Dilla på å sy - Babybukser

  10.02.2014 / 20:13 / DIY /

Dagen i dag gikk ikke helt som jeg først hadde forventet. Jeg så jo for meg to dager nesten blottet for voksenkontakt, så da jeg fikk melding fra Siri om hun og Maja kunne komme bort å spise lunsj med oss, ble jeg veldig glad. Men da gikk jo planen om å fortsette å sy litt i vasken. Ingen fare vel og merke. Har mer en nok tid til sånt :) Etter lunsj, når Elida endelig var våken igjen, tok vi oss en deilig spasertur og endte opp hjemme hos Siri, EIvind og Maja. Var også så heldig å bli bedt å bli til middag. Det er lenge siden jeg har hatt en sånn uventet fullstappet dag! Og for en gledelig fornøyelse det var. 

Men nå har ELida lagt seg, og jeg har sittet å sett på såkaldte "jenteprogram" på TLC. Må jo utnytte muligheten.  John er jo som sagt i Oslo til i morgen kveld. Og i kveld var han på besøk jos et vennepar av oss som fikk ei lita jente i slutten av januar. Så i den anledning sydde jeg et par bukser til lille Iris. det kan nok hende de var litt store, men veldig jentete var de ihvertfall :) Tenker det blir et liknende par til Elida etterhvert. Kanskje en kjole i samme stoffet hadde gjort seg. Den er i tykk stretchchenille. Kostet kun 32 kr meteren på Stoff og Stil! 

 

Men nå skal gamlemor slappe av på sofaen med joggebukse på og beina hevet. Romantisk belysning i hele stua og pus i andre enden av sofaen. I morgen tenkte jeg kanskje at dere villle se det ferdige resultatet av de fine nye nattbordene våre ?

 

 

 


Christina Mari

Så fin bukse du har sydd :-)

Kos deg i kveld.

10.02.2014 @ 21:03
URL: http://christinamari.blogg.no/
Terese

Så fin :D

10.02.2014 @ 21:17
URL: http://teresehagen.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/44604520
hits