SUKKERSØT OPPDATERING

  25.08.2014 / 19:39 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

Etter en kortere arbeidsdag enn jeg ønsket så måtte jeg ned på Sukker en tur; "kollektivbutikken" jeg er medlem av. Måtte nemlig plukke opp en deilig heldress i ull til min lille nevø. Så da er det 2 av ulldressen som har fått bein å gå på som de sier. De er jo råtøffe også da så jeg skjønner jo det! :) Så da jeg allikevel måtte ned i sjappa så benyttet jeg meg av muligheten til å ta med litt oppdateringer til høstgarderoben. Begynner å skorte på plassen også nå. Sånn går det vel når man er så produktiv. Og om dere kanskje legge merke til det så har jeg hengt meg litt opp i blåtoner. Deilige, rolige blåtoner. Så da er det jo bare å ta turen ned på Bakklandet og Sukker å ta en titt. Det er mye fint å finne, og en perfekt plass å finne gave til noen som "har alt"!

 

Etter snarvisitten bar det opp i brinken til en aldri så liten bursdagsfeiring. For i dag ble min kjære svigerinne Hege, 33 år! Og ikke nok med det, men jeg har ei venninne i Oslo som også heter Hege, som ønsket sin første datter velkommen i dag! Så her skjer det ting med Hegene. 

 

'

 

Men nå sitter vi gode og mette i sofaen med Masterchef på tven. Jeg føler meg egentlig ikke helt ferdig med arbeidsdagen, men kroppen sier noe annet. Så jeg blir nok sittende plantet  i godkroken resten av kvelden....

 

 

 

 

 

 

 inmyheels

Jeg ser også på Masterchef. Hehe. Håper du får en deilig kveld videre ;)

25.08.2014 @ 19:57
URL: http://inmyheels.blogg.no
Julie Christine

inmyheels: Takk i like måde ;)

25.08.2014 @ 20:01
URL: http://juliehar.blogg.no/
Stina

Hei:)

Så flink du er! Lurte på om du bare skal lage til den butikken? Eller om det an å bestille av deg direkte?

25.08.2014 @ 23:26
Julie Christine

Stina: begge deler :)

26.08.2014 @ 06:21
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45470573
hits