreativitet kan ikke tøyles så jeg får heller bare være litt streng med meg selv så jeg ihvertfall gjør hvert prosjekt ferdig før jeg begynner på neste :P haha (som om det virkelig går an?)

 

 

 

 

 

Og så bare for å toppe det hele av så var jeg på medlemsmøte med de flotte Sukker-jentene i dag, og jeg kjenner det bobler over av ting jeg har lyst til å ta tak i. Men man får kanskje legge seg litt bakpå til å begynne med så skal jeg nok ta tak i sjansene når de skulle by seg ;) Flott gjeng er det ihvertfall. Og så er det første gang jeg har vært i et rom med så mange andre kreative sjeler siden jeg gikk på Søm i Mandal for 12 år siden! :P SÅ jeg satser virkelig på å skape gode kontakter blant andre " som meg " :)

 

 

 

 

 

 

 Veronica S

Så lekre blonder

01.09.2014 @ 22:56
URL: http://missmusicalqueen.wordpress.com

Moro å shoppe på nett og å finne noe ikke nødvendigvis alle andre har ;)

01.09.2014 @ 23:06
URL: http://carinachanel.blogg.no
Janniken Bergan

Jeg har perioder hvor postkassen blir overfyllt med pakker fra ebay, etsy.com og lignende, hehe... :-)

02.09.2014 @ 00:30
URL: http://www.fwis.blogg.no
Julie Christine

Janniken Bergan: det er gøy da ;)

02.09.2014 @ 07:44
URL: http://juliehar.blogg.no/
Julie Christine

Anonym: jepp :) så er det mye billigere!

02.09.2014 @ 07:45
URL: http://juliehar.blogg.no/
Julie Christine

Veronica S: gleder meg til de kommer ja! :)

02.09.2014 @ 07:45
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45497624
hits