ALT SYNES BEDRE I LYSET

  28.08.2014 / 08:50 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

Jeg prøvde jo å vise dere den deilige ullfleecejakka jeg hadde sydd i går, men etter mørkets frembrudd er det vanskelig å ta ordentlige bilder. Så da prøver jeg igjen, rett og slett fordi jeg føler denne jakka fortjener litt ekstra  oppmerksomhet. Den er jo tross alt perfekt for kalde høst/vinterkvelder. Ta med på hytta og tulle seg inn i den foran peisen.

 

Men da har jeg fått dokumentert den bedre. Nå sitter jeg å drikker siste stumpene av kaffeen og leser det nyeste KK som lå på trammen min i dag morges. Jeg har egentlig ikke tid til noen av delene, da jeg i går fikk bekreftet at jeg får plass på Høst Marked på Malvik i helga. Jeg så nå at jeg hadde sett feil på adressen. Trodde det sto Melhus... Jaja. Sa da er det jo bare å sette i sving å produsere så jeg har litt å stille ut. Her tar man det man kan få. Neste måned er det søndagsmarked på FIREhuset. Så nå skal det promoteres så bustane fyker! Det er vel ikke noe flere her som skal på noen av markedene?

 

 

 

Men jeg kommer tilbake litt senere så kan dere få se det jeg har fått ordnet i løpet av dagen til markedet. Kanskje du ser noe du har lyst på? ;) hihi

Ha en super duper torsdag! Vi tatlas!

 

 

 

 

 

 Kamilla Haaland

så fin genser!

28.08.2014 @ 14:52
URL: http://kamillahaaland.com
Hjertemothjerte

Wow, den var nydelig!! Blir deilig å bruke utover høsten tenker jeg :D

Kunne tenkt meg å sydd en heldress til tantejenta mi´av sånn deilig ullfleece <3 Kan jeg spørre hvor du har fått tak i ullfleecen?

28.08.2014 @ 21:25
URL: http://www.lykketing.blogspot.com
Julie Christine

Hjertemothjerte: www.tekstil.no mener jeg å huske at sida het(?)

28.08.2014 @ 23:01
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45479972
hits