IN TIME - film med Justin Timberlake og Amanda Seyfried (obs, obs - kan inneholde spor av avsløringer)

  19.03.2012 / 09:08 / DIY /

I går kveld på vår deilige sødagssløve aften var en av de to filmene vi så "In time" med Justin Timberlake og Amanda  Seyfried  i hovedrollene. Jeg hadde vel ikke så veldig store forventninger  til prestasjoenene til Justin, selv om jeg har sett han i ok roller før. Men en får litt tunellsyn for artister som har slått gjennom som boyband-vokalist.

Filmens plott gitt på at penger var byttet ut med tid. Det vil si at en innebygd klokke begynte plutselig å tikke en plass etter fylte 20 år. Den alderen du var da klokka begynte å tikke var den alderen du resten av livet ville være ( i utseende). Som i alle samfunn så vil "mye ha mer". Når man da må bruke levetiden din som penger er det alltid risikabelt å kjøpe seg noe du ikke absolutt trenger, for når den klokken tikker ut, da slår livsbryteren seg av og du er er borte.

Justin spiller en 28 år gammel mann som bor sammen med sin mor som i menneskeår er gammel nok til å være bestemora pluss litt til, men ser ut som gjevnaldrende. De sliter begge for å få endene til å møtes, og en dag blir tiden for knapp. Justin treffer på en mann som sitter i en bar å sløser med årene sine i full åpenhet. Han prøver å advare ham, men mannen ser  ut til å ha et dødsønske. Men hva gjør du når du er mett av dage og fremdeles sitter med over 100 år på klokka? Det får rollefiguren til Justin rask avklaring på da han velger å redde denne mannen fra seg selv og fra nabolagets "Gangster-tidstyver".

Seyfried spiller den borskjemte rikmannsdatteren som er overbeskyttet og lite opplyst om hva som hender i omverden. Ved oppdagelsen av farens korrupte metoder å styre mennekseheten på , gjør hun opprør ved å følje Timberlakes reise for rettferdighet.

I filmen får man en virkelig innblikk i hvordan verden ville vært dersom tid virkelig var penger. Hva ville du gjort for straffe de som er skyld i din families død og verdens befolkningens undertrykkelse? Hvor langt vil du gå for rettferdigheten for deg selv og dine like?

Dette var overraskende nok en mye bedre film enn hva jeg først trodd. Action, drama, kjærlighet og sci-fi. En hærlig blanding.

 

Terningkast: 5

 

<2 Julie Christine

hungerkonk


myloveforcakes

Har lurt på å se den;)

Nå overbeviste du meg-jeg skal se den:)

19.03.2012 @ 09:11
URL: http://myloveforcakes
Jeanette=)

SV: Skal nok få lagt bilder når de kommer fram, håper på det beste. Har bestilt fra andre utenlandske nettsteder før. Å da gikk det jo kjempe fint :) Leste ihvertfall kommentarene og hva de selgerne hadde fått i stjerne. Så ganske så bra ut.

19.03.2012 @ 09:57
URL: http://Http://Tankeren.blogg.no
Julie Christine

Jeanette=): De er bra. jeg har brent meg før... :S

19.03.2012 @ 10:02
URL: http://juliehar.blogg.no/
Jeanette=)

SV: Ja det er litt skummelt, skal si at jeg er skeptisk på dette. Heldigvis har jeg ikke lagt i all verdens med kroner i alt. Så jeg går nå ihvertfall ikke konkurs. Om selgerne sender meg varene, å jeg mottar de. Så vet jeg ihvertfall at jeg kan bestille fra de neste gang også, i tilegg flere ting om gangen. Kommer nok ikke til å gjøre den delen så ofte da på grunn av tollavgift:)

19.03.2012 @ 10:18
URL: http://Http://Tankeren.blogg.no
Julie Christine

Jeanette=): Jo da lønner det seg nok å bestille for under 200 kr av gangen eller få avsender til å sende det som gave og ikke som vare...

19.03.2012 @ 11:06
URL: http://juliehar.blogg.no/
Camilla Aulin Håbesland

Fikk lyst til og se den! Du er flink til og overtale mennesker :) Må få overtalt kjæresten så blir det in-time i stua, hehe :)

19.03.2012 @ 12:51
URL: http://camillaulin.blogg.no
Julie Christine

Camilla Aulin Håbesland: Hehe Det er jo tross alt mye action da så det burde jo ordne seg ;)

19.03.2012 @ 13:30
URL: http://juliehar.blogg.no/
Nathalie

Digget den filmen!

20.03.2012 @ 09:08
URL: http://nathalieehd.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35546931
hits