DET HJEMMELAGDE HJØRNET

  03.04.2012 / 18:06 / DIY /

 

VINN TOPP FRA NELLY.COM

 

Som overskriften sa så er jeg i det hjemmelagde hjørnet i dag. Først da jeg kom hjem med en "liten" pakke fra posten jeg har tenkt å informere om seinere, så tenkte jeg som så att jeg kunne liksågodt få middagen overstått da jeg virkelig har andre ting å gjøre før besøket kommer. Så jeg tok det som var tilgjengelig i kjøleskap, skap og fryser og , "voila", hjemmelaget middagsmat for to. Stekt ris med paprika, asparges og løk med sweet and sour saus, toppet med vårruller ala Rema 1000 ;) Godt var det nå ihvertfall.

Vi driver å prøver å finne ut av sengeplasser til våre forestående gjester og jeg har jo sett emg ut en gjesteseng/dagseng fra Ikea som jeg gjerne vil ha. Og av alle lykkens dager så i dag gikk John med på å kjøpe den!
HEMNES Dagseng 3 skuffer IKEA Sofa, enkeltseng, dobbeltseng og oppbevaring i ett møbel.

Denne Hemnes senga er det jeg ønsker meg. Den er fin og klassisk med masse lagringsplass under, pluss at den kan dras ut til dobbelseng. Ypperlig når det kommer gjester både til å sove og til å sitte. Sofa på dagen, seng på natta. Så håper bare vi får ordnet det i dag. Og da kan jeg ihverfall garantere at jeg kommer til å holde på hele natta om jeg må for å få den sammen I DAG. Jeg har ingen ro i ræva når det gjelder ting som står ugjort...

Hva syntes dere? Jeg skal jo selvsagt legge ut bilder av rommet når det står klart.Men over til det hjemmelagde igjen. En liten stund tilbake så begynte jeg å strikke og sy  igjenn etter noen års opphold. Her er da det første reultatene av mitt harde arbeid, svette og blod. (Kanskje litt overdrevet) Strikket og sydd putetrekk til slagbenken som står i mellomgangen inn mot kjøkkenet. Veldig fornøyd foreløbog.Det store prosjektet er jo fortsatt å strikke sengeteppe til den "lille" 180 cm brede senga vår. Men bare tenk hvor fint det er da med strikkede ting. Også spisestustolene i andre etasje skal få en strikket finish. Jeg hadde håpt å bli ferdig med dem før mamma og de kommer på påsketur. Får vel se hva jeg klarer å utrette i morgen da... Halv dag på jobben og greier ;)Så åssen likte dere mitt lille hjemmelagde hjørne?

 

<2 Julie Christine♠ Vyvy Thi Tran ♠

tnaw søtt!

03.04.2012 @ 18:07
URL: http://www.vthi.blogg.no
Cecilie

Blir sikkert fint med den senga fra Ikea, dem var flott å se på! Så lurt å strikke putetrekk da ;) Har strikket 2 store pledd (ett hvitt/kremhvit og brunt pledd, og et hvitt/grått), nesten store nok til å ha på senga. Det var gøy, men det tok jo litt tid, men sluttresultatet ble jo bra. Og de putene ser ut som om vi har brukt nesten samme størrelse og garn:)

03.04.2012 @ 18:16
URL: http://www.innorth.blogg.no
Ingrid

Hei hei!

Hvordan går det med deg? :-)

Kan jeg spørre deg om noe? Jeg trenger litt hjelp av deg til å stemme opp innlogget mitt sånn at den kommer lenger opp på forsiden til en nettavis. Tar deg kun 2 sekunder!

Vær så snill og hjelp meg :) Trykk på min url/blogg!

Vil også anbefale deg å registrere deg å få dine innlegg inn der. Jeg har fått veldig mange lesere derfra! + at jeg er på topplisten de har!

holtphoto

den bamsen var dødskjønn!

03.04.2012 @ 18:19
URL: http://holtphoto.blogg.no
Julie Christine

InNorth: Nydelig garn var det . Det skal brukes mere av. Kostet bare 20 kroner nøstet. Iforhold til mange av dem som koster opp mot 70 kr nøstet. Dyrt med garnnn

03.04.2012 @ 18:19
URL: http://juliehar.blogg.no/
Sunniva J. Klausen

Jeg har sånn seng! Den er veldig komfertabel og kan gjøres om til dobbeltseng :)

03.04.2012 @ 18:21
URL: http://sunnivajklausen.blogg.no
Sigrun

Så fint det var :D Fikk lyst på våruller nå... Har en lignende seng fra Ikea. :p

03.04.2012 @ 18:47
URL: http://sigrunv.blogg.no
benedikte

kjempe fint ! :D

03.04.2012 @ 19:05
URL: http://benediktels.blogg.no
Nataliie Kristoffersen

Kjempe fint :)

03.04.2012 @ 22:51
URL: http://nataliekristoffersen.blogg.no
Gry

Flink er du. Strikkede putetrekk var lurt :-)

04.04.2012 @ 07:45
Julie Christine

Gry: Ja jeg ble veldig fornøyd med resultatet ;) Elsker hå ha litt varierte taksturer ;)

04.04.2012 @ 08:36
URL: http://juliehar.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35847275
hits