KOS ER LIKE VIKTIG SOM KUNNSKAP

  24.08.2014 / 20:59 / SØM OG SYPROSJEKTER /

 

 

Det ble litt mer energitappende kveld i går enn jeg hadde beregnet, så da jeg først våknet rett før 7 i dag morges var jeg ikke halvveis klar for å stå opp en gang. Etter 1 hard time til med flere forsøk på å sove litt lenger så var det bare å kaste inn håndkleet. Så jeg rigget meg til foran TVen i stua, og der bare falt formen og kvalmen tok over. Men som "alle" vet så er det eneste som hjelper mot kvalme; mat. Uansett hvor lite tiltrekkende det måtte vise seg å være med mat på det tidspunktet der man sitter med deler av gårsdagens mat på vei opp, så er det eneste løsningen. Så jeg klarte å få i meg nesten en hel mozzerellapizza. Heldigvis før svigerbror dukket opp for å kjøre oss til et hurlumhei av familie med unger hos svigers. Fikk meg en time på øye før middagen etter at det meste av besøket hadde reist. Det hjalp også. Så nå er formen så godt som tilbake på topp. Bare litt trøtt fremdeles. Så man kan vel si at det har vært en begivenhetsrik dag. Vi har til og med fått en snarvisitt av bestefaren til Elida, på vei videre ut på nordsjøen på jobb. Skikkelig familiesøndag!

 

Men til gjengjeld så var det en veldig hyggelig dag i går. Bra musikk og bra selskap. Jeg ser jo på John hver gang at han savner Boogaloo-gjengen. Men nå kan det vise seg at han ikke trenger å savne dem stort lenger. Det ryktes at folket er på vei nordover om ikke så alt for lang tid, og det ser vi frem til! :)

 

Så i går før vi måtte komme oss av gårde rakk jeg jo selvsagt å produsere en aldri så liten kosegenser av det deilige "pusestoffet" jeg kjøpte på fredagen. Jeg lurer litt på om jeg kanskje skal ha den selv om jeg skal levere den i butikken til uka. Jeg kan jo selvsagt lage en til.... Dette er ihvertfall en genser man kan bruke gjennom hele høsten. En skikkelig kosegenser. Og vi nordmenn er jo kjent for å like å kose oss. Jeg er ihvertfall veldig glad i labbe rundt i joggis når jeg er hjemme. Vi har til og med en uoffisiell søndagsuniform her i huset. Her går det i gråe joggebuser og oversized t-skjorter på hele gjengen. Noe som kan skjule resultatet av den overdrevne chips og digg spisinga som ofte oppstår på late søndager;)

 

 

   

Er det flere som kanskje kunne tenkt seg en slik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Henniie

Ja, takk!

24.08.2014 @ 21:03
URL: http://www.henniie.blogg.no
Julie Christine

Henniie: ;)

24.08.2014 @ 21:34
URL: http://juliehar.blogg.no/
eva marie myrvang

sånne er så fine! morro at du lager den selv! :)

24.08.2014 @ 23:48
URL: http://evamariee.blogg.no
Ann-Elin

Herlig med sånne skinnlapper på ermet :)

25.08.2014 @ 01:10
URL: http://annelingalik.blogg.no
Julie Christine

Ann: Ja det gjør seg det ;)

25.08.2014 @ 10:01
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45467175
hits